abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169540161
registreer om deze reclame te verbergen
Jägar, ik snap dat het rot voelde, maar de leidster heeft T de wijziging van situatie gebracht die hij op dat moment nodig had.
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_169551758
Bah Sillie, wat een enorme hoeveelheid pech! Heel veel beterschap met iedereen :*. Ono: welkom en wat heerlijk dat er nog geen dreumesdrama is. Geniet ervan zolang het kan. Mijn happy-happy-joy-joy kerel (overdag dan want snachts moet je aan mama vastgekoppeld zitten anders ist niet goed) begint nu met 13 maanden helaas ookal af en toe flink zijn frustratie te uiten. Jagar: ik snap je gevoel maar het is vanuit dreumesperspectief volkomen logisch want hij mocht toch iets niet van jou? Dan ga je natuurlijk je heil zoeken bij een ander. De nachten zijn hiero toenemend crap : we mogen buisjes gaan doen indien nodig (lees: we wachten nog even of hij er in dit gunstigere komende seizoen zonder oorontstekingen vanaf komt) en misschien zouden buisjes ook tot betere nachten leiden maar ik denk weleens dat mijn ondernemende stoertje snachts komt mamatanken als soort inhaalslag of zo :O
  woensdag 15 maart 2017 @ 22:34:43 #153
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_169552721
Hallo vanuit het ziekenhuis. N is vandaag opgenomen met een longontsteking. Ze moet minstens een nacht zonder zuurstof, dan mag de pas naar huis. Dat betekent dat ze op hun verjaardag wakker zal worden in het ziekenhuis (vrijdag). Ze zijn ook gestart met antibiotica. L is ook ziek en heeft ook hoge koorts, maar mocht met AB naar huis. Maar als ze over 2 dagen nog steeds koorts heeft moet ze verder onderzocht worden.
Ik word nu al gek van het gepiep van de monitor. Memorylane 2.0 noemen ze dit. Ik word vanzelf herinnerd aan de 2 maanden die we na de geboorte hebben doorgebracht in het ziekenhuis. Stomme piepjes.
pi_169553106
registreer om deze reclame te verbergen
Ai wat naar Shop! Hopelijk snel verbetering.
pi_169555091
Shop :*
Schudden voor gebruik
pi_169556409
Wat een rotweek hebben jullie shop! Veel beterschap voor beide dames en sterkte!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_169563209
registreer om deze reclame te verbergen
Wat rot Shop. Veel beterschap voor je meisjes. :*
pi_169563740
Oh wat balen Shop :o ook nog eens net voor hun verjaardag.. Heel veel beterschap, voor beide dames!
pi_169563870
*nog een pagina teruggelezen*

Wat een boel zieken! Beterschap voor alle dreumessen en mamma's!
Hier is het gesnotter net weer voorbij, Q heeft er ook lichte oorontsteking bij gehad. Paracetamol en Xylomethazoline neusspray waren gelukkig genoeg, geen ab nodig gehad.

En ik las een loper bij Aerenia! *O*
pi_169564160
Oh shop, veel beterschap voor je meisjes! Wat rot dat het net in de week van hun verjaardag is.

Hoi Ono :W geniet nog maar even zonder de dreumesdrama'S. Ze kunnen pittig zijn. Hoewel ik soms ook wel moet lachen om zijn frustraties.

Wat een lekker weer vandaag ook! Straks maar eens samen fietsen naar de bieb en wandelen naar de kinderboerderij!
pi_169564194
Shop, veel beterschap voor je meisjes!

En iedereen bedankt voor de opbeurende woorden. Rationeel wist ik dat gister ook allemaal wel, maar emotioneel was het toch wat anders.

Dreumes was vanmorgen zo blij om z'n vader weer te zien, zo lief.
  donderdag 16 maart 2017 @ 09:30:08 #162
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_169564422
Vandaag komt mijn schoonmoeder in het ziekenhuis bij N zitten en past mijn lieve vriendin/collega op L op, zodat J en ik naar de crematie van mijn opa kunnen. Wat een rot week zo. We zouden zaterdag as hun verjaardag vieren maar dat hebben we een weekje verzet naar zondag de 26e. Dan zijn ze hopelijk allebei helemaal opgeknapt.
Sorry dat ik nu een niet op anderen reageer.
pi_169564624
quote:
0s.gif Op donderdag 16 maart 2017 09:30 schreef Shopaholic1984 het volgende:
Vandaag komt mijn schoonmoeder in het ziekenhuis bij N zitten en past mijn lieve vriendin/collega op L op, zodat J en ik naar de crematie van mijn opa kunnen. Wat een rot week zo. We zouden zaterdag as hun verjaardag vieren maar dat hebben we een weekje verzet naar zondag de 26e. Dan zijn ze hopelijk allebei helemaal opgeknapt.
Sorry dat ik nu een niet op anderen reageer.
Jeetje zeg, wat een verschrikkelijk nare week zo :'(
Ik hoop heel erg dat volgende week een stuk beter voor jullie gaat zijn en dat de verjaardag dan goed gevierd kan gaan worden!
pi_169565924
Wat naar Shop ;( Heel veel sterkte voor jullie allemaal :* Hoop dat N en L allebei snel opknappen!

Beterschap voor alle andere zieken :* is het eindelijk een beetje voorjaar...is het nog niet voorbij! Hopelijk de komende maanden geen nieuwe zieken meer :{w

Jagar: was T (als "goedmakertje") erg blij toen je hem weer kwam halen? ;) Soms hebben ze gewoon zin in een andere omgeving en heeft het echt echt echt niks met jou te maken. Maar snap dat het niet leuk is! :)

A is aan de beterende hand. Alle blaasjes zijn ingedroogd, jeuken minder en mevrouw slaapt weer (wel naast mij in bed...maar ach, als ze ziekjes is mag dat altijd) O+

En welkom nog Ono! *O*
pi_169567928
We zitten noodgedwongen te lunchen in het park O+
S. wilde perse z'n appeltje eten dat hij in de supermarkt kreeg, maar dat is niet zo handig op de fiets.
242zy2r.jpg
pi_169569968
Wat vervelend LeSage... :P

Hoe gaat het nu met N shop?

Wij zijn een stuk gaan fietsen. Gisteren een ander deel van de stad en dat beviel goed, dus vandaag overmoedig naar m'n mans werk (15 km verderop) gefietst om daar te lunchen en dan weer terug te gaan. O vond het superleuk en heeft naar alles en iedereen gezwaaid en gewezen (wel een beetje stom dat de hooibalen niet terugzwaaiden...), en is op de terugweg in slaap gevallen na vijf minuten en bij thuiskomst wakker geworden. Die rent nu dus hyperactief door het huis, terwijl ik gesloopt ben :') Maar man heeft even trots met zijn zoon kunnen pronken, dat was ook wel mooi om te zien!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_169570411
Dat is ook wel heel dapper, FF! Leuk altijd ja, dat zwaaien naar alles en iedereen. En dan zo trots als er terug gezwaaid wordt.

Ik ben hier zo blij met het nieuwe huis. S. heeft slapen opnieuw uitgevonden. Waar hij eerst overdag 2 keer maximaal 45 minuten sliep heeft hij vanmorgen een uur en vanmiddag twee (!) uur geslapen!
En dan is hij zoveel gezelliger O+
Dus wij stappen wederom op de fiets. Rondje bieb en markt, verse bloemen halen want ik heb de lente in mijn bol :D
  donderdag 16 maart 2017 @ 17:12:03 #168
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_169572136
Afscheid van mijn opa was mooi. Nu zit ik weer in het ziekenhuis bij N. L knapt op. N is ook een stuk levendiger dan gisteren. Maar ze heeft nog wel een halve liter zuurstof. Ze is boos op alle draadjes en vindt het ook echt niet leuk meer (logisch!)
pi_169573794
Ach Shop, wat heftig toch allemaal. Kan me goed voorstellen dat je aardig wat nare flashbacks hebt nu. Hebben ze een verwachting wanneer ze de zuurstof gaan minderen?

Onomatopee ook van harte nog! Ik zat ook met lichtelijke vrees de dreumes drama's te lezen. Dat wordt nog wat. Het is hier al wel een beetje begonnen, gisteren hadden de jongens voor het eerst echt ruzie, trekken en duwen, vechten om speeltje en veel gegil en gehuil daarna. Oh my... :X ik heb zelf geen broers of zussen dus vind het echt heel pittig om te zien en lastig ook (vooral het bepalen van de grens tussen scheidsrechter zijn en dingen op z'n beloop laten).

Wat een enorme ziekenboeg dit topic, véél beterschap voor alle snotneuzen, pijnlijke oren, pokken en andere ellende.

Oh en Kazy, ze zijn heel twee-eiig, heel verschillend van bouw (schelen 2 kilo) en van karakter. Maar idd toen ze kleiner waren waren er wel fases dat je goed zag dat het broertjes zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door Madivi op 16-03-2017 18:58:18 ]
Wie de brug kent die de toekomst verbindt wacht niet op de sterksten, maar stilt de honger van een kind.
pi_169574261
Ach Shop, wat een rotdag zo. Ik hoop dat je kleintjes snel weer opknappen. En die stomme draadjes inderdaad.
'Fijn' dat het afscheid van je opa zo mooi was. :*

Oei, dreumesdrama keer 2 in de toekomst Madivi. ;)

LeSage, wat heerlijk! Daar zou ik ook geen nee tegen zeggen.
En wat zoet, je appeltje zo eten. Hier wordt alles resoluut op de grond gesmeten.

Mijn kind heeft d'r eerste hart gebroken. Vriendje op de opvang heeft een oogje op d'r. Dus die wilde d'r gister een knuffel en een kus geven. L. had zoiets van: "Euh, dude, ik ben aan het spelen :{w ". Stond het menneke daar.
Vanochtend wilde hij niet eens meer samen spelen. Blauwtje gelopen enzo. Arm ding.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_169574680
Ahh shop wat sh*t! ;(. Heel begrijpelijk dat dit alles ook herinneringen oproept, bah. Heel veel beterschap voor N en L :*.

Vosje hopelijk zijn de buisjes niet nodig.. en worden de nachten snel beter. 13mnd is wel zo'n grote sprong periode dacht ik? Wij hebben rond die tijd ook veel gek*t gehad snachts.. maar het gaat weer over ;). Hou vol haha.

Verderrrr Ono nog gefeliciteerd en welkom! Lesage wat een leuke foto en een heerlijk dagje O+. Aerenia fijn dat A's pokken minder worden! Dat samen slapen lijkt me voor soms stiekem nog wel fijn niet? ;). Soms, niet te vaak haha. Sillie gaat het al iets beter daar? Wat een sh*tweek..
haha kris kleine hartenbreekster L :D. Toys before boys zal ze gedacht hebben :P.

Hier weer een shitdag op kdv, ik baal ervan dat ik er niks aan kan doen of niet weet wat. Binnenkort ouderavond maar weer eens overleggen.. hebben jullie ook regelmatig ouderavonden op kdv trouwens? Ik wist niet dat ze dat zo vaak deden op kdv's.

[ Bericht 9% gewijzigd door hetzusjevan op 16-03-2017 19:39:13 ]
pi_169574796
Shop, wat goed dat het wat beter gaat met je meiden! En terecht dat ze die draadjes beu is!

Madivi, dat zal wel even wennen zijn voor je. Ik kan me de ruzies van vroeger met mijn zusjes nog levendig herinneren :@

Kris, haha, jongens moeten ook niet storen tijdens het spelen hoor!
En S. gooit alles op de grond, behalve eten, want eten O+ O+ Mijn kind heeft gewoon nu al een dwangmatige relatie met eten. 's Morgens begint hij in bed al te klakken met z'n tong omdat hij z'n flesje wil. De rest van de dag is alles dat lijkt op eten reden tot gillen, totdat het in zijn mond zit :')
pi_169574961
Mijn dreumes ligt in bed... morgen is hij een peuter! Hoe bizar is dat? Grote jongen is het ook al, die allemaal kennis opzuigt als een spons en zinnen van 5/6 woorden begint te zeggen... hij kent kleuren, letters en cijfers (niet allemaal hoor) en regelt alles zelf wel even.

Mijn kleine grote jongen die de hele wereld aan lijkt te kunnen. Vorig jaar kon ik door mijn ppd helemaal niet genieten van zijn verjaardag dus dat gaan we nu even dubbel zo goed doen O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_169575044
Fijn dat het afscheid mooi was Shop, op naar betere tijden voor jullie. :*

Oh jee, dreumesdrama keer twee, sterkte alvast, Madivi. ;) Bijzonder dat ze toch zo verschillend zijn. Ik vind ze erg op elkaar lijken. :)

Zusje, hier tot nu toe nog niet, maar N. gaat pas 1,5 maand naar dit kdv.

Vandaag waren alle kindjes lekker aan het buitenspelen en toen ik aan kwam rijden zag ik N. al als een bezetene op de trampoline springen, haar hele koppie was rood. _O- Ze heeft het zo naar haar zin daar nu en daar word ik zo gelukkig van. O+

Overigens is haar gepiep en gejengel compleet voorbij sinds we door hebben dat ze last van haar oortjes had. Na wat neusspray en 2 dagen pcm lijkt ze weer helemaal de oude en nu voel ik me schuldig dat ik zo ongeduldig tegen haar was. :@
  donderdag 16 maart 2017 @ 19:48:15 #175
56471 pinquit
oh my lama!
pi_169575088
Oh Sjaak O+ lieve mooie grote!
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')