Een applausje is wel op z'n plek!quote:
Nee, mafkees, een uur! Maar er zijn tot nu toe vier afleveringen geweest en ik zit nu op één derde van de eerste.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Duurt een aflevering BZV daadwerkelijk 4 uur? Nee toch?
Oh, weet ik veel. Ik kijk die pulp niet.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:02 schreef minilot het volgende:
[..]
Nee, mafkees, een uur! Maar er zijn tot nu toe vier afleveringen geweest.
Jij overprikkelaar!
Gefermenteerde Britten!quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik wist niet dat worcestersaus niet vegetarisch is. Geen idee ook waar het van gemaakt wordt.
Beter dan vannacht. Best wel wat spierpijn en moe, maarja. De contracties die je maakt als je over je nek gaat is ook niet helemaal gezond. Iig niet misselijk/borrelend.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:02 schreef minilot het volgende:
[..]
Een applausje is wel op z'n plek!
Hoe voel je je verder nu?
Ja, ik ook niet, maar ik was nieuwsgierig naar een specifieke hier gepitchte boer.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:03 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Oh, weet ik veel. Ik kijk die pulp niet.
Rijst, paprika, tomatensaus, chorizo, uitje, door elkaar roeren.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb nog een recept nodig met chorizo. Kan weinig bedenken. Simpel en snel moet het zijn.
Jambalayaquote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb nog een recept nodig met chorizo. Kan weinig bedenken. Simpel en snel moet het zijn.
Paella!quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:01 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb nog een recept nodig met chorizo. Kan weinig bedenken. Simpel en snel moet het zijn.
Gatver. Thanks though.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:04 schreef Maarten het volgende:
[..]
Rijst, paprika, tomatensaus, chorizo, uitje, door elkaar roeren.
Ik ben echt geen kok. . Sorry alvast.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Let me see you stripped down to the bone
Ik zag in de Allerhande een recept staan van spaanse maaltijdsoep met chorizo. Op zich best lekker denk ik, maar tot nu toe alleen nog maar de titel gelezen, nog niet het recept zelf.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Gatver. Thanks though.
Het is provencaalse groentemix, chorizo en feta geworden met een gepofte aardappel. Allemaal uit de oven.
Ik heb wel een paar seizoenen gekeken, maar de laatste 2 of 3 konden al niet meer boeien, veel van hetzelfde en ik had neigingen om m'n schoenen naar de tv te gooien.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:12 schreef gcjoel het volgende:
BzV kan ik echt niet kijken hoor, daar krijg ik de kriebels van!
Lekker. Te veel gedoe.quote:
Ik ben dol op heftige smaken maar niet in mijn risotto.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:08 schreef minilot het volgende:
L_S, in risotto gooien:
http://www.deliciousdays.(...)ating-chorizo-cubes/
Of puike knoflooksoep, nog lekkerder (en simpeler):
http://wildgreensandsardi(...)ajo-garlic-soup.html
Zowel risotto als paella duurt net wat te lang, vooral in combinatie met chorizo. Dan stinkt de caravan zo erg dat ik niet kan slapen.quote:
quote:Op dinsdag 7 maart 2017 15:10 schreef minilot het volgende:
BzVspoiler inzake achterlopende mjan.Mag ik Pia dan?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |