Hoe maak jij dan geraspte kaas?quote:Op dinsdag 14 maart 2017 22:47 schreef BasEnAad het volgende:
Gewoon met een scherp koksmes, eerst dunne schijfjes, dan in reepjes en fijn snijden.
Al die overbodige prullaria in de keuken zorgt alleen maar voor extra afwas en rommel.
Dan kom ik ook maar niet langsquote:Op woensdag 15 maart 2017 14:40 schreef RobinOok het volgende:
Oh, die heb ik ook, vind ik echt he-le-maal niks.
Ik heb wel een rasp als het nodig is, maar ik doe zo veel mogelijk gewoon met een mes. Even afspoelen en dan het volgende ingrediėnt snijden. Niet voor alles een ander gereedschap gebruiken en dat allemaal apart weer moeten schoonmaken. Dat wordt zo'n zooi.quote:
quote:Op woensdag 15 maart 2017 16:45 schreef sirdanilot het volgende:
Meestal snijd ik het gewoon maar je kunt het inderdaad ook rapsen, ja.
Oh, dat is een goede tip, dat ga ik proberenquote:Op dinsdag 14 maart 2017 21:54 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Mijn tip: bewaar een geschilde en in stukken gesneden gemberwortel in de vriezer. Met een bevroren stuk gember heb je helemaal geen last van draden en is zelfs raspen met de slechtste rasp van Blokker nog een eitje.
hoelang bewaar jij ze in de vriezer? gaat de smaak niet achteruit?quote:Op dinsdag 14 maart 2017 21:54 schreef ..-._---_-.- het volgende:
Mijn tip: bewaar een geschilde en in stukken gesneden gemberwortel in de vriezer. Met een bevroren stuk gember heb je helemaal geen last van draden en is zelfs raspen met de slechtste rasp van Blokker nog een eitje.
Oh nee, ik vergiste me! Prima ding. En ik heb hem ook niet in huis.quote:Op woensdag 15 maart 2017 15:03 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dan kom ik ook maar niet langs
Gember blijft in de vriezer veel langer goed dan er buiten.quote:Op donderdag 16 maart 2017 08:44 schreef Biekuh het volgende:
[..]
hoelang bewaar jij ze in de vriezer? gaat de smaak niet achteruit?
In een bloempot met wat licht vochtige aarde nog veel langer, geeft ook een prachtige plantquote:Op donderdag 16 maart 2017 14:15 schreef ..-._---_-.- het volgende:
[..]
Gember blijft in de vriezer veel langer goed dan er buiten.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |