abonnementen ibood.com bol.com
  woensdag 15 maart 2017 @ 14:03:28 #176
448036 Achterhoker
Try Hard, Die Hard
pi_169535130
Wat denkt ze hier eigenlijk mee te bereiken? Ze kan zich beter niets aantrekken van wat er gezegd wordt want mensen blijven toch wel lullen.
Ik kreeg geen oasem meer.
toen ze mien, op `t gezicht ging zitten.
pi_169535220
quote:
1s.gif Op woensdag 15 maart 2017 13:43 schreef Schanulleke het volgende:

[..]

De heren waren toch ook leden van de vereniging? Zo cruciaal is het verschil dus niet.

Een ieder die niet inziet dat een kerel niet half zo hard aangepakt zou worden door het collectief in een vergelijkbare situatie, laat eigenlijk zien onderdeel van het probleem te zijn.
Gezien corpsmensen doorgaans nogal van de inteelt zijn vermoed ik van wel. Beetje zwak die laatste zin, dan kun je net zo goed helemaal niet gaan discussieren, want als iemand een andere mening aanhangt is die onderdeel van het probleem.

In het vorige deel noemde ik John Terry. Die sliep met de partner van zijn medespeler en verloor erdoor zijn aanvoerdersband en werd dat nog lang kwalijk genomen. Dat is toch echt een man en zijn keuzes schaadden zijn carrire.

Ik mis trouwens compleet de relevantie van het feit dat zij ook bij de vereniging zaten. Dit meisje heeft meerdere mensen geschaad met haar acties, terwijl de jongens individueel enkel hun partner hebben geschaad.

Het feit dat al die mensen die ze schaadde (of in ieder geval een substantieel deel) leden van haar vereniging waren draagt eraan bij dat de vereniging zich tegen haar keert. Zo werkt dat in zulke groepen. Want dan ben je blijkbaar een rotte appel. n keer kan gebeuren, twee keer valt te vergeven, maar dan verlies je wel veel vertrouwen, drie keer dan doe je het erom en betekent de band blijkbaar niks voor je.
pi_169556812
quote:
0s.gif Op woensdag 15 maart 2017 14:03 schreef Achterhoker het volgende:
Wat denkt ze hier eigenlijk mee te bereiken? Ze kan zich beter niets aantrekken van wat er gezegd wordt want mensen blijven toch wel lullen.
Wat ze hiermee hoopt te bereiken is dat mensen haar als slachtoffer gaan zien en het gaan zien als slutshaming en ze dus zelf niet meer in de rol van dader zit. Dat ze zelf verantwoordelijk is voor de hele situatie probeert ze nu om te draaien en af te wentelen op anderen zodat ze lekker het slachtoffer kan uithangen.
Is God willing to prevent evil, but not able? Then he is not omnipotent.
Is he able, but not willing? Then he is malevolent.
Is he both able and willing? Then whence cometh evil?
Is he neither able nor willing? Then why call him God?
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')