abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169502768
registreer om deze reclame te verbergen
Die waterpokken zijn geëscaleerd :'(

Gisternacht werd ze opeens wakker met 40C koorts. Was wel vrolijk verder, maar toch thuis gehouden. Vandaag opgestaan met 38C ;( Haar hele buikje zit onder. Heb ze vanochtend allemaal staan insmeren, half uur bezig geweest. Hoop dat we het hoogtepunt nu hebben gehad!

Leuk die ondeugende dreumessen ;)
Als A iets wil gaan doen wat niet mag, zegt ze hardop: Nee nee nee A. Nee! En ze zwaait even naar mij "nee" met haar vingertje en gaat dan alsnog doen wat niet mag :')
pi_169503352
he bah, Aerenia, beterschap voor de kleine.

T is ook vol aan het uitproberen. Hij wil vooral graag op de koffietafel zitten, wat niet mag. Hij kijkt me eerst lachend aan, en doet het dan. Als ik nee zeg, loopt hij naar de andere kant van de tafel, alsof het aan die kant wel mag. En als je dan even niet oplet heb je dit:

IMG_20170311_174103_zpsfqontsnn.jpg

Verder heeft T ook z'n buien. Vooral 's morgens voordat we naar het kdv gaan is hij niet te genieten. Alsof het hem dan niet snel genoeg gaat ofzo. Zodra we de deur uitstappen is alles weer okay. En T die rent zelfs van me weg als hij boos is, heel hard huilend. Vaak pak ik hem dan op en knuffelen we, of gaan we naar de auto's kijken. Dat helpt.

Ik vind het zo sneu en tegelijk mooi te zien hoe hij z'n vader mist. 's Avonds bij het eten wijst hij naar de stoel van de duutser en zegt 'baba', en toen we vanmorgen in bed lagen te knuffelen had hij het ook de hele tijd over 'baba', en hij blijft maar naar de voordeur wijzen. Morgenavond komt de duutser eindelijk weer thuis...
pi_169503441
Aw Aerenia, je prulleke. Ik hoop dat het snel voorbij is. Heb je al mentholpoeder voor de jeuk?

Jagar, whehehe, zie die boef jou zitten.

Vanmorgen kreeg manlief ook de volle drakenlading. Niet leuk voor hem, maar wel voor mij even fijn dat ze niet alleen bij mij zo moeilijk doet.
Wij hebben er al een rondje boodschappen opzitten. Incluis languit op de grond van de Hema gaan liggen. Ik word er ook makkelijker in moet ik zeggen. Ik hou d'r in de gaten, maar ik laat d'r gewoon liggen. Na een minuut is ze het zat en komt ze kijken wat ik aan het doen ben.

Het lastige vind ik dat ik niet wil negeren, maar dat aandacht aan drakenbuien geven ze lijkt te verergeren. Moeilijk om daar een balans in te vinden.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_169507540
registreer om deze reclame te verbergen
Bapa missen doet wurm ook. Middagdiensten is heeeeeul de dag aanhoren "Bapa? Bapa!.... Bapaaaaaaaah!?"
We bellen dan even na het eten met elkaar in zijn pauze. Eigenlijk herhaalt hij dan steeds "bapa! O+ " met de telefoon aan zijn oor. (Van wie hij dat heeft geen idee want ik bel weinig of op luidspeaker thuis)
Gevolgd door kusjes op het scherm.

Lijkt mij lastig als ze zo lang of vaak van huis zijn. Gelukkig bijna thuis! Dit was ook voor de sollicitatie toch?
Schudden voor gebruik
pi_169508822
Beterschap voor je meisje Aerenia! Hopelijk knapt ze snel op.

Hier is het ook ziekenboeg. Ik zit aan de antibiotica en pretnison (prutspul) vanwege een zware luchtweginfectie. W. heeft griep. Man heeft mannengriep dus die gaat dood. W. is uitbesteed aan opa en oma die eigenlijk ook ziek zijn, maar minder ziek dan man en ik en ze wilden ons dus ontzien door W. over te nemen. Voel me dan echt prut dat ik zelf niet voor hem kan zorgen, maar ja.. :'(

Zeg, wat ik me eigenlijk afvroeg. Heeft iemand nog wel is wat van Joyciee gehoord? Die zat ongeveer tegelijk met mij in Z&G destijds.
pi_169511061
Gaat iets beter met A! Nog wel veel jeuk (maar ik heb zo'n beetje ieder middeltje dat te koop is in huis inmiddels ;) ), maar ze is weer lekker aan het spelen.

En ze heeft die tijd dat ze thuis zit goed besteed aan het oefenen met lopen. Met succes!

*O* Ze loopt los!!!! *O*

Ben ook wel benieuwd hoe het met Jocyie en E is! Las destijds altijd mee in Z&G.
pi_169511338
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 17:20 schreef Aerenia het volgende:
Gaat iets beter met A! Nog wel veel jeuk (maar ik heb zo'n beetje ieder middeltje dat te koop is in huis inmiddels ;) ), maar ze is weer lekker aan het spelen.

En ze heeft die tijd dat ze thuis zit goed besteed aan het oefenen met lopen. Met succes!

*O* Ze loopt los!!!! *O*

Ben ook wel benieuwd hoe het met Jocyie en E is! Las destijds altijd mee in Z&G.
Jaaa verticale dreumes!! *O*

Ik doe mee met de ziekenboeg, heb een ontstoken oog met blaren erin en veel pus eruit. Nu smeer ik met crčme in mijn oog maar dat is ook geen porum.

Sjaak is gewoon bijna jarig! Ik vind het weer bizar hoe snel het jaar is gegaan. Vorig jaar was ik heel verdrietig toen Sjaak jarig was, maar nu ben ik meer enthousiast. We vieren het klein met lieve mensen dus het wordt sowieso een mooie dag.
Draagzak kopen of huren?
www.babydragen.eu
pi_169512369
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 13:40 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Sjaak slaat de laatste week bijna iedere dag zijn dutje over }:| Vrouw probeert hem nu weer in bed te leggen maar volgens mij lukt dat nog niet echt :')
Zo jammer als het al voorbij zou zijn...
Dat doet Koen ook al dagen. Ik kan nog niet zonder middagdutje, maar hij blijkbaar wel! Hij gaat gewoon 2,5 uur zitten spelen in zijn bed.
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
pi_169520634
Zo lief die kleintjes die helemaal enthousiast worden als ze papa of mama weer zien/horen O+. Leuk Aerenia: een loslopertje *O*. Nu snel die jeuk nog weg en genieten maar. Ik geloof dat we met peuter ten tijde van de waterpokken toekonden met een dichtgebonden washandje met havermout erin in bad dus heel ernstig zal het niet geweest zijn. Ben benieuwd hoe dat gaat met nr 2.
Beterschap voor alle zieken!
pi_169528074
Wow aerenia dat ging vlot van de eerste stapjes. naar los! ^^. Wel sneu dat de waterpokken doorgezet hebben.. schrale troost mss maar ze zeggen dat ze het maar beter gehad kunt hebben toch?

Oh mevrC dat klinkt niet fijn :X. Hoop dat het over is met de verjaardag van Sjaak (:o :)!).

Beterschap voor alle zieken!

Stiekem fijn om herkenning te lezen SQ, thnx. Ik zal haar eens wat langer laten uitrazen ;). (vind ik lastig, ze kan het best lang volhouden).

Nou ik E naar het kdv brengen, hoop dat het deze week beter gaat dan de afgelopen twee weken :X.
pi_169529067
Boh, ik voel me zo rot. Toen ik T z'n jas en zo aan het uittrekken was op het kdv werd hij boos op me. Omdat hij z'n brooddoos, die voor na het slapen is, niet mocht. Drama, inclusief gillend het gangetje op en neer aan het rennen enzo. Ik kon hem niet troosten en ook niet uitleggen hoe en wat. Toen kwam een van de leidsters van het kdv het gangetje in. T rende naar haar toe, kroop in haar armen en was stil. Ik weet dat het niet zo is, maar het voelt als een grote afwijzing...
pi_169529929
Och Jagar, wat rot :* Ook al weet je rationeel beter, gevoelsmatig doet zoiets gewoon pijn..

En, hoi, ik mag nu ook officieel hier posten :W Een échte dreumes in huis, inclusief dreumesgrapjes, doorslapen-wat-is-dat, tandenpoetsdrama's en vooral veel geknuffel en schatergelach O+ Stervende zwanen en grenzen opzoeken hebben we hier nog niet, stiekem zie ik daar best tegenop. Maar nouja, je groeit erin mee, toch? En anders kom ik hier uithuilen, wie weet lukt het daardoor in dit topic wél om aan te haken :+
pi_169530059
welkom Ono! Ik hoop dat de zwanen wegblijven!
pi_169533476
Oh, dat is wel echt rot Jagar. -O- Veilige haven and such, maar het voelt toch niet fijn.

Welkom Ono, ook alweer een dreumes, gefeliciteerd! Daar groei je wel in mee ja, maar ik vind het wel pittig blijven.

Nu voel ik me overigens een beetje schuldig omdat ik N.'s gejammer de laatste dagen een beetje zat was en weinig geduld met haar had. Ze hoest al een paar weken behoorlijk, maar leek verder niet echt ziek, maar sinds vandaag heeft ze echt duidelijk last van haar oortjes, zo sneu. ;( Straks maar weer naar de dokter om haar oren even te laten checken. Ik ben wel een beetje klaar met dit geklungel met verkoudheden en zo steeds. :(
pi_169533576
He wat rotJagar, kan me voorstellen dat dat heel naar voelt :* .

[klaagpost] Ik word gek. Ik ben ziek. Ik kan de trap amper oplopen met W. op mn arm want dan heb ik ademnood. Iedereen die W. op kan vangen is ook ziek en W.zelf is, jawel, ook ziek. Ik heb al tig kots- danwel poepwasjes gedraaid. En tot overmaat van ramp lag de kat ineens meer dood dan levend in de tuin. Dus nu is mijn tevens erg zieke paps met de kat naar de dierenarts zodat ik niet zieke W. ook nog naar de dierenarts moest meesjouwen. Ik vind dit echt even heel stom allemaal. [/klaagpost]
  woensdag 15 maart 2017 @ 12:58:13 #141
327807 Mariposas
יה&#14
pi_169533655
Welkom ono! Gefeliciteerd met je dreumes!

Stervende zwaan hier wel regelmatig, maar ik moet er eigenlijk alleen maar om lachen. :')
Ben wel blij met dit weer, dreumes is vooral buiten. Binnen zijn vindt hij echt niets aan. Hij is ook echt niet geīnteresseerd in z'n speelgoed.
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
  woensdag 15 maart 2017 @ 13:25:15 #142
93505 SaskiaR
The sword of ice and fire
pi_169534261
Beterschap Sillie, W, de kat, je vader en de andere zieken!
Carpe diem, quam minimum credula postero.
pi_169534612
Hoi Ono, gefeliciteerd met je dreumes!

Ach wat klote Sillie :{ Beterschap voor het hele huis...

Selvaria, wat irritant dat de verkoudheden elkaar zo opvolgen! Zo'n oorontsteking is volgens mij ook echt zoiets wat je de eerste dagen niet herkent. Hier een paar weken terug ook een dubbele oorontsteking geconstateerd toen ik T al dagen het liefst achter het behang wou plakken... :@
pi_169535088
Beterschap aan alle zieken.

Hier vannacht gillen gillen gillen... no clue why. Wel verhoging bovenlijf, mja dat is natuurlijk ook door het druk maken. Veel gedragen vannacht en uiteindelijk is hij op mijn kussen om half vijf vanochtend ingestort. Had rond 4 uur een gevonden zetpil erin gedaan en enorm ingezalfd over heel zijn lijfje. Samen garfield zonder geluid gekeken op mijn telefoon netflix in bed. Knijn stevig vast en mama's borst in de andere hand O+

Ben stevig gaar ^^, maar toch... deur open en aan de klus in en om het huis. Wurm wil niet naar binnen of slapen :')
Schudden voor gebruik
pi_169535109
Welkom nieuwe dreumesmama's.

Is het nou hier ook blijven als 2 jarige of schuif je dan door?
Schudden voor gebruik
  woensdag 15 maart 2017 @ 14:58:38 #146
101840 Rijstebuiltje
De allerliefste dat ben jij!
pi_169536244
quote:
0s.gif Op woensdag 15 maart 2017 14:02 schreef Stippelrientje het volgende:
Welkom nieuwe dreumesmama's.

Is het nou hier ook blijven als 2 jarige of schuif je dan door?
Als je knul 2 is geworden, zien we je graag hier :)

OUD / Het peutertopic (2-4 jaar) deel 208
[url="http://lb1f.lilypie.com/uNDDp2.png]Trotse mama, van het liefste meisje[/url]
pi_169536619
quote:
1s.gif Op woensdag 15 maart 2017 14:58 schreef Rijstebuiltje het volgende:

[..]

Als je knul 2 is geworden, zien we je graag hier :)

OUD / Het peutertopic (2-4 jaar) deel 208
net hier gewend :') zie ik de volgende start alweer haha

Kickt ineens in... verjaardag plannen. We gaan kijken om een locatie af te huren. Zaaltje met speeltuin. Beter dan opgepropt in onze achtertuin ;)
Schudden voor gebruik
pi_169536910
Hij is toch van augustus??
disclaimer
pi_169537841
quote:
1s.gif Op woensdag 15 maart 2017 15:31 schreef Stormqueen het volgende:
Hij is toch van augustus??
Je kunt maar beter vroeg beginnen! ;)
pi_169540128
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 18:44 schreef McLaura het volgende:

[..]

Dat doet Koen ook al dagen. Ik kan nog niet zonder middagdutje, maar hij blijkbaar wel! Hij gaat gewoon 2,5 uur zitten spelen in zijn bed.
Fokwet!! Koen sliep vandaag gewoon weer 2 uur!
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')