abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169298949
Wanneer komt het filmpje online?
  zondag 5 maart 2017 @ 12:23:10 #77
18676 Puntenjager
Experto crede
pi_169300791
Snol is bang om als snol weggezet te worden :')
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_169309807
Iewl, snitches.
And I keeps one in the chamber case you ponderin’
  zondag 5 maart 2017 @ 17:49:33 #79
457189 Iknietweten
ik weet het allemaal niet
pi_169310154
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 maart 2017 23:05 schreef Ven1972 het volgende:
Heel moeilijk te geloven deze verhaal. Ik kan hieruit op maken dat TS een verhaal met vele kanten schrijft op deze forum waar we heel moeilijk kunen geloven, wat echt de waarheid is. Zo wel weten we dat ook vele jongeren ook tijdens seks veelal gefilmd worden voor nageslacht of aandenken wat het ook voor moment is geweest.

Ik denk dat TS haar vriendin dronken is gevoerd door de dader die later met haar zelf heeft geneukt op de bewuste nacht na een avondje stappen. Dat kan als gevolg zijn dat zij onder dwang seks heeft gehad met hem zelf. Zo weten is deze knul nagenoeg onbetrouwbaar voor vele jonge meiden om mee te omgaan. Want het kan ook een seksbeluste man geweest zijn die uit is op zeer jonge meiden om dat ze seksueel erg aantrekkelijker dan hun leeftijdsgenoten. Of pedofiel is kan ik hierover geen antwoord geven. Want TS schrijft ook geen leeftijden van haar en van hem zelf. Zij zegt dat zij hem in een kroeg heeft gevonden, kan ook een bekende van haar kunnen geweest zijn.
Wat is er allemaal mis met jou?!!
pi_169316662
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 februari 2017 13:38 schreef klokje555 het volgende:
Hoi allemaal,

Ik weet niet of ik dit bericht in de goede categorie plaats maar kon zo snel geen betere vinden.

Een paar dagen geleden is uitgekomen dat een vriendin van mij ongeveer een half jaar geleden is gefilmd tijdens een one night stand. Hier wist zij zelf niks van. Nu wil ze die jongen natuurlijk aangeven, maar ze weet vrij weinig van hem. Wel heeft ze een naam, waarvan we vermoeden dat het een schuilnaam is want het is geen normale naam, en zijn account op facebook is heel vreemd. Hij heeft geen foto's van zijn gezicht en zijn facebookvrienden lijken allemaal uit een bepaalde 'gangsterscene' te komen. Het lijkt erop dat ie gewoon maar wat mensen toevoegt zonder ze persoonlijk te kennen (of misschien kent ie ze juist wel, geen idee).

Ze weet niet meer waar hij woont (wel de stad maar niet het huis) want het was donker en ze was vrij dronken. Dat is dus allemaal een beetje langs haar heengegaan. Het enige wat ze dus heeft is zijn vage facebookpagina.

We vragen ons nu af wat het beste is om te doen. Het schijnt dat hij het filmpje aan meerdere mensen zomaar laat zien. Wie weet heeft hij het filmpje al ergens online gezet. We willen hem aangeven bij de politie maar we weten niet hoe. Het lijkt ons niet zo verstandig om hem via haar account een bericht te sturen met het verzoek het filmpje te verwijderen, want dat doet ie natuurlijk niet.

Mijn vraag is dus: hoe pak je zoiets aan, als er al iets aan te doen valt?
Dan zou ik het filmpje even moeten zien voor nader onderzoek 🤔
  zondag 5 maart 2017 @ 22:08:20 #81
188813 de_boswachter
Boegbeeld / Fenomeen / Viesdik
pi_169319098
Iemand dit filmpje al gevonden? PM :@
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
  zondag 5 maart 2017 @ 23:25:14 #82
432997 Ven1972
Man met humor
pi_169322315
quote:
1s.gif Op zondag 5 maart 2017 17:49 schreef Iknietweten het volgende:

[..]

Wat is er allemaal mis met jou?!!
Het is helemaal niets mis met mij. Maar ik wil hierop ook niet speculeren, maar dit is wel een ernstige zaak waar TS haar vriendin nu mee kampt, zowel mogelijk strafbaar kan zijn dat zij door hem gedwongen seks heeft gehad. Het kan ook zijn dat de vriendin van TS hiervoor geen toestemming heeft gegeven om gefilmd te worden tijdens seksmoment.

Geloof me dat filmen tijdens seks ook een zeer gewild chantagemiddel is onder jongeren mensen die elkaar kunnen haten of pesten, men vraagt ook hiervoor geld om film openbaar te maken op het internet zowel social media als Facebook. En de dader vraagt hiervoor veel aandacht om zijn of haar ego te strelen om de seksflim zo bekend laten maken over een groep mensen die hem of haar kennen. En ja, het gaat ook met grote gevolgen komen dat zij of hij hierdoor echt gekwetst en gechanteerd wordt, zowel mogelijk een einde komt aan beide vriendschap.
Humor, serieus en vrolijk!
  zondag 5 maart 2017 @ 23:33:18 #83
28167 matthijst
In a New York State of Mind
pi_169322535
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 februari 2017 18:05 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Ok stel jij bent Annie, het 'slachtoffer' is Geertruida en die 'kennis' is Petra.

Petra stond buiten de kroeg peukie te doen. Toen kwam er n of andere marokkaan naar haar toe en zei tegen deze wildvreemde dame 'hey op wie wacht je smatje'. Petra zegt 'ja op Geertruida'. Mocro zegt 'hahaha tfoeee ik heb die conjo hard gedaan kijk deze filmpje', terwijl de mocro zijn geheelde iPhone uit z'n kontzak vist en het filmpje opzet waarin Geertruida kermend wordt genomen. Dus kijkt Petra braaf het filmpje, waarop de mocro zegt 'laterrr' , ze drukt haar peuk uit en gaat vervolgens naar binnen gezellig een drankje doen met een vriendin.
De volgende ochtend belt Petra, nog brak van de vorige avond, Annie op en zegt 'ja er kwam zo een mocro naar me toe en die liet een filmpje zien waarin hij Geertruida paalde'. En vervolgens denkt Annie 'oei laat ik een topic openen op FOK !'

Dit verhaal kan gewoon in een slechte soap :')
_O_
Haters everywhere but I don't really care.
pi_169355142
quote:
1s.gif Op woensdag 1 maart 2017 16:15 schreef erodome het volgende:

[..]

Omdat bij mannen geld dat het 'extreem' moet zijn, hij een 'ontvangende' rol in moet nemen om het een ding te maken. Bij vrouwen geld dat naakt zijn/seks hebben voldoende is voor en rel/roddels/veroordeling.

Die ADO kieper werd vooral een 'rel' omdat het 'homo', ontvangend, de rol van het 'vrouwtje' was. Had hij een vrouw keihard anaal genomen dan had men het over die vrouw gehad en niet over hem.
Ik denk niet zo zeer ontvangend. Als hij een andere man anaal had genomen had je denk ik de zelfde rel. Er heerst vooral in de voetballerij nogal een taboe op homoseksualiteit. ;)
Ik ben een sukkel voor de liefde, koning in de discotheek
pi_169365517
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 februari 2017 17:44 schreef yats het volgende:
Aangifte doen kan altijd, maar ik geef het weinig kans. Sowieso omdat dit soort zaken geen prioriteit hebben bij de politie, daarnaast omdat het om vrijwillige seks ging en daar weer naast dat die vriendin had kunnen weten dat hij het filmde. Zolang hij het niet overal openbaar deelt of die vriendin van jou hiermee gaat chanteren is het onmogelijk aan te tonen dat zij niet wilde (of wist) Dat het gefilmd werd. Hoe lullig ook, dit risico loop je als je met bepaalde types het bed in duikt. Raad haar een ander type bedpartner aan zou ik zeggen.
Hoezo had die vriendin dat kunnen weten?
.
pi_169365678
Misschien wat minder de mocro slet uithangen...... tering
pi_169366111
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 02:05 schreef Helsinki het volgende:

[..]

Hoezo had die vriendin dat kunnen weten?
Omdat de mensen die dit in dit topic roepen vermoeden dat het een Marokkaan is en als je met een Marokkaan neukt verdien je het blijkbaar dat daar sociale uitsluiting op volgt.
pi_169367749
Jezus dat blonde sletjes geen nee kunnen zeggen tegen zulk volk
  woensdag 8 maart 2017 @ 14:07:45 #89
436847 embedguy
Embedded in your genius dreams
pi_169371534
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 februari 2017 18:14 schreef hoechst het volgende:
Ook wel erg sletterig dat die "vriendin" zomaar neukt met iemand hahah
Hoezo is een vrouw een hoer als ze aan haar behoefte toegeeft? Imho is het heel normaal dat meiden op een stapavond verleid worden en met zo'n jonge mee naar huis gaan... OneNights zijn nou niet bepaald een uitzonderings verschijnsel... Ik weet niet in welke wereld jij leeft?
Never allow waiting to become a habit.
Live your dreams and take risks.
Life is happening now.
  woensdag 8 maart 2017 @ 14:14:51 #90
436847 embedguy
Embedded in your genius dreams
pi_169371636
TS: wat is er op het filmpje te zien? Is je vriendin er echt duidelijk eruit te halen? Als niet; waar maak je je druk om? De politie kan dan ook niets betekenen.

Zijn er erotische gedeeltes van het lichaam te zien? Zo interessant is het niet om een filmpje te zien waarop te zien is dat je vriendin het ook doet. Beschamend, maar de wereld vergaat niet als dat uit zou komen...

Maw; klote maar maak het niet erger dan dat het is.
Never allow waiting to become a habit.
Live your dreams and take risks.
Life is happening now.
pi_169371653
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 14:07 schreef embedguy het volgende:

[..]

Hoezo is een vrouw een hoer als ze aan haar behoefte toegeeft? Imho is het heel normaal dat meiden op een stapavond verleid worden en met zo'n jonge mee naar huis gaan... OneNights zijn nou niet bepaald een uitzonderings verschijnsel... Ik weet niet in welke wereld jij leeft?
Vrouwen zijn 1 of andere alien soort. Die hebben geen seksualiteit, tot dat ze natuurlijk die geweldige man tegen komen, dat ontluiken ze ineens in seksbeesten die dat enkel op hun partner richten, nooit een andere man sexy vinden.

Is het je nooit opgevallen dat de mannen die al snel slet e.d. zeggen over vrouwen ook de mannen zijn die klagen dat vrouwen in een relatie hun libido verliezen?
Die mannen moeten eens bij zichzelf ten rade gaan, zich realiseren dat als een vrouw voor hen niet zo dol was op seks ook met hun niet zo dol op seks zal zijn. Dat dus na die verliefdheids periode het libido weer naar "normaal" gaat voor dat persoon.

Hiermee zeg ik niet dat elke vrouw met een goed libido ook een grote rondwipper is. Maar wel dat jaren zonder seks kunnen een stevige aanwijzing is dat iemands libido niet zo heel hoog is.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_169371765
quote:
1s.gif Op woensdag 8 maart 2017 08:22 schreef AnanYaw het volgende:

[..]

Omdat de mensen die dit in dit topic roepen vermoeden dat het een Marokkaan is en als je met een Marokkaan neukt verdien je het blijkbaar dat daar sociale uitsluiting op volgt.
Blijkbaar.
Ik blijf me soms toch nog wel een beetje verbazen over wat voor zakken stront en stukken verdriet hier posten 8)7.
.
  woensdag 8 maart 2017 @ 14:24:25 #93
436847 embedguy
Embedded in your genius dreams
pi_169371807
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 14:15 schreef erodome het volgende:
Hiermee zeg ik niet dat elke vrouw met een goed libido ook een grote rondwipper is. Maar wel dat jaren zonder seks kunnen een stevige aanwijzing is dat iemands libido niet zo heel hoog is.
Oeh, he; ik ga op m'n eisenlijstje voor m'n toekomstige partner zetten dat ze vtv flink wat rondgewipt moet hebben. :7

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Never allow waiting to become a habit.
Live your dreams and take risks.
Life is happening now.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')