ErkendFokker | donderdag 9 maart 2017 @ 21:07 |
Ben onlangs weer fan geworden van vanillevla. Wat is jullie lievelings vanillevla? Ik heb nu boerenland van campina, maar ik vind de structuur raar. | |
#ANONIEM | donderdag 9 maart 2017 @ 21:21 |
Een zuivelboerderij in de buurt maakt vanillavla. Veruit mijn favoriet. In een glazen pot, veel lekkerder dan die supermarkt vla uit pak. | |
Geerd | donderdag 9 maart 2017 @ 21:28 |
De goedkoopste dat je die flappen terugmoet duwen | |
Ama | donderdag 9 maart 2017 @ 21:46 |
WammesWaggel | donderdag 9 maart 2017 @ 21:47 |
Hopjesvla natuurlijk. | |
Adames | donderdag 9 maart 2017 @ 21:49 |
– 1/2 liter volle melk – 1 vanillestokje – 30gr suiker – 20gr maizena – 2 eidooiers – snufje zout | |
Harvest89 | donderdag 9 maart 2017 @ 21:54 |
Alleen vanillevla vind ik niet zo heel lekker. Die dubbelvla (choco & vanille) vind ik wel goed te eten. Lekkerste blijft die caramelvla. Alles van Campina natuurlijk. | |
sirdanilot | vrijdag 10 maart 2017 @ 11:50 |
Vla is typisch zoiets wat ik vroeger altijd uit gewoonte at en tegenwoordig gewoon helemaal niet meer. Waarom? - Ik vind het op zich wel lekker, maar niet súper lekker of zo. - Ik heb het niet nódig. Liever eet ik gewoon wat meer avondeten. - Er zitten heel erg veel suikers in (en bij sommige ook vet, al valt dat meestal wel mee). En ik mag gewoon niet zo heel veel suikers/carbs, dus dan 'besteed' ik mijn 'suikerquotum' liever aan dingen die ik écht lekker vind dan aan vla. Maar goed, de slagroomvla vond ik vroeger wel altijd de allerlekkerste. | |
agter | vrijdag 10 maart 2017 @ 13:31 |
Vla.. al jaren niet meer gegeten. | |
derLudolf | zaterdag 11 maart 2017 @ 23:54 |
FutureFairytale | zondag 12 maart 2017 @ 00:01 |
Mona intense vla pure chocolade. Of anders gewone Campina chocoladevla. Chocoladevla | |
derLudolf | zondag 12 maart 2017 @ 00:12 |
Bah. Mona intense vannile is lekker idd. Die van de zuivelhoeve ook. | |
FutureFairytale | zondag 12 maart 2017 @ 02:12 |
Heb mona vanille nog niet geprobeerd. Maar gewone vanillevla vind ik niet zo. Beetje chemisch. | |
#ANONIEM | zondag 12 maart 2017 @ 10:15 |
Ik dacht dat alleen alcoholisten vanillevla aten. | |
sjonhetplatenkanon | zondag 12 maart 2017 @ 10:46 |
Hoeren en zure mensen ook. | |
Postbus100 | zondag 12 maart 2017 @ 18:22 |
AH goedkoopste merk. Maar eigenlijk is vanillevla alleen lekker als kleine dot in een volle kom met yoghurt. Spreken jullie het trouwens uit als vanielje of vanie-je? | |
Piger | zondag 12 maart 2017 @ 20:43 |
Vind het niks. Krijg er ook vaak buikpijn van. Doe mij maar vanilleyoghurt. | |
#ANONIEM | zondag 12 maart 2017 @ 21:46 |
Koop dan gelijk vanie-jeyoghurt. | |
Kermit. | zondag 12 maart 2017 @ 21:47 |
Vlaflip is mijn dierbaarste culture eigenschap | |
Postbus100 | zondag 12 maart 2017 @ 21:55 |
Dat is niet hetzelfde | |
ErkendFokker | zondag 12 maart 2017 @ 22:43 |
Verdomme nou heb ik zin in vanillevla maar ik heb niks in huis | |
Dinus | maandag 13 maart 2017 @ 01:29 |
Jaren geleden had de Aldi een lekkere, met echte zwarte vanillepuntjes er in. Waar is die gebleven? | |
Secricible | maandag 13 maart 2017 @ 11:44 |
Ik vind die intense vanillevla dus helemaal niet lekker. Te dik, te zwaar en niet voldoende vanillevla. Dus als ik het ooit eet (wat niet vaak is) ga ik voor de gewone simpele vanillevla van campina. |