abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169308849
Beste mede-forummers,

Gezien de goede ervaringen met een eerder klustopic hier, gooi ik dit balletje op.
Zes jaar terug is onze keuken vervangen. Nu worden er bij de zijranden van de kunststof panelen beschadigingen zichtbaar o.a. bij de koof en nog een aantal plekken, zie foto. ou0hhv.jpg

Het is net alsof het bovenlaagje verdwijnt en de laag eronder gaat daarna donker verkleuren. We hebben al contact gehad met onze keukenleverancier en het vermoeden bestaat dat het aantasting door UV-licht is, doordat we grote ruiten in de woonkamer en half open keuken hebben.

De leverancier gaat nu een groot paneel kosteloos vervangen en monteren, echt top service en dat zou ook bij de koof kunnen. We moeten dan echt heel veel gaan slopen, omdat de koof is afgetimmerd en deels in de muur zit en dat vinden we het eigenlijk niet waard.

Heeft iemand wellicht nog ideen of ook deze ervaring gehad? De keukenleverancier laat er ook nog zijn gedachten over gaan. Volgens hem is een kunststof strip over de rand plakken niet mooi. We zaten te denken aan opschuren en desnoods opnieuw lakken.
Alvast bedankt voor het meedenken.
  zondag 5 maart 2017 @ 16:56:05 #2
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_169308952
Als hij n deel vervangt, dan past het geheel toch niet meer? De andere panelen zijn ook verkleurd door de zon inmiddels, zij het zonder de vlekken die je op de foto ziet.
I have held many things in my hands, and I have lost them all; but whatever I have placed in God's hands, that I still possess.
  zondag 5 maart 2017 @ 17:13:26 #3
393893 Hyaenidae
Haaien-idee
pi_169309368
Kunststof doet sowieso altijd een beetje nep en goedkoop aan.
Zou me er eerlijk gezegd niet al te druk om maken.
pindazakje
pi_169309403
Nee gaat het gaat puur om de zijranden van het grote paneel en van de koof, rest van de keuken heeft geen panelen met die zijranden. De zijranden zijn van dof kunststof de rest van ieder paneel is hoogglans en heeft een totaal andere structuur dan de zijranden. Het hele grote paneel wordt vervangen, dat is de voorkant van onze keuken. Sluit even foto bij voor de duidelijkheid, dan zie je ook de koof. Het gaat dus echt alleen om de dunne zijrandjes.

24lpjpd.jpg
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')