abonnementen ibood.com bol.com
pi_169197572
registreer om deze reclame te verbergen
LIVESTREAM
Duizenden kijkers volgen al dagenlang een livestream van een giraffeverblijf. De geboorte van een kalf in een Amerikaanse dierentuin laat wel erg lang op zich wachten. Moedergiraffe April lijkt haar tijd te nemen en twitteraars worden ongeduldig.

?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.7

De 15-jarige giraffe van Animal Adventure Park in Harpursville, New York, staat na vijftien maanden zwangerschap op het punt te bevallen van haar vierde jong. Maar wanneer is de grote vraag. Giraffen kunnen uren, maar soms ook dagen over de bevalling doen.


April is een wereldwijde internetsenatie geworden met meerdere livestreams op Facebook. De Britse Daily Mail wijdde een uitgebreid artikel aan het dier.

Maar geduld is een schone zaak dat lang niet iedereen kan opbrengen. Op Twitter gonst het al dagenlang van de grappen.
C5opgcKVMAAaiuH.jpg

,,Bedoelen ze niet dat het kalf in april komt in plaats van de moeder heet April?'', tweet een ongeduldige kijker. Naast de hashtag #AprilTheGiraffe wordt ook #4daysofmylifewasted in het leven geroepen. Voor veel twitteraars betekent de livestream slapeloze nachten. Op het moment van schrijven is het midden in de nacht in New York en toch blijven Amerikanen aan hun scherm gekluisterd.

Is het al zover?
De verzorgers in de dierentuin laten weten dat het kalf ieder moment kan komen. ,,April doet ons op onze tenen lopen, dan onze hielen, dan weer onze tenen! Grote veranderingen doen zich voor in haar buik, van uur tot uur zien we een andere staat. Haar buik is netjes strak en een beetje opgezwollen en de baby zien we trappen.''

http://www.ad.nl/buitenla(...)te-giraffe~a45d24e8/

Beetje Fokker moet dit aan kunnen vanaf de zolderkamer :P
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')