abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169575100
registreer om deze reclame te verbergen
Cactus, wat is hij gegroeid en wat lijkt hij op jou! Twee alweer! *O* Op naar nog heel veel mooie jaren. O+
  donderdag 16 maart 2017 @ 19:52:03 #177
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_169575191
Heel veel beterschap Shop voor de kleine meid :*

Gefeliciteerd ook alvast alle jarigen voor de grote datumvierling *O* Sjaak is echt al zo'n grote jongen!

Respect Madivi, twee dreumesdriftkikkers lijkt me heel lastig! Ze lijken trouwens wel echt op elkaar, zo mooi O+

Welkom Ono *O*

Haha Kris, spelen is toch ook veel veel belangrijker :P

Hier op het kdv in een heel jaar nog geen ouderavond gehad... Maar N gaat ook maar een half dagje per week, dus ik mis vast wel eens wat.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_169575194
Ach Sel, niet schuldig voelen. Als ze het had kunnen zeggen en je het eerder had kunnen begrijpen hadden jullie dat allebei wel gedaan. Maar ze is inieminie en je hebt zodra je het doorhad juist gehandeld. :*

Sjaak, wat ben je toch al een echte knul. Ik vind het zo fijn om te lezen dat je inmiddels zo kan geniet van je kleinegrote man Cactus. *O*
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_169575628
registreer om deze reclame te verbergen
Wat een leuke foto's, Cactus! Geniet van de dag morgen :*

Sel, dat klinkt echt heerlijk :) en van die oortjes wist je toch gewoon niet eerder, dan kun je er toch ook niets aan doen? En soms is het niet zo gek om je geduld te verliezen, wat een draken kunnen dreumessen soms zijn ;)
pi_169575767
Aaah, ik heb een zeefhoofd van de gebroken nachten (+werkstress) geloof ik. Wilde op van alles reageren maar krijg het niet voor elkaar alles te onthouden :D. Ik las iig over dreumesjes die heerlijk van het mooie weer aan het genieten waren en trampolinehoofdjes (die zijn tha bomb!), opknappende Shop kindjes (duimt mee voor stijgende lijn), beginnende tweeling gekrakeel en een knappe bijna-peuter! Hier ook geloopfietst (peuter), gewandeld (ikzelf) en gerold (dreumes, want om mannetje een paar km te laten lopen voert net te ver) in het zonnetje O+. Vandaag ook oortjes laten nakijken (vocht erachter, maar nog niet ontstoken dus geen ab nodig) en las hier over xylometazoline en dacht 'Huh?' en noteerde snel 'baby dosering xylo aanschaffen' want de snotterigheid is hier nog niet op zijn retour en met fysiologisch zout hebben we het nog niet eerder echt kunnen aanpakken
pi_169580855
Vosje, voor zover ik weet is die babydosering xylo alleen op recept, vast handig om te weten ;)

Wat een nare dag zo Shop :* Hopelijk knappen ze allebei snel op!

Wat een knappe, grote Sjaak O+ Vind em ineens groot geworden! En morgen een heuse peuter!

M'n geheugen is nog altijd best een zeef, dus vergeet vast weer veel mensen, sorry :@

Hier ook net voor het laatst een dreumes in bed gelegd :o . Wat gaat het toch snel. Vind het jammer dat ik zo onzeker ben en ik mezelf en Q altijd met anderen ga vergelijken en dan nog onzekerder word. Daardoor lastig meelezen en posten, baal ik van, maar denk veel aan jullie en leef met jullie mee ;)
Maar morgen dus een peuter.. Ga morgen even een goede foto van Q uploaden, maar eerst even een O+ voor hoe leuk hij is. Het is een klein en fijn mannetje, dat meestal vrolijk is. Kan heerlijk zelf spelen, vooral tijden op de grond liggen met je auto's, zodat je goed naar de wielen kan kijken. Of je auto's op een rijtje zetten. Knijpers in en uit het mandje doen is erg tof, vooral ook om de namen van de kleuren te oefenen. Elke dag moeten we even een stukje lopen om op z'n vaste plek te komen waar hij even naar de auto's wil kijken. Soms met een "hoppaaa!" als er weer een auto over de drempel voor ons rijdt!
Een jaar terug zei hij "pappa" en "mamma", was net van tijgeren naar kruipen gegaan en kon net zelf gaan zitten. Nu rent hij rond, kan lekker kletsen, zinnetjes van een woord of 3 regelmatig, maar vooral veel dingen benoemen en nazeggen. Eten verzet hij zich vaak tegen, maar verder valt het qua dreumes/peuterbuien nog erg mee. Hij blijft meestal netjes bij je in de buurt als je loopt. Hij is wat verlegen, kijkt de kat uit de boom en best voorzichtig, valt niet snel ergens af. Maar bovenal gewoon een heerlijk, vrolijk mannetje, die graag tussendoor eventjes op "toot" wil zitten, even gauw een knuffel geeft en met een "hante" je hand pakt en meeneemt O+
pi_169581748
registreer om deze reclame te verbergen
Gefeliciteerd alvast datum vierling! Leuk om Sjaak weer eens op foto's te zien, echt een klein mannetje is het nu. Ben ook benieuwd naar de foto van Q. Hopelijk heeft iedereen een leuke verjaardag, nu of een weekje uitgesteld.

Wat klink je trots over Q gevalletje! En als ik het zo lees ook terecht! Ik kan me bij veel dingen ook echt nog niet voorstellen dat O dat over vijf maanden ook zou kunnen. Die kan nu net eindelijk mama en papa zeggen :')

Wij gaan lekker een weekendje weg, geboekt nav secretsanta :D. Waarschijnlijk de laatste met zn drieen. Ondanks het slechte weer dat ze voorspeld hebben heb ik er enorm veel zin in; lekker zwemmen met O, gourmetten in het huisje, film kijken voor de open haard en als het weer voor maandag tóch nog meevalt (die voorspelling verschilt per dag) gaan we voor de herkansing naar de Efteling. En dat allemaal met onze nieuwe extra grote gezinsauto waar ook de tweeling straks in past!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  vrijdag 17 maart 2017 @ 06:42:01 #183
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_169584993
Gefeliciteerd met Q, gevalletje *O*
Gefeliciteerd met Sjaak, mevrC *O*

En hier ook 2 jarige dametjes
N heeft het prima gedaan vannacht zonder zuurstof. De zuster denkt dat we straks naar huis mogen, maar eerst moet N nog nagekeken worden door de arts. En die beslist natuurlijk

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Helaas gisterenavond nog meer slecht nieuws gekregen. De oma van J is overleden. Dus komende week weer een crematie.
pi_169585007
Ten eerste van harte gefeliciteerd Q., Sjaak en de meisjes van Shop en uiteraard ook hun lieve moeders! *O*

Maar Shop, wat een ontzettend nare week hebben jullie verder. ;( Wederom gecondoleerd en ik hoop dat de rest van het jaar jullie alleen maar veel goeds brengt. :* Hopelijk mag N. zo naar huis.
pi_169585076
Gefeliciteerd lieve N en L, wat zijn jullie heerlijke meiden (zo op de foto en in het echt). Ze zijn er ook al echt klaar voor om peuters te worden.

En lieve Q, jij ook heel erg gefeliciteerd met je verjaardag! Ooit gaan we echt een keer meteen met de Fok!-vierling.

Gevalletje en Shop, jullie ook gefeliciteerd met jullie verse peuters :*

Shop, nogmaals gecondoleerd, wat een rotnieuws hebben jullie te verwerken zeg. Maar ja, wel weer een *O* voor N zonder zuurstof!
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_169585199
Gefeliciteerd, Q en Shop met jullie peuters!

En sjonge Shop, wat een slechte week verder voor jullie. Wederom gecondoleerd en op naar rustiger tijden zeg :*
pi_169585211
Vannacht om 5.15 werd S. wakker, met smakgeluiden voor z'n pap. :{
Ik heb toen maar even Sesamstraat aangezet als afleiding en na 2 minuten ging hij weer liggen en sliep tot 7.15. Makkelijk afgeleid deze _O-
pi_169585389
Fijn dat dat werkte LeSage. :D Hier ook steeds een wakkere dreumes 's nachts, maar daar heb ik niet zoveel last van. Man heeft dreumesdienst en ik babydienst en ik kom er beduidend beter af. :X Als ze straks weer helemaal beter is (want ik gok dat het daardoor komt, ze klungelt al weken met koorts/hoesten/snot/oortjes) maar weer eens kijken hoe we dat aan gaan pakken.

Ik kreeg gisteren vast een preview van onze fotoshoot van laatst. O+ Mijn (meestal) hyperactieve blije ei. O+
YqicMWQ.jpg
pi_169585908
Gefeliciteerd gevalletje, MevrC en Shop met jullie peuters! *O*

Ohh shop meen je niet! Wat krijgen jullie veel voor de kiezen.. wederom gecondoleerd.

Selvaria die foto O+
pi_169586078
Gefeliciteerd Sjaak en Cactus! *O*
Gefeliciteerd L en N en Shop! *O*
Gefeliciteerd Q en Gevalletje! *O*

Wat een blije fot Selvaria! Schattig ook dat Zara trenchcoatje O+

Veel plezier FF! Hopelijk kunnen jullie de Efteling aandoen (zonder struikelpartijen en files ^O^ ). Lijkt me wel een avontuur om straks met 3 kinderen naar het pretpark te gaan... misschien kan je de tweeling tegen die tijd aanlijnen :P
pi_169586734
Alle jarigen gefeliciteerd! En Shop ook nog gecondoleerd :*
pi_169587165
MC, gefeliciteerd met je heuse peuter! Sjaak verovert binnenkort de wereld. :Y

Gevalletje, je kleine grote Q. alweer 2. Gefeliciteerd! Lekker alles op z'n eigen tempo hoor, dat is precies snel genoeg.

Shop, je meiden! Twee! Wat een rare verjaardag zo. Op een nieuw jaar vol streken van je heerlijke lachebekkies. Ik hoop dat jullie het ziekenhuis snel kunnen verlaten.
Gecondoleerd. :*
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_169587363
Dank voor het welkom O+ En een gefeliciteerd voor alle jarigen! *O* *O*

Selvaria, je blije ei O+ Wat een mooie foto!

Shop, wat een week voor jullie zeg.. Gecondoleerd. Hopelijk kunnen jullie gauw naar huis en komt er weer een beetje rust. Gefeliciteerd met je mooie meiden!
pi_169589686
Oh, de datumvierling is gewoon al 2, wauw! :o

*O* Gefeliciteerd allemaal!! *G*

Wat een heerlijke dreumesverhalen en -foto's komen er hier toch voorbij! O+ :D

Shop, heb een hoop gemist geloof ik, maar heel veel sterkte! :*

Hier voorlopig nog een dreumes (deze week 1jr 10mnd), maar het lijkt soms al echt een peutertje vind ik :o
Grofmotorisch is ze nog steeds niet de vlotste ( :') ), maar ze snapt al zó veel :o

Van de week fietsten we buiten en zei ik "Het is lekker weer hè?"
Hoor ik achter me: "Ja. Niet koud buiten. Son gijnt." O+

Hier heeft het hoesten en snotteren trouwens een maand of 4 geduurd ( }:| ), maar dat lijkt eindelijk achter de rug. Wát een verschil is dat, zeg! _O_
Dus iedereen die daar nog in zit: er is licht aan het einde van de snot-tunnel! ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_169593785
Gefeliciteerd alle jarigen!

Wij zijn ook een weekend weg. Met z'n tweeën. Gek hoor, zo zonder T...
pi_169594002
Veel plezier Jagar! Lijkt me inderdaad wennen zonder je kleine. Twist: inderdaad al mooi beredeneerd van je meissie :) en bedankt voor het hart onder de riem ivm snot (hoop houden is belangrijk) :P
pi_169594224
Gefeliciteerd voor alle jarigen! Wij volgen over een paar weekjes naar het volgende topic. En wat een leuke foto's van Sjaak en van N&L :)
En ook een leuke foto van N.

Shopaholic, het houdt ook niet op zo :* Sterkte en beterschap. Kun je je nog een beetje staande houden?

Fijn weekend, FF! En Jagar ook, lijkt me heel erg wennen, met zijn tweeën. J heeft sowieso nog nooit een nacht ergens anders geslapen zonder ons (en het weekend weg met hem vorig jaar was ook geen succes, toen sliep hij ook amper).

Hetzusjevan, wat gaat er niet goed op het kdv? Wij hebben trouwens 1x per jaar 10 minuten gesprek en 1x een ouderavond met een algemeen informatief onderwerp.

Ik las dat veel mensen weer aan het fietsen zijn, wij hebben ook de smaak weer te pakken (nou ja, J en ik dan, mijn vriend is er maar moeilijk voor te motiveren, dus dan gaan we maar samen).

J was gisteren helemaal blij, op het kdv is het thema beroepen en er was een ambulance gekomen en hij had achter het stuur mogen zitten. En er was een jarige en hij had koek gegeten O+. Helaas twijfel ik achteraf of hij die had mogen hebben, want slapen is vannacht en vandaag wel weer lastig. Zo wordt zijn allergie wel lastiger, hij begint nu meer door te krijgen dat hij niet alles mag wat anderen mogen.
pi_169604596
De jongens zijn bezig hun ritme om te gooien dus ik ben een beetje zoekend nu. Ik was net aan het kijken wat een cb adviseert en daar lees ik dat ze zeggen vanaf 1 jaar stoppen met de fles en in bekers over de dag 300 ml gewone melk aanbieden. Dus ook de papfles in de avond dus laten vallen.

Nu ben ik wel benieuwd hoe de eet- en slaapritmes van jullie dreumesje is/was toen ze net 1 waren? Ik vind het wel een snelle overgang ineens (zeker omdat ze gecorrigeerd nog maar 10,5 maand zijn). Ze drinken ook nog niet zo goed uit een gewone beker dat er zo 100ml in gaat.
Wie de brug kent die de toekomst verbindt wacht niet op de sterksten, maar stilt de honger van een kind.
pi_169604638
Madivi, J drinkt nog steeds 's avonds melk voor hij gaat slapen (wel voor het tandenpoetsen). Met een jaar ben ik de rietjesbeker bij de lunch gaan aanbieden en het gebruik van de fles gaan afbouwen. Daarna heeft hij een hele poos alles uit die rietjesbeker gedronken en pas sinds een paar maanden drinkt hij het meeste uit een open beker. Niet te druk maken, er "moet" niks.
pi_169604738
Ook altijd vreemd gevonden: alsof je met 1 jaar ineens alles anders gaat doen/kunt doen. Heb het dus uiteindelijk opgevat als: vanaf 1 geleidelijk overgaan. Met fv heb je waarschijnlijk ook meer actief afgebouwd richting het jaar qua hoeveelheid, nu langzaam richting meer beker, minder fles
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')