quote:
Tof
De vorige keer werd ik van mijn sokken geblazen door de chocolade/kaas combinaties die er gemaakt werden en ik was blij verrast dat Kees Raat dat deze keer nog eens dunnetjes over deed (met kaas van l'amuse). De walnoot-brownie met shropshire blue viel in het bijzonder in de smaak. Jongens van Mesjokke deden trouwens ook een poging tot combineren van hun chocolade en kaas: niet onverdienstelijk, maar haalde het niet bij Kees Raat.
Verder werd ik wel vrolijk van de sherry (zou weer moeten opzoeken welke) in combinatie met de Marou - Heart of Darkness. Vond ik persoonlijk veel beter combineren dan de Original Beans - Cru Udzungwa die erbij aanbevolen werd (dit kan ook komen omdat er in de Udzungwa
nibs zitten en ik houd niet van stukjes in mijn chocolade.) Reepje van Heart of Darkness aangeschaft en een Original Beans - Edel Weiss, omdat dat in mijn ogen een van de weinige echt fatsoenlijke witte chocolade is.
Wijn en chocolade vond ik beter uitpakken dan verwacht. Fles Shiraz meegenomen en de Orginal Beans - Piura Porcelana die ik daarbij geproefd had.
Bier en chocolade heeft me nog steeds niet overtuigd. Vind bier ook gewoon te koud om lekker te kunnen mengen met de chocolade.
Verder nog een Szántó Tibor - Madagascar, Idilio - No. 16, en een Zotter - Toated Nuts + Lavender gekocht. En toen was ik blut.