abonnement Unibet Coolblue
pi_169262037
Boh, Dat smaakte verrassend goed :Y

Rete simpel eigenlijk ook.

Goed verse eieren, koude boter. Dat ff mengen in de (anti aanbak)pan. De pan op een laag vuur en met een siliconen spatel roeren tot je e een ons weegt. Als 't goed begint te stollen ff van 't vuur af, lepel creme fraiche er door roeren. Dan weer ff minuutje ofzo op 't vuur. Daarna de bieslook en pezo er door heen. Bam klaar.
pi_169262053
Van harte met de superwoning voor je moeder mini! Klinkt idd echt alleen maar gunstig, supergaaf!

Ik heb geen zin meer om te werken :P Mja, mag 17.30u weg en lekker naar m'n ouders.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 3 maart 2017 @ 12:53:21 #153
328881 gcjoel
#teampindakaas #viesdik
pi_169262076
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 12:49 schreef FranticDJ het volgende:
Boh, Dat smaakte verrassend goed :Y

Rete simpel eigenlijk ook.

Goed verse eieren, koude boter. Dat ff mengen in de (anti aanbak)pan. De pan op een laag vuur en met een siliconen spatel roeren tot je e een ons weegt. Als 't goed begint te stollen ff van 't vuur af, lepel creme fraiche er door roeren. Dan weer ff minuutje ofzo op 't vuur. Daarna de bieslook en pezo er door heen. Bam klaar.
Klinkt lekker!
pi_169262093
ik begin ook eindelijk te leren om eieren open te breken zonder dat er minimaal 1 dooier aan diggelen is
  vrijdag 3 maart 2017 @ 13:06:40 #155
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_169262266
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 12:49 schreef FranticDJ het volgende:
Boh, Dat smaakte verrassend goed :Y

Rete simpel eigenlijk ook.

Goed verse eieren, koude boter. Dat ff mengen in de (anti aanbak)pan. De pan op een laag vuur en met een siliconen spatel roeren tot je e een ons weegt. Als 't goed begint te stollen ff van 't vuur af, lepel creme fraiche er door roeren. Dan weer ff minuutje ofzo op 't vuur. Daarna de bieslook en pezo er door heen. Bam klaar.
Dit klinkt als iets wat ik ook wel lekker zou vinde :Y
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_169262370
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 13:06 schreef zeefje het volgende:

[..]

Dit klinkt als iets wat ik ook wel lekker zou vinde :Y
rete simpel te maken.. en niet duur om eens te experimenteren :P
  vrijdag 3 maart 2017 @ 13:25:12 #157
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_169262593
Ik ga denk het hele weekend slapen :O

:')
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  vrijdag 3 maart 2017 @ 13:25:59 #158
286 Maarten
Groetjes, Maarten
pi_169262604
Morgen uitslapen. Daar kan ik ook wel naar uitkijken.
  vrijdag 3 maart 2017 @ 13:27:00 #159
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_169262621
quote:
14s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 13:25 schreef Maarten het volgende:
Morgen uitslapen. Daar kan ik ook wel naar uitkijken.
Ik heb morgen nog een drukke dag(even langs de bakkers in r'dam, pakketje afleveren en m'n opslagbox opruimen)
En dan zondag veel slapen O+
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_169262672
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 13:25 schreef zeefje het volgende:
Ik ga denk het hele weekend slapen :O

:')
quote:
14s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 13:25 schreef Maarten het volgende:
Morgen uitslapen. Daar kan ik ook wel naar uitkijken.
Dat zit hier ook in de planning. Maar waarschijnlijk ben ik om 7.30 klaar wakker.
Voor morgen een flink programma staan in en om t huis dus dat is eigenlijk niet eens erg. Hopelijk zondag wel lang slapen.

En getverdegetver, het begint hier te regenen.
We have far more in common than that which devides us..
pi_169262701
Wij waren net op tijd terug van onze middagwandeling, nu begint het hier ook te regenen -O-
pi_169262740
Hier is 't net klaar.. Zo ff met de beagle naar buiten.
pi_169262781
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 12:49 schreef FranticDJ het volgende:
Boh, Dat smaakte verrassend goed :Y

Rete simpel eigenlijk ook.

Goed verse eieren, koude boter. Dat ff mengen in de (anti aanbak)pan. De pan op een laag vuur en met een siliconen spatel roeren tot je e een ons weegt. Als 't goed begint te stollen ff van 't vuur af, lepel creme fraiche er door roeren. Dan weer ff minuutje ofzo op 't vuur. Daarna de bieslook en pezo er door heen. Bam klaar.
zou het anders smaken als je kamertemperatuur boter gebruikt? En als je eieren niet meer vers zijn?
pi_169262791
Hier schijnt al de hele dag de stralende zon. En ik zit binnen te werken.

Morgen voorspellen ze 15 graden! *O*
pi_169262799
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 13:34 schreef Jagärtrut het volgende:

[..]

zou het anders smaken als je kamertemperatuur boter gebruikt? En als je eieren niet meer vers zijn?
Volgens Eggslut is het essentieel dat je boter koud is, weet alleen ff niet meer waarom :+

edit: omdat de boter dan beter opgenomen wordt in het ei, in plaats van dat je ei er in gaat bakken en er een laagje vet overheen komt te liggen.
pi_169262928
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 12:49 schreef FranticDJ het volgende:
Goed verse eieren, koude boter. Dat ff mengen in de (anti aanbak)pan. De pan op een laag vuur en met een siliconen spatel roeren tot je e een ons weegt. Als 't goed begint te stollen ff van 't vuur af, lepel creme fraiche er door roeren. Dan weer ff minuutje ofzo op 't vuur. Daarna de bieslook en pezo er door heen. Bam klaar.
Dit is sowieso de beste manier van roerei maken ^O^
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
pi_169262966
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 13:35 schreef FranticDJ het volgende:

[..]

Volgens Eggslut is het essentieel dat je boter koud is, weet alleen ff niet meer waarom :+

edit: omdat de boter dan beter opgenomen wordt in het ei, in plaats van dat je ei er in gaat bakken en er een laagje vet overheen komt te liggen.
ah, ok! Ik vind dat roereieren lekker zijn als je niet zo heel veel roert, zodat de stukken wat groter blijven.
  vrijdag 3 maart 2017 @ 14:16:05 #168
69724 Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_169263429
Eindelijk eens een lidmaatschap op De Correspondent genomen. En nu kan ik het artikel over vegetariërs waar Mjan het over had niet vinden.
Spoilers!
  vrijdag 3 maart 2017 @ 14:19:16 #169
221912 minilot
Nancy boy
pi_169263484
Eggslut! _O_
#verdergeentijdpost
Let me see you stripped down to the bone
  vrijdag 3 maart 2017 @ 14:19:58 #170
84152 fietsie
Don't Panic.
pi_169263497
c_/
Probably the last sound heard before the Universe folded up like a paper hat would be someone saying What happens if I do this?
pi_169263505
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 14:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
Eindelijk eens een lidmaatschap op De Correspondent genomen. En nu kan ik het artikel over vegetariërs waar Mjan het over had niet vinden.
Kop: 'Hierdoor werd ik in één klap vegetariër (en jij misschien ook)'.
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
pi_169263508
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 14:16 schreef Lucky_Strike het volgende:
Eindelijk eens een lidmaatschap op De Correspondent genomen. En nu kan ik het artikel over vegetariërs waar Mjan het over had niet vinden.
Ik heb geen abo, en via google : correspondent + vegetarier gevonden
We have far more in common than that which devides us..
  vrijdag 3 maart 2017 @ 14:20:46 #173
286 Maarten
Groetjes, Maarten
pi_169263515
Ik had een lekkere kibbeling als lunch.

Niet te versmaden.
pi_169263535
quote:
17s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 14:20 schreef mjan het volgende:

[..]

Kop: 'Hierdoor werd ik in één klap vegetariër (en jij misschien ook)'.
Ik heb meteen ook weer wat minder vlees in het menu voor de komende tijd staan. Helemaal stoppen, dat lukt nog niet.
Ik ga me eens verdiepen in wild vlees (ben alleen even de naam kwijt)
We have far more in common than that which devides us..
  vrijdag 3 maart 2017 @ 14:22:16 #175
286 Maarten
Groetjes, Maarten
pi_169263545
Ik zag laatst een lange documentaire over hoe veel vlees eten in directe relatie staat tot bepaalde kankersoorten en andere ziekten.

Ik eet nog steeds vlees, maar ben sinds die tijd wel wat meer gaan nadenken. Ik at al niet elke dag vlees, maar nu nog wel minder.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')