abonnementen ibood.com bol.com
  dinsdag 14 maart 2017 @ 21:02:11 #76
222754 Dagoduck
Muziekliefhebber
pi_169516808
3 minuten bezig voordat de vrije trap wordt genomen en dan over schieten :')
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_169516820
Rami :')
  Moderator dinsdag 14 maart 2017 @ 21:02:22 #78
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_169516824
Ondanks dat Sevilla niet in een wereldvorm is valt dit me ook niet echt mee
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"
pi_169516841
Ben ik de enige die de overeenkomst tussen Shakespeare en die Russische coach ziet?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  dinsdag 14 maart 2017 @ 21:02:45 #80
222754 Dagoduck
Muziekliefhebber
pi_169516853
:G Nasri
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
  dinsdag 14 maart 2017 @ 21:02:59 #81
222754 Dagoduck
Muziekliefhebber
pi_169516871
Wat een rotschop :')
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_169516884
Ronald van der Geer :').
  dinsdag 14 maart 2017 @ 21:03:31 #83
12172 Rabieluh
Pronopower! Fight the ploon!
pi_169516908
Dat had niks met voetbal te maken.
Recht zo die gaat, braaf zo die heen.
  Redactie Sport dinsdag 14 maart 2017 @ 21:03:31 #84
359953 crew  Toto69
Stand your ground and fight
pi_169516909
Stelling: Met N'Golo Kante in de ploeg zou Leicester vanavond doorbekeren.
"What are you talkin' about, baseball is a girl's game? The Red Sox has a guy that pitches the ball over 90 miles per hour!" - Matt Buckner
- "Who cares? All that means is that he can have a wank faster than you." - Pete Dunham
GSE, GSE, GSE
pi_169516926
Wat een smerige trap, in de 80e minuut had hij hier rood voor gegeven
pi_169516941
Terecht geel

Sevilla ook steeds met lange ballen. Spelen Leicester in de kaart
  dinsdag 14 maart 2017 @ 21:04:13 #87
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_169516964
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:03 schreef Toto69 het volgende:
Stelling: Met N'Golo Kante in de ploeg zou Leicester vanavond doorbekeren.
Ik zie ze vanavond wel doorbekeren zonder Kante
pi_169516974
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:03 schreef Toto69 het volgende:
Stelling: Met N'Golo Kante in de ploeg zou Leicester vanavond doorbekeren.
Stelling: Met N'Golo Kante bekert elke ploeg door
  Redactie Sport dinsdag 14 maart 2017 @ 21:04:57 #89
359953 crew  Toto69
Stand your ground and fight
pi_169517018
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:04 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Stelling: Met N'Golo Kante bekert elke ploeg door
"Beste middenvelder ter wereld" aldus Engelse analytici
"What are you talkin' about, baseball is a girl's game? The Red Sox has a guy that pitches the ball over 90 miles per hour!" - Matt Buckner
- "Who cares? All that means is that he can have a wank faster than you." - Pete Dunham
GSE, GSE, GSE
  Moderator dinsdag 14 maart 2017 @ 21:05:23 #90
446803 crew  Tagliano
Cremeren moet weer leuk worden
pi_169517045
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:04 schreef Toto69 het volgende:

[..]

"Beste middenvelder ter wereld" aldus Engelse analytici
Ik ben benieuwd of de Engelse analytici hem überhaupt zouden kennen als hij in pakweg Duitsland had gespeeld
Ik ga niet van mezelf zeggen dat ik eerlijk ben, maar ik zit wel redelijk eerlijk in elkaar
"Je bent net zo lang gestoord tot je een genie bent"
pi_169517052
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:04 schreef Toto69 het volgende:

[..]

"Beste middenvelder ter wereld" aldus Engelse analytici
Wel de beste balafpakker op dit moment, maar of hij de beste middenvelder is zou ik niet durven zeggen

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:05 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd of de Engelse analytici hem überhaupt zouden kennen als hij in pakweg Duitsland had gespeeld
Ik denk het niet, aangezien ze Mitchell Dijks daar FAN-TAS-TISCH vinden. Op afgelopen weekend na dan
  Redactie Sport dinsdag 14 maart 2017 @ 21:06:01 #92
359953 crew  Toto69
Stand your ground and fight
pi_169517077
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:05 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Wel de beste balafpakker op dit moment, maar of hij de beste middenvelder is zou ik niet durven zeggen
Soort Busquets maar op dit moment beter.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:05 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Ik ben benieuwd of de Engelse analytici hem überhaupt zouden kennen als hij in pakweg Duitsland had gespeeld
misschien als hij bij kaiserslautern speelde ;)
"What are you talkin' about, baseball is a girl's game? The Red Sox has a guy that pitches the ball over 90 miles per hour!" - Matt Buckner
- "Who cares? All that means is that he can have a wank faster than you." - Pete Dunham
GSE, GSE, GSE
pi_169517136
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:04 schreef Toto69 het volgende:

[..]

"Beste middenvelder ter wereld" aldus Engelse analytici
79% of the earth is covered by water and the other 21% by Kante
pi_169517163
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:06 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Soort Busquets maar op dit moment beter.

Ik vind hem lastig met Busquets te vergelijken. Spelsysteem is anders en Busquets is ook een soort veredelde spelmaker. Kante is dat niet echt
  dinsdag 14 maart 2017 @ 21:07:26 #95
222754 Dagoduck
Muziekliefhebber
pi_169517187
In before shootingstar meme.
tatatatatataatatatattaaaaapiediedieuwtididipieuwpidibididi She said I'll throw myself away pididididum They're just photos after all! - QotSA || Den Helder || AZ
pi_169517212
wie heeft gewonnen
  dinsdag 14 maart 2017 @ 21:08:06 #97
454342 Bolasie
Just banter mate
pi_169517230
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:07 schreef Chunees het volgende:
wie heeft gewonnen
Ajax.
  Redactie Sport dinsdag 14 maart 2017 @ 21:08:19 #98
359953 crew  Toto69
Stand your ground and fight
pi_169517239
quote:
7s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:06 schreef SlechteWoordgrappen het volgende:

[..]

79% of the earth is covered by water and the other 21% by Kante
:D _O_
"What are you talkin' about, baseball is a girl's game? The Red Sox has a guy that pitches the ball over 90 miles per hour!" - Matt Buckner
- "Who cares? All that means is that he can have a wank faster than you." - Pete Dunham
GSE, GSE, GSE
  Redactie Sport dinsdag 14 maart 2017 @ 21:08:43 #99
359953 crew  Toto69
Stand your ground and fight
pi_169517271
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:07 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Ik vind hem lastig met Busquets te vergelijken. Spelsysteem is anders en Busquets is ook een soort veredelde spelmaker. Kante is dat niet echt
Nou ja, een spelmaker gaat wat ver, maar hij kan toch ook heerlijke aanvallen opzetten. Misschien kan hij daarin nog wat groeien. Hij is pas 25.
"What are you talkin' about, baseball is a girl's game? The Red Sox has a guy that pitches the ball over 90 miles per hour!" - Matt Buckner
- "Who cares? All that means is that he can have a wank faster than you." - Pete Dunham
GSE, GSE, GSE
  dinsdag 14 maart 2017 @ 21:10:24 #100
328924 Frozen-assassin
VAMO VAMO CHAPE
pi_169517354
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 21:08 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Nou ja, een spelmaker gaat wat ver, maar hij kan toch ook heerlijke aanvallen opzetten. Misschien kan hij daarin nog wat groeien. Hij is pas 25.
Ik ben vooral benieuwd of hij dit niveau kan volhouden volgend seizoen
abonnementen ibood.com bol.com
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')