abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169284146
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:16 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]

Ik denk dat de haat/afkeer nog zeer diep zit bij sommigen. Daarom dat ik een hele tijd niets heb gepost hier
Ik ben blij dat je na een tijd stilte dan begint met mij de les te lezen dat ik Conchita geen vrouw mag noemen. Over afkeer gesproken :)
  zaterdag 4 maart 2017 @ 15:19:31 #27
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_169284160
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:14 schreef TheVoice4ever het volgende:

[..]

waarom zo negatief over die lieve meiden, ik ben nu zelf pro o'g3ne :)
Omdat ik ze niks vind. Echt he-le-maal niks. En de wijze waarop ze de ziekte van hun moeder uitbuiten vind ik eigenlijk schandalig en gênant. Kunnen ze dan helemaal niks goed doen? Tuurlijk wel. Opstaan, wegwezen en hun plekje aan een ander geven *O*
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_169284204
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:19 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Omdat ik ze niks vind. Echt he-le-maal niks. En de wijze waarop ze de ziekte van hun moeder uitbuiten vind ik eigenlijk schandalig en gênant. Kunnen ze dan helemaal niks goed doen? Tuurlijk wel. Opstaan, wegwezen en hun plekje aan een ander geven *O*
Ga je echt verantwoording afleggen aan degene die hier tot gisteren aan toe het meest negatief deed van allemaal?
Bespaar je de moeite :*
  zaterdag 4 maart 2017 @ 15:27:52 #29
462731 TheVoice4ever
MehmetGOD♥
pi_169284323
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:17 schreef Greys het volgende:

[..]

Hahaha, zelf was je weken knetter negatief, gisteren nog, en nu mogen anderen niet meer negatief over die lieve meiden doen? :D koekoek.
ja sorry dat weet ik dat ik negatief ben geweest over hun, maar vanaf nu niet meer hoor, ik heb vertrouwen in hun en in het liedje na gisteravond bij late night :)
SPA: Alfred & Amaia FRA: Madame Monsieur RUS: Julia Samoylova UK: SuRie
ESF2018 Winnaar Waylon ♥ ♥ ♥
  zaterdag 4 maart 2017 @ 15:32:41 #30
204179 grazz
No milk today
pi_169284405
Cornald is het eens met de recensie van de Volkskrant - 4 sterren ^O^

C6EMXHXWQAAfrn3.jpg

En dan hebben we deze nog:

quote:
Maar om te beginnen: Het verhaal-achter-het-nummer. Want dat zal tegen de tijd van het festival al door heel Europa zijn gegaan en dat speelt, hoe je het ook wendt of keert, ook mee in de beoordeling. De moeder van OG3NE is heel erg ziek, en de vader heeft Lights and Shadows geschreven als hart onder de riem. Legende wil dat de meiden het al op haar ziekbed hebben gespeeld. Prachtig idee, en mooi statement, het wil in ieder geval ergens over gaan. Over naar het nummer zelf.

Eerste vijf seconden: Oké oké, ze beginnen meerstemmig, in majeur, dat overleven we, het klinkt goed en OG3NE kennende gaat dit live ook lukken.

Eerste couplet: Ik hield even mijn blaas in toen ik die trommel op de achtergrond hoorde, ‘Oh God, geen Treble-drums erbij, we proberen nou al jaren op het festival te doen alsof we hen nooit hebben gestuurd,’ maar gelukkig bleef het kalm op dat front. Shelley opent, gevolgd door Lisa, en het klinkt mooi, soms een beetje saai, maar hé, we zitten nu net vierentwintig seconden in het nummer, het kan nog alle kanten op.

Modulatie tussen couplet en refrein: Jaa, dit klinkt geweldig. Dit is Destiny’s Child-goed. En wat een prachtige zin die Amy daar zingt: ‘But you are so much more to me, than the one who carries all the burdens.’ Wat een ode aan je echtgenote of je moeder. Dit ontroert. Temeer daar er wordt gezongen dat ze ook bereid zijn om haar te laten gaan.

Refrein: Prima, mooi, leuk die tempoversnelling. Prachtig die modulatie op het laatst, bij ‘Through lights and shadows.” Zag ik niet aankomen (maar ja, ik luister de hele dag Bach en Cradle of Filth), erg fijn, houdt je als luisteraar bij de les. Op naar het tweede couplet, dat is altijd tricky, want hier kan het eentonig worden.

Tweede couplet: Goed, ik kan het aanhoren, het wordt niet eentonig, ook door de verschillende stemmen.

Tweede modulatie tussen refrein en couplet: Ja mooi hoor, ook blij dat ze qua tekst variëren, ze zingen nu ‘Cause you are so much more than the one who lifts us on your shoulders.’ Prima, wat gaan we lekker, dit kan niet meer misgaan!

Tweede refrein: OH NEE OH NEE DIT GAAT HELEMAAL MIS!! Wat een gênante gitaarsolo!! Oh lieve Heer wat erg, auw auw auw, oh shit het wordt nu wel erg Vrienden van Amstel zeg, zo’n gitaarrif kan alleen in Black and White van Michael Jackson en die kwam daar mee weg omdat hij Michael Jackson was!! Shit, daar kelderen we bij de bookmakers. Kan dit nog worden gecompenseerd? Oh man, het ging gedurende 1 minuut en 39 seconden zo geweldig!

Na over de eerste schok van de gitaarsolo te zijn heengekomen Oh man wat doen die strijkers in het tweede couplet? Waar is mijn fluoxetine?!!

Bridge: Oké, ze zingen zo goed dat mijn trommelvliezen zich alweer enigszins herstellen. Ook mooi om via die uithalen te showen dat ze écht hele sterke zangeressen zijn.

Derde refrein en outro: Goed. Oké. Er moet worden geklapt in het numer. De drumcomputerman mag even uit zijn dak gaan. En toch stoort het me niet: de zang compenseert bijna alles, net zoals in de Pinkstergemeente. Het is net alsof je Beyoncé in drievoud hoort zingen (maar goed, nu Beyoncé in verwachting is van een tweeling zingt ze technisch gesproken al de hele tijd in drievoud).

Eindoordeel: Ik krijg hier wel blije oksels van, hoor! Het klinkt als een moderne spiritual, de stemmen zijn ijzersterk en er is genoeg variatie: je bent echt drie minuten lang geboeid. Het nummer zou twintig jaar geleden ook niet als inzending hebben misstaan maar het kan anno 2017 er ook nog prima mee door. Ik ben positief, maar misschien ligt het aan mij. Even aan schrijfster Hanna Bervoets vragen wat zij ervan vindt, want die heeft altijd zo’n goede mening.

Hanna Bervoets: Ik ben zeker positief, maar vind wel dat er op sommige punten radicalere keuzes gemaakt hadden kunnen worden. Zo ben ik bijvoorbeeld zeer te spreken over het handgeklap: een mooie ode aan A million voices als je het mij vraagt, de Russische inzending van twee jaar geleden (never forget) – maar hier vind ik het net te kort duren: als je de handgeklap gaat doen, ga er dan ook helemaal voor! Verder vind ik sommige uithalen net te vrolijk eindigen waardoor ze wat ordinair aandoen – toch dat Hollandse Tros-tintje waar het een moderne powerballad had kunnen én moeten zijn. Ik hoop op een live enscenering waarbij de meiden a capella beginnen. Gezien de titel en het thema verwacht ik dat ze de eerste twintig seconden in het donker zullen staan, een meer geslaagde versie van de close-up van Trijntjes oogkapje/lapje – maar goed, dit is speculatie; al met al zie ik het wel gebeuren met dit nummer.

Terug naar mij: Ja, dat ben ik met je eens! Op naar Kyiv mensen, dit komt wel goed!
http://www.eurostory.nl/column-lights-and-shadows/
pi_169284632
Na jaren meelezen over het songfestival nu toch maar eens een account aangemaakt.

Ik moet zeggen dat het liedje me niet tegenvalt. Het is precies wat je van Ogene verwacht: geschreven door vader, liedje over ziekte moeder, enorm zoetsappig, meerstemmigheid. Ik ben zeker geen fan van Ogene, ik vind ze nogal 'gemaakt' overkomen en ook mij irriteren die handgebaartjes en dat alles zo ingestudeerd oogt. Maar ik heb de afgelopen tijd (aangezien er verder weinig nieuws was) hun cd eens beluisterd en ik vind dit toch het beste nummer van ze, op Magic na. Het nummer is inderdaad wel enorm gedateerd, ik denk dat dit nummer het 15 jaar geleden heel goed gedaan had.

Kijkend naar de inzendingen van andere landen denk ik zeker dat ze de finale gaan halen. Ik heb tot nu toe nog bijna niks gehoord dat ook maar in de buurt van een winnend nummer komt. Op basis van alle inzendingen die tot nu toe bekend zijn, denk ik dat Ogene in de finale rond de 15e plek eindigt.

Wat mij betreft is Italië tot nu toe de echte winnaar. Wat een heerlijk, vrolijk liedje. Je kan het meteen meezingen, ondanks dat ik geen woord Italiaans kan, maar het blijft gewoon hangen. Daarnaast oogt Fransesco enorm sympathiek en zit er ook nog wat humor in. Dat dansje is hilarisch.
  zaterdag 4 maart 2017 @ 15:54:28 #32
204179 grazz
No milk today
pi_169284769
registreer om deze reclame te verbergen
Leuk dat je een account hebt aangemaakt Soof123, lekker meeposten w/
  zaterdag 4 maart 2017 @ 15:59:35 #33
158978 Sk00p
Ayumi Hamasaki
pi_169284854
Ik ben eerlijk gezegd niet zo tevreden over het liedje.. klinkt als zo'n cd track van een groep die al wat langer bestaat (als men begrijpt what ik bedoel) En dan ook niet perse het beste liedje daaruit.
Ook aardig gedateerd ook :( Nope niet voor mij dit jaar..
Ayumi+Utada+DBSK+Epik High+M-Flo+Super Junior+2PM+2AM+F(X)+Teen Top+BlockB+
BiG Bang+Beast+MBLAQ+2NE1+KARA+BEG+SNSD+SHINee+Rain+U-KISS=my life!
pi_169284887
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:27 schreef TheVoice4ever het volgende:

[..]

ja sorry dat weet ik dat ik negatief ben geweest over hun, maar vanaf nu niet meer hoor, ik heb vertrouwen in hun en in het liedje na gisteravond bij late night :)
Prima, je magische ommekeer, dat hebben wij ook heus weleens, maar ga dan niet ineens anderen vertellen dat zij dan ineens ook niet meer negatief over 'die lieve meiden' mogen zijn. :) Twee dagen geleden werd je nog agressief van ze zei je. We slaan niet allemaal om als een blad aan een boom. :D
pi_169284920
quote:
17s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:45 schreef Soof123 het volgende:
Na jaren meelezen over het songfestival nu toch maar eens een account aangemaakt.

Ik moet zeggen dat het liedje me niet tegenvalt. Het is precies wat je van Ogene verwacht: geschreven door vader, liedje over ziekte moeder, enorm zoetsappig, meerstemmigheid. Ik ben zeker geen fan van Ogene, ik vind ze nogal 'gemaakt' overkomen en ook mij irriteren die handgebaartjes en dat alles zo ingestudeerd oogt. Maar ik heb de afgelopen tijd (aangezien er verder weinig nieuws was) hun cd eens beluisterd en ik vind dit toch het beste nummer van ze, op Magic na. Het nummer is inderdaad wel enorm gedateerd, ik denk dat dit nummer het 15 jaar geleden heel goed gedaan had.

Kijkend naar de inzendingen van andere landen denk ik zeker dat ze de finale gaan halen. Ik heb tot nu toe nog bijna niks gehoord dat ook maar in de buurt van een winnend nummer komt. Op basis van alle inzendingen die tot nu toe bekend zijn, denk ik dat Ogene in de finale rond de 15e plek eindigt.

Wat mij betreft is Italië tot nu toe de echte winnaar. Wat een heerlijk, vrolijk liedje. Je kan het meteen meezingen, ondanks dat ik geen woord Italiaans kan, maar het blijft gewoon hangen. Daarnaast oogt Fransesco enorm sympathiek en zit er ook nog wat humor in. Dat dansje is hilarisch.
Welkom, leuk dat je een account hebt aangemaakt!

(en dat zeg ik heus niet alleen omdat ik het eens ben met ongeveer alles wat je zegt :D )
  zaterdag 4 maart 2017 @ 16:04:46 #36
462731 TheVoice4ever
MehmetGOD♥
pi_169284949
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:01 schreef Greys het volgende:

[..]

Prima, je magische ommekeer, dat hebben wij ook heus weleens, maar ga dan niet ineens anderen vertellen dat zij dan ineens ook niet meer negatief over 'die lieve meiden' mogen zijn. :) Twee dagen geleden werd je nog agressief van ze zei je. We slaan niet allemaal om als een blad aan een boom. :D
:Y, ik ga dat ook niet doen, ik respecteer iedereen zijn of haar meningen hier, en niet iedereen kan het met mij eens zijn :)
SPA: Alfred & Amaia FRA: Madame Monsieur RUS: Julia Samoylova UK: SuRie
ESF2018 Winnaar Waylon ♥ ♥ ♥
pi_169284991
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:32 schreef grazz het volgende:
Cornald is het eens met de recensie van de Volkskrant - 4 sterren ^O^
Waar zegt ie dat?
Wat een jokkebrok :P
Of hij heeft ineens ook een magische ommekeer. Dat kan.

Wat een rare uitspraak trouwens dat 'Nederland weg wilde van het countrywerk van de laatste jaren'. Birds was totaal geen country, TCL niet écht hooguit een beetje, Trijn was alles behalve country en Douwe ook maar half, meer middle of the road. De Volkskrant doet alsof we al zestien jaar yee-haa sturen. :D

En dat Nederland daar weg van wilde. Spreek lekker voor jezelf.

Niet jij grazz, natuurlijk. O+
pi_169284999
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:04 schreef TheVoice4ever het volgende:

[..]

:Y, ik ga dat ook niet doen, ik respecteer iedereen zijn of haar meningen hier, en niet iedereen kan het met mij eens zijn :)
Oké toppie! :)
  zaterdag 4 maart 2017 @ 16:09:06 #39
462731 TheVoice4ever
MehmetGOD♥
pi_169285018
quote:
14s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:07 schreef Greys het volgende:

[..]

Oké toppie! :)
om heel eerlijk te zijn ik vind Italie ook heel geweldig, maar O'G3NE komt wel in de buurt qua kwaliteit van het liedje, of in ieder geval het potentieel dat het lied heeft :)
SPA: Alfred & Amaia FRA: Madame Monsieur RUS: Julia Samoylova UK: SuRie
ESF2018 Winnaar Waylon ♥ ♥ ♥
  zaterdag 4 maart 2017 @ 16:11:43 #40
43556 miss_dynastie
Met vlag en Wayple #ESF2018
pi_169285077
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:09 schreef TheVoice4ever het volgende:

[..]

om heel eerlijk te zijn ik vind Italie ook heel geweldig, maar O'G3NE komt wel in de buurt qua kwaliteit van het liedje, of in ieder geval het potentieel dat het lied heeft :)
Wtf zit er bij jou in het water???
So let me clue you in... I'm not in danger. I am the danger.
pi_169285105
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:09 schreef TheVoice4ever het volgende:

[..]

om heel eerlijk te zijn ik vind Italie ook heel geweldig, maar O'G3NE komt wel in de buurt qua kwaliteit van het liedje, of in ieder geval het potentieel dat het lied heeft :)
Al vind je Og3ne overmorgen duizend keer beter dan Italië, helemaal lekker zelf weten toch? :) Ieder z'n eigen smaak. Het verbaasde me alleen dat je een ander erop aansprak dat ze 'negatief deed over die lieve meiden' terwijl je maandenlang zelf niet anders deed. Dus beetje begrip voor anderen die het nog steeds niet mooi vinden. Dat was alles. :P Verder niks aan de hand.
  zaterdag 4 maart 2017 @ 16:13:49 #42
462731 TheVoice4ever
MehmetGOD♥
pi_169285114
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:11 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Wtf zit er bij jou in het water???
niks bijzonders, gewoon water :')

ik ben #TeamGorilla en ik ben #TeamO'G3NE vanaf nu, maar ook wel een beetje #TeamDemyGreece O+
SPA: Alfred & Amaia FRA: Madame Monsieur RUS: Julia Samoylova UK: SuRie
ESF2018 Winnaar Waylon ♥ ♥ ♥
  zaterdag 4 maart 2017 @ 16:14:14 #43
462731 TheVoice4ever
MehmetGOD♥
pi_169285124
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:13 schreef Greys het volgende:

[..]

Al vind je Og3ne overmorgen duizend keer beter dan Italië, helemaal lekker zelf weten toch? :) Ieder z'n eigen smaak. Het verbaasde me alleen dat je een ander erop aansprak dat ze 'negatief deed over die lieve meiden' terwijl je maandenlang zelf niet anders deed. Dus beetje begrip voor anderen die het nog steeds niet mooi vinden. Dat was alles. :P Verder niks aan de hand.
dat vind ik niet :{
SPA: Alfred & Amaia FRA: Madame Monsieur RUS: Julia Samoylova UK: SuRie
ESF2018 Winnaar Waylon ♥ ♥ ♥
pi_169285231
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:14 schreef TheVoice4ever het volgende:

[..]

dat vind ik niet :{
Het is nog geen overmorgen. ;)
pi_169285363
quote:
17s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:45 schreef Soof123 het volgende:
Na jaren meelezen over het songfestival nu toch maar eens een account aangemaakt.

Ik moet zeggen dat het liedje me niet tegenvalt. Het is precies wat je van Ogene verwacht: geschreven door vader, liedje over ziekte moeder, enorm zoetsappig, meerstemmigheid. Ik ben zeker geen fan van Ogene, ik vind ze nogal 'gemaakt' overkomen en ook mij irriteren die handgebaartjes en dat alles zo ingestudeerd oogt. Maar ik heb de afgelopen tijd (aangezien er verder weinig nieuws was) hun cd eens beluisterd en ik vind dit toch het beste nummer van ze, op Magic na. Het nummer is inderdaad wel enorm gedateerd, ik denk dat dit nummer het 15 jaar geleden heel goed gedaan had.

Kijkend naar de inzendingen van andere landen denk ik zeker dat ze de finale gaan halen. Ik heb tot nu toe nog bijna niks gehoord dat ook maar in de buurt van een winnend nummer komt. Op basis van alle inzendingen die tot nu toe bekend zijn, denk ik dat Ogene in de finale rond de 15e plek eindigt.

Wat mij betreft is Italië tot nu toe de echte winnaar. Wat een heerlijk, vrolijk liedje. Je kan het meteen meezingen, ondanks dat ik geen woord Italiaans kan, maar het blijft gewoon hangen. Daarnaast oogt Fransesco enorm sympathiek en zit er ook nog wat humor in. Dat dansje is hilarisch.
Helemaal met je eens. Behalve dat ik hun cd niet heb beluisterd, maar ik geloof je op je woord. En er is hier de afgelopen tijd regelmatig wat materiaal van de dames voorbij gekomen en dan denk ik dat met dit nummer de schade nog redelijk beperkt is gebleven. :P
pi_169285386
Ik zit even de livestream van gisteren terug te kijken en het verbaasd me toch steeds weer dat ik ze zo onsympathiek vind overkomen, terwijl het volgens mij echt wel lieve en leuke meiden zijn. Maar ze geven telkens van die sociaal wenselijke en uitgedachte antwoorden.
Ik irriteer me er overigens ook enorm aan dat ik Shelley nu al in drie verschillende filmpjes heb horen zeggen: 'Ongelooflijk, we zitten al 10 jaar in het vak', alsof ze al een glansrijke cariëre achter de rug hebben. Tuurlijk hebben ze echt al wel behoorlijk wat ervaring voor hun leeftijd, maar zo heel veel stelde het nou ook weer niet voor.
pi_169285401
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:11 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

In dat geval is het misschien een idee om de zusjes te lozen en Loreen uit te nodigen om voor Nederland mee te doen O+
Als dat nog kan? :D Had van mij direct gemogen. Van zo'n inzending kunnen we toch alleen maar dromen.
pi_169285414
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 15:18 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik ben blij dat je na een tijd stilte dan begint met mij de les te lezen dat ik Conchita geen vrouw mag noemen. Over afkeer gesproken :)
Jij mag van mij elke man met een baard in een jurk wel een vrouw noemen hoor. Ik verbied je niks. Alleen klopt het wetenschappelijk van geen kanten. Het was wel knap hoe hij zijn klokkenspel wist te verbergen. Stel je voor dat ie een erectie had gekregen :D
  zaterdag 4 maart 2017 @ 16:33:04 #49
462731 TheVoice4ever
MehmetGOD♥
pi_169285449
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:20 schreef Greys het volgende:

[..]

Het is nog geen overmorgen. ;)
haha :+
SPA: Alfred & Amaia FRA: Madame Monsieur RUS: Julia Samoylova UK: SuRie
ESF2018 Winnaar Waylon ♥ ♥ ♥
pi_169285496
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 16:07 schreef Greys het volgende:
Wat een rare uitspraak trouwens dat 'Nederland weg wilde van het countrywerk van de laatste jaren'. Birds was totaal geen country, TCL niet écht hooguit een beetje, Trijn was alles behalve country en Douwe ook maar half, meer middle of the road. De Volkskrant doet alsof we al zestien jaar yee-haa sturen. :D
Daar hebben meer mensen last van.
Vorig jaar was er ook zo'n reviewer op yt die wist te vertellen dat Nederland 'wéér een country nummer stuurde, voor het 6e jaar op rij al'. 8)7
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')