Cool, thanks! Ik ga vanavond eens op de bank zitten en een heleboel recepten opslaan om weer wat inspiratie te krijgen en nieuwe dingen te eten.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 11:04 schreef minilot het volgende:
O Jagar, ik bedenk net dat Woksoflife.com wel aardig wat rappe vegetarische recepten heeft! Alles wat ik tot nu toe van hen gemaakt heb is lekker - zeer betrouwbare recepten.
Bijv:
http://thewoksoflife.com/2016/12/general-tsos-tofu/
http://thewoksoflife.com/2016/08/broccoli-tofu-bowls/ (klaar in tien minuten! )
http://thewoksoflife.com/2017/01/long-life-noodles-yi-mein/
http://thewoksoflife.com/(...)thai-basil-stir-fry/
Enz, enz..
Iedereen die mij beter leert kennen komt vroeg of laat tot deze conclusie.quote:
ahhhquote:Op dinsdag 7 maart 2017 11:10 schreef Maarten het volgende:
[..]
Iedereen die mij beter leert kennen komt vroeg of laat tot deze conclusie.
Oké ik ben bij deze voorbereidquote:Op dinsdag 7 maart 2017 11:10 schreef Maarten het volgende:
[..]
Iedereen die mij beter leert kennen komt vroeg of laat tot deze conclusie.
Ik denk ik iets vaker. Maar nooit meer vlees, dat zou mij ook niet lukken. Vind vega erg lekker maar vlees ook.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 11:08 schreef FranticDJ het volgende:
Als ik zelf kook/voor 't zeggen heb en met niemand rekening moet houden dan kook ik ongeveer 2 keer per week vegetarisch. 100% Vega zou ik niet kunnen
Lee Kum Kee heeft vegetarische oestersaus!quote:
Ik had dat gisteren.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 11:14 schreef mjan het volgende:
Ik heb duizend (ŠLonaa) honger vandaag Misschien helpt het als ik stop met het bekijken van recepten.
Ja, weet ik, maar daar ging het niet om.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 11:14 schreef minilot het volgende:
[..]
Lee Kum Kee heeft vegetarische oestersaus!
Die staat hier ook in de kast.
wat een gek recept, dat zou ik nooit uitproberen zonder aanbeveling. Maar, nu gaat het op de lijst.quote:Op dinsdag 7 maart 2017 11:15 schreef minilot het volgende:
Oh en dit. Weingi ingredienten, simpel, maar belachelijk lekker:
https://food52.com/recipe(...)d-caramelized-onions
Moet ook wel iets van een salade naast, maar toch.
Ja, ik dacht ook: huh?quote:Op dinsdag 7 maart 2017 11:17 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
wat een gek recept, dat zou ik nooit uitproberen zonder aanbeveling. Maar, nu gaat het op de lijst.
Bij jou en Ludolf vraag ik me wel eens af of jullie je posts lezen voor je op 'invoeren' druktquote:
Ik zou het dan even los moeten proeven. Ik gebruik het eigenlijk alleen als onderdeel van sausjes en marinades waar nog veel meer in gaatquote:Op dinsdag 7 maart 2017 11:16 schreef mjan het volgende:
[..]
Ja, weet ik, maar daar ging het niet om.
Wel prettig inderdaad. Hoe verhoudt die zich tot echte oestersaus trouwens, qua smaak? Ik wil niet vergelijken
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |