abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_174730688
Dat ga ik eens proberen dan.
pi_174867666
Uit Levine2, met havervlokken sesam en lijnzaad
jq0osh.jpg
pi_174867862
Ziet er goed uit!
pi_174869278
Iemand hier toevallig een goed recept voor echt lekkere hamburger broodjes?
pi_174872550
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 20:04 schreef Phone8 het volgende:
Iemand hier toevallig een goed recept voor echt lekkere hamburger broodjes?
Ik heb ze nog nooit gemaakt maar ik zou een poging wagen met een recept van Levine: https://uitdekeukenvanard(...)mburgerbroodjes.html
pi_175139749
Volkorenbrood met sesam uit Levine1
10xwxv9.jpg
Las alleen te laat dat je geen aziatische sesamolie moest gebruiken
pi_175145102
quote:
0s.gif Op maandag 18 september 2017 11:55 schreef Koningin het volgende:
Deze link in de OP doet het niet meer:


De alom populaire no-knead-broodjes (minilot eet ze elke dag :+ ):
http://www.myitaliansmorg(...)oof-overnight-rolls/
Ontdekte ik ook en kreeg deze link van RobinOok http://breadandcompanatic(...)oof-overnight-rolls/
pi_175471191
Gisteren levine2 gekregen, helaas is hij niet zo mooi gebarsten als zou moeten.
N4jXVh1.jpg
pi_175472252
quote:
1s.gif Op zondag 3 december 2017 15:27 schreef douche-eendje het volgende:

Gisteren levine2 gekregen, helaas is hij niet zo mooi gebarsten als zou moeten.
[ afbeelding ]
geen platte pannenkoek, ik vind hem gelukt!
pi_175472905
quote:
1s.gif Op zondag 3 december 2017 16:24 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

geen platte pannenkoek, ik vind hem gelukt!
Hij smaakt ook goed. Het is fijne afwisseling na de wekelijkse no-knead broden, en leuk om weer met nieuwe recepten aan de slag te kunnen :)
pi_175474943
Nou, heel mooi! En veel plezier met het boek, ik vind het geweldig!
pi_175617056
Ik eet tegenwoordig veel minder brood, maar ik vind het nog steeds erg leuk om af en toe een brood te bakken. Er staat sinds lange tijd weer een volkorenbrood in de tweede rijs, voor straks bij de lunch *O* Naar het recept van Levine, met poolish (voordeeg).
Somebody that I used to know
pi_175617125
Ik bak wekelijks, gister weer twee zuurdesem gemaakt.
Ik denk dat ik volgend weekend een kerstbrood ga maken, heb de sucade en oranjesnippers al in huis :Y)
pi_175617191
Ik zit met n arm in het gips, dus bakken is lastig nu.
Kneden lukt wel met de keukenmachine, maar voor de stretch & fold heb ik toch 2 handen nodig denk ik.

Gisteren wel mijn desem even gevoerd wat al 4 weken in de koelkast stond.

[ Bericht 21% gewijzigd door cafca op 10-12-2017 12:15:06 ]
All my favourite singers couldn't sing
pi_175617306
quote:
0s.gif Op zondag 10 december 2017 12:05 schreef cafca het volgende:
Ik zit met n arm in het gips, dus
bakken is lastig nu.
Kneden lukt wel met de keukenmachine, maar voor de stretch & fold heb ik toch 2 handen nodig denk ik.
oh ja? Dat doe ik altijd met een hand, maar brood vormen met een hand lijkt me vrij onmogelijk
pi_175617540
quote:
1s.gif Op zondag 10 december 2017 12:11 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

oh ja? Dat doe ik altijd met een hand, maar brood vormen met een hand lijkt me vrij onmogelijk
Ja, dat ook.
Toch ben ik van plan het deze week eens te gaan proberen.
All my favourite singers couldn't sing
pi_175618603
Ik heb trek -O- Nog een kwartiertje... *O*
Somebody that I used to know
pi_175619426
UrlFvc2.jpg
pxs7JWp.jpg
maQEpek.jpg
dSJCdA1.jpg

Ik snap alleen niets van die 'crack'... Toch niet goed genoeg ingesneden?
Somebody that I used to know
pi_175619498
Ziet er verder mooi uit.

Die crack komt misschien door een iets te hete oven?
All my favourite singers couldn't sing
pi_175619541
quote:
0s.gif Op zondag 10 december 2017 13:31 schreef cafca het volgende:
Ziet er verder mooi uit.

Die crack komt misschien door een iets te hete oven?
Zou het? Maar volgens het recept moet de oven ook de eerste helft op 230 graden... (en volgens mij is mijn oven redelijk goed afgesteld qua temperatuur, maar heb het nooit gemeten)
Somebody that I used to know
pi_175619599
quote:
2s.gif Op zondag 10 december 2017 13:33 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Zou het? Maar volgens het recept moet de oven ook de eerste helft op 230 graden... (en volgens mij is mijn oven redelijk goed afgesteld qua temperatuur, maar heb het nooit gemeten)
Ik heb het ook gehad, bij mij was het opgelost door op iets lagere temperatuur te bakken.
All my favourite singers couldn't sing
pi_175619761
quote:
1s.gif Op zondag 10 december 2017 13:36 schreef cafca het volgende:

[..]

Ik heb het ook gehad, bij mij was het opgelost door op iets lagere temperatuur te bakken.
Ga ik de volgende keer doen ^O^

Volgende keer weer meel van de molen halen in de buurt. Heb dat sinds kort ontdekt en was toen wel erg lekker!
Somebody that I used to know
pi_175619851
quote:
2s.gif Op zondag 10 december 2017 13:44 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ga ik de volgende keer doen ^O^

Volgende keer weer meel van de molen halen in de buurt. Heb dat sinds kort ontdekt en was toen wel erg lekker!
Ik doe niet anders, maar ik heb dan ook het geluk dat de molen hier wel heel dicht bij is.
All my favourite singers couldn't sing
pi_175619853
quote:
2s.gif Op zondag 10 december 2017 13:29 schreef Postbus100 het volgende:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

Ik snap alleen niets van die 'crack'... Toch niet goed genoeg ingesneden?
scheur is aan de kant waar het lijkt alsof er niet echt is ingesneden, mogelijk had je iets kunnen voorkomen door wat verder naar de beide zijkanten in te snijden. Andere tip is stoom waardoor korst zich pas later vormt en gist ruimte heeft om zich uit te zetten.
Eigenlijk moet brood ook poos afkoelen voordat het aan te snijden is :+
pi_175619861
quote:
2s.gif Op zondag 10 december 2017 13:44 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ga ik de volgende keer doen ^O^

Volgende keer weer meel van de molen halen in de buurt. Heb dat sinds kort ontdekt en was toen wel erg lekker!
welke molen?
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')