abonnement Unibet Coolblue
pi_169613838
Wat een leuke dag Kazy O+

Ik ben een beetje boos op schoonmoeder. S. wilde vandaag dus niet slapen, maar toen heeft ze 'm maar lekker op de bank laten slapen. En ik vermoed zomaar dat hij daarom nu een enorm drama aan het maken is. Vriend wil dat nu ook doen, maar ik begin er niet meer aan. Voor ik het weet zit ik weer iedere avond tot 10 uur met dreumes op schoot.
Leuk van schoonmoeder dat ze geen strijd aan wil gaan, maar ik zit er nu weer mee te kijken :(
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169621729
Zingende Tas! O+ Lu, wat fijn dat ze bijgespekt heeft. Heeft ze toch iets van overgevoeligheid voor zuivel dat ze dat zo weigert?
Ik zweer bij rietjesbeker, maar je kunt echt wel zonder. Vind het gewoon zo handig. Lesage: niet gaan slapen kan zo vermoeiend zijn-hopelijk viel het mee :*
pi_169621889
Hier een late bijlees... Even een druk weekje!

Gefeliciteerd nog met de jarige kindjes!!!! :) Hopelijk heeft iedereen het fijn kunnen vieren!

Shop wat een rotweek voor jullie! Hopelijk zijn je meisjes weer echt aan het opknappen!

Jagar veel plezier met jullie weekendje weg!! Ik kan me voorstellen dat dat vreemd voelt!

LeSage wat vervelend! Daar zou ik ook niet blij van worden..

L was dit weekend ook voor het eerst uit logeren sinds ze in haar eigen bedje slaapt... Dus ik was benieuwd hoe het zou gaan. 2 dagen dus nu mis ik haar verschrikkelijk : (. Eerst bij schoonouders en vannacht bij mijn ouders. Gelukkig is het wel goed gegaan!

Ludann Leuke foto van een leuk meisje! : )
  zondag 19 maart 2017 @ 09:57:03 #229
409579 LuDann
All the way
pi_169622341
Wat een heerlijk filmpje van Tas. O+ Dat weet 'ie al goed zeg. :o

Aerenia, geen tips, maar als je het opgelost hebt hoor ik het graag. _O- Wat een draakje!

Klinkt erg leuk Kazy, dat museum. Wil ik ook nog eens heen met Wolk! Zie het vaker voorbijkomen op FB.

Lekker van je schoonmoeder LeSage. -O- Herkenbaar ook wel hoor, die ergenissen. Mijn schoonouders passen eens per maand bij ons thuis op en er is altijd wel iets dat jeukt, al is het niet eens altijd gerelateerd aan Wolk. Vorige keer had ze de verpakking van de Brinta opengescheurd (waarom! Er zit een handig schenktuitje op!) een niet passend onderdeel in de Senseo geforceerd (hoe dan!) en ze hadden Wolk koekjes gegeven (iets wat wij nog niet nodig vinden).

Vosje: ja, dat zou kunnen natuurlijk. Ze doet het nu prima zonder zuivel (wel in producten trouwens, zoals pannekoeken) en omdat ze nog borstvoeding krijgt maak ik me er niet druk om. Aan die 300 cc melk komt ze op die manier wel.
  zondag 19 maart 2017 @ 09:58:49 #230
409579 LuDann
All the way
pi_169622358
Vandaag moet man thuiswerken dus ik moet bij voorkeur de deur uit met Wolk. Maar even bedenken wat we gaan doen... Mijn vriendinnen zijn helaas al druk met andere dingen.
pi_169622446
Koen krijgt de 300 cc uit een pak (Nutrilon HA) omdat hij ook geen zuivel verdraagt. Ik heb wel het idee dat de reactie van zijn lichaam minder extreem wordt, dus hij groeit er - net als zijn broer - vermoedelijk gewoon overheen.
And if I could choose the world around me, the world I'd choose would all revolve 'round you
12/07/2009 om 12:07 kwam de zon op, om nooit meer onder te gaan....
En sinds 23/06/2015 staan er 2 zonnen aan onze hemel!
  zondag 19 maart 2017 @ 10:29:13 #232
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_169622682
HA is toch ook gewoon melk? Dat dacht ik ten minste?
pi_169622940
Pannenkoeken maak ik met geitenmelk, F is er dol op.

Qua eten wat ze krijgen bij/van opa en oma heb ik losgelaten. Thuis krijgen ze de 'basis' maar opa en oma mogen ze best verwennen.

Ik zou het zeker wel bespreken met je schoonmoeder LeSage.

Mijn schoonmoeder is een keer ongevraagd met de oudste naar de kapper gegaan. Toen ben ik best boos geworden.
pi_169626325
LuDann, wat ziet Wolk er goed uit! O+

Wat een heerlijk ventje is Tas ook! :D

Aerenia, wat een boefje heb je! :o Kan me voorstellen dat je dat dwangbuisje af en toe overweegt hoor ;)

LeSage hopelijk heeft-ie toch nog goed geslapen en hebben jullie een fijne dag vandaag! :)

Kazy, klinkt ook als een heerlijk dagje! :Y

De tijd van 2 slaapjes en flesjes voor het slapen lijkt hier al wel echt een eeuwigheid geleden..! :D

Onze Minion kan zo heerlijk fel zijn hč? O+ Hele dagen horen we niks anders dan:
"[Minion] doet dat!" (haar versie van "zelluf doen")
en "[Minion] mag wel!" (lees: ik weet dat ik het niet mag, maar als ik dit maar overtuigend genoeg roep, mag het vast wel) _O-
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_169626344
Xanteh: serieus?! :X Wow, dan zou ik ook boos geworden zijn ja... :o
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_169626930
Bubseltje: h.a. staat voor hypoallergeen en is met koemelkeiwit dat zo verknipt is dat er bij mild gevoelige kindjes geen allergene respons volgt. Ik vind het altijd interessant dus heb wat opgezocht voor evt geīnteresseerden:

Voor kindjes die sterk gevoelig zijn voor koemelkeiwit is er speciale voeding waarin alleen de aminozuren (dus echt geen koemelkeiwit) inzitten. De meeste kindjes (want ieder kind is gevoelig voor koemelk, maar niet per se voor de voeding die eruit gemaakt wordt) kunnen vanaf een jaar koemelk verdragen, maar er zijn er ook die dat niet doen. Gelukkig kun je je benodigde eiwitten, mineralen, vetten en zo prima ook prima uit andere voedingsmiddelen halen. Een groot deel van de wereldbevolking is na de zuigelingentijd zelfs niet in staat melk te verwerken en drinkt geen melk. Dat we hier in NL zo aan zuivel hangen komt omdat we er 1. Veel van hebben en 2. Het bij gebrek aan gevoeligheid een makkelijke (en lekkere) bron is van voedingsstoffen.
  zondag 19 maart 2017 @ 16:30:41 #237
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_169630664
Dat weet ik. Mijn dochter heeft tot ze 3 jaar werd geen melk kunnen verdragen. HA was toen helaas geen oplossing voor haar. Daarom was ik verbaasd maar nu begrijp ik het!
pi_169636278
Oh Xanteh, dan zou ik ook echt boos zijn!

S. was gelukkig uiteindelijk nog goed gaan slapen.
En hij heeft vandaag een fantastische dag gehad in de Efteling. Zichtbaar genoten van alles en hij vond niets eng.
De 3 kindjes deden op precies hetzelfde moment hun dutjes zodat de papa's in de barron konden, dus dat kwam ook goed uit! Sowieso onvoorstelbaar, want er is geen enkele echte huilbui geweest de hele dag.
Daarna nog afgesloten bij de McDonalds.
En natuurlijk de klassieker:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_169637153
Op de paddestoel! O+ Zo leuk LeSage!
O heerlijkheid, mijn dreumes wijst eindelijk dingen aan in boekjes en komt ermee aangesjouwd ipv ze standaard te slopen en op te kauwen O+
pi_169639497
Aerenia, zo grappig om te lezen maar oei oei je handen vol!

LeSage, wat balen van je schoonmoeder, ik zou het zeker even melden wat het gevolg was. Zag ook nog een super lieve foto, ik kan echt niet wachten tot we ook naar de Efteling kunnen.

Vieve, is het logeren goed gegaan?

LuDann wat een schattig meisje heb je!

Vrolijke Tas O+

Xanteh, de kapper, dat zou ik ook niet leuk hebben gevonden en best brutaal ook...

Twist, mooi zo'n eigen willetje.

Hebben hier ook mensen nog de baby inzet op een TrippTrapp? Hier gebeurde dit vandaag, iemand tips? :') :D Riempjes staan al op de strakste stand...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_169639586
Zohee :D acrobaatje! Kunnen die zijkant-stukjes niet nog korter? Tas kan hier niet eens opstaan uit de stoel, zo strak zit 't. Die lanceert zich er ook uit namelijk, vandaar de strakke stand.
pi_169639893
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2017 21:47 schreef Razztwizzle het volgende:
Zohee :D acrobaatje! Kunnen die zijkant-stukjes niet nog korter? Tas kan hier niet eens opstaan uit de stoel, zo strak zit 't. Die lanceert zich er ook uit namelijk, vandaar de strakke stand.
Ja ik zat ook echt even :o. Volgens mij kon het niet korter, ga morgen nog eens goed kijken, anders misschien maar die zijkanten dubbel vastnaaien ofzo.. En uiteraard begon kleinste daarna ook hard te oefenen hierop. :X

Oh en nog even een zwijmelige aanvulling. Vandaag was een vriendin met haar zoontje van 3 en dochter van 6 op bezoek en ze hebben het zķ goed gedaan. Kleinste was echt onder de indruk, maar niet huilen en zelfs een paar keer lachen. En grootste probeerde op zijn manier mee te spelen (met een blokje tikken op het speelgoed waar die twee mee aan het spelen waren, ik vond het zķ ontroerend om te zien). M'n kleine grote jongens O+ O+
pi_169640871
Zoooo, die foto Madivi! Wat een doorzettingsvermogen heeft je kereltje _O-.
pi_169640880
Woei, Madivi, wat een kunstenmaker. J kan op z'n verst net niet rechtop staan (babyinzet hebben we 2 mnd geleden eraf gehaald).

En nog even O+ voor Wolk, wat een dametje zo!
pi_169644315
Leuke foto LeSage O+

Madivi wat een acrobaat inderdaad! Ik heb niet zo'n stoel, dus ook geen advies helaas.

Waren er hier nu nog meer dreumessen die 's avonds totaaaaal geen zin hebben om te slapen? Ze ligt nu meestal nog een uur te stuiteren. Mijn man suggereert om het middagdutje te laten vallen, maar aangezien ze dan nog goed slaapt, lijkt me dat niet de oplossing. Ik vrees wel voor de zomertijd straks :')
pi_169644360
quote:
0s.gif Op zondag 19 maart 2017 21:44 schreef Madivi het volgende:
Hebben hier ook mensen nog de baby inzet op een TrippTrapp? Hier gebeurde dit vandaag, iemand tips? Riempjes staan al op de strakste stand...
Misschien kun je aan 2 extra stukjes komen waar ook zo'n sluiting als het tuigje aan zit en dan die aan de rugleuning van de TT vastmaken? Zodat ie ook aan de achterkant vastzit en hij niet kan klimmen..

Wat een kleine avonturier O+
Live the life you love, love the life you live.
pi_169645636
Wat een acrobaat, Madivi! Wat was z'n doel?

Hier sliep T vanmorgen tot kwart voor 8, toen hebben we hem maar wakker gemaakt. :o Hij slaapt steeds vaker tot minstens 7 uur 's morgens, zo fijn. Hopenlijk in het weekend ook!

Wij hebben een fijn weekend weg gehad met z'n 2en, en T had het heel fijn met opa en oma. Toch was het ook goed om weer terug te komen...
pi_169646191
Ha, Jagar, een doel? Een dreumes heeft toch geen doel nodig om zich zomaar op de grond te storten of een tantrum te gooien om een willekeurige reden? De mijne niet in elk geval. :')

Gezellig, zo'n weekendje samen op pad. O+ Was je weer met de trein deze kant op?

Wij waren gisteren voor het eerst sinds afgelopen woensdag en de ellende met de ontstoken oortjes paracetamolloos. *O*
  maandag 20 maart 2017 @ 10:10:58 #249
327807 Mariposas
יה&#14
pi_169646510
Wow madivi, wat een Houdini :o geen tips, ik heb het tuigje nooit gebruikt. Dikzak-dreumes zit gewoon klem in de babyinzet. :')
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_169646781
quote:
1s.gif Op maandag 20 maart 2017 09:57 schreef Selvaria het volgende:
Ha, Jagar, een doel? Een dreumes heeft toch geen doel nodig om zich zomaar op de grond te storten of een tantrum te gooien om een willekeurige reden? De mijne niet in elk geval. :')

Gezellig, zo'n weekendje samen op pad. O+ Was je weer met de trein deze kant op?

Wij waren gisteren voor het eerst sinds afgelopen woensdag en de ellende met de ontstoken oortjes paracetamolloos. *O*
Oh, die van mij zou dat alleen maar doen om bij de hete te pan vol pastasaus ofzo te kunnen komen. Of om bij mijn glas water te komen...

Wij hebben ook nooit een tuigje gebruikt, meneer blijft eigenlijk wel goed zitten. Hij gaat staan om iets te pakken, maar gaat daarna ook rustig weer zitten.

Mijn ouders waren hier, dat was fijn!

En wat fijn van de beterende hand! T had gisteravond ineens koorts, maar was vanmorgen weer weg...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')