abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 vrijdag 3 maart 2017 @ 16:42:19 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_169266138
Temptation Island-kandidaat Alexander Maas (25) heeft gisteren een man uit Moorslede (Vlaanderen) mishandeld. De Bredanaar heeft de man zo geschopt dat hij nu twee gebroken ribben heeft. Dat heeft het Belgische Parket laten weten. Alexander zal zich moeten verantwoorden voor de rechtbank.



Temptation Islanders Alexander en Danyla waren gisteravond op stap in café Chiqon in het Belgische Roeselare. Rond 2.30 uur stopten Alexander, Danyla en de Moorsledenaar bij een shoarmatent. Toen was er nog geen sprake van onenigheid.

Bij de auto van de Vlaming kreeg Alexander ruzie. Hij probeerde onder meer de sleutels van de man af te pakken. Hij zou de Vlaming in een woede-uitbarsting tegen de grond hebben gewerkt. Het slachtoffer kroop vervolgens richting zijn auto.

In het ziekenhuis werden twee gebroken ribben vastgesteld.

Camerabeelden
Alexander en Danyla logeerden in het Parkhotel in Roeselare waar beiden door de politie werden verhoord. Ze weigerden mee te werken. De camerabeelden zullen worden opgevraagd en Alexander zal gedagvaard worden.

Alexander werd bekend door zijn deelname aan de RTL5-realityserie Temptation Island, dat elke donderdag te zien is. Hij gooit als vrijgezelle man alles in de strijd om de bezette vrouwen te verleiden.

http://www.ad.nl/show/tem(...)je-stappen~acb37469/

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')