Zoutzuur? (En ja, ik ben serieus).quote:Op zondag 12 maart 2017 20:04 schreef Boca_Raton het volgende:
Nou, dat is ook raar. Eergisteravond heb ik zo'n blikje makreel in water opengemaakt en het water afgegoten in de gootsteen. Of de (kleinere afgiet-)gootsteen ernaast, dat weet ik niet meer.
Nu blijft het stinken. Ik krijg die vislucht niet weg. Ik heb er al soda met heet water in gegoten maar dat helpt niet.
Het is heel vervelend wat ik heb een open keuken ook nog. Heeft iemand een idee hoe ik die lucht wegkrijg?
quote:Op zondag 12 maart 2017 20:14 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
Lactacyd al geprobeerd? Deed wonderen voor m'n vriendin.
in ieder geval geen bleek combineren met andere middelen en goed naspoelen.quote:Op zondag 12 maart 2017 21:31 schreef Boca_Raton het volgende:
@Juup: zoutzuur durf ik nu nog niet aan. Eerst kijken of iets simpels werkt.
Ik heb er nu bleek ingegooid. Ik heb geen chloor. Azijn leek mij net even wat te licht. En Dreft is ook een goed idee, alleen de vis zat niet in olie, maar in water. Dus dat zou weggespoeld moeten zijn dan.
Dikke bleek kan toch geen kwaad? Ik ben altijd bang dat mijn leidingen ergens oplossen.
Ja inderdaad. Ik heb nu net even flink water erdoorheen gegooid. Het lijkt nu weg, die geur. Het rare is is dat het geen olie was, maar water. Wat dus met soda en heet water niet weg te krijgen was.quote:Op zondag 12 maart 2017 21:34 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
in ieder geval geen bleek combineren met andere middelen en goed naspoelen.
Waspoeder was ook een optie ja. Nou, als het niet helpt, die bleek, ga ik wasmiddel proberen. Dat kan nooit kwaad.quote:Heet water met dreft, of nog beter, wasmiddel waar je ook kleren in wast bevatten allerlei tensiden en enzymen die organische verbindingen oplossen. De boel moet immer schoon
Een makreel bestaat voor 30-35% uit vet dus zo gek is het niet.quote:Op zondag 12 maart 2017 21:39 schreef Boca_Raton het volgende:
Het rare is is dat het geen olie was, maar water.
quote:Op zondag 12 maart 2017 20:14 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
Lactacyd al geprobeerd? Deed wonderen voor m'n vriendin.
Oh ja natuurlijk! Niet aan gedacht.quote:Op zondag 12 maart 2017 21:42 schreef Deshain het volgende:
[..]
Een makreel bestaat voor 30-35% uit vet dus zo gek is het niet.
SF had 'm al om 20.14 neergezet. Sorry, je bent nu te laat.quote:
Oke, volgende keer beter.quote:Op zondag 12 maart 2017 21:52 schreef Boca_Raton het volgende:
[..]
SF had 'm al om 20.14 neergezet. Sorry, je bent nu te laat.
Oh ja wordt het plastic daar niet week van?quote:Op zondag 12 maart 2017 20:14 schreef Surveillance-Fiets het volgende:
Lactacyd al geprobeerd? Deed wonderen voor m'n vriendin.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |