abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_169587341
registreer om deze reclame te verbergen
O ja! Ik word heel erg gelukkig van aardappelgratin, uiteraard MET room. :9
Blood runs through your veins, that's where our similarity ends.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 11:12:12 #52
245087 ueberduitser
grootgrondbezitter
  vrijdag 17 maart 2017 @ 11:31:48 #53
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169587854
quote:
0s.gif Op donderdag 16 maart 2017 14:12 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Room is erg vet en in een westers voedingspatroon krijg je al meer dan genoeg vet binnen dus dan is het niet gezond nee.

Voor een verhongerend somalisch kindje is het wel heel gezond.
Heb net een nieuw boek binnen, the big fat surprise, over hoe dat niet klopt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 11:32:44 #54
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_169587868
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 19:38 schreef n0a het volgende:
Lasagne, tartiflette, geroosterd buikspek, pizza.
Geroosterd buikspek :9~

Best. Pernil Al Horno. Ever!

Varkensschouder: Absurd goedkoop, je kunt er dagen royaal van eten, je krijgt de beste kaantjes.
En het is geen werk.

Neem wel varkensschouder MET bot, voor de smaak. laat de huid door de slager eraf snijden dat er een flap aanzit. Zo kun je zonder problemen later de kaantjes eraf halen.

Paar minuten voorbereiden, 24 uur marineren en dan 5-8 uur in de oven.

Per kilo: 90 minuten in de oven op 150 graden celsius.
Daarna gooi je de temperatuur op richting 204 graden.

En volg vooral het recept, leuk om te lezen :+
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
pi_169587965
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 11:32 schreef knokkels het volgende:
Daarna gooi je de temperatuur op richting 204 graden.
ik moest lachen om de precisie van 204 graden....volgens mij is een oven nooit op de graad nauwkeurig
  vrijdag 17 maart 2017 @ 11:43:09 #56
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_169588032
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 11:38 schreef liedetector het volgende:

[..]

ik moest lachen om de precisie van 204 graden....volgens mij is een oven nooit op de graad nauwkeurig
Sja, dat was meer de conversie Fahrenheit - Celsius _O-

Maar gewoon op gevoel/zicht gaat net zo goed.
Ik heb nog nooit een vleesthermometer gebruikt, en het is me nog altijd gelukt :+
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  vrijdag 17 maart 2017 @ 11:44:15 #57
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169588046
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 11:32 schreef knokkels het volgende:

[..]

Geroosterd buikspek :9~

Best. Pernil Al Horno. Ever!

Varkensschouder: Absurd goedkoop, je kunt er dagen royaal van eten, je krijgt de beste kaantjes.
En het is geen werk.

Neem wel varkensschouder MET bot, voor de smaak. laat de huid door de slager eraf snijden dat er een flap aanzit. Zo kun je zonder problemen later de kaantjes eraf halen.

Paar minuten voorbereiden, 24 uur marineren en dan 5-8 uur in de oven.

Per kilo: 90 minuten in de oven op 150 graden celsius.
Daarna gooi je de temperatuur op richting 204 graden.

En volg vooral het recept, leuk om te lezen :+
De zwoerd eraf snijden?
Neeee
Met zwoerd, deze insnijden en deze voordat hij in de oven gaat met kokend water overgieten en de laatste 5 minuten de grill aan zodat de zwoerd als popcorn oppopt en krokant knapperig wordt.
3928_3928_p1010094_2_1.jpg
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_169588068
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 11:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De zwoerd eraf snijden?
Neeee
Met zwoerd en deze voordat hij in de oven gaat met kokend water overgieten en de laatste 5 minuten de grill aan zodat de zwoerd als popcorn oppopt en krokant knapperig wordt.
[ afbeelding ]
vergeet niet te vermelden dat je m in moet snijden...anders wordt het wel dramatisch *spuit 11
  vrijdag 17 maart 2017 @ 11:47:57 #59
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_169588123
Edit a la Ninja
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 11:56:40 #60
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_169588278
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 11:44 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De zwoerd eraf snijden?
Neeee
Met zwoerd, deze insnijden en deze voordat hij in de oven gaat met kokend water overgieten en de laatste 5 minuten de grill aan zodat de zwoerd als popcorn oppopt en krokant knapperig wordt.
[ afbeelding ]
Ja sorry, ik heb nog geen koffie op... :+ Zwoerd er dus niet afsnijden, maar dat flapje dus eraan houden. en dan het zwoerd er weer opleggen.
Alhoewel jouw versie ook best goed klinkt ;)
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
pi_169588329
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 11:56 schreef knokkels het volgende:

[..]

Ja sorry, ik heb nog geen koffie op... :+ Zwoerd er dus niet afsnijden, maar dat flapje dus eraan houden. en dan het zwoerd er weer opleggen.
Alhoewel jouw versie ook best goed klinkt ;)
geen idee welk flapje je bedoeld, maar onderhuids vet door het insnijden smelt gewoon weg en maakt dus juist dat je een heel fijn velletje (zwoerd dus) krijgt
  vrijdag 17 maart 2017 @ 12:04:08 #62
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_169588403
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 11:59 schreef liedetector het volgende:

[..]

geen idee welk flapje je bedoeld, maar onderhuids vet door het insnijden smelt gewoon weg en maakt dus juist dat je een heel fijn velletje (zwoerd dus) krijgt
Okee Okee, ik heb het zelf niet gedaan, mijn slager deed het. 1x trouwens.
En toch smaakte het lekker. Volgende keer ga ik Piet's tip proberen.
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  vrijdag 17 maart 2017 @ 12:05:23 #63
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_169588423
Bigosh (Poolse zuurkool). Maar ik krijg het niet zo lekker als mijn oma vroeger maakte. :{.
And so is the past
pi_169608555
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 15:46 schreef Pietverdriet het volgende:
2. Kippenvleugels en halve aardappels, jum
Piet, heb je een korte toelichting voor mij wat jouw manier is? Zoek voor vanavond een eenvoudig recept.

Bloemige aardappels in braadslee, kippenbout er op? Heb je een indicatie qua temperatuur en tijd?
pi_169608574
Lekkere kip in jodenzoud en krieltjes.
  zaterdag 18 maart 2017 @ 19:05:15 #66
40500 Sorella
moggh,middag,avond,nacht
pi_169612686
Ik denk dat knokkels zijn slager het zwoerd losgesneden heeft maar aan 1 kant vast heeft laten zitten ?
Vroooeeem 120, vroooeeem 140, vrooee, iiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeee, plons, blub blub blub, tetuutetuu,.....telaat
  zondag 19 maart 2017 @ 09:58:56 #67
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_169622360
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 12:05 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Bigosh (Poolse zuurkool). Maar ik krijg het niet zo lekker als mijn oma vroeger maakte. :{.
Heb je een goed recept?
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')