abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169287400
registreer om deze reclame te verbergen
Teun heeft nog wel uitval bescherming in zijn peutwrbed, Jan heeft sinds zijn 4de een 1 persoons zonder uitval bescherming en er niet uit gevallen.
Teun heeft volgens mij de uitval bescherming niet nodig slaapt redelijk rustig. Bij Jan was het meer nodig
pi_169287567
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 10:34 schreef gewoonmezelf87 het volgende:
Voor degene die al een groot bed hebben, Hebben jullie ook uitvalbeveiliging?
Maand of 4 erop gehad, daarna weggehaald. Hij is er 1x uitgevallen en daarna niet meer :)
Sweet like candy to my soul
Sweet you rock and sweet you roll
Lost for you, I'm so lost for you..
<a href="http://global.thebump.com/tickers/tt190c03.aspx" rel="nofollow" target="_blank">T.</a>
  zaterdag 4 maart 2017 @ 19:15:04 #103
280612 gewoonmezelf87
Nu ook als mama!
pi_169288241
bedankt dames. Saar is nogal een drukke slaper dus voor haar kan het denk ik geen kwaad :P

man is het nog niet helemaal met me eens want ze slaapt toch nog prima in dr ledikant...
Gm vind ik echt zon lieve mama O+ . Zo 1 waar alle kindjes soms jaloers op zijn dat ze hun mama niet is.
S. 2014
J. 2016
pi_169288722
registreer om deze reclame te verbergen
Dagje te laat, maar nog gefeliciteerd Burdie :)

Js heeft hier nog wel de uitvalbescherming, maar dat heeft er meer mee te maken dat hij al heel vroeg in een peuterbedje ging...

Trouwens, mijn peuter is zoveel gelukkiger nu hij "kan" praten... poeh, wat een verschil! Nu is het pas duidelijk hoe ongelofelijk gefrustreerd hij was! Dinsdag wel een intake bij de logopedie, maar ik verwacht dat we na 1x niet meer terug hoeven :)
pi_169288808
Wat fijn Loj, een opluchting!
Wij gaan nog steeds naar de logopedie, maar T. krijgt daarnaast maandag een gehoortest bij de KNO. Gelukkig heeft T. net een paar flinke taalsprongen gemaakt :'), maar de arts denkt dat er meer aan de hand is. We zien wel.
Sweet like candy to my soul
Sweet you rock and sweet you roll
Lost for you, I'm so lost for you..
<a href="http://global.thebump.com/tickers/tt190c03.aspx" rel="nofollow" target="_blank">T.</a>
pi_169289427
Toch fijn van de gehoortest hoor Gotc!
Na ons ziekenhuisavontuur heeft hij zulke sprongen gemaakt dat het eigenlijk wel zeker is dat hij toch echt niet goed heeft gehoord! Ondanks dat de huisarts dat maar bleef ontkennen ;)

Succes maandag :*
pi_169302141
registreer om deze reclame te verbergen
Wat fijn Loj!

Wij hebben een peuterbed voor B met uitvalbescherming maar dat is meer voor zijn vele knuffels die daardoor in bed blijven liggen _O-
  zondag 5 maart 2017 @ 20:21:04 #108
243360 _NIKKI_
In de wolken...
pi_169313971
Chanty wat heerlijk dat liefdesleven van L. O+ _O-

Loj wat fijn dat hij na de operatie al zo vooruit is gegaan.

GotC hopelijk vinden ze niets bijzonders bij de gehoortest.

Wij hebben geen valbeveiliging op de bedden van T en S. Er zit bij zowel hoofd als voeteneinde wel een kleine verhoging in het hout, maar dat is zo weinig dat ze er gewoon overheen kunnen rollen. Ze zijn ook weleens uit bed gevallen het afgelopen halfjaar, maar dat is echt beperkt gebleven tot ieder 1 of 2 keer. Ik kijk elke avond voor ik ga slapen even hoe ze erbij liggen en dat werkt prima. Als ze in een tricky positie liggen verplaats ik ze even en dan blijven ze keurig op de nieuwe plek liggen.

Ik vond gisterenavond T in bed met een telefoon naast zijn hoofd. Net een puber... :') Hij loopt de hele dag met mijn oude telefoon rond en belt met Brandweerman Sam. Voor elke bijzondere of niet bijzondere situatie wordt die arme Sam weer opgetrommeld door hem. :D

Wij hadden vandaag een rustig dagje thuis. Dat gebeurt zelden, want meestal ga ik er op zijn minst wel even uit om wat energie kwijt te raken. Vandaag dus niet en T en S hebben de hele dag erg fijn samen gespeeld. De discussies die ze voeren tijdens hun spel zijn heerlijk om van een afstandje aan te horen. Die twee zijn samen net een stelletje oude dames die een theekransje houden. O+

En omdat zij zo lekker aan het spelen waren heb ik een start gemaakt met de traktaties. Dierenprikkers voor T. Op de dag zelf nog worstjes, tomaatjes en kaas aan de prikkers rijgen en klaar is kees. Nu nog iets passends voor S vinden en maken. :)
20170305_201804_zpsjppfc0ve_edit_1488741564960_zps8atqhe7z.jpg
Mama van 3!
pi_169324430
Supermooi Nikki! Leuk met die oogjes ook zo.

Gister toch verandering van aanpak. We hadden 's ochtends gereserveerd voor Maasvlakte rondvaart, maar het was 's ochtends zo mooi weer, dat was eigenlijk zonde, want die kortere rondleiding was pas om 14.00 en we wilden om 10.00 uur wel weg uit Den Haag. Toen besloot man dat we toch naar Blijdorp gingen haha. Sinds klein kind al niet meer geweest en dat was dan wel erg leuk. Dieren die we kenden van onze eigen dierentuin hebben we overgeslagen :P (praktische aanpak hahaha) en de grote dieren bekeken. Indoorhal schrok ik me het ongeluk, wat een drukte (ja zondag oke, en net iets voor lunchtijd) en bleek niets echt geschiktst te zijn voor mijn 2 jarige, dus snel weer weg, naar een rustiger plek. Speeltuinen hebben we niet eens gedaan.

En zaterdag werd het inderdaad de pier (helaas niet bij het strand zelf lopen, dat leek me zo leuk, schelpjes O+ maar broer wou op de boulevard lopen nou ja, prima. En het reuzenrad. Twee rondjes maakt dat ding maar, dat is jammer zeg. Nou ja, we waren er in elk geval uit en ik zei van volgende keer is kinderboekenmuseum wel leuk ;)
<a href="http://s1175.photobucket.com/user/HilmoFOK/library/Maat%2074%20jongens?sort=3&page=1" rel="nofollow" target="_blank">Mijn verkoop pagina kleertjes jongens</a>
pi_169324838
Wat leuk en mooi Nikki!
Nu wil ik ook naar Blijdorp Hilmo :)

Ik had gisteren een top dag met B, mijn vrouw was gaan verven in het nieuwe huis en wij een fijn relax dagje. Heel lang in pj gelopen, croissants gegeten, de houten treinbaan neergezet en lang mee gespeeld en uiteindelijk een rondje speeltuinen op de loopfiets. En hij mocht 's avonds kiezen wat we gingen eten, dat werden verrassend genoeg frietjes (hij is veel gekker op pasta en pizza). Kortom O+ zondag.
pi_169327762
Hoi! :W

Ik kom me hier ook melden. Bijna een maand geleden alweer is A. 2 geworden. Ik lees al even mee, maar het komt er niet zo van om ook te posten.

A. praat sinds een paar weken echt zo veel beter ook. En je merkt inderdaad dat er frustratie wegvalt. Alles wordt benoemd en hij lijkt soms helemaal hyper van alles dat hij nu met ons kan delen. Heerlijk! O+ Verder kan hij leuk met zijn broer spelen, al gaat dat vaak van wild naar wilder en te wild. Maar ze zijn echt dol op elkaar. Het enige wat me momenteel stoort is het gegooi en gesmijt met alles. Als je boos bent, als je klaar bent met je eten, gewoon voor de lol... En hij kan bizar goed mikken, dus vaak raakt hij er ook iemand mee. Maar ik kan hem moeilijk alleen met knuffels en ballonnen laten spelen :+ :'( :') .
Venus in pocketformaat
© loveli
  maandag 6 maart 2017 @ 13:00:31 #112
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_169328145
Water superleuk nikki O+ Wat een werk ook!

Hier nog wel valbescherming maar die is meer voor de knuffels. Volgens mij kan hij prima zonder, maar het zit niet in de weg of zo dus laat t gewoon zitten.

Echt fijn dat Js zoveel beter praat nu, wel vervelend dat dit niet eerder aan het licht is gekomen door de HA.

Phaidra welkom *O* A. alweer een peuter... kan me herinneren dat hij nog een baby was op de bbq meet :P

Hilmo klinkt als een fijn weekend en Exode ook al zo'n lekker weekend gehad O+

Ik ben vanochtend bij de HA geweest met twee kids om mijn mirena te laten verwisselen met een koperspiraal. Dokter vroeg tijdens het plaatsen of het gaat. Lucas stond ernaast en vroeg vervolgens steeds: "Gaat het? Gaat het mama?" En kreeg een kus op de buik O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_169328382
Laat je weten hoe het verder gaat met die spiraal chanty? Ik overweeg hetzelfde te doen.

Nog gefeliciteerd Burd en welkom terug Phaidra! :D

Wij zijn een paar dagen met zijn 3en, R is weer op reis. T gaat tot nu toe heel soepel gelukkig! Mooi weer vandaag en gisteren helpt wel, de speeltuin is altijd een fijne dagdeelbesteding. Morgenavond komt mijn schoonmoeder, gezellig en ook voor hulp.

Herkenbaar nikki, hier wordt ook brandweerman sam gebeld voor alles
:'). Gelukkig doet hij dan ook zelf alsof hij opneemt en sam is, en redt zijn duplopoppetjes. O+
pi_169328482
Leuke traktaties weer Nikki!

Welkom Phaidra :)

Dat klinkt lief Chanty. Ik denk dat ik het niet aan zou durven om m'n peuter mee te nemen naar zoiets :o

F en ik waren dit weekend naar het theater, een voorstelling van Pim & Pom. Hij vond het maar wat interessant als ik meezingen en klappen echt nog even te veel gevraagd :+ Verder hebben we koekjes gebakken, in de tuin gewerkt en getekend. Er komen al echt koppoters op papier, incl armen & haren :D Zo grappig om die vooruitgang te zien O+

Als kraamkado had F een paar houten klompjes gekregen, ze passen nu eindelijk O+ Mooi plaatje zo in z'n 'tuinpak' om papa te helpen :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_169328559
Wat staat dat lief Fazz! O+

Ik heb een koperspiraal en ben er erg tevreden over. Nergens last van en doet wat het moet doen, zeg maar :+, al ruim 3 jaar.

Hoortest ging goed, T. bleef heel netjes stil zitten O+. Supertrots!
Morgen de uitslag.. vind het maar spannend..
Sweet like candy to my soul
Sweet you rock and sweet you roll
Lost for you, I'm so lost for you..
<a href="http://global.thebump.com/tickers/tt190c03.aspx" rel="nofollow" target="_blank">T.</a>
  maandag 6 maart 2017 @ 13:46:22 #116
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_169328824
Ik laat het weten. Mirena was het iig niet voor mij met elke paar dagen bloedverlies en geen libido (wel goede anticonceptie :')).

Lucas is meestal heel lief ergens anders. Komt ook nooit ergens aan dus durfde het wel aan. Amélie wilde vanochtend alleen ineens niet slapen natuurlijk dus die was doodop :+ maar ze heeft zittend in de wandelwagenbak naast me gestaan en dat was goed.

Spannend gotc, duimen voor een goede uitslag maar.

Fazz wat schattig O+ :D

Lucas begint hier trouwens minder bang te worden voor vreemden ineens. Stond laatst gewoon tegen de kassamedewerker te praten, tegen een vrouw op de parkeerplaats en tegen een klant bij de kapper. Fijn te zien dat hij zich zekerder voelt en die contacten aangaat.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  maandag 6 maart 2017 @ 14:34:31 #117
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_169329550
Erg mooi geworden, Nikki!
Fazz O+ die klompen, heerlijk! Ik wil ze ook voor kuiken (ik ben op een boerderij opgegroeid en liep regelmatig op die dingen).

Kuiken hoorde vandaag het luchtalarm en riep: "het is een noodgeval!" :D Past helemaal in zijn belevingswereld met brandweermannen en politie, helicopters en helden O+.

Een spiraal durf ik echt niet, maar ik ben wel benieuwd naar jullie ervaringen. Gelukkig is mijn libido vrij afwezig sinds de geboorte van Guppy ( ;( ). Komt hopelijk ooit wel weer...
KuikenGuppy
pi_169330167
Spannend GotC!

Hier hoor ik de hele dag Roll to the rescue van Transformers :')
En kom we gaan mensen redden!
Oftewel Rescuebots op Netflix is wat hij steeds wil zien.
Van mij had het nog wel even Brandweerman Sam mogen zijn maar meneer weet zelf goed wat hij wel en niet leuk vindt.
pi_169332003
Waarom durf je geen spiraal burdie?

Spannend gotc hopelijk een goede uitslag.
pi_169332398
quote:
1s.gif Op maandag 6 maart 2017 15:04 schreef BlueEyes het volgende:
Spannend GotC!

Hier hoor ik de hele dag Roll to the rescue van Transformers :')
En kom we gaan mensen redden!
Oftewel Rescuebots op Netflix is wat hij steeds wil zien.
Van mij had het nog wel even Brandweerman Sam mogen zijn maar meneer weet zelf goed wat hij wel en niet leuk vindt.
Aiden hier ook. Maar blust ook hele dagen brandjes. :')
Rescue Bots is wel ineens een 'grote-jongens-tekenfilm'. Brandweerman Sam en Micke Mouse club was allemaal nog schattig enzo.
Ineens groot. ;(
pi_169333198
Dit weekend heb ik voor het eerst brandweerman Sam bekeken. Na 1 minuut heb ik het al geïrriteerd afgezet :@ Het kon F ook niet echt boeien dus dat scheelt :+
pi_169333229
Ga dan maar geen Mickey mouse clubhuis kijken :')
disclaimer
pi_169333465
:D is dat ook zo erg? Nog nooit aangezet :P

we hebben sindskort Netflix dus hij heeft een paar dingen gezien; Kikker, Nemo en nog wat. Maar veel dingen vindt hij niet leuk en moeten meteen weer uit :') Verder staat de tv zelden aan.
  maandag 6 maart 2017 @ 17:46:11 #124
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_169333566
Hier heeft meneer peppa pig ontdekt en ik vind het echt maar een stomme tekenfilm :') verder vooral YouTube filmpjes van coilbook, Masha en de beer nog steeds of disneyfilms.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_169334033
Ah Mickey Mouse is inderdaad vreselijk SQ. B kijkt op Netflix van alles. Ook dingen die wij niet geschikt vinden dus die gaan meteen weer uit. Ik vind Netflix wat dat betreft best onhandig, alle kids dingen zijn AL.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')