abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 5 april 2017 @ 23:43:58 #176
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_170033054
quote:
1s.gif Op woensdag 5 april 2017 23:38 schreef madam-april het volgende:

[..]

Dat snap ik, maar geeninspiratie stelde dat arme mensen asocialer zijn en daar reageerde ik op.
In zekere zin zijn ze dat ook, maar tegelijkertijd ook niet. Het hangt ervan af wat je definitie is van asociaal.

Die ghetto mensen waar ik last van had, waren in zekere zin heel sociaal, maar in zekere zin ook niet. Ze beschermden elkaar en accepteerden elkaar voor wie ze waren, maar sommigen konden ook agressief zijn en pestende gedrag tonen.
To truly try means to accept God's love, his healing, to accept the world can be ugly, but your heart doesn't have to be."
pi_170418270
quote:
1s.gif Op woensdag 5 april 2017 20:56 schreef Keep_Walking het volgende:

[..]

Is goed. Duidelijk verhaal. :)

Hoe dacht je trouwens over dat je mannen gebruikte met je losbandigheid, en hoe ben je erachter gekomen dat de meeste mannen het niet zo zien en dat ze eigenlijk gebruik maakten van jou?

Sowieso is er in zo'n geval niemand gebruikt. Of beide zijn gebruikt.

Ik denk namelijk dat je bedoeld dat je die mannen "gebruikt" om je eigen verlangens te bevredigen, en dat de mannen dat andersom ook doen. Alleen is de ouderwetse kijk op seks zo dat een man die veel seks heeft stoer is en een vrouw die veel seks heeft een slet. Maar darin hoef je niet in te geloven, vrouwen mogen ook genieten van seks en een man die veel seks heeft zonder een doel is in mijn ogen eerder een sukkel.

Als je als vrouw mannen wil gebruiken, moet je met hem trouwen voor zijn geld en stiekem vreemdgaan. Misschien zelfs een kind nemen van een ander en hem het laten opvoeden. 😜
Ik dacht dat ik niet verliefd kon worden, en daarom zag ik het als gebruiken. Omdat die jongen in het begin nog verbaasd vroeg: "Maar voel je dan helemaal niets voor mij?" Dat hoefde niets te betekenen te hebben gezien zijn latere gedrag, want zo kwam ik erachter dat het andersom was, toen ik uiteindelijk toch tot m'n eigen verbazing niet meer alleen aan mezelf en mijn "versiertalent" dacht en verliefd werd op hem wilde hij niks meer met me te maken hebben. Het is in beide gevallen wel dom als je alleen met mensen gaat om je beter te voelen over jezelf denk ik. Het was inderdaad meer gebruiken geweest als ik hem had gebruikt voor het geld en de opvoeding van een kind. Misschien is de definitie van gebruiken anders voor mannen dan voor vrouwen vanwege de dubbele moraal die jij noemt en zal een man zich nooit op deze manier gebruikt voelen omdat het zijn reputatie immers niet kan schaden zoals andersom wel het geval is. Maar ja, andersom zouden vrouwen het misschien ook minder erg vinden voor hun reputatie als hun man een kind bij een ander heeft verwekt? Ik weet het niet, ikzelf heb het nooit meegemaakt maar ik denk dat ik het niet zou accepteren. Toch hoor ik om me heen wel verhalen van vrouwen met een inkomen die accepteren dat hun man niets doet uit luiheid en hun geld uitgeeft, of die het prima vinden als hun man een kind van n ander heeft.

[ Bericht 3% gewijzigd door geeninspiratie1235 op 23-04-2017 09:01:49 ]
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')