abonnementen ibood.com bol.com
pi_169346266
Syri
syrian_flag_with_coat_of_arms_by_death_to_the_swines-d5gq0ms.jpg20zuzcw.jpgMercyCorps_SyriaCrisisMap_0215.jpg
Syri is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesi demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syri. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syri bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syri, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syri
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syri heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syri opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordani, Libi, VAE, Saudi-Arabi en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syri met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
1450px-Syrian_Civil_War_map.svg.pngRood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syri

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.
WO-AT312_TIMELI_G_20140808161505.jpg
Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syri bestaat.
BuwMxd-IQAAxVOF.jpg
Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten
article-2674736-1F46221200000578-100_634x381.jpg
Kaart van de huidige militaire situatie
Iraq_war_map.pngPaars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul
1600px-Battle_of_Mosul_%282016–2017%29.svg.png

Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syri
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyrirs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169346272
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 08:50:15 #3
61100 Triggershot
Ex Sunni Supremacist
pi_169346335
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 08:42 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Want? Het is alleen een probleem voor de Turken en nog grotendeels imaginair ook. Wat heeft Turkije dit hele conflict nou te vrezen gehad van de YPG? Als ze weer eens gaan praten in plaats van vechten zullen ze er ook in de toekomst geen last van hebben.
Om te beginnen de bewapening en smokkel van munitie van PKK via YPG gecontroleerde gebieden, als de YPG daar al geen vinger zelf in heeft. Verder heeft de wapenstilstand en praten de meest voorspoedige tijden voor Turkije met zich meegebracht inderdaad, maar de YPG speelt op z'n minst een dubieuze rol.
pi_169346912
quote:
11s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 08:50 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Om te beginnen de bewapening en smokkel van munitie van PKK via YPG gecontroleerde gebieden, als de YPG daar al geen vinger zelf in heeft. Verder heeft de wapenstilstand en praten de meest voorspoedige tijden voor Turkije met zich meegebracht inderdaad, maar de YPG speelt op z'n minst een dubieuze rol.
Ja het kan dat er smokkel plaatsvindt. Maar het is niet alsof IS aan je grens hebben een wenselijker situatie is ;)

De vraag is: is de PKK bezig met een opmars in Turkije sinds de opkomst van de YPG? Zijn ze sterker geworden met meer wapens, strijders en al dat? Volgens mij heeft de PKK behoorlijk weinig draagvlak in Turkije, de YPG heeft een groter draagvlak. Dat komt omdat het geen excusief Koerdische organisatie is en omdat ze zich niet laten verleiden tot terroristische aanvallen op onschuldige mensen wat de PKK wel doet. De PKK zie ik als een soort Hamas: In principe een rechtvaardige strijd en zaak, maar door de uitvoering verliezen ze alle legitimiteit en good will.

De hardliners zal je nooit tot vrede kunnen dwingen, maar door te onderhandelen met de YPG gaat Turkije meer bereiken dan ze te bestoken en burgers te doden, want dat gaat gewoon backfiren. De YPG heeft een leger van 30k met ervaren strijdkrachten en kan Turkije behoorlijk pijn doen in de toekomst. Uitroeien gaan ze de YPG toch niet, daar zorgen Rusland en Amerika wel voor. Maar als ze nu de toorn van de YPG op hun hals halen, gaat dat alleen maar problemen voor ze opleveren in de toekomst.

Turkije kan veel leren van Rusland wat dat betreft. Kijk hoe Rusland de opstand in Tsjetsjeni heeft ingedamd nadat het militair niet lukte. Het is gewoon een sattelietstaat van Rusland geworden. Erdogan moet beter leren schaken zoals Putin. Oh, ben ik nu een Putin fanboy?
  dinsdag 7 maart 2017 @ 10:13:38 #5
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169347422
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 10:13 schreef Szura het volgende:

[..]

Uitspraak:

[ afbeelding ]
Weer een euro crisis afgewend :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 10:19:01 #7
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169347462
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 10:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

Weer een euro crisis afgewend :p
Anders hadden ze gewoon de ambassades dichtgegooid of humanitaire visa on hold gezet ofzo :P.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169347527
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 09:41 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ja het kan dat er smokkel plaatsvindt. Maar het is niet alsof IS aan je grens hebben een wenselijker situatie is ;)

De vraag is: is de PKK bezig met een opmars in Turkije sinds de opkomst van de YPG? Zijn ze sterker geworden met meer wapens, strijders en al dat? Volgens mij heeft de PKK behoorlijk weinig draagvlak in Turkije, de YPG heeft een groter draagvlak. Dat komt omdat het geen excusief Koerdische organisatie is en omdat ze zich niet laten verleiden tot terroristische aanvallen op onschuldige mensen wat de PKK wel doet. De PKK zie ik als een soort Hamas: In principe een rechtvaardige strijd en zaak, maar door de uitvoering verliezen ze alle legitimiteit en good will.

De hardliners zal je nooit tot vrede kunnen dwingen, maar door te onderhandelen met de YPG gaat Turkije meer bereiken dan ze te bestoken en burgers te doden, want dat gaat gewoon backfiren. De YPG heeft een leger van 30k met ervaren strijdkrachten en kan Turkije behoorlijk pijn doen in de toekomst. Uitroeien gaan ze de YPG toch niet, daar zorgen Rusland en Amerika wel voor. Maar als ze nu de toorn van de YPG op hun hals halen, gaat dat alleen maar problemen voor ze opleveren in de toekomst.

Turkije kan veel leren van Rusland wat dat betreft. Kijk hoe Rusland de opstand in Tsjetsjeni heeft ingedamd nadat het militair niet lukte. Het is gewoon een sattelietstaat van Rusland geworden. Erdogan moet beter leren schaken zoals Putin. Oh, ben ik nu een Putin fanboy?
Je bedoelt zoals de Russen in Afghanistan? Bovendien is de YPG geen aparte organisatie dan de PKK, zoals de HDP.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_169347832
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 10:23 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Je bedoelt zoals de Russen in Afghanistan? Bovendien is de YPG geen aparte organisatie dan de PKK, zoals de HDP.
Ik vind het zo jammer dat de HDP geen afstand heeft kunnen creren tussen de Pkk en henzelf. Sterker nog ze zaten in politieke rallys te pochen over de steun die ze kregen van de PYD Ypg Ypj. Het conflict in Turkije is alleen politiek op te lossen en erdo zat wat dat betreft op de goede weg. Ik denk dat we een grote kans op een oplossing hadden gehad als het Syrische conflict niet was uitgebroken. Vooralsnog is deescalatie niet aan de orde.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169347924
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 10:23 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Je bedoelt zoals de Russen in Afghanistan? Bovendien is de YPG geen aparte organisatie dan de PKK, zoals de HDP.
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 10:23 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Je bedoelt zoals de Russen in Afghanistan? Bovendien is de YPG geen aparte organisatie dan de PKK, zoals de HDP.
Daar hebben de Russen dan ook veel van geleerd. Kijk hoe ze het nu aanpakken in Syri: allerlei wapens getest, hardware aan de wereld gedemonstreerd (levert orders op), inzet strijdkrachten past binnen het defensiebudget en het Syrische leger is hun grondproxy.

Ja dat riedeltje dat ze geen aparte organisatie zijn wordt constant herhaald door de Nederturken hier, maar dat houdt simpelweg geen stand. Het is niet n organisatie en daar is ook geen bewijs voor. Dat er contacten zijn en gedeelde belangen betekent niet dat het n organisatie is.
pi_169349123
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 10:49 schreef Richestorags het volgende:

Ja dat riedeltje dat ze geen aparte organisatie zijn wordt constant herhaald door de Nederturken hier, maar dat houdt simpelweg geen stand. Het is niet n organisatie en daar is ook geen bewijs voor. Dat er contacten zijn en gedeelde belangen betekent niet dat het n organisatie is.
Inderdaad. Zelfde als dat gezeur over dat Turkije lid van de NATO is en dus niemand ze iets kan doen in Syire.
pi_169349494
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 10:13 schreef Szura het volgende:

[..]

Uitspraak:

[ afbeelding ]
Mooi zo. Wij krijgen ook geen asiel in moslimlanden als het hier oorlog is
pi_169351490
quote:
10s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 12:07 schreef Peunage het volgende:

[..]

Inderdaad. Zelfde als dat gezeur over dat Turkije lid van de NATO is en dus niemand ze iets kan doen in Syire.
Ironisch gezien is de grootste vijand van Turkije Turkije zelf. Ze beheersen het geopolitieke spel simpelweg niet goed genoeg. Stel je voor dat Iran een defensiebudget en leger ter grootte van Turkije had.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 14:48:13 #14
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169351871
Almost there.... hopelijk zijn die baarden al weg en wordt er niks opgeblazen
C6UdXmFWcAEXgTa?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169352762
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 14:48 schreef Szura het volgende:
Almost there.... hopelijk zijn die baarden al weg en wordt er niks opgeblazen
[ afbeelding ]
Ik verwacht dat als ze Khafsah aanvallen dat IS zich in zijn geheel uit die noordelijke enclave terugtrekt. Jirah en de water treatment plant zullen de eerste serieuze gevechten worden.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 17:35:29 #16
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169354886
C6U23CNXQAIT-8d.jpg:large
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 17:59:25 #17
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169355246
@MIG29_
Breaking , SAA Tiger Forces full control Al-Khafseh Village

Daarmee ook de frontlijn met de SDF bereikt wat weer manschappen scheelt ^O^
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 18:04:55 #18
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169355328
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 17:59 schreef Szura het volgende:
@MIG29_
Breaking , SAA Tiger Forces full control Al-Khafseh Village

Daarmee ook de frontlijn met de SDF bereikt wat weer manschappen scheelt ^O^
_O_ _O_
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 18:09:59 #19
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169355409
Nu naar Jirah Airbase
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 18:34:07 #20
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169355727
Voor het eerst sinds 2013/14 ofzo dat ze weer een verbinding hebben met de Eufraat? Of wanneer werd de verbindingsweg Palmyra - Deir ez-Zor afgesneden?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 19:12:51 #21
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169356556
NatDefFor twitterde op dinsdag 07-03-2017 om 19:03:05 Sheikh Abyad-Harb Kabir-Harb Saghir were liberated by Syrian Army #EastAleppo reageer retweet
NatDefFor twitterde op dinsdag 07-03-2017 om 19:06:00 Ankiban-Balwahti were also liberated by #SAA / #EastAleppoSyrian MoD reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 7 maart 2017 @ 19:44:46 #22
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
  dinsdag 7 maart 2017 @ 20:35:09 #23
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169358721
4545487778.jpg?__hstc=143095274.89bcacf131918e705ce6228c7f2ef248.1488915055591.1488915055591.1488915055591.1&__hssc=143095274.2.1488915055592&__hsfp=1651778871
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169361718
AFP twitterde op dinsdag 07-03-2017 om 16:24:00 #BREAKING Ceasefire announced in Syria's Eastern Ghouta: Russia reageer retweet
6a47c6179e0b85d73109afcceef1254ece4ae69edaaa34cfb57564233053447e.jpg?w=800&h=450
pi_169365890
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 20:35 schreef Zahreddine het volgende:
[ afbeelding ]
17038793_1865622980393702_4998647457791432145_o.jpg?__

:P
pi_169365893
En de "rebellen" laten weer eens zien hoe vreedzaam hun "revolutie" is:

https://www.almasdarnews.(...)missile-hell-aleppo/

quote:
BEIRUT, LEBANON (11:57 P.M.) – Earlier today, Failaq al-Sham fired dozens of missiles on the government-held Aleppo International Airport using a captured Soviet-manufactured BM-21 Grad truck-mounted 122 mm multiple rocket launcher.

Failaq al-Sham bombarded #Aleppo International Airport today from positions 50 kilometers away.

The Islamist group did not specify why it carried out the attack; fortunately, no people were injured as missiles rained on the airport, sometimes refered to as Nayrab Airport.

Insurgents suffered a humiliating defeat last December as the Syrian Opposition officially capitulated Syria’s largest city and industrial hub, Aleppo city.
  woensdag 8 maart 2017 @ 07:44:07 #27
38496 Perrin
Sapere aude
pi_169365916
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 07:41 schreef Richestorags het volgende:
En de "rebellen" laten weer eens zien hoe vreedzaam hun "revolutie" is:

https://www.almasdarnews.(...)missile-hell-aleppo/

[..]

Maar goed dat Assad de barbaren verdrijft.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_169367282
quote:
14s.gif Op woensdag 8 maart 2017 07:44 schreef Perrin het volgende:

[..]

Maar goed dat Assad de barbaren verdrijft.
Syri heeft nou eenmaal radicale elementen. Je ziet wat er gebeurt als het gezag wegvalt: radicalen nemen het land over en Idlib is gezakt naar het niveau van Saudi-Arabi. Assad voorkomt dat.
  woensdag 8 maart 2017 @ 10:06:15 #29
38496 Perrin
Sapere aude
pi_169367307
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 10:04 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Syri heeft nou eenmaal radicale elementen. Je ziet wat er gebeurt als het gezag wegvalt: radicalen nemen het land over en Idlib is gezakt naar het niveau van Saudi-Arabi. Assad voorkomt dat.
Het minste van alle kwaden.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  woensdag 8 maart 2017 @ 10:40:44 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169367850
@MIG29_
Breaking , SAA Tiger Forces Full Control Alkhvseh water pumps

*O*

Aan de Eufraat:

C6YZ5LqWMAE_7u2?format=jpg&name=large

[ Bericht 33% gewijzigd door Szura op 08-03-2017 11:12:32 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 8 maart 2017 @ 12:03:52 #31
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169369265
Benieuwd naar wat ze vandaag gaan pakken. Hopelijk Jirah AB vandaag.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169369323
Gaat lekker in Syrie en Irak. _O_
pi_169370951
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 10:40 schreef Szura het volgende:
@MIG29_
Breaking , SAA Tiger Forces Full Control Alkhvseh water pumps

*O*

Aan de Eufraat:

[ afbeelding ]
Deze foto.. Krijg er gewoon tranen van..
Dit maakt m'n dag.

Kan de vlag daar ook weer wapperen
syria-flag9.jpg
pi_169371425
Koerdische ATGM-strike op een Turkse pantservoertuig ten westen van Manbij:

https://twitter.com/NewrozKobani/status/839440198962401281
  woensdag 8 maart 2017 @ 14:12:52 #37
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169371609
C6Zd2uVXQAEcUfX?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169372517
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 14:12 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
IS is zich nu aan het ingraven natuurlijk. Over een tijdje is het niet onverstandig om een dubbel offensief te starten vanuit Khanasser. De vraag is alleen of de manschappen daar ervoor zijn.
pi_169373041
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 10:40 schreef Szura het volgende:
@MIG29_
Breaking , SAA Tiger Forces Full Control Alkhvseh water pumps

*O*

Aan de Eufraat:

[ afbeelding ]
Waarom zijn jullie berhaupt blij me de regime van Assad. Hij is een ware dicator en slacht alle tegenstanders af. :(
Op zondag 5 februari 2017 21:45 schreef Cyanide- het volgende:
Ok man, nu al meest nutteloze reactie 2017.
BONETHUGSS IS KUT!!1!!111!!
pi_169373243
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 15:37 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Waarom zijn jullie berhaupt blij me de regime van Assad. Hij is een ware dicator en slacht alle tegenstanders af. :(
Assad vs IS in Oost-Aleppo. Keuze snel gemaakt.

Assad vs jihadisten. Keuze ook snel gemaakt.

Assad versus een beter alternatief: het betere alternatief.
pi_169374460
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 15:37 schreef SecretPret het volgende:

Waarom zijn jullie berhaupt blij me de regime van Assad. Hij is een ware dicator en slacht alle tegenstanders af. :(
omdat de assad fanboys (vaak) onderstaande analyse maken en als je de analyse zo simplificeert kan je geen andere conclusie trekken dan dat asad het beste alternatief is of het minste kwaad, better the devil you know standpunt, als het ware.
zoals assad zelf zei sinds dag 1 "of je kiest voor mij, of je kiest voor de terroristen". alsof het conflict zo makkelijk is samen te vatten.

quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 15:47 schreef Richestorags het volgende:

Assad vs IS in Oost-Aleppo. Keuze snel gemaakt.

Assad vs jihadisten. Keuze ook snel gemaakt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169374486
Ga je nu bewust woorden weglaten zodat het je eigen verhaal beter uitkomt? Dat is niet zo netjes Slayage.
pi_169374512
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 16:53 schreef Slayage het volgende:

[..]

omdat de assad fanboys (vaak) onderstaande analyse maken en als je de analyse zo simplificeert kan je geen andere conclusie trekken dan dat asad het beste alternatief is of het minste kwaad, better the devil you know standpunt, als het ware.
zoals assad zelf zei sinds dag 1 "of je kiest voor mij, of je kiest voor de terroristen". alsof het conflict zo makkelijk is samen te vatten.

[..]

Ga anders even lopen trollen.
pi_169374514
kennelijk voor het eerste nu dat turkse artillerie actief is in west manbij. gaan we nu weer een russische "ongeluk" zien of hebben de turken een "go" gekregen van de russen?

een dag na de turks/amerikaans/russische meeting in antalya overigens.

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 08-03-2017 om 16:27:43 Seems #TSK artillery entered in action on W. #Manbij front. https://t.co/962jyvTCPP reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 08-03-2017 om 16:55:17 W. #Manbij: village shelled by #TSK artillery is Boughaz. Seems #SDF/#YPG withdrew to N. outskirts.... https://t.co/tHWYtPZHOz reageer retweet


[ Bericht 30% gewijzigd door Slayage op 08-03-2017 17:03:30 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169374519
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 16:57 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Ga anders even lopen trollen.
sws
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169374537
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 16:55 schreef Richestorags het volgende:
Ga je nu bewust woorden weglaten zodat het je eigen verhaal beter uitkomt? Dat is niet zo netjes Slayage.
je laatste zin is geen onderdeel van je analyse van "de kwestie syrie".

je laatste zin is een nietszeggend inkopper.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169374572
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 16:57 schreef Slayage het volgende:
kennelijk voor het eerste nu dat turkse artillerie actief is in west manbij. gaan we nu weer een russische "ongeluk" zien of hebben de turken een "go" gekregen van de russen?

een dag na de turks/amerikaans/russische meeting in antalya overigens.

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 08-03-2017 om 16:27:43 Seems #TSK artillery entered in action on W. #Manbij front. https://t.co/962jyvTCPP reageer retweet
Gerommel in de marge daar, SDF houdt TFSA bezig terwijl SAA ongehinderd terreinwinst kan boeken.
pi_169374585
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 16:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

je laatste zin is geen onderdeel van je analyse van "de kwestie syrie".

je laatste zin is een nietszeggend inkopper.
Nee pik want de laatste zin geeft juist aan dat ik binnen de grenzen van dit conflict Assad steun. Na de oorlog mogen er wat mij betreft wel wat veranderingen in het Syrische staatsbestel plaatsvinden.
pi_169374590
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:02 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Gerommel in de marge daar, SDF houdt TFSA bezig terwijl SAA ongehinderd terreinwinst kan boeken.
niet minder significant
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169374610
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:04 schreef Slayage het volgende:

[..]

niet minder significant
Niet echt, er is 1 partij die alle kaarten in de hand heeft momenteel. En die partij is straks de lachende derde.
pi_169374635
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:03 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nee pik want de laatste zin geeft juist aan dat ik binnen de grenzen van dit conflict Assad steun. Na de oorlog mogen er wat mij betreft wel wat veranderingen in het Syrische staatsbestel plaatsvinden.
na 50 jaar baath/assad tirannie en een bloedige oorlog waarin baath/assad weer stevig in het zadel zit gaat baath/assad "veranderingen in het Syrische staatsbestel" doorvoer.

geloof je het zelf?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169374661
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

na 50 jaar baath/assad tirannie en een bloedige oorlog waarin baath/assad weer stevig in het zadel zit gaat baath/assad "veranderingen in het Syrische staatsbestel" doorvoer.

geloof je het zelf?
Begrijpend lezen is ook een kunst.
pi_169374675
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:09 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Begrijpend lezen is ook een kunst.
altijd
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169374677
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

na 50 jaar baath/assad tirannie en een bloedige oorlog waarin baath/assad weer stevig in het zadel zit gaat baath/assad "veranderingen in het Syrische staatsbestel" doorvoer.

geloof je het zelf?
Ik zeg toch niet dat het gebeurt ik zeg alleen dat ik zelf vind dat dat wenselijk is.

Je probeert mij constant in een hokje te duwen, nogal nutteloos.

Ik noem jou ook geen Erdo en DENK fanboy. Zelf loop je constant te klagen over hoe de Turken worden belicht.
pi_169374699
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:10 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik zeg toch niet dat het gebeurt ik zeg alleen dat ik zelf vind dat dat wenselijk is.

Je probeert mij constant in een hokje te duwen, nogal nutteloos.
Je moet wat als je geen successen te melden hebt.
pi_169374879
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:10 schreef Richestorags het volgende:

Ik zeg toch niet dat het gebeurt ik zeg alleen dat ik zelf vind dat dat wenselijk is.

Je probeert mij constant in een hokje te duwen, nogal nutteloos.
laat ik het zo zeggend dan. als er onder de posters van dit topic 1 assad fanboy is, dan ben jij het.

dat jij je daardoor in een hoek geduwd voelt kan ik niet over oordelen.

quote:
Ik noem jou ook geen Erdo en DENK fanboy. Zelf loop je constant te klagen over hoe de Turken worden belicht.
erdo fanboy ben ik wel, zo mag je me best noemen. geuzen titel zal ik het beschouwen. DENK krijgt wel mijn stem, alleen maar vanwege het gecreeerde klimaat richting turken/turkije in de nederlandse politiek en de verrechtsing binnen de overige politieke partijen, die "wilders retoriek light" bezigen om wat stemmen te kunnen winnen.
overigens mag je me ook DENK fanboy noemen hoor. als jij dat zo ervaart heb ik daarop niks in te brengen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169375181
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

erdo fanboy ben ik wel, zo mag je me best noemen. geuzen titel zal ik het beschouwen. DENK krijgt wel mijn stem, alleen maar vanwege het gecreeerde klimaat richting turken/turkije in de nederlandse politiek en de verrechtsing binnen de overige politieke partijen, die "wilders retoriek light" bezigen om wat stemmen te kunnen winnen.
overigens mag je me ook DENK fanboy noemen hoor. als jij dat zo ervaart heb ik daarop niks in te brengen.
En dan op DENK stemmen. Oh boy, jij bent ook een helder licht.

Voelt het verder wel lekker? Die slachtofferrol?
pi_169375351
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

na 50 jaar baath/assad tirannie en een bloedige oorlog waarin baath/assad weer stevig in het zadel zit gaat baath/assad "veranderingen in het Syrische staatsbestel" doorvoer.

geloof je het zelf?
Haatbaardjes als alternatief zulen het beter doengeloof jij dat zelf?
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_169376089
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:49 schreef marsan het volgende:

[..]

Haatbaardjes als alternatief zulen het beter doengeloof jij dat zelf?
dat ik het syrische conflict reduceer tot een conflict tussen "haatbaard en assad", geloof je het zelf?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169376149
tja... dat is het meest hypocriete van dit soort groepen. beweren dat ze opkomen voor de sunnis terwijl ze de meeste sunnis vermoorden, waar ook ter wereld. check de aanslag in afghanisten vandaag. sick fucks.

vvanwilgenburg twitterde op woensdag 08-03-2017 om 08:13:47 .@HaiderAlAbadi says Daash says they protected sunnis but they killed more sunni than anyone in Iraq #suliforum https://t.co/EDIMsQKqEn reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169376436
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 17:22 schreef Slayage het volgende:

[..]

laat ik het zo zeggend dan. als er onder de posters van dit topic 1 assad fanboy is, dan ben jij het.

dat jij je daardoor in een hoek geduwd voelt kan ik niet over oordelen.

Ehm ok. Spijtig dat je er over denkt.

quote:
erdo fanboy ben ik wel, zo mag je me best noemen. geuzen titel zal ik het beschouwen. DENK krijgt wel mijn stem, alleen maar vanwege het gecreeerde klimaat richting turken/turkije in de nederlandse politiek en de verrechtsing binnen de overige politieke partijen, die "wilders retoriek light" bezigen om wat stemmen te kunnen winnen.
overigens mag je me ook DENK fanboy noemen hoor. als jij dat zo ervaart heb ik daarop niks in te brengen.
En wat gaat Denk daaraan veranderen / verbeteren? Door tegen het land aan te schoppen waar ze zelf alle kansen hebben genoten? Meer kansen dan de Koerden in Turkije uit de tijd dat zij naar school gingen? Waarom wentel je jezelf zo in de slachtofferrol? Welk klimaat wordt er tegen Turken gecreerd? Het zit vooral in je hoofd :)
  woensdag 8 maart 2017 @ 19:07:49 #62
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169376539
Als er een andere partij is die zich bezondigt aan polariserende 'Wilders-light' retoriek, dan is het DENK wel :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169376610
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 15:37 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Waarom zijn jullie berhaupt blij me de regime van Assad. Hij is een ware dicator en slacht alle tegenstanders af. :(
IS is zo lief. :')
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_169376663
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 18:45 schreef Slayage het volgende:
tja... dat is het meest hypocriete van dit soort groepen. beweren dat ze opkomen voor de sunnis terwijl ze de meeste sunnis vermoorden, waar ook ter wereld. check de aanslag in afghanisten vandaag. sick fucks.

vvanwilgenburg twitterde op woensdag 08-03-2017 om 08:13:47 .@HaiderAlAbadi says Daash says they protected sunnis but they killed more sunni than anyone in Iraq #suliforum https://t.co/EDIMsQKqEn reageer retweet
Daarom Assad. Op termijn kijken we wel naar hoe Syri verbeterd kan worden.
  woensdag 8 maart 2017 @ 19:23:40 #65
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169376846
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 15:37 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Waarom zijn jullie berhaupt blij me de regime van Assad. Hij is een ware dicator en slacht alle tegenstanders af. :(
Zegt iemand die Erdogan aanhangt :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169376930
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:07 schreef Szura het volgende:
Als er een andere partij is die zich bezondigt aan polariserende 'Wilders-light' retoriek, dan is het DENK wel :').
nee die zitten aan de andere kant van het wildersspectrum niks light ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169376942
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:23 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Zegt iemand die Erdogan aanhangt :')
goede vergelijking LAN! ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169377009
turkije gaat stukjes syrie verder annexeren :P kennelijk willen ze een bouwproject opstarten van 11.000 apartementen in al bab. wel zo netjes na alle vernietiging :P

altuncuserkan twitterde op woensdag 08-03-2017 om 18:46:44 #TOKİ, #Bab'a giriyor. Proje 700 blok ve 11.000 daireden oluşacak. Geriye kaldı , Trkiye'ye katılım iin #Plebisit 😂 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 8 maart 2017 @ 19:32:14 #69
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169377045
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:30 schreef Slayage het volgende:
turkije gaat stukjes syrie verder annexeren :P kennelijk willen ze een bouwproject opstarten van 11.000 apartementen in al bab. wel zo netjes na alle vernietiging :P

altuncuserkan twitterde op woensdag 08-03-2017 om 18:46:44 #TOKİ, #Bab'a giriyor. Proje 700 blok ve 11.000 daireden oluşacak. Geriye kaldı , Trkiye'ye katılım iin #Plebisit 😂 reageer retweet
Kunnen ze weer AKP stemmen binnenhalen.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169377114
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:02 schreef Richestorags het volgende:

Welk klimaat wordt er tegen Turken gecreerd? Het zit vooral in je hoofd :)
ik was laatst bij een meeting over racisme in het nutshuis hier in den haag. wat jij hier benoemt "het zit tussen je oren zit" of "je stelt je aan" was 1 van de argumenten die blanken gebruikten om maar vast te blijven houden dat racisme geen rol speelt in de nederlandse maatschappij 8}
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169377129
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:32 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Kunnen ze weer AKP stemmen binnenhalen.
jij begrijp abi! ^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 8 maart 2017 @ 19:37:22 #72
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169377143
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij begrijp abi! ^O^
Ik heb een glazen bol.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169377158
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:37 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Ik heb een glazen bol.
hoeveel vraag je per sessie?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 8 maart 2017 @ 19:39:19 #74
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169377173
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

hoeveel vraag je per sessie?
Nachttarief of dagtarief?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169377181
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:39 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Nachttarief of dagtarief?
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 8 maart 2017 @ 19:40:56 #76
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169377200
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

nee die zitten aan de andere kant van het wildersspectrum niks light ;)
Je had het over retoriek. Ik ook.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169377288
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:40 schreef Szura het volgende:

[..]

Je had het over retoriek. Ik ook.
ik heb het over inhoud van de retoriek (anti allochtoon / anti turkije / pro piet 8} ) niet de manier. de manier doen ze niks onder aan de manier waarop de pvv het doet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  woensdag 8 maart 2017 @ 19:48:44 #78
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169377342
C6alIZ8XQAYKijx.jpg
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169377483
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik was laatst bij een meeting over racisme in het nutshuis hier in den haag. wat jij hier benoemt "het zit tussen je oren zit" of "je stelt je aan" was 1 van de argumenten die blanken gebruikten om maar vast te blijven houden dat racisme geen rol speelt in de nederlandse maatschappij 8}
Het zit ook tussen je oren. Waarom?Het is een levensinstelling: zelfs als er soms discriminatie is (die overigens echt zeer gering is in Nederland in vergelijking met andere landen) is het alsnog aan jou hoe je hiermee omgaat. Ik ken persoonlijk veel mensen met een kleurtje die nooit klagen over discriminatie. Of ontevreden zijn over Nederland. Misschien scheelt het dat ik me niet met slachtofferrol mensen en klagers omring. En waarom zou je je ook in een slachtofferrol drukken? Nederland is een land dat altijd onderdak heeft geboden aan mensen van over de hele wereld.

Ikzelf ben niet echt donker qua huidskleur maar ik hoor van alles voorbij komen: Joegoslaaf, Indo, "iets". Nooit het idee gehad dat mensen het met een nare bijsmaak vragen. Ik ken mensen uit de hele wereld en iedereen is altijd bijzonder positief over Nederland en hoe warm ze de mensen hier vinden.
pi_169379139
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 19:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het zit ook tussen je oren.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169379769
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169379915
Paar maanden geleden artikel in the Guardian:

Amid Syrian chaos, Iran’s game plan emerges: a path to the Mediterranean

quote:
The strip of land to the west of Mosul in which the militias will operate is essential to that goal. After 12 years of conflict in Iraq and an even more savage conflict in Syria, Iran is now closer than ever to securing a land corridor that will anchor it in the region – and potentially transform the Islamic Republic’s presence on Arab lands. “They have been working extremely hard on this,” said a European official who has monitored Iran’s role in both wars for the past five years. “This is a matter of pride for them on one hand and pragmatism on the other. They will be able to move people and supplies between the Mediterranean and Tehran whenever they want, and they will do so along safe routes that are secured by their people, or their proxies.”

Interviews during the past four months with regional officials, influential Iraqis and residents of northern Syria have established that the land corridor has slowly taken shape since 2014. It is a complex route that weaves across Arab Iraq, through the Kurdish north, into Kurdish north-eastern Syria and through the battlefields north of Aleppo, where Iran and its allies are prevailing on the ground. It has been assembled under the noses of friend and foe, the latter of which has begun to sound the alarm in recent weeks. Turkey has been especially opposed, fearful of what such a development means for Iran’s relationship with the PKK (the Kurdistan Workers’ party), the restive Kurds in its midst, on whom much of the plan hinges.

The plan has been coordinated by senior government and security officials in Tehran, Baghdad and Damascus, all of whom defer to the head of the spearhead of Iran’s foreign policy, the Quds force of the Revolutionary Guards, headed by Major General Qassem Suleimani, who has run Iran’s wars in Syria and Iraq. It involves demographic shifts, which have already taken place in central Iraq and are under way in northern Syria. And it relies heavily on the support of a range of allies, who are not necessarily aware of the entirety of the project but have a developed vested interest in securing separate legs.
https://www.theguardian.c(...)a-isis-land-corridor

ytcFJmC.jpg

Mission accomplished lijkt het nu. :)

quote:
Iran established its route/path to the Mediterranean from Tehran to Syria's Latakia
https://twitter.com/metesohtaoglu/status/839563619310403585

WdzsQLW.jpg

^O^
pi_169380607
quote:
Extrapolation of the Population in Syria under control of each War Faction
https://twitter.com/CivilWarMap/status/839558073891049472

t3UFomq.jpg
pi_169382360
Vernieling IS leidt tot archeologische vondst

Ironisch uitgerekend door ISIL!! _O-
pi_169383731
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 21:24 schreef Stabiel het volgende:
Paar maanden geleden artikel in the Guardian:

Amid Syrian chaos, Iran’s game plan emerges: a path to the Mediterranean

[..]

https://www.theguardian.c(...)a-isis-land-corridor

[ afbeelding ]

Mission accomplished lijkt het nu. :)

[..]

https://twitter.com/metesohtaoglu/status/839563619310403585

[ afbeelding ]

^O^
De VS is de baas over dat geel stukje op de kaart.
En zonder dat geel stukje gaat de corridor helaas niet door.
Of is de VS pro-Iran? Zo ja, dan gaat de corridor wel door.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
  woensdag 8 maart 2017 @ 23:07:13 #86
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169383981
3573564.jpg?__hstc=143095274.f0e6e7df85525c88a5028c4ba09b993d.1489010810636.1489010810636.1489010810636.1&__hssc=143095274.1.1489010810636&__hsfp=1651778871
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169385011
Russische soldaat met een 'Manbij Military Council' (MMC) patch op zijn uniform.

C6bTRrOWcAAmUCc.jpg
pi_169385207
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 23:00 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

De VS is de baas over dat geel stukje op de kaart.
En zonder dat geel stukje gaat de corridor helaas niet door.
Of is de VS pro-Iran? Zo ja, dan gaat de corridor wel door.
Iran heeft goede banden met de YPG.
pi_169385358
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 23:43 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Iran heeft goede banden met de YPG.
Alleen de VS heeft ze destijds kunnen beschermen tegen isis.
Ypg zwaait met de Amerikaanse vlaggen en niet met de Iraanse.
Ypg is niet zelfstandig, doet alleen wat de VS ze zegt.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_169385890
quote:
Moments of heroism. Iraqi reverses his Humvee to block the ISIS suicide
https://twitter.com/Syricide/status/839512407550619648

Held.
pi_169386001
quote:
10s.gif Op woensdag 8 maart 2017 21:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik laat het hier maar bij.
pi_169386071
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 23:49 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Alleen de VS heeft ze destijds kunnen beschermen tegen isis.
Ypg zwaait met de Amerikaanse vlaggen en niet met de Iraanse.
Ypg is niet zelfstandig, doet alleen wat de VS ze zegt.
Kobani vergeten?
pi_169386097
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 00:48 schreef Peunage het volgende:

[..]

Kobani vergeten?
Je praat tegen een deep state Erdolf adept.
pi_169386586
Netanyahu turns to Putin for help containing Shiite influence

quote:
Israeli Prime Minister Netanyahu is due to meet Russian President Putin in Moscow. They're expected to discuss the growing Shiite influence in the Middle East - something both leaders would like to see reduced.

Before his trip to Moscow, Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu left no doubt that he was prepared to speak plainly with the Russian president. In a speech before his cabinet, Netanyahu said he was intent on reaching an agreement on the conflict in Syria. And for Israel, Iran - one of Russia's allies in the region - is at the center of the conflict.

"There is an attempt by Iran to entrench itself permanently in Syria with a military ground and naval presence," Netanyahu said. For Israel, this poses a threat. "There is also a gradual attempt to establish a front against us in the Golan Heights," he said, adding that he would "express to President Putin Israel's strong and resolute opposition to this possibility."
http://www.dw.com/en/neta(...)influence/a-37861865
pi_169386611
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 02:50 schreef Stabiel het volgende:
Netanyahu turns to Putin for help containing Shiite influence

[..]

http://www.dw.com/en/neta(...)influence/a-37861865
quote:
They're expected to discuss the growing Shiite influence in the Middle East - something both leaders would like to see reduced.
Volgens wie:?
pi_169386637
quote:
18s.gif Op donderdag 9 maart 2017 02:56 schreef Peunage het volgende:
Volgens wie:?
Ongefundeerde claim inderdaad.
pi_169386900
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 02:50 schreef Stabiel het volgende:
Netanyahu turns to Putin for help containing Shiite influence

[..]

http://www.dw.com/en/neta(...)influence/a-37861865
quote:
BEIRUT, LEBANON (08:10 A.M.) – An Iraqi Shi’ite militia organization has formed a brigade with the aim liberate the Golan Heights from Israeli occupation when called upon from the Syrian government, spokesman for the movement, Seyed Hashem Moussavi said on Wednesday.

“After recent victories (in Syria), we have established the Golan Liberation Brigade,” al-Moussavi, the Harakat Hezbollah al-Nujaba movement’s spokesman, said at a press conference, as quoted by the Tasnim News Agency.

He added that “if the Syrian government requests, we are ready to take actions to liberate Golan.”

Israel has illegally occupied the Golan Heights since the 1967 Six-Day War with Syria and annexed the territory in 1981, with no state in the international community recognizing the annexation.
https://www.almasdarnews.(...)st-menbeij-8-killed/

Ik sta een beetje dubbel tegenover die Golan Heights. Het is gewoon een spoil of war, hadden die landen Isral niet moeten aanvallen. Tegelijkertijd is het huidige Isral wel een kut land.
pi_169387009
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 07:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

[..]

https://www.almasdarnews.(...)st-menbeij-8-killed/

Ik sta een beetje dubbel tegenover die Golan Heights. Het is gewoon een spoil of war, hadden die landen Isral niet moeten aanvallen. Tegelijkertijd is het huidige Isral wel een kut land.
Israel had gewoon Sinai ook moeten houden.
pi_169387318
Hahaha lekker van Assad en de Russen dat ze een bufferzone hebben ingebouwd tussen de Turken en de Koerden _O_
Nog nooit zo'n grote eindbaas als Assad gezien in m'n leven..
pi_169387423
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 08:58 schreef Zalmplaat010 het volgende:

Nog nooit zo'n grote eindbaas als Assad gezien in m'n leven..
hoe kan Assad een grote baas zijn als hij zijn hachje volledig afhankelijk is van rusland en iran? er is maar 1 baas in syrie en dat is zeker niet assad ;)

ruskis en het regime in manbij betekent dat de schermutselingen nu wel echt klaar zijn lijkt me.

C6bgtkLWMAESbql.jpg:large

gaan ze nu thee drinken in manbij met de amerikanen die ook aan het cruisen zijn?

QalaatAlMudiq twitterde op woensdag 08-03-2017 om 17:52:04 US troops still signaling their presence in W. #Manbij countryside, accompanied by #SDF fighters. https://t.co/m8RVfJyqXa reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169387983
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 00:48 schreef Peunage het volgende:

[..]

Kobani vergeten?
Kobani werd eerst helemaal platgebombardeerd door de VS totdat iedereen weg of dood was, daarna mocht Pesmerge(deze zijn pro-Turkije) dwars door Turkije naar Kobani om het te verdedigen.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_169388062
gasten die Assad verheerlijken en doen alsof Assad gewonnen heeft en Putin iedereen schaakmat heeft gezet, droom lekker verder.
Verdeel en heers.
Syri was eerst alleen van Assad en Putin.
Nu is het verdeeld in 4 gebieden, wat uiteindelijk 3 gaat worden, nadat isis weg is.
daarnaast heeft ypg een paar dorpjes gegeven aan de saa.
In Manbij wapperen de Amerikaanse vlaggen.
saa vs sdf zou wel gaaf zijn.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_169389566
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 08:58 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Hahaha lekker van Assad en de Russen dat ze een bufferzone hebben ingebouwd tussen de Turken en de Koerden _O_
Nog nooit zo'n grote eindbaas als Assad gezien in m'n leven..
Erdogan kan wel een grote bek hebben tegen de EU (hoewel de EU zich wel heel zwak opstelt) knijpen de Russen en de Amerikanen steeds harder zijn strot dicht.
Ik ben HSG-Bomber niet.
  donderdag 9 maart 2017 @ 11:42:45 #105
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169389600
De mars naar Jirah Airbase is ingezet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169389781
Russische en Syrische soldaten trekken dorpen ten westen van Manbij binnen:


Mooie Syrische/Russische dance-off vanaf 06:00.
pi_169389799
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 09:58 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
gasten die Assad verheerlijken en doen alsof Assad gewonnen heeft en Putin iedereen schaakmat heeft gezet, droom lekker verder.
Verdeel en heers.
Syri was eerst alleen van Assad en Putin.
Nu is het verdeeld in 4 gebieden, wat uiteindelijk 3 gaat worden, nadat isis weg is.
daarnaast heeft ypg een paar dorpjes gegeven aan de saa.
In Manbij wapperen de Amerikaanse vlaggen.
saa vs sdf zou wel gaaf zijn.
Turken zijn geen strategische denkers. Dat blijf jij gelukkig telkens opnieuw bewijzen hier.
pi_169389911
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 23:38 schreef Stabiel het volgende:
Russische soldaat met een 'Manbij Military Council' (MMC) patch op zijn uniform.

[ afbeelding ]
Zijn dit special forces, of regulier leger?
pi_169389939
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 12:06 schreef Peunage het volgende:
Zijn dit special forces, of regulier leger?
Military Police (MP) las ik ergens op Twitter. Je ziet ook die blauwe sirene op het dak dus dat lijkt me niet onjuist.
pi_169389949
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 11:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Turken zijn geen strategische denkers. Dat blijf jij gelukkig telkens opnieuw bewijzen hier.
Jij blij , ik blij.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_169390545
Het dagelijkse leven is teruggekeerd in Aleppo. De bussen rijden weer na vijf jaar:

  donderdag 9 maart 2017 @ 13:29:09 #112
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169391196
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 11:42 schreef Szura het volgende:
De mars naar Jirah Airbase is ingezet
Eerste tweets over herovering duiken nu al op
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 9 maart 2017 @ 14:16:08 #113
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169392224
C6ebgzcWcAAST2e.jpg:large
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
  donderdag 9 maart 2017 @ 14:19:15 #114
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169392284
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 13:29 schreef Szura het volgende:

[..]

Eerste tweets over herovering duiken nu al op
En berichten dat dit nog niet zo is.
MIG29_ twitterde op donderdag 09-03-2017 om 13:49:45 Report About controlling Al-Jarrah Airbase Not True ISIS in Hard Deference , many air Strikes Attacked ISIS inside Airbase reageer retweet
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169392287
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 11:58 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Turken zijn geen strategische denkers. Dat blijf jij gelukkig telkens opnieuw bewijzen hier.
Turkije heeft weer een stukje Syrie ingenomen. :7 En de oorlog is lang nog niet voorbij
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  donderdag 9 maart 2017 @ 14:22:02 #116
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169392336
C6ePXhoWgAExde8.jpg:large
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169392348
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 14:19 schreef Mathemaat het volgende:
Turkije heeft weer een stukje Syrie ingenomen. :7 En de oorlog is lang nog niet voorbij
En ook jij bewijst dat weer eens prima.
pi_169392358
quote:
9s.gif Op donderdag 9 maart 2017 14:22 schreef Stabiel het volgende:

[..]

En ook jij bewijst dat weer eens prima.
:7
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  donderdag 9 maart 2017 @ 14:26:14 #119
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169392400
Ach, Turkije heeft het best slim gespeeld, maar is niet zover gekomen als ze hadden gehoopt. Ze hebben in ieder geval voorkomen dat de 2 Koerdische kantons gelinkt werden.
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
  donderdag 9 maart 2017 @ 14:28:13 #120
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169392429
quote:
2s.gif Op donderdag 9 maart 2017 14:26 schreef no1uknow het volgende:
Ach, Turkije heeft het best slim gespeeld, maar is niet zover gekomen als ze hadden gehoopt. Ze hebben in ieder geval voorkomen dat de 2 Koerdische kantons gelinkt werden.
Die zijn de facto alsnog gelinkt via SAA-gebied.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169393128
Assadfanboys die het gele stukje als saa gebied zien :N
Het was eerst Assadgebied , nu is het VS gebied.
Maar maakt niet uit hoor. Voor de Assadfanboys draait de hele oorlog om dat Turkije haar zin niet krijgt.
Maakt niet uit wie over Syrie regeert of wie Syrie annexeert , zolang het maar niet Turkije is.
Assadfanboys be like _O-
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_169393213
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 15:12 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Assadfanboys die het gele stukje als saa gebied zien :N
Het was eerst Assadgebied , nu is het VS gebied.
Maar maakt niet uit hoor. Voor de Assadfanboys draait de hele oorlog om dat Turkije haar zin niet krijgt.
Maakt niet uit wie over Syrie regeert of wie Syrie annexeert , zolang het maar niet Turkije is.
Assadfanboys be like _O-
:')
pi_169393239
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 14:28 schreef Szura het volgende:

[..]

Die zijn de facto alsnog gelinkt via SAA-gebied.
Als het de assadisten uitkomt wel ja. Anders niet.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 9 maart 2017 @ 15:47:42 #124
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169393761
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 15:12 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Assadfanboys die het gele stukje als saa gebied zien :N
Het was eerst Assadgebied , nu is het VS gebied.
Maar maakt niet uit hoor. Voor de Assadfanboys draait de hele oorlog om dat Turkije haar zin niet krijgt.
Maakt niet uit wie over Syrie regeert of wie Syrie annexeert , zolang het maar niet Turkije is.
Assadfanboys be like _O-
pot verwijt de ketel :')
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169394701
hezz is zich al aan het voorbereiden op de volgende confrontatie met israel

Charles_Lister twitterde op woensdag 08-03-2017 om 14:43:55 This is what #Israel worries about in #Syria:- New #Iran-backed “Brigade for Liberation of the Golan” establishedby Harakat al-Nujaba. reageer retweet
Charles_Lister twitterde op donderdag 09-03-2017 om 15:40:13 #Hezbollah sources:- Our next war with #Israel will be conducted from #Syria’s #Qalamoun & #Quneitra regions:… https://t.co/oZQd1dxGJc reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169394783
"stability operations" heeft trump plannen om stukken van syrie te bezetten? :P

Travis_Tritten twitterde op donderdag 09-03-2017 om 16:17:27 CENTCOM Gen Votel: US will likely need more conventional military forces in #Syria later during stability operations. reageer retweet
_O- _O- _O- saddam zou trots zijn :')

Travis_Tritten twitterde op donderdag 09-03-2017 om 14:09:31 Iraqis drink up as life returns to liberated Mosul https://t.co/nEn9l4UsAb reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169394840
"As far as the Turks are concerned, however, if their Sunni Arab proxies in the FSA can’t advance past Manbij, Mr. Erdogan has signaled he would rather side with Syrian President Bashar al-Assad—the man he had tried to oust for years—than with the American-backed Kurds.

“Stopping PYD gains in Syria is the number one target for Turkey,” said Mustafa Akyol, a Turkish commentator and a senior visiting fellow at Wellesley College’s Freedom Project. “Turkey would prefer the Assad regime to take over.”"

Bron:WSJ

Mehmets :')

Binnenkort veel visum aanvragen van mehmets in Syri, enige manier hoe ze in de moskee can Aleppo kunnen bidden.
pi_169394898
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 16:48 schreef Djibril het volgende:
"As far as the Turks are concerned, however, if their Sunni Arab proxies in the FSA can’t advance past Manbij, Mr. Erdogan has signaled he would rather side with Syrian President Bashar al-Assad—the man he had tried to oust for years—than with the American-backed Kurds.

“Stopping PYD gains in Syria is the number one target for Turkey,” said Mustafa Akyol, a Turkish commentator and a senior visiting fellow at Wellesley College’s Freedom Project. “Turkey would prefer the Assad regime to take over.”"

Bron:WSJ

Mehmets :')

Binnenkort veel visum aanvragen van mehmets in Syri, enige manier hoe ze in de moskee can Aleppo kunnen bidden.
niks nieuws
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169394911
was kennelijk een last minute operatie voor de ouwe in syrie :P

TheNatlInterest twitterde op donderdag 09-03-2017 om 12:05:12 Russia's only aircraft carrier will soon be out of action for 3 years: https://t.co/Dh4jN4mvom reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169395385
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 16:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

niks nieuws
Blijft lachwekkend.
pi_169395405
Turkey urges US, Russia to cut support to YPG

quote:
Turkey has reiterated its desire to remove the Syrian Democratic Union Party (PYD) and its armed wing, the People’s Protection Units (YPG), from Manbij, urging both the United States and Russia not to support “terrorist groups” in Syria, just after the top soldiers of the three countries discussed the security situation in the war-torn country in a surprise meeting.

“What is important for us is to clear Manbij of YPG elements. Why did the YPG come there? To establish its terrorist canton and to gain more territory,” FM Mevlt avuşoğlu said March 9.

“That’s why it wants to join the Raqqa operation. It won’t return after the DAESH [an Arabic acronym of the Islamic State of Iraq and the Levant] is kicked out of Raqqa,” avuşoğlu told Ankara bureau chiefs of media outlets on March 9.

“The YPG is using the fight against the DAESH as an opportunity,” avuşoğlu said, reiterating that Turkey would not permit the PYD to link its Kobane and Afrin cantons in northern Syria.

Following its victory in al-Bab, Turkey said its next target would be Manbij to push the YPG forces to the east of the Euphrates River; Russia, however, forced the Syrian Kurdish group to transfer control of the region to the Syrian government while the United States deployed more forces to the same area in a bid to halt a potential Turkish operation.

“If the Russians move to protect the YPG in Manbij or elsewhere, that would be a problem for us. We would oppose this. But if they move to clear the YPG then we would support it,” avuşoğlu said.
http://www.hurriyetdailyn(...)110616&NewsCatID=352
pi_169395450
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 17:22 schreef Djibril het volgende:

[..]

Blijft lachwekkend.
je mot wat als al je investeringen te niet zijn gedaan door ome obamas "beleid". toen de russisch turkse rapproacment begon gaf yildirim ook aan dat er een rapproachment met het syrische regime zou komen.
die uitlatingen hebben ze meteen gematigd dat hij het "niet had over assad uiteraard", maar dat er achter de schermen van alles gebeurt kan ik me wel voorstellen.
net als dat obama in de praktijk al met de russen ging samenwerken en assad een handje hielp op verschillende fronten, maar dit uiteraard niet publiekelijk open kon verkondigen. zo zal trump waarschijnlijk openlijk met de russen, assad steunen, althans dat verwacht ik.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  donderdag 9 maart 2017 @ 17:49:11 #133
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169395778
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 17:23 schreef Stabiel het volgende:
Turkey urges US, Russia to cut support to YPG

[..]

http://www.hurriyetdailyn(...)110616&NewsCatID=352
allemaal voor de bhne
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169395975
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 16:40 schreef Slayage het volgende:
hezz is zich al aan het voorbereiden op de volgende confrontatie met israel

Charles_Lister twitterde op woensdag 08-03-2017 om 14:43:55 This is what #Israel worries about in #Syria:- New #Iran-backed “Brigade for Liberation of the Golan” establishedby Harakat al-Nujaba. reageer retweet
Charles_Lister twitterde op donderdag 09-03-2017 om 15:40:13 #Hezbollah sources:- Our next war with #Israel will be conducted from #Syria’s #Qalamoun & #Quneitra regions:… https://t.co/oZQd1dxGJc reageer retweet
Iran probeert Isral weer op de stang te jagen. Nieuwe 'Golan Liberation Brigade' opgericht door Hezbollah al-Nujaba. Even olie op het vuur gooien op de dag dat Netanyahu met Poetin spreekt in Moskou.

Iran de meester-troller. :D

jbaxC6V.jpg

8BbeTDf.jpg
pi_169396979
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 18:02 schreef Stabiel het volgende:

Iran de meester-troller. :D
de mollahs doen het zeker goed in syrie :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169397271
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 18:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

de mollahs doen het zeker goed in syrie :Y
Ze hebben inmiddels enorm veel gevechtservaring opgedaan in Syri.
Ik ben HSG-Bomber niet.
  donderdag 9 maart 2017 @ 19:09:24 #137
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169397291
quote:
6s.gif Op donderdag 9 maart 2017 11:57 schreef Stabiel het volgende:
Russische en Syrische soldaten trekken dorpen ten westen van Manbij binnen:


Mooie Syrische/Russische dance-off vanaf 06:00.
Check die moves van die Russische militairen _O-
Say what?
pi_169397350
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 19:09 schreef UpsideDown het volgende:

[..]

Check die moves van die Russische militairen _O-
Tsjetsjeense dansmoves.
pi_169399341
Video van Amerikaanse wapentuig waaronder artillerie op vrachtwagens vanuit YPG-gecontroleerde Qamishli richting Raqqa:

https://twitter.com/M1Massoud/status/839910332898344960
pi_169399383
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 19:08 schreef HSG het volgende:

[..]

Ze hebben inmiddels enorm veel gevechtservaring opgedaan in Syri.
de volgende keer dat hezz en israel mot hebben, root ik voor israel :Y

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169399477
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:26 schreef Slayage het volgende:
de volgende keer dat hezz en israel mot hebben, root ik voor israel :Y

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Frustratie zit diep h. Boos dat je soennitische broeders gefaald hebben door met name Iran en Hezbollah. :*
pi_169399604
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:30 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Frustratie zit diep h. Boos dat je soennitische broeders gefaald hebben door met name Iran en Hezbollah. :*
oa door iran en hezz. met name door de russen uiteraard.

hezz had in de soennitische wereld heel veel lof verdiend in 2008 (?), door het aan te durven tegen israel in het geweer te komen, maar die credits hebben ze nagenoeg volledig verloren uiteraard.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169399613
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:26 schreef Slayage het volgende:

[..]

de volgende keer dat hezz en israel mot hebben, root ik voor israel :Y

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat is dit voor sektarisch standpunt?
pi_169399642
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

oa door iran en hezz. met name door de russen uiteraard.

hezz had in de soennitische wereld heel veel lof verdiend in 2008 (?), door het aan te durven tegen israel in het geweer te komen, maar die credits hebben ze nagenoeg volledig verloren uiteraard.
Ze hebben alle respect bij mij nu. Ze vechten dag in dag uit tegen Al Qaeda, IS, Ahrar en andere vreselijke groepen.
pi_169399675
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:34 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat is dit voor sektarisch standpunt?
tja, syrie heh. een en al sektarische drek. was je dat niet opgevallen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169399687
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ze hebben alle respect bij mij nu. Ze vechten dag in dag uit tegen Al Qaeda, IS, Ahrar en andere vreselijke groepen.
jij bent ook geen onderdeel van de soennitische wereld ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169399786
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

jij bent ook geen onderdeel van de soennitische wereld ;)
Het is berhaupt vreemd dat er sympathie voor dat soort groepen bestaat. Maar goed, in het westen had je gekkies die Mao en Pol Pot vereerden.
pi_169399803
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:37 schreef Slayage het volgende:

[..]

tja, syrie heh. een en al sektarische drek. was je dat niet opgevallen?
Laten we dat niet naar Nederland importeren.
pi_169399832
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

oa door iran en hezz. met name door de russen uiteraard.

hezz had in de soennitische wereld heel veel lof verdiend in 2008 (?), door het aan te durven tegen israel in het geweer te komen, maar die credits hebben ze nagenoeg volledig verloren uiteraard.
Nee. Door Iran en Hezbollah. Zonder deze twee was de Syrische regering allang afgezet. Lang voor Rusland's interventie.

Die oorlog vond in 2006 plaats. Toch schattig, een mede moslim die root voor een niet-Islamitische acteur in het Midden Oosten die zich middels geweld in het Midden Oosten heeft gestationeerd en verantwoordelijk is voor het verdrijven van miljoenen Palestijnen, ordinair landjepik en massaslachtingen. Geen wonder dat de 'ummah' niets meer dan een illusie is.
pi_169399849
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:41 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Laten we dat niet naar Nederland importeren.
daar zijn de politieke omstandigheden niet naar (vooralsnog)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169399892
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ze hebben alle respect bij mij nu. Ze vechten dag in dag uit tegen Al Qaeda, IS, Ahrar en andere vreselijke groepen.
Dat zie ik nu ook bij veel andere mensen die actief het conflict volgen, en daarvoor niet bijzonder veel respect voor Hezbollah hadden.
pi_169400073
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:40 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het is berhaupt vreemd dat er sympathie voor dat soort groepen bestaat. Maar goed, in het westen had je gekkies die Mao en Pol Pot vereerden.
mensen zijn nu eenmaal tribale neanderthalers. opkomen voor hun groep en afgeven op de andere groep. het ene moment kan een specifieke groep "hun" groep zijn en het andere moment kan dat weer niet het geval zijn. als de omstandigheden veranderen, veranderen mensen ook van "stam".

het is maar hoe de wind waait.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400165
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:41 schreef Stabiel het volgende:

Die oorlog vond in 2006 plaats. Toch schattig, een mede moslim die root voor een niet-Islamitische acteur in het Midden Oosten die zich middels geweld in het Midden Oosten heeft gestationeerd en verantwoordelijk is voor het verdrijven van miljoenen Palestijnen, ordinair landjepik en massaslachtingen. Geen wonder dat de 'ummah' niets meer dan een illusie is.
de ummah is ook niet meer dan een "idee". de ummah viel meteen in duigen toen de profeet overleed en de shiat schisma zijn intrede deed.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400260
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:43 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat zie ik nu ook bij veel andere mensen die actief het conflict volgen, en daarvoor niet bijzonder veel respect voor Hezbollah hadden.
iets met het mindere kwaad. ik vraag me af als straks israel weer mot heeft met hezz. of de mensen die nu voor hezz rooten straks weer voor hezz gaan rooten. dat lijkt me niet namelijk, omdat de omstandigheden dan veranderd zullen zijn, waardoor mensen de eigenschappen van "hun stam" weer gaan aanpassen zoals ik aangaf.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400292
Het was toch al langer bekend dat soenietten voor Israel zijn wanneer het tegen Hezbollah vecht?

Maar goed, Israel hoeft nergens bang voor te zijn. Israel als land ligt lichtjaren voor op al die andere landen in het MO.
Hezbollah doet moeilijk? Even Zuid-Libanon naar de filistijnen bombarderen zodat ze de komende jaren weer kunnen trekken op ayatollah en kunnen genieten van hun wietproductie in Bekaa vallei.
pi_169400340
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:49 schreef Slayage het volgende:
de ummah is ook niet meer dan een "idee". de ummah viel meteen in duigen toen de profeet overleed en de shiat schisma zijn intrede deed.
Naja, zelfs de profeet zou in zijn stoutste dromen waarschijnlijk niet hebben bedacht dat zijn volgelingen elkaar ooit dermate in de haren zouden vliegen dat ze steun zouden vragen en verlenen aan een niet-Islamitische entiteit.
pi_169400374
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:43 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat zie ik nu ook bij veel andere mensen die actief het conflict volgen, en daarvoor niet bijzonder veel respect voor Hezbollah hadden.
Ik stond vrij neutraal tegenover Hezbollah. Op zich altijd wel respect voor ze gehad, een groep die Isral wat tegengas geeft is nodig. Isral onder Netanyahu is geen fijn land.
pi_169400437
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

iets met het mindere kwaad. ik vraag me af als straks israel weer mot heeft met hezz. of de mensen die nu voor hezz rooten straks weer voor hezz gaan rooten. dat lijkt me niet namelijk, omdat de omstandigheden dan veranderd zullen zijn, waardoor mensen de eigenschappen van "hun stam" weer gaan aanpassen zoals ik aangaf.
Waarom niet? Buiten de pro-Israelische christelijken zijn er weinig mensen in het westen die voor Isral juichen, zeker niet degene die het conflict in Syri volgen.
pi_169400476
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:56 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Waarom niet? Buiten de pro-Israelische christelijken zijn er weinig mensen in het westen die voor Isral juichen, zeker niet degene die het conflict in Syri volgen.
Exact. Veel Europeanen zijn vrij kritisch tegenover Isral.
  donderdag 9 maart 2017 @ 20:58:30 #160
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169400493
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:25 schreef Stabiel het volgende:
Video van Amerikaanse wapentuig waaronder artillerie op vrachtwagens vanuit YPG-gecontroleerde Qamishli richting Raqqa:

https://twitter.com/M1Massoud/status/839910332898344960
BBCWorld twitterde op donderdag 09-03-2017 om 20:23:57 US sends 400 additional troops to Syria to support assault on so-called Islamic State stronghold of Raqqa… https://t.co/5fiKLTi7lU reageer retweet
Say what?
pi_169400533
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:52 schreef Djibril het volgende:
Het was toch al langer bekend dat soenietten voor Israel zijn wanneer het tegen Hezbollah vecht?
was mij niet opgevallen iig, maar daar schaar ik me voortaan wel achter iig. iets met mindere kwaad ;)

quote:
Maar goed, Israel hoeft nergens bang voor te zijn. Israel als land ligt lichtjaren voor op al die andere landen in het MO.
Hezbollah doet moeilijk? Even Zuid-Libanon naar de filistijnen bombarderen zodat ze de komende jaren weer kunnen trekken op ayatollah en kunnen genieten van hun wietproductie in Bekaa vallei.
feitelijk wel maar, zo kijken de israelisch er niet naar.

"de shoa nooit meer!!!"

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400544
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:52 schreef Djibril het volgende:
Het was toch al langer bekend dat soenietten voor Israel zijn wanneer het tegen Hezbollah vecht?

Maar goed, Israel hoeft nergens bang voor te zijn. Israel als land ligt lichtjaren voor op al die andere landen in het MO.
Hezbollah doet moeilijk? Even Zuid-Libanon naar de filistijnen bombarderen zodat ze de komende jaren weer kunnen trekken op ayatollah en kunnen genieten van hun wietproductie in Bekaa vallei.
Israel moet wel degelijk ergens bang voor zijn, en dat is dan ook de reden waarom Netanyahu nu als een hysterische huisvrouw bij Poetin om actie smeekt. Iran maakt met de dag meer technologische vorderingen in bijvoorbeeld haar raketindustrie, en ziet haar regionale footprint met de jaar versterken.

Overigens, massa bombardementen in 2006 hielpen ook vrij nauwelijks tegen Hezbollah.
pi_169400589
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:54 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Naja, zelfs de profeet zou in zijn stoutste dromen waarschijnlijk niet hebben bedacht dat zijn volgelingen elkaar ooit dermate in de haren zouden vliegen dat ze steun zouden vragen en verlenen aan een niet-Islamitische entiteit.
de profeet ging zelf ook allianties aan met niet moslims, dus das op zich niet merkwaardig. daar is in de sharia jurisprudentie over.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400607
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

de profeet ging zelf ook allianties aan met niet moslims, dus das op zich niet merkwaardig. daar is in de sharia jurisprudentie over.
Tegen zijn mede geloofsgenoten?
pi_169400689
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:57 schreef Richestorags het volgende:
Exact. Veel Europeanen zijn vrij kritisch tegenover Isral.
En dat neemt met de generatie toe nu Isral steeds vaker door extremistische figuren als Netanyahu, Naftali Bennett en Avigdor Lieberman wordt geleid. Los gezien van de enorme geboortespurt onder de orthodoxen in Isral waardoor de seculieren in de toekomst aan terrein gaan verliezen.
pi_169400711
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:56 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Waarom niet? Buiten de pro-Israelische christelijken zijn er weinig mensen in het westen die voor Isral juichen, zeker niet degene die het conflict in Syri volgen.
wanneer dit conflict beslecht is en israel mot heeft met hezz. dan staat alles en iedereen in het westen achter israel. ;) en voortaan ook veel sunnis natuurlijk dankzij het standpunt van hezz in dit conflict ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400729
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:57 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Exact. Veel Europeanen zijn vrij kritisch tegenover Isral.
definieer "kritisch"
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400758
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:00 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Israel moet wel degelijk ergens bang voor zijn, en dat is dan ook de reden waarom Netanyahu nu als een hysterische huisvrouw bij Poetin om actie smeekt. Iran maakt met de dag meer technologische vorderingen in bijvoorbeeld haar raketindustrie, en ziet haar regionale footprint met de jaar versterken.

Overigens, massa bombardementen in 2006 hielpen ook vrij nauwelijks tegen Hezbollah.
wat zou hezz israel kunnen maken dan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400792
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:02 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Tegen zijn mede geloofsgenoten?
dat zou merkwaardig zijn
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400794
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:05 schreef Slayage het volgende:
wanneer dit conflict beslecht is en israel mot heeft met hezz. dan staat alles en iedereen in het westen achter israel. ;) en voortaan ook veel sunnis natuurlijk dankzij het standpunt van hezz in dit conflict ;)
Het eerste betwijfel ik. Het tweede is waarschijnlijk waar, maar dat zie ik als Iranier niet per se als een slechte ontwikkeling. Ik heb Iran's pan-Islamitische outlook altijd verafschuwd.
pi_169400913
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:06 schreef Slayage het volgende:
wat zou hezz israel kunnen maken dan?
Haar economie compleet platleggen middels raketaanvallen, haar strategische faciliteiten (zoals de chemische plant in Haifa en nucleaire installatie in Dimona) kunnen bestoken, middels kleine infiltratie-eenheden dorpen in noordelijk Israel (tijdelijk) kunnen innemen, etc.

Veel belangrijker is dat Hezbollah als Iran's verkapte militaire outpost dienst doet, en daardoor als deterrence fungeert elke wanneer Isral fantaseert om Iran's nucleaire installaties aan te vallen. Isral wordt niet voor niets geflankeerd door pro-Iran militante groeperingen. En Iran maakt met de jaar meer technologische en voor-Israel-verontrustende ontwikkelingen.
pi_169400947
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:07 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Het eerste betwijfel ik.
als er een conflict is tussen een westerse natie staat, wat israel feitelijk is, ongeacht de ligging en een officiele terroristische organisatie (volgens de EU en VS iig), kan men in het westen simpelweg niet anders dan rooten voor israel.

waarom twijfel je daar aan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169400973
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

als er een conflict is tussen een westerse natie staat, wat israel feitelijk is, ongeacht de ligging en een officiele terroristische organisatie (volgens de EU en VS iig), kan men in het westen simpelweg niet anders dan rooten voor israel.

waarom twijfel je daar aan?
Omdat dat westerse sympathie voor Israel vandaag de dag niet meer zo sterk is. Dat was pre-1973 wel anders.
pi_169401136
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:12 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Haar economie compleet platleggen middels raketaanvallen, haar strategische faciliteiten (zoals de chemische plant in Haifa en nucleaire installatie in Dimona) kunnen bestoken, middels kleine infiltratie-eenheden dorpen in noordelijk Israel (tijdelijk) kunnen innemen, etc.

Veel belangrijker is dat Hezbollah als Iran's verkapte militaire outpost dienst doet, en daardoor als deterrence fungeert elke wanneer Isral fantaseert om Iran's nucleaire installaties aan te vallen. Isral wordt niet voor niets geflankeerd door pro-Iran militante groeperingen. En Iran maakt met de jaar meer technologische en voor-Israel-verontrustende ontwikkelingen.
niet meer dan speldenprikjes voor israel. zeker als het israelisch arsenaal bekijkt. wat ze zouden kunnen uithalen.

ik geloof er niks van dat iran voor israel ook maar in de verste verte een echte bedreiging is zoals de israelisch ons doet geloven.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169401195
Wat Isral wel goed snapt is dat je arabieren goed onder de knoet moet houden. Africhten als een hond. Dat doe je door alles in puin te leggen. Zodat men heel duidelijk weet wat de consequenties zijn. Isral weet dat de nieuwe Libanon oorlog een kwestie van tijd is en zal er dan weer voor circa 30 dagen met wen gestrekt been ingaan om geheel Libanon de prijs van Hezbollahs avonturen te laten betalen. Het valt me nog mee dat Isral nu het niet al liet escaleren want meestal hanteren ze de strategie van "als het toch zeker is dat de oorlog uitbreekt dan bepalen wij de plaats en tijd ipv de vijand". En onder Trump hebben ze en potentile vriend. Hoewel dat nu nog te bezien valt blijkt. Bibi is wel enigszins teleurgesteld. Zal die nooit uiten natuurlijk. Hij weet niet precies wat die aan Trump heeft.
pi_169401225
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:14 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Omdat dat westerse sympathie voor Israel vandaag de dag niet meer zo sterk is. Dat was pre-1973 wel anders.
dat de sympathie minder is beaam ik zeker. maar dat neemt niet weg dat het westen israel nog steeds als "slachtoffer volk" ziet. waar de gehele holocaust industrie op is gebaseerd.

feitelijk waren ze uiteraard voor 1948 al "dader volk", maar das een andere discussie.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169401240
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:19 schreef Slayage het volgende:
niet meer dan speldenprikjes voor israel. zeker als het israelisch arsenaal bekijkt. wat ze zouden kunnen uithalen.

ik geloof er niks van dat iran voor israel ook maar in de verste verte een echte bedreiging is zoals de israelisch ons doet geloven.
Dan heb ik het alleen over Hezbollah he, en zeker geen speldenprikjes. Je mist het groter plaatje. Als je ziet hoe Iran met de dag sterker wordt dan is het goed begrijpelijk waarom de Israliers zich zorgen maken. Iran is voor Israel een veel sterker tegenstander dan het ooit is tegen gekomen.
pi_169401321
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:22 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dan heb ik het alleen over Hezbollah he, en zeker geen speldenprikjes. Je mist het groter plaatje. Als je ziet hoe Iran met de dag sterker wordt dan is het goed begrijpelijk waarom de Israliers zich zorgen maken.
ik snap dat ze zich zorgen maken. irak komt steeds dieper in de iran sfeer. evenals het assadistische regime zoals het er naar uit ziet atm, zo hebben de mollahs gewoon een landroute naar israel, maar dat maakt het nog steeds geen existentiele dreiging voor israel imo.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169401370
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:22 schreef Stabiel het volgende:
Dan heb ik het alleen over Hezbollah he, en zeker geen speldenprikjes. Je mist het groter plaatje. Als je ziet hoe Iran met de dag sterker wordt dan is het goed begrijpelijk waarom de Israliers zich zorgen maken.
Tuurlijk maken ze zich zorgen. Irans invloed is flink gegroeid vergeleken bij 10 jaar geleden. Iran regeert Irak, Libanon en diens invloed in Syrie is nu zeer groot. Ze zitten al jaren aan de Noord Isralische grens met Hezbollah en bewapenen hen actief. En nu dus ook in de Golan. Vanuit Isralisch perspectief is dat zorgwekkend. Geen existentile bedreiging voor de staat maar wel zorgwekkend. De Isralische Iraanse oorlog wordt dan uitgevochten aan de Israelisch grenzen en niet aan de Iraanse. En dat is duidelijk voor welke partij dat een win is en welke en verlies.
pi_169401380
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:25 schreef Slayage het volgende:
ik snap dat ze zich zorgen maken. irak komt steeds dieper in de iran sfeer. evenals het assadistische regime zoals het er naar uit ziet atm, zo hebben de mollahs gewoon een landroute naar israel, maar dat maakt het nog steeds geen existentiele dreiging voor israel imo.
Iran is een de facto nucleaire staat; haar raketten worden met de dag meer geavanceerder; haar proxies in de regio winnen steeds meer terrein; etc.

Iran is voor Isral wel degelijk een existentile dreiging.
pi_169401484
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:21 schreef Aloulu het volgende:
Wat Isral wel goed snapt is dat je arabieren goed onder de knoet moet houden. Africhten als een hond. Dat doe je door alles in puin te leggen. Zodat men heel duidelijk weet wat de consequenties zijn. Isral weet dat de nieuwe Libanon oorlog een kwestie van tijd is en zal er dan weer voor circa 30 dagen met wen gestrekt been ingaan om geheel Libanon de prijs van Hezbollahs avonturen te laten betalen. Het valt me nog mee dat Isral nu het niet al liet escaleren want meestal hanteren ze de strategie van "als het toch zeker is dat de oorlog uitbreekt dan bepalen wij de plaats en tijd ipv de vijand". En onder Trump hebben ze en potentile vriend. Hoewel dat nu nog te bezien valt blijkt. Bibi is wel enigszins teleurgesteld. Zal die nooit uiten natuurlijk. Hij weet niet precies wat die aan Trump heeft.
escaleren mbt het syrische conflict?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169401539
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:26 schreef Aloulu het volgende:
Tuurlijk maken ze zich zorgen. Irans invloed is flink gegroeid vergeleken bij 10 jaar geleden. Iran regeert Irak, Libanon en diens invloed in Syrie is nu zeer groot. Ze zitten al jaren aan de Noord Isralische grens met Hezbollah en bewapenen hen actief. En nu dus ook in de Golan. Vanuit Isralisch perspectief is dat zorgwekkend. Geen existentile bedreiging voor de staat maar wel zorgwekkend. De Isralische Iraanse oorlog wordt dan uitgevochten aan de Israelisch grenzen en niet aan de Iraanse. En dat is duidelijk voor welke partij dat een win is en welke en verlies.
Als Iran het voor elkaar krijgt om in de Golan op dezelfde wijze als in de Gazastrook en in Zuid-Libanon een militaire outpost te creren dan is Isral in feite compleet omsingeld door Iran. En dat is de reden waarom ze nu zo luid van de daken schreeuwen, en in het geheim een alliantie met Saoedie en de andere golfstaten vormen.

Punt is dat Iran onstopbaar lijkt te zijn, en Israel dit maar al te goed beseft. Zonder een grootschalige en kostbare oorlog genitieerd door de VS tegen Iran zie ik vrij weinig opties voor Isral.
pi_169401620
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:21 schreef Aloulu het volgende:
Het valt me nog mee dat Isral nu het niet al liet escaleren want meestal hanteren ze de strategie van "als het toch zeker is dat de oorlog uitbreekt dan bepalen wij de plaats en tijd ipv de vijand".
Hezbollah is simpelweg te sterk. En met welk strategische doelen in zicht zouden ze dat willen doen? Het levert ze enkel significante internationale kritiek op.
pi_169401762
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:31 schreef Slayage het volgende:
escaleren mbt het syrische conflict?
Meer mbt Hezbollah in Zuid Libanon. Onder valse voorwendselen de oorlog starten daar en Libanon weer intrekken als 2006. Ipv afwachten. Sluit niet uit dat dat onder Trumps bewind nog gebeurd. Denk eerder dat het probleem voor Isral is dat ze nog niet goed weten wat ze aan Trump hebben. Dat bleek ook laatste weken mbt twee of eenstatenoplossing (die Trump opeens naast Netanyahu noemde), Trump die Netanyahu zei "geen rare dingen te doen zoals expansie van Westbank die ik niet kan verdedigen nu", etc.

In Isral weet men dat de volgende Libanon oorlog een kwestie van tijd is. In alle lagen van de bevolking. Men zal willen zelf tijd en plaats te kiezen Ipv afwachten tot Ome Nasrallah tot in de gaatjes alles heeft voorbereid.
pi_169401954
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:40 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Meer mbt Hezbollah in Zuid Libanon. Onder valse voorwendselen de oorlog starten daar en Libanon weer intrekken als 2006. Ipv afwachten. Sluit niet uit dat dat onder Trumps bewind nog gebeurd. Denk eerder dat het probleem voor Isral is dat ze nog niet goed weten wat ze aan Trump hebben. Dat bleek ook laatste weken mbt twee of eenstatenoplossing (die Trump opeens naast Netanyahu noemde), Trump die Netanyahu zei "geen rare dingen te doen zoals expansie van Westbank die ik niet kan verdedigen nu", etc.

In Isral weet men dat de volgende Libanon oorlog een kwestie van tijd is. In alle lagen van de bevolking. Men zal willen zelf tijd en plaats te kiezen Ipv afwachten tot Ome Nasrallah tot in de gaatjes alles heeft voorbereid.
trump weet zelf ook niet wat ie met israel moet vermoed ik. of het presidentschap for that matter :s)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169401997
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:33 schreef Stabiel het volgende:
Als Iran het voor elkaar krijgt om in de Golan op dezelfde wijze als in de Gazastrook en in Zuid-Libanon een militaire outpost te creren dan is Isral in feite compleet omsingeld door Iran.
Klopt. Niet voor niets ergens vorig jaar bij beschietingen van Isral aan de Syrische (bezette) Golangrens Syrische militairen en Iraanse officieren doodgeschoten door IDF. Dit is een rode lijn voor Isral.

quote:
En dat is de reden waarom ze nu zo luid van de daken schreeuwen, en in het geheim een alliantie met Saoedie en de andere golfstaten vormen.
Wat laat zien dat zoals ik zei zolang dit zich op Israelische grenzen afspeelt en niet Iraanse Isral zich bedreigd voelt.

quote:
Punt is dat Iran onstopbaar lijkt te zijn, en Israel dit maar al te goed beseft. Zonder een grootschalige en kostbare oorlog genitieerd door de VS tegen Iran zie ik vrij weinig opties voor Isral.
Isral had er beter aan gedaan Assad op het juiste moment onder valse voorwendselen hard te bombarderen in Damascus en het Syrische leger om de tipping point te geven dat ie snel zou vallen. Voordat de Russen er zaten.

Want hoe je het ook bekijkt vanuit Isralisch perspectief is de Iraanse lange arm in Zuid Libanon en Syrie en de Golan vele malen gevaarlijker als regionale macht dan wat IS yostis die je veel makkelijker ook als Isral zijnde kan bestrijden indien zij delen van Syri regeren.

Nu zit Isral in en moelijk situatie. Irans invloed is groter dan ooit juist omdat Assad is blijven zitten. Isral kan niet meer makkelijk een oorlog voeren door de grote diplomatieke druk die elke keer ontstaat. En Iran kan via proxy groepen Isral insluiten en deze groepen bewapenen.
pi_169402048
"IS jostis"

:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169402169
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:48 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Klopt. Niet voor niets ergens vorig jaar bij beschietingen van Isral aan de Syrische (bezette) Golangrens Syrische militairen en Iraanse officieren doodgeschoten door IDF. Dit is een rode lijn voor Isral.

[..]

Wat laat zien dat zoals ik zei zolang dit zich op Israelische grenzen afspeelt en niet Iraanse Isral zich bedreigd voelt.

[..]

Isral had er beter aan gedaan Assad op het juiste moment onder valse voorwendselen hard te bombarderen in Damascus en het Syrische leger om de tipping point te geven dat ie snel zou vallen. Voordat de Russen er zaten.

Want hoe je het ook bekijkt vanuit Isralisch perspectief is de Iraanse lange arm in Zuid Libanon en Syrie en de Golan vele malen gevaarlijker als regionale macht dan wat IS yostis die je veel makkelijker ook als Isral zijnde kan bestrijden indien zij delen van Syri regeren.

Nu zit Isral in en moelijk situatie. Irans invloed is groter dan ooit juist omdat Assad is blijven zitten. Isral kan niet meer makkelijk een oorlog voeren door de grote diplomatieke druk die elke keer ontstaat. En Iran kan via proxy groepen Isral insluiten en deze groepen bewapenen.
Eens. De frustratie van Isral, Saoedi en Turkije is dan ook begrijpelijk. Ze zien met lede ogen aan hoe de ontwikkelingen in de regio steeds in hun nadeel blijven uitvallen.
pi_169402523
Iran's presence in Syrian blocks peace deal, Netanyahu tells Putin

quote:
Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu told Russian President Vladimir Putin in Moscow on Thursday there could never be peace in Syria as long as there was an Iranian presence there.

"We discussed at length the matter of Iran, its objectives and intentions in Syria, and I clarified that there cannot be a peace deal in Syria when Iran is there and declares its intention to destroy Israel," Netanyahu said in footage supplied by his office after their meeting.

Iran, Israel's arch-enemy, has been embattled Syrian President Bashar al-Assad's staunchest backer and has provided militia fighters to help him in the country's civil war.

"(Iran) is arming itself and its forces against Israel including from Syria territory and is, in fact, gaining a foothold to continue the fight against Israel," he said in reply to a reporter's question.

"There cannot be peace when they continue the war and therefore they have to be removed."
http://www.reuters.com/ar(...)euters+World+News%29

Israel die denkt dat ze een partij zijn in het conflict en daardoor eisen kunnen stellen in een toekomstig vredesakkoord. Waanzin. :')
  donderdag 9 maart 2017 @ 22:29:54 #190
61100 Triggershot
Ex Sunni Supremacist
pi_169402851
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:14 schreef Stabiel het volgende:
Iran's presence in Syrian blocks peace deal, Netanyahu tells Putin

[..]

http://www.reuters.com/ar(...)euters+World+News%29

Israel die denkt dat ze een partij zijn in het conflict en daardoor eisen kunnen stellen in een toekomstig vredesakkoord. Waanzin. :')
Bedoelen ze niet meer de formele staat van oorlog tussen Syri en Isral?
Sowieso hypocriete lui met een egotrip, alsof ze berhaupt ooit wat hebben bijgedragen aan de vrede in het Midden Oosten.
pi_169402884
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:29 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Bedoelen ze niet meer de formele staat van oorlog tussen Syri en Isral?
Sowieso hypocriete lui met een egotrip, alsof ze berhaupt ooit wat hebben bijgedragen aan de vrede in het Midden Oosten.
Nee, ze bedoelen dat er nooit een akkoord kan worden gevormd als Iran nog in het land is. Alsof Isral ook maar enig zeggenschap heeft.
  donderdag 9 maart 2017 @ 22:43:06 #192
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169403190
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:33 schreef Stabiel het volgende:

[..]

en in het geheim een alliantie met Saoedie en de andere golfstaten vormen.
Bron?
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
  donderdag 9 maart 2017 @ 22:43:55 #193
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169403217
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:14 schreef Stabiel het volgende:
Iran's presence in Syrian blocks peace deal, Netanyahu tells Putin

[..]

http://www.reuters.com/ar(...)euters+World+News%29

Israel die denkt dat ze een partij zijn in het conflict en daardoor eisen kunnen stellen in een toekomstig vredesakkoord. Waanzin. :')
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:31 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Nee, ze bedoelen dat er nooit een akkoord kan worden gevormd als Iran nog in het land is. Alsof Isral ook maar enig zeggenschap heeft.
Lesje geo/wereldpolitiek zou geen kwaad kunnen volgens mij.
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169403311
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 20:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

oa door iran en hezz. met name door de russen uiteraard.

hezz had in de soennitische wereld heel veel lof verdiend in 2008 (?), door het aan te durven tegen israel in het geweer te komen, maar die credits hebben ze nagenoeg volledig verloren uiteraard.
Denk dat het ze aan hun reet zal roesten. En groot gelijk ook.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  donderdag 9 maart 2017 @ 22:49:32 #195
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169403345
Waar gaan de Tiger Forces eigenlijk heen? Trekken ze op richting Al-Thawrah of trekken ze meer naar het westen (bijv. om de corridor richting het zuiden te verbreden)?
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
  donderdag 9 maart 2017 @ 22:50:23 #196
61100 Triggershot
Ex Sunni Supremacist
pi_169403367
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:47 schreef marsan het volgende:

[..]

Denk dat het ze aan hun reet zal roesten. En groot gelijk ook.
Nasrallah is niet onachtzaam tegen kritiek en probeert juist wel in ieder platform aan te geven dat het geen sektatisch oorlog is, dus het is niet alsof hun reputatie niet boeit.
pi_169403412
quote:
0s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:50 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nasrallah is niet onachtzaam tegen kritiek en probeert juist wel in ieder platform aan te geven dat het geen sektatisch oorlog is, dus het is niet alsof hun reputatie niet boeit.
Mss wel. Maar denk dat het hem echt aan zn reet roest wat iemand op een forum in nl verteld over credits in een deel van de moslimwereld.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  donderdag 9 maart 2017 @ 22:53:45 #198
61100 Triggershot
Ex Sunni Supremacist
pi_169403433
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:52 schreef marsan het volgende:

[..]

Mss wel. Maar denk dat het hem echt aan zn reet roest wat iemand op een forum in nl verteld over credits in een deel van de moslimwereld.
Maar daar heeft hij het toch ook verder niet over?
pi_169403441
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:43 schreef no1uknow het volgende:
Lesje geo/wereldpolitiek zou geen kwaad kunnen volgens mij.
Vertel, lieve schat.
pi_169403459
quote:
2s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:49 schreef no1uknow het volgende:
Waar gaan de Tiger Forces eigenlijk heen? Trekken ze op richting Al-Thawrah of trekken ze meer naar het westen (bijv. om de corridor richting het zuiden te verbreden)?
Dayr Hafir omsingelen vermoed ik.
  donderdag 9 maart 2017 @ 22:55:31 #201
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169403470
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 09-03-2017 om 22:47:36 W. #Manbij: more Regime casualties after several villages shelled by #TSK artillery. reageer retweet
ben benieuwd wanneer dit gaat escaleren
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
  donderdag 9 maart 2017 @ 22:56:50 #202
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169403501
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:54 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Vertel, lieve schat.
Dat Isral invloed probeert uit te oefenen op gebeurtenissen/ontwikkelingen in landen om hen heen , o.a. via wereldmachten (Rusland), is toch niet zo moeilijk te begrijpen? Dan ben je of verontwaardigd (fair enough, maar dat is veel emotie, weinig ratio) of gewoon heel naef c.q. onwetend.
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169403525
quote:
2s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:56 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Dat Isral invloed probeert uit te oefenen op gebeurtenissen/ontwikkelingen in landen om hen heen , o.a. via wereldmachten (Rusland), is toch niet zo moeilijk te begrijpen? Dan ben je of verontwaardigd (fair enough, maar dat is veel emotie, weinig ratio) of gewoon heel naef c.q. onwetend.
Begrijpend lezen is lastig zie ik al weer. Probeer het nog eens.
  donderdag 9 maart 2017 @ 23:01:55 #205
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169403604
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:57 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Begrijpend lezen is lastig zie ik al weer. Probeer het nog eens.
Nee nee, zo makkelijk kom je er niet van af. 'Alsof Isral ook maar enig zeggenschap heeft' is helemaal niet van belang hier. Ze proberen gewoon invloed uit te oefenen en dan moet je ook nog even in je achterhoofd houden dat berichtgeving naar buiten toe (er staat letterlijk ... Netanyahu said in footage supplied by his office after their meeting) gewoon doorspekt is met frames en politiek gelul (wat vooral voor de Israelische binnenlandse politiek goed is in het geval van Netanyahu gezien zijn imago en dat van zijn partij).

sorry voor de verschrikkelijke zinsbouw :@
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169403627
quote:
2s.gif Op donderdag 9 maart 2017 23:01 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Nee nee, zo makkelijk kom je er niet van af. 'Alsof Isral ook maar enig zeggenschap heeft' is helemaal niet van belang hier. Ze proberen gewoon invloed uit te oefenen en dan moet je ook nog even in je achterhoofd houden dat berichtgeving naar buiten toe (er staat letterlijk ... Netanyahu said in footage supplied by his office after their meeting) gewoon doorspekt is met frames en politiek gelul (wat vooral voor de Israelische binnenlandse politiek goed is in het geval van Netanyahu gezien zijn imago en dat van zijn partij).

sorry voor de verschrikkelijke zinsbouw :@
Israel heeft geen enkele 'sway' over welk acteur in Syri dan ook. Dat bedoel ik met zeggenschap. De suggestie dat het een deal kan blokkeren is lachwekkend.
  donderdag 9 maart 2017 @ 23:04:26 #207
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169403657
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 23:02 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Israel heeft geen enkele 'sway' over welk acteur in Syri dan ook. Dat bedoel ik met zeggenschap. De suggestie dat het een deal kan blokkeren is lachwekkend.
Dat wordt dan ook nergens gesuggereerd.
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169403692
quote:
2s.gif Op donderdag 9 maart 2017 23:04 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Dat wordt dan ook nergens gesuggereerd.
Jawel. 'There cannot be a peace deal if'.
  donderdag 9 maart 2017 @ 23:07:05 #209
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169403711
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 23:06 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Jawel. 'There cannot be a peace deal if'.
Dat is gewoon een statement. Zoek anders het verschil tussen macht (zeggenschap) en invloed eens op.

Ik begrijp gewoonweg niet dat je het lachwekkend en belachelijk vindt dat Isral een vinger in de pap probeert te houden en de facto dus dat ze een eigen agenda hebben :')
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
  donderdag 9 maart 2017 @ 23:07:20 #210
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169403719
moest hier om lachen :')

C6gdsPlXMAAGsV3.png:large
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169403810
quote:
2s.gif Op donderdag 9 maart 2017 23:07 schreef no1uknow het volgende:
Dat is gewoon een statement. Zoek anders het verschil tussen macht (zeggenschap) en invloed eens op.
Zei ik wat anders? Isral impliceert alsof het enig zeggenschap heeft over de partijen in het conflict. Dat is klinkklare nonsense.

Pretentieuze snotneus.
  donderdag 9 maart 2017 @ 23:15:55 #212
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169403913
quote:
Iraqi Army reaches Mosul mosque where ISIS leader held his first infamous speech

09/03/2017

BEIRUT, LEBANON (11:00 P.M.) – After liberating the Mualameen and Al-Silo neighborhoods earlier in the day, the Iraqi Armed Forces are now just a few hundred meters from Al-Nuri Mosque in northwestern Mosul, the site where Abu Bakr al-Baghdadi declared the establishment of his very own caliphate.

ISIS leader Abu Kabr has been rumoured dead numerous times but is believed to have fled Mosul prior to the Iraqi Army cutting off the northern city from the rest of the Islamic State mainland.

Meanwhile, the Iraqi ‘Popular Mobilization Units’ (PMU) liberated seven villages on the rural outskirts of the embattled city, thus cementing its control over the main road linking Tal Afar with Mosul.

The villages in mention are the following: Al-Buwiter, Darnaj, Hamidat, Al-Akilat, Talhah, Al-Beetar and Rayhaniyah. Effectively, the PMU has fully encircled ISIS militants around the town of Badush, northwest of Mosul.

Meanwhile, credible reports suggest the battle for Mosul has virtually wiped out two military wings of the otherwise secretive ISIS army, namely ‘Tariq Bin Ziyad’ and the ‘Al-Farouq Armoured Brigad’. The infamous ‘Caliphate Cubs’ are still putting up a fight in Mosul, comprising a significant percentage of ISIS’ forces in the city.

At the moment, around 2,000 ISIS fighters are estimated to be bogged down in Mosul.

ISIS relies primarily on car bombs, snipers and booby traps to curtail the Iraqi Army’s large-scale offensive.

Heavy clashes continue inside Mosul while Iraqi government troops have established control over around 85% of the northern city.
Symbolische nederlaag voor ISIS-baarden aanstaande _O_.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 00:05:56 #213
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169405023
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 23:11 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Zei ik wat anders? Isral impliceert alsof het enig zeggenschap heeft over de partijen in het conflict. Dat is klinkklare nonsense.
dit wordt wel een beetje herhalen zo
quote:
Pretentieuze snotneus.
niveautje hoor en dat voor iemand met ongeveer dezelfde leeftijd als mijzelf :D

[ Bericht 9% gewijzigd door no1uknow op 10-03-2017 00:13:00 ]
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169405339
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

definieer "kritisch"
Ik vraag me af hoe goed jij Europa kent en hoeveel Nederlanders of Europeanen jij kent als je een dergelijke vraag stelt.

Ik ken werkelijk waar niemand die pro Isral politiek is. Wel veel mensen die de twee kanten van het verhaal zien. Het is namelijk geen eenzijdig conflict.

[ Bericht 12% gewijzigd door Richestorags op 10-03-2017 00:47:14 ]
pi_169405372
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

dat de sympathie minder is beaam ik zeker. maar dat neemt niet weg dat het westen israel nog steeds als "slachtoffer volk" ziet. waar de gehele holocaust industrie op is gebaseerd.

Onwaar.

quote:
feitelijk waren ze uiteraard voor 1948 al "dader volk", maar das een andere discussie.
Eveneens onwaar.
pi_169405722
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 12:09 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Military Police (MP) las ik ergens op Twitter. Je ziet ook die blauwe sirene op het dak dus dat lijkt me niet onjuist.
Ah okay. In eerdere videos zag je ook Spetsnaz met zo'n Hezbollah patch. Lijkt erop dat het gewoon individuele soldaten zijn die verschillende patches "sparen".
pi_169405736
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 02:00 schreef Peunage het volgende:

[..]

Ah okay. In eerdere videos zag je ook Spetsnaz met zo'n Hezbollah patch. Lijkt erop dat het gewoon individuele soldaten zijn die verschillende patches "sparen".
Ja gewoon shirtwissel bij voetbalclubs idee.
pi_169405748
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 00:05 schreef no1uknow het volgende:
dit wordt wel een beetje herhalen zo
Omdat je er geen klote van begrijpt.
pi_169406030

quote:
DAMASCUS, SYRIA (6:50 P.M.) – Local reports from Eastern Ghouta claim that Liwaa Erbein, a rebel group led by Abu Al-Joud and active in the town of Erbein to the northeast of Damascus, has defected from the dominant Islamist faction of Faylaq Al-Rahman in the rebel-held town.

In response, the Faylaq Al-Rahman command center deployed its fighters in an attempt to recapture the town from Liwaa Erbein, but they have been repelled outside.

Five militants from the Faylaq were killed, 30 others wounded as a result of the clashes with the rival group. In a daring speech, a Abu Al-Joud leader stated that Erbein is his own town and he will defend and protect it against any strangers.

It worth mentioning that Erbein acts as the focal point linking the besieged Eastern Ghouta region with Al-Qaboun and Barzeh, two insurgent-controlled neighborhoods currently under heavy attack by the government forces.

Reports had it that an active tunnel goes through Erbein has become the final and only link between the two rebels bastions.
https://www.almasdarnews.(...)hman-eastern-ghouta/

Op het moment dat samenwerking cruciaal is gaan ze elkaar weer eens de hersens inslaan.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 10:16:46 #220
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169407673
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 02:26 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Omdat je er geen klote van begrijpt.
omdat ik niet meega in onzin
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169408299
quote:
10s.gif Op donderdag 9 maart 2017 22:55 schreef no1uknow het volgende:
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 09-03-2017 om 22:47:36 W. #Manbij: more Regime casualties after several villages shelled by #TSK artillery. reageer retweet
ben benieuwd wanneer dit gaat escaleren
Hadden ze zich maar moeten gedragen.
Ik zeg altijd 'ypg moet vernietigd worden!, saa hoeft niet maar mag, vooral als ze in de weg gaan lopen of zich niet weten te gedragen'
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 10:54:31 #222
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169408317
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 10:53 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Hadden ze zich maar moeten gedragen.
Ik zeg altijd 'ypg moet vernietig worden!, saa hoeft niet maar mag, vooral als ze in de weg gaan lopen of zich niet weten te gedragen'
Ja dat kan je vinden, maar als Turkije de SAA aanvalt gaan er hele andere machten spelen, dat wordt heel interessant om te zien of een gigantische tiefuszooi, afhankelijk van hoe je het bekijkt.
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169408517
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 10:54 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Ja dat kan je vinden, maar als Turkije de SAA aanvalt gaan er hele andere machten spelen, dat wordt heel interessant om te zien of een gigantische tiefuszooi, afhankelijk van hoe je het bekijkt.
Geen idee, ik denk dat niemand een open confrontatie met Turkije wil, want dan wordt het echt een teringzooi.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_169408646
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 11:05 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Geen idee, ik denk dat niemand een open confrontatie met Turkije wil, want dan wordt het echt een teringzooi.
Net als dat niemand een open confrontatie wil met Rusland of Iran. Dat spierballengeblaat is zo nutteloos.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 11:15:17 #225
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169408686
De Russen zullen binnenkort wel weer 'per ongeluk' wat bommetjes laten vallen op de Turkse vazallen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169409611
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 10:53 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Hadden ze zich maar moeten gedragen.
Ik zeg altijd 'ypg moet vernietigd worden!, saa hoeft niet maar mag, vooral als ze in de weg gaan lopen of zich niet weten te gedragen'
Ach binnenkort kontschopt Putin Erdogan weer. Dat hebben de Russen in de geschiedenis al veel meer gedaan en met succes.

Turkije. :')
Turken. :")
KankerErdogan. :r
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_169410263
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 11:05 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Geen idee, ik denk dat niemand een open confrontatie met Turkije wil, want dan wordt het echt een teringzooi.
Welke teringzooi? Als Rusland wil is Turkije binnen een dag een woestijngebied.
pi_169410266
quote:
1s.gif Op donderdag 9 maart 2017 21:00 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Israel moet wel degelijk ergens bang voor zijn, en dat is dan ook de reden waarom Netanyahu nu als een hysterische huisvrouw bij Poetin om actie smeekt. Iran maakt met de dag meer technologische vorderingen in bijvoorbeeld haar raketindustrie, en ziet haar regionale footprint met de jaar versterken.

Overigens, massa bombardementen in 2006 hielpen ook vrij nauwelijks tegen Hezbollah.
Israel loopt nog steeds voor op Iran op elk technologisch gebied.

Massa bombardementen tegen Hezbollah werken niet, maar misschien was dat ook niet de bedoeling. Libanese infrastructuur kapot maken weer wel.
IDF heeft ook geen last van de speldenprikken van Hezbollah. IDF staat nog steeds als een muur, wellicht zijn ze tegen paar moeilijkheden aangelopen in 2006 maar Israel staat als een huis met een goed functionerende economie, infrastructuur, onderwijs, gezondheidszorg, etc.
Vergelijk dat eens met Libanon of Iran, waar er een Islamitische regime is met een weelderige corruptie.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 13:57:04 #229
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169411776
Kom maar op: https://mobile.almasdarne(...)ts-northwest-aleppo/

Laat ze vernietigd worden, zodat de buffer rondom Aleppo vergroot wordt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 14:01:13 #230
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169411848
And so it begins:

quote:
BEIRUT, LEBANON (12:00 P.M.) – The United Nations (UN) has accused Turkey of committing ‘serious’ violations in the Kurdish-controlled areas of northern Syria, the AFP News Agency reported on Thursday.

This accusation by the U.N. comes just days after the Turkish Armed Forces and their rebel allies attacked both the Syrian Arab Army (SAA) and Kurdish-led Syrian Democratic Forces in the northern countryside of Aleppo.

Turkey entered the Syrian Conflict last September, when they sent their forces to capture the border-city of Jarabulus from the Islamic State (ISIS) forces.

https://www.almasdarnews.(...)-northern-syria-afp/
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169411978
quote:
Aanpakken die vieze nazis.
pi_169412455
kennelijk is er iemand van het ypg, die aan het front met TFSA zit actief op twitter.

soder_jesper twitterde op vrijdag 10-03-2017 om 06:18:01 48 hours of Turkish/FSA artillery has resolted in over 12 regime soldiers death. and Regime bodies and car still here. Im laying low. reageer retweet
soder_jesper twitterde op vrijdag 10-03-2017 om 11:02:34 No i dont support Assad or his regime for what they have done. I am here to fight Daesh. BUT if regime soldiers are injured i will help them reageer retweet
soder_jesper twitterde op vrijdag 10-03-2017 om 14:09:47 I will ask for transfer to Raqqa frontline. I will not be part of the agreement with SAA. I dont support the crimes regime have done. reageer retweet
soder_jesper twitterde op vrijdag 10-03-2017 om 13:02:52 Breaking: Fire fight west of my position. Didnt the meeting between Putin and Erdogan go well? No artillery fire today yet against us. *puh* reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169412485
quote:
"‘serious’ violations"

jeetje. serious nog wel :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 14:44:56 #234
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169412534
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 14:41 schreef Slayage het volgende:
kennelijk is er iemand van het ypg, die aan het front met TFSA zit actief op twitter.

soder_jesper twitterde op vrijdag 10-03-2017 om 06:18:01 48 hours of Turkish/FSA artillery has resolted in over 12 regime soldiers death. and Regime bodies and car still here. Im laying low. reageer retweet
soder_jesper twitterde op vrijdag 10-03-2017 om 11:02:34 No i dont support Assad or his regime for what they have done. I am here to fight Daesh. BUT if regime soldiers are injured i will help them reageer retweet
soder_jesper twitterde op vrijdag 10-03-2017 om 14:09:47 I will ask for transfer to Raqqa frontline. I will not be part of the agreement with SAA. I dont support the crimes regime have done. reageer retweet
soder_jesper twitterde op vrijdag 10-03-2017 om 13:02:52 Breaking: Fire fight west of my position. Didnt the meeting between Putin and Erdogan go well? No artillery fire today yet against us. *puh* reageer retweet
Dat is die zweed toch?
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169412565
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 14:44 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Dat is die zweed toch?
zag idd een "byebye sweden" tweet langskomen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169413335
quote:
9s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 12:41 schreef Ivan_Narmon het volgende:

[..]

Welke teringzooi? Als Rusland wil, is Turkije binnen een dag een woestijngebied.
Haha, jij bent grappig.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_169413417
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 15:24 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Haha, jij bent grappig.
Theoretisch gezien hebben ze er niet eens een dag voor nodig.
pi_169414287
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 15:29 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Theoretisch gezien hebben ze er niet eens een dag voor nodig.
Nee slechts 10 minuten of zo.
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_169418864
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 15:29 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Theoretisch gezien hebben ze er niet eens een dag voor nodig.
Ja, behalve dat iedereen uit reflex al zijn kernwapens lanceert...
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_169419024
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 20:15 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Ja, behalve dat iedereen uit reflex al zijn kernwapens lanceert...
Theoretisch.

Net zoals Turkije theoretisch gezien het 2e leger van de NAVO heeft.
pi_169419085
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 20:21 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Theoretisch.

Net zoals Turkije theoretisch gezien het 2e leger van de NAVO heeft.
Dat zegt meer over de NAVO landen dan Turkije zelf. Of ben je de Libi-oorlog vergeten.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 20:54:07 #242
61100 Triggershot
Ex Sunni Supremacist
pi_169419785
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 20:21 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Theoretisch.

Net zoals Turkije theoretisch gezien het 2e leger van de NAVO heeft.
Als je het over aantallen hebt ook praktisch.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 21:35:44 #243
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169420910
Er is voor de 13e keer een akkoord om Al Waer, de laatste oppositiewijk in de stad Homs, te ontruimen en alle 'rebellen' naar Idlib te sturen.

https://mobile.almasdarne(...)bastion-syrian-army/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 10 maart 2017 @ 22:10:12 #244
61100 Triggershot
Ex Sunni Supremacist
pi_169424653
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 maart 2017 14:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

"‘serious’ violations"

jeetje. serious nog wel :{
Ja serious ja.
pi_169425701
quote:
Ome Obama heeft Trump een prachtige erfenis achtergelaten in Syri
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 11 maart 2017 @ 00:50:43 #247
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169425822
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 maart 2017 00:43 schreef Slayage het volgende:

[..]

Ome Obama heeft Trump een prachtige erfenis achtergelaten in Syri
Scheelt wel, kan Trump er moeilijk een ng grotere puinhoop van maken, waar hij in Washington blijk van geeft.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169425925
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 maart 2017 00:50 schreef Szura het volgende:

[..]

Scheelt wel, kan Trump er moeilijk een ng grotere puinhoop van maken, waar hij in Washington blijk van geeft.
Dat lijkt idd haast onmogelijk.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169429092
Charles_Lister twitterde op vrijdag 10-03-2017 om 14:16:39 White House in a “red hot” debate over #Raqqa strategy - may not decide until late-April 2017.- @DionNissenbaumhttps://t.co/icTQ0iNNgK reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169431406
Wuuuu, ze mogen geen campagne voeren in eu. Ik hoop dat ze hun woede hierover af zullen reageren op de ypg en saa.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
pi_169431595
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 maart 2017 12:59 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Wuuuu, ze mogen geen campagne voeren in eu. Ik hoop dat ze hun woede hierover af zullen reageren op de ypg en saa.
giphy.gif
pi_169433453
quote:
Sources report that between 25,000-30,000 soldiers from the Syrian Arab Army, Hezbollah, and Iranian forces are preparing for a major operation in the Idlib countryside that is expected to last for at least three months.
https://www.almasdarnews.(...)ares-mother-battles/

Waar moeten de groene bussen dan heen? Of zullen ze Turkije ingedreven worden?
pi_169433915
"pelgrims" uit irak kennelijk

AFP twitterde op zaterdag 11-03-2017 om 13:04:25 #BREAKING: Around 40 Iraqis dead in Damascus bombings: foreign ministry reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  zaterdag 11 maart 2017 @ 15:33:41 #254
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169434146
Vanwaar de aanhalingstekens?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169434177
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 maart 2017 15:33 schreef Szura het volgende:
Vanwaar de aanhalingstekens?
Want Sjiiet, telt niet als echte Sunni.
  zaterdag 11 maart 2017 @ 15:38:11 #256
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169434218
Wauw, er wordt eens wat veroverd in Oost-Hama

C6pJ-x-WkAAeiIL?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169434438
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 maart 2017 12:59 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Wuuuu, ze mogen geen campagne voeren in eu. Ik hoop dat ze hun woede hierover af zullen reageren op de ypg en saa.
Turken zijn eigenlijk gewoon zielige mensen. :')

Over een paar jaar zien we dit in Turkije
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 38% gewijzigd door HSG op 11-03-2017 15:58:08 ]
Ik ben HSG-Bomber niet.
pi_169434957
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 maart 2017 15:33 schreef Szura het volgende:
Vanwaar de aanhalingstekens?
Zo werden de sjia milities gentroduceerd in syrie. Eerst waren ze toeristen, daarna gingen ze erheen om graven te beschermen, toen werd het,de weg naar Jeruzalem gaat door Damascus. Ik weet niet welke reden het tegenwoordig is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169435266
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 maart 2017 16:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

Zo werden de sjia milities gentroduceerd in syrie. Eerst waren ze toeristen, daarna gingen ze erheen om graven te beschermen, toen werd het,de weg naar Jeruzalem gaat door Damascus. Ik weet niet welke reden het tegenwoordig is.
Dat graven beschermen klopt gewoon hoor. Jouw gematigde revolutionairen zouden die namelijk zonder meer kapot maken.
pi_169460310
SDF controleert 40km aan Euphrates rivieroever tussen Raqqa en Deir ez-Zor nu ze Khass Ujayl en andere posities hebben veroverd ten westen van de Khuba nucleaire faciliteit.

Ben benieuwd of er binnenkort een Deir ez-Zor military council wordt opgericht.

IMz9mXR.jpg
  zondag 12 maart 2017 @ 16:03:55 #261
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169462212
quote:
1s.gif Op zondag 12 maart 2017 14:44 schreef Stabiel het volgende:

Ben benieuwd of er binnenkort een Deir ez-Zor military council wordt opgericht.

Psssst, bestaat al...


quote:
Say what?
  zondag 12 maart 2017 @ 22:24:43 #262
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169473359

De Russen en Amerikanen zijn beide aanwezig in Manbij, vreemde situatie

IvanSidorenko1 twitterde op zondag 12-03-2017 om 21:28:32 #Syria #Aleppo Activist Say #MMC #Manbij Military Council Forces have "Received" Dozens of #Russian #Russia Armored Vehicles today @ #Arima https://t.co/Zk0eNBTVnK reageer retweet
C6vqCTkU4AAdXTi.jpg
Say what?
  zondag 12 maart 2017 @ 22:27:12 #263
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169473441
AlArabiya_Eng twitterde op zondag 12-03-2017 om 12:51:02 43 American tank transporters, vehicles arrive to #Manbij outskirts https://t.co/A15g8auXhF https://t.co/usKGJcmSZQ reageer retweet
Say what?
pi_169474726
Lijkt alsof ze klaargestoomd worden om Turkije aan te pakken.
pi_169475279
quote:
0s.gif Op zondag 12 maart 2017 23:13 schreef Peunage het volgende:
Lijkt alsof ze klaargestoomd worden om Turkije aan te pakken.
Naar aanleiding van het hele goede met Nederland hebben de Turken ook weer laten zien dat ze aangepakt moeten worden.
pi_169475814
quote:
1s.gif Op zondag 12 maart 2017 23:44 schreef Richestorags het volgende:
Naar aanleiding van het hele goede met Nederland hebben de Turken ook weer laten zien dat ze aangepakt moeten worden.
Turkije is allang aangepakt in Syri door Iran en Rusland.
  maandag 13 maart 2017 @ 00:48:09 #267
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_169476131
Manbij kunnen de Turken definitief vergeten

C6v3ubOXAAQDFWl.jpg

2Rook14 twitterde op zondag 12-03-2017 om 22:28:59 #Syria: PHOTOS via Alexander Rychkov : Civilians near #Manbij receiving aid provided by #RuGF. #Aleppo https://t.co/aI0v7I8RKM reageer retweet
Say what?
  maandag 13 maart 2017 @ 00:48:49 #268
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169476139
TheArabSource twitterde op maandag 13-03-2017 om 00:25:14 Syrian Army in trouble as #ISIS unleashes massive offensive on Deir Ezzor Airbase https://t.co/cTGSdauDd7 reageer retweet
TheDaneChris twitterde op zondag 12-03-2017 om 22:56:30 Some disturbing news from #DeirEzzor: SAA losing ground at al-Rasheeda & Haweqa suburbs. Big #ISIS attack underway, 8 jihadis killed so far. reageer retweet
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
  maandag 13 maart 2017 @ 00:49:17 #269
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169476142
TheDaneChris twitterde op zondag 12-03-2017 om 21:59:15 Very close (!!) combat between #ISIS militants and an Iraqi Army humvee. https://t.co/7YGOwE3mrZ reageer retweet
Zieke footage. Hoe komt IS eigenlijk aan M16's?
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
  maandag 13 maart 2017 @ 01:05:05 #270
119995 no1uknow
klokovspin.com
pi_169476285
MIG29_ twitterde op zondag 12-03-2017 om 00:05:20 The Weather East Aleppo So bad , Thats Why no military opeartions this days reageer retweet
Op zaterdag 28 november 2015 09:52 schreef seto het volgende:
wow sander is een echte seksgod
pi_169476396
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_169477088
quote:
2s.gif Op maandag 13 maart 2017 00:49 schreef no1uknow het volgende:
TheDaneChris twitterde op zondag 12-03-2017 om 21:59:15 Very close (!!) combat between #ISIS militants and an Iraqi Army humvee. https://t.co/7YGOwE3mrZ reageer retweet
Zieke footage. Hoe komt IS eigenlijk aan M16's?
Geript van het Irakese leger tijdens hun offensieven vanaf 2014.
pi_169479797
quote:
0s.gif Op zondag 12 maart 2017 22:24 schreef UpsideDown het volgende:

De Russen en Amerikanen zijn beide aanwezig in Manbij, vreemde situatie
lijkt me haast onmogelijk dat ze niet met elkaar coordineren aldaar. ik denk eerder dat ze samen de manbij operatie uitvoeren om hun gezamenlijke belangen te verdedigen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169479808
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
  maandag 13 maart 2017 @ 12:04:13 #275
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169480082
Al Waer (Homs) zou nu definitief worden opgegeven door de oppositie. Ben benieuwd, zoiets hebben we al tien keer gelezen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 13 maart 2017 @ 13:04:09 #276
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169480974
Offensief in Oost-Aleppo hervat nabij Deir Hafer

@MIG29_
Breaking || SAA Tiger forces full control Humimiah Kbirah East Of Kuieres AirBase

Exclusive AMN

C6y1SKDWYAABdHI?format=jpg&name=large
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169484535
President Assad heeft er goed aan gedaan die Turkse ziekte in te dammen.
Nu hopen dat Assad sterk genoeg is om het groene gebied ook weer in te nemen in de toekomst
pi_169487184
Pocket rondom Mosul wordt steeds kleiner. _O_

Zullen ze als laatste stuiptrekking alsnog Deir Ezzor proberen te veroveren? -O-

geopolitiquee twitterde op maandag 13-03-2017 om 17:41:25 🔴 L'#EI annonce avoir tu 28 soldats syriens dans 2 attaques #DeirEzzor, annonant galement la capture de quelqu… https://t.co/2g6Ukt4m7J reageer retweet
pi_169487484
Syrische rebellen hebben een boodschap aan Nederland nu we in een diplomatieke conflict rel met Turkije zitten:

https://twitter.com/lummideast/status/841324984991641602

Ze veroordelen de schandalige maatregelen van NL.
  Moderator maandag 13 maart 2017 @ 18:13:23 #280
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_169487572
lekker duidelijk :')
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
pi_169487595
quote:
9s.gif Op maandag 13 maart 2017 18:09 schreef Stabiel het volgende:
Syrische rebellen hebben een boodschap aan Nederland nu we in een diplomatieke conflict rel met Turkije zitten:

https://twitter.com/lummideast/status/841324984991641602
Kan iemand vertalen? Ik wil even lachen.
pi_169489277
quote:
9s.gif Op maandag 13 maart 2017 18:09 schreef Stabiel het volgende:
Syrische rebellen hebben een boodschap aan Nederland nu we in een diplomatieke conflict rel met Turkije zitten:

https://twitter.com/lummideast/status/841324984991641602

Ze veroordelen de schandalige maatregelen van NL.
Hopelijk zorgt Amerika ervoor dat Erdogan word afgezet voor 16 april
pi_169491337
quote:
Breaking: Syrian media reports that Tehran has received permission from Assad to create a naval base in Syria
https://twitter.com/Iran/status/841355817970499584
pi_169491444
quote:
9s.gif Op maandag 13 maart 2017 18:09 schreef Stabiel het volgende:
Syrische rebellen hebben een boodschap aan Nederland nu we in een diplomatieke conflict rel met Turkije zitten:

https://twitter.com/lummideast/status/841324984991641602

Ze veroordelen de schandalige maatregelen van NL.
Wat willen ze doen dan :')
  maandag 13 maart 2017 @ 19:51:21 #285
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169491456
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 19:50 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat willen ze doen dan :')
Franse vlag verbranden ofzo
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169494151
metesohtaoglu twitterde op maandag 13-03-2017 om 19:23:07 🔴 #BREAKING#Turkish President #Erdogan : #Turkey begins its #Manbij operation in #Syria .Operation ongoing reageer retweet
Erdolfje heeft het maar druk de laatste week. :')
pi_169495290
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 00:48 schreef UpsideDown het volgende:
Manbij kunnen de Turken definitief vergeten

[ afbeelding ]

Tuig van de richel
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
  maandag 13 maart 2017 @ 22:44:46 #288
442139 Zahreddine
La Mandragola
pi_169497189
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 21:14 schreef ElDinosaur het volgende:
metesohtaoglu twitterde op maandag 13-03-2017 om 19:23:07 🔴 #BREAKING#Turkish President #Erdogan : #Turkey begins its #Manbij operation in #Syria .Operation ongoing reageer retweet
Erdolfje heeft het maar druk de laatste week. :')
Als het de bedoeling van Erdogan is om de hele wereld tegen zich te krijgen dan is hij goed bezig!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
pi_169502560
quote:
0s.gif Op maandag 13 maart 2017 22:44 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Als het de bedoeling van Erdogan is om de hele wereld tegen zich te krijgen dan is hij goed bezig!
We mogen ook steeds meer twijfels trekken bij mensen die hier wonen en op Erdogan stemmen. In feite zijn ze gewoon door deze man te steunen tegen alles waar beschaafde landen en mensen voor staan maar wonen ze wel hier.
pi_169503705
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 09:14 schreef Richestorags het volgende:

[..]

We mogen ook steeds meer twijfels trekken bij mensen die hier wonen en op Erdogan stemmen.
welke twijfels zijn dat? ga je ook op de minder-minder tour? zou je wel sieren eig.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169505079
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 10:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

welke twijfels zijn dat? ga je ook op de minder-minder tour? zou je wel sieren eig.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ga je weer in de slachtofferrol en vingertjes wijzen? DENK vaart wel bij zelfverklaarde slachtoffers. Naast dat je hier bepaalde insinuaties maakt waarmee je jezelf natuurlijk direct diskwalificeert.
pi_169505097
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 11:58 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ga je weer in de slachtofferrol en vingertjes wijzen? DENK vaart wel bij zelfverklaarde slachtoffers. Naast dat je hier bepaalde insinuaties maakt waarmee je jezelf natuurlijk direct diskwalificeert.
heb ik nog geen antwoord op mijn vraag...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169508861
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 11:59 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb ik nog geen antwoord op mijn vraag...
Twijfels of dergelijke denkwijzen te verenigen zijn met de Europese mores. Erdogan stemmers in Nederland hebben zich laatst weer van hun beste kant laten zien. Erdogan zelf ook met zijn ongefundeerde uitspraken over Nederland. Je creert hiermee parallelle samenlevingen, net als de SGP stemmers ook op een eiland in de samenleving wonen. In feite stem je als Erdogan stemmer op een man die ons land een fascistisch nazi land noemt terwijl je er zelf woont. In wat voor een mentale spagaat verkeer je dan wel niet.

Kijk wat die man nu weer roept:
NWS / Erdogan: kennen Nederlanders van slachting Srebrenica

En maar klagen over de slachtofferrol van de Turken. Ondertussen wel op iemand stemmen die bewust confrontaties met Nederland en Duitsland opzoekt.
pi_169508908
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 09:14 schreef Richestorags het volgende:

[..]

We mogen ook steeds meer twijfels trekken bij mensen die hier wonen en op Erdogan stemmen. In feite zijn ze gewoon door deze man te steunen tegen alles waar beschaafde landen en mensen voor staan maar wonen ze wel hier.
Daarom woont men ook hier. Thuis krijgt men de beschaving niet van de grond. Daar is ook geen antwoord op.
  dinsdag 14 maart 2017 @ 15:24:56 #295
38496 Perrin
Sapere aude
pi_169508920
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 15:21 schreef Richestorags het volgende:

[..]

In feite stem je als Erdogan stemmer op een man die ons land een fascistisch nazi land noemt terwijl je er zelf woont. In wat voor een mentale spagaat verkeer je dan wel niet.
Net als 9/11 als complot zien, maar Bin Laden een held vinden. De werkelijkheid hoeft voor velen niet n consistent geheel te zijn..
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  dinsdag 14 maart 2017 @ 15:28:35 #296
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_169508969
Geschiedvervalser Erdogan mag dan ook nog eens komen uitleggen hoe dat zat met de Armenen, als hij Nederland beschuldigt van genocide.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_169509004
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 15:21 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Twijfels of dergelijke denkwijzen te verenigen zijn met de Europese mores.
welke denkwijzen? heb je een beschrijving van de europese mores ook? dan weet misschien waar je op doelt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169509028
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 15:24 schreef Jaroon het volgende:

[..]

Daarom woont men ook hier.
men woont hier omdat men hier is geboren of ooit hier is geemigreerd om geld te verdienen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169509042
dit is het syrie topic lees ik nu pas :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
pi_169509052
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 15:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

men woont hier omdat men hier is geboren of ooit hier is geemigreerd om geld te verdienen.
En nu heeft men een harde mening over het land dat hen die kansen niet gaf. Neem eens gewoon afstand
pi_169509070
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 15:32 schreef Slayage het volgende:
dit is het syrie topic lees ik nu pas :')
Dat is idd heel raar ;)
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop: