abonnement Unibet Coolblue
pi_169018761
ja graag
  maandag 20 februari 2017 @ 09:01:28 #27
332757 Dizorn
Herrieschopper.
pi_169018939
Ligt eraan hoe 'feministisch' de persoon in kwestie is.

Als een vrouw opkomt voor haar eigen rechten, gelijkheid wil, normaal behandeld wil worden etc etc dan is daar totaal niets mis mee.

Als een vrouw lid is van zo'n clubje waar alle (witte/hetero) mannen dood moeten en minderwaardig bevonden worden.. ja dan is er toch een probleem.

Maar dat laatste clubje bestaat tot nu toe alleen op het internet zover ik heb meegemaakt :+
WFPB!
pi_169019303
Als ze zich scheert en geen kort pittig kapsel heeft wel.
pi_169019323
Overigens denk ik dat je het belangrijke onderscheid moet maken tussen een feminist, een social justice warrior en simpelweg een mannenhater. Ik zie mezelf wel als feminist.
  maandag 20 februari 2017 @ 09:36:51 #30
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_169019371
quote:
1s.gif Op maandag 20 februari 2017 07:36 schreef geeninspiratie1235 het volgende:
Er komen wel vluchtelingen naar Nederland die in andere omstandigheden zijn opgegroeid. Misschien zijn echte 'feministen' niet meer nodig, maar dan in ieder geval wel mensen die ervoor zorgen dat vrouwen in een echte achterstandspositie hulp krijgen om daaruit te komen. Het helpt ook niet als mensen ook tegenwoordig nog onderzoek naar genetischd verschillen in hersenen gebruiken 'door evolutie' om aan te tonen dat vrouwen bestemd zijn andere capaciteiten hebben of helemaal andere persoonlijkheden dan mannen omdat zij al sinds de prehistorie anders geboren zouden zijn.
En dus moeten die verschillen maar genegeerd worden?
pi_169019745
Ligt helemaal aan de mate van haar feministische opvattingen. Als ze voor gelijkwaardigheid staat en zich afzet tegen traditionele genderrollen, geen enkel probleem. Maar dan zou ik tegenwoordig eerder scharen onder het humanisme. En daat heb ik geen enkel probleem mee, dat zie ik denk ik zelfs als voorwaarde.
"Pools are perfect for holding water"
pi_169021878
quote:
99s.gif Op maandag 20 februari 2017 09:36 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

En dus moeten die verschillen maar genegeerd worden?
Waarom vind jij dat dat niet goed zou zijn?
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
  maandag 20 februari 2017 @ 12:29:16 #33
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_169022297
quote:
1s.gif Op maandag 20 februari 2017 12:08 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Waarom vind jij dat dat niet goed zou zijn?
Wat is er mis met wetenschappelijk die verschillen aantonen als die er zijn? De wetenschap hoeft niet op de rem, enkel omdat het niet in je politieke plaatje past hè.
pi_169022525
quote:
99s.gif Op maandag 20 februari 2017 12:29 schreef Gary_Oak het volgende:

[..]

Wat is er mis met wetenschappelijk die verschillen aantonen als die er zijn? De wetenschap hoeft niet op de rem, enkel omdat het niet in je politieke plaatje past hè.
Het gaat erom waar die verschillen als ze er zijn vandaan komen, maar ik heb het gevoel dat mensen ze nu gewoon accepteren als vanzelfsprekend, alsof die voor altijd vaststaan en de omgeving er maar een kleine rol bij speelt en heeft gespeeld bij de evolutie. De hersenen zijn ook veranderlijk en mensen passen zich aan aan hun situatie om te overleven.
❣ °º¤,¸🖤 ♡º💕♡💚,ø¤°º¤💛♡`°º¤,¸❣ https://bit.ly/3oMY5yM ; https://bit.ly/39EZXor ; https://bit.ly/309QhN5 ; https://bit.ly/3fUlDyP
  maandag 20 februari 2017 @ 12:52:09 #35
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_169022684
quote:
1s.gif Op maandag 20 februari 2017 12:42 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Het gaat erom waar die verschillen als ze er zijn vandaan komen, maar ik heb het gevoel dat mensen ze nu gewoon accepteren als vanzelfsprekend, alsof die voor altijd vaststaan en de omgeving er maar een kleine rol bij speelt en heeft gespeeld bij de evolutie. De hersenen zijn ook veranderlijk en mensen passen zich aan aan hun situatie om te overleven.
Dat is dus epigenetica. En juist om die reden die jij benoemt, is het belangrijk om dat verder te onderzoeken.
pi_169022758
quote:
1s.gif Op maandag 20 februari 2017 12:08 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Waarom vind jij dat dat niet goed zou zijn?
Omdat we bijna een soort 'unisex' geworden zijn. Mannen en vrouwen moeten tegenwoordig met elkaar concurreren. Letterlijk. Voor dezelfde baan, dezelfde taken, etc.

Hier een quote over een topic waarin werd geconstateerd dat steeds meer westerse mannen voor een buitenlandse vrouw kiezen. Om aan te geven wat er mis is met de westerse vrouw en wat voor implicaties deze hele ontwikkeling heeft.

Gelijke rechten? Ja natuurlijk. Gelijkwaardig aan de man? Ja natuurlijk. Mannen en vrouwen hetzelfde? Nee.

quote:
Dat zie je de laatste tijd ook steeds meer. Ik zie om me heen steeds meer 'gemixte' stelletjes waarbij één van de twee geen Nederlandse of westerse is. Meestal is het de vrouw.

En onze Nederlandse vrouwen zullen dan wel weer zeggen dat die mannen dat doen omdat ze triest zijn en 'geen Nederlandse vrouw kunnen krijgen'. Of erger nog, 'ze kunnen ons niet handelen'.

Nee, ze willen jou helemaal niet handelen. Waarom zou je gaan voor een vrouw die 100 pikken heeft gehad in haar jonge jaren en dan uitgebrand en uitgezakt met een kort pittig kapsel rond haar 32e ineens haar eisen verlaagt voor jou als gemiddelde man. Een vrouw met de thousand-cock-stare die zich niet meer kan binden aan een man omdat al haar bindingshormonen opgebruikt zijn. Een vrouw die zich volledig gestort heeft op haar carrière en / of haar eigen wensenlijstje altijd boven die van een ander heeft gezet. Een vrouw die niet eens meer weet hoe het is om zich vrouwelijk te gedragen. Die niet weet hoe fijn en bevrijdend het kan voelen om je over te geven aan die mannelijke man i.p.v. continu met hem te bekvechten over van alles en nog wat. Een vrouw die het 'vernederend' vindt om voor het huis en de kinderen te zorgen en zich in haar ego aangetast voelt als ze een broodje mag maken voor haar man. Een vrouw van 1.84 met lange stelpoten, 76 kg, kort rood haar en een bril waarmee elke uitspraak die je opgooit ontaardt in een discussie. Een vrouw die nog amper zwanger te krijgen is, al gooi je er elke dag een halve liter zaad in en, mocht het dan tegen alle verwachtingen in alsnog lukken, je kind 's ochtends bij de kindopvang afdropt om zich vervolgens weer naar haar werk te begeven waar ze alleen maar over kan klagen. Een vrouw die jouw mannelijke kwaliteiten niet erkent ook niet wíl erkennen omdat ze van haar mama geleerd heeft dat 'she don't need no man' en dat ze haar eigen boontjes wel kan doppen.

Waarom zou je daar als man voor kiezen, als je wél op waarde geschat kan worden door een vrouwelijke, verfijnde, vruchtbare lieve dame van 1.65 die een man wíl behagen. Niet omdat ze onderdanige ja-knikker is of omdat ze alleen iets met jou wil voor jouw middelen, iets wat veel westerse vrouwen zichzelf wel wijsmaken ter verdediging van hun eigen insteek in het leven, maar omdat ze weet dat zijzelf het gelukkigste wordt van de positie als aanvulling op haar man. Een natuurlijke balans waarbij mannen en vrouwen elkaar aanvullen. Iemand die weet dat onze kwaliteiten bij andere zaken liggen waardoor we een breed scala aan problemen kunnen oplossen. De man doet dit, de vrouw doet dat. Een vrouw die haar seksualiteit en bindingshormonen niet te grabbel heeft gegooid in haar twintiger-jaren door continu toe te geven aan de verleiding en het aanbod van honderden hongerige mannen, maar die zich daar afzijdig van heeft gehouden om zich volledig aan jou als man te kunnen geven. Een vrouw die niet met jou loopt te bekvechten over elk wissewasje, maar weet dat je het niet altijd met elkaar eens hoeft te zijn om gelukkig te zijn samen.

De westerse mens is aan het uitsterven. De feiten onderstrepen dit. De Nederlandse vrouw wil nog maar amper kinderen. Vaak pas als het al te laat is. Wat voor Nederlands geldt, geldt overigens voor alle Westerse vrouwen. We krijgen nog maar 1.6 kind per koppel. En dit is inclusief alle gemixte huwelijken. Nederlandse vrouwen knippen massaal hun haren kort om aan de man het signaal te geven dat ze geen interesse in seks meer hebben. Waarom zou je je anders bewust lelijker maken en één van je signalen van viriliteit afknippen?
(Goed artikel hierover: http://dekritischenood.nl(...)teit-in-nederland-2/)

De Nederlandse man heeft een identiteitscrisis. We mogen geen 'man' meer zijn. Vrouwen zeggen ook niet meer op zoek te zijn naar een 'man' omdat ze 'the patriarchy' zogenaamd beu zijn. En dus schikken mannen zich naar de eisen van de vrouw (worden steeds vrouwelijker), met als gevolg dat ze nu collectief op ons zijn uitgekeken. Vrouwen staan dan ook liedjes te zingen met soep en brood in de hand als er hordes 'migranten' het land binnen komen gemarcheerd. Nog liever aangerand worden door een stel sterke, mannelijke Arabische handen dan een kind krijgen met 'Andreas', de metro-man uit de flat tegenover. In Zweden is dit fenomeen nog 10 keer erger dan hier, maar ook wij gaan die kant op. Wat vrouwen zeggen is niet altijd wat ze willen. Daarom groeien kinderen nu ook op met een identiteitscrisis.

Combineer dat met het torenhoge ego van onze vrouwen wat opgeblazen is door een eindeloze stroom van seksuele aandacht via de smartphone, voortrekkerij op het werk en in de rechtbank, een vrijbrief om te kunnen scheiden, alimentatie ontvangen en het voogdijschap op de kinderen, de miljoenen white-knights die vrouwen nog steeds zien als een 'damsel in distress' die gered moet worden van al die kwade mannen, haar ouders die haar altijd verteld hebben dat ze alles kan worden wat ze wil en alles moet krijgen wat haar hartje begeert, etc. etc. De situatie is onhoudbaar geworden en de traditionele relatie met het gezinsleven als 'hoeksteen van de samenleving' ligt flink onder vuur.
Geen kinderen krijgen en dus het uitsterven van het eigen volk op de korte termijn, is probleem verschijnsel nummer 1. Een land vol ongelukkige vrouwen die denken een carriëre te willen of moeten hebben, maar waarbij het ontbreekt aan oprechte ambities is nummer 2. Kinderen die worden opgevoed door single-moms en kinderopvangcentra waardoor ze een verkeerd wereldbeeld krijgen is nummer 3. Verschijnselen hiervan zijn vrouwen die zich mannelijk gedragen, mannen die zich vrouwelijk gedragen, de hordes homo's, transgenders en andere seksuele identiteiten, etc.
Prijsstijgingen is nummer 4. Deze maatschappij is tegenwoordig immers ingericht op 'twee-verdieners'. Dat wil zeggen dat één persoon met een modaal salaris nog maar amper een appartementje kan kopen middels een hypotheek.
En de hordes vrijgezelle mannen die niet meer aan de bak komen op relatiegebied is nummer 5. Kort gevolgd door al die vrijgezelle vrouwen op iets latere leeftijd (32+) die leiden aan het sex-and-the-city-syndroom is nummer 6.

Maar eigenlijk is misschien de onvrede nog wel het ergste. Vrouwen zijn ontevreden over zichzelf, hun leven en over de mannen in dit land. Mannen voelen zich benadeeld en zijn ontevreden over zichzelf en de vrouwen in dit land.

Vrouwelijke vrouwen vallen op mannelijke mannen en andersom. En, vrouwen hebben een hekel aan vrouwelijke softe mannen en mannen een hekel aan mannelijke bazige vrouwen.

Vroeger, toen waren we 'voor elkaar gemaakt'. Het klikte tussen onze seksen. Het was Ying en Yang. We hadden andere dromen, andere taken, andere vaardigheden. We vulden elkaar aan.

Nu staan we met elkaar te bekvechten. Te concurreren. Ruzie te maken. Op elkaar neer te kijken. Nu gaan al die 'zelfstandige' vrouwen op zoek naar die ene knappe, rijke, mannelijke man die haar nog de baas kan zijn. Maar dat zijn er maar weinig.
En nu gaan mannen op zoek naar die ene vrouwelijke dame, maar dat zijn er maar weinig. En dus zijn er een aantal mensen die heel goed in de markt liggen, maar heel veel blijven buitenspel.

De seksuele markt is daardoor verstoord geraakt. Met alle bovenstaande symptomen ten gevolg.

Het feminisme, de 3e golf althans, is eigenlijk één grote 'shit-test' van vrouwen. Een testje om te kijken hoe ver ze bij ons mannen kunnen gaan en waar wij de grens trekken. Om te kijken uit wat voor hout we gesneden zijn.
Maar die hebben we collectief hard gefaald. In Zweden is het nog veel erger. Daar is de gemiddelde man serieus een verkapte nicht geworden met hun skinny-jeans en emo-kapsels. Geen wonder dat vrouwen op dit soort 'mannen' zijn uitgekeken en zich daar niet meer mee kunnen settelen. We hebben ons helemaal weg laten cijferen en laten domineren. Vrouwen worden voorgetrokken voor bepaalde functies. Als je gaat scheiden is de man standaard in het nadeel bij de verdeling van spullen én de kinderen. Mannen worden vaker en harder veroordeeld voor misdrijven. In elk TV-spotje of serie is de man de sukkel en de vrouw de gene die het beter weet. Etc. Het is duidelijk dat de man steeds vaker gediscrimineerd wordt en we hebben het zelf zo ver laten komen.

En als laatste is het nog allemaal hypocriet ook. Ze willen zogenaamd wel een 'carrière', maar alleen op verwarmde kantoorbaantjes en dan max. van 9-5. Vaak ook nog part-time. Meestal rond hun 35-40e zijn ze het eigenlijk al weer allemaal beu en gaan ze minder of niet meer werken.
En maar klagen over hoe mannen het beter hebben. Maar niet in de gaten hebben dat mannen al het vuile werk doen en altijd hebben gedaan. Alles wat je ziet op deze wereld is gebouwd en vervoerd door mannen. Er werkt geen enkele vrouw in de bouw, als stratenmaker, vuilnis ophalen, rioolontstoppers, transportsector (hier en daar een kenau), autoreparatie, fietsenmakers, etc etc etc.
Als het er écht op aankomt, dan bellen ze een man die haar problemen komt oplossen.

Daarbij worden ze als eerste gered als de poep de ventilator raakt. 'Vrouwen en kinderen eerst redden' is altijd het devies geweest. Als een vrouw op straat wordt uitgescholden of mishandeld, dan komen er direct 10 man te hulp. Als man word je overal aan je lot over gelaten.

We leren als kind al dat zaad 'goedkoop' is en 'eitjes' duur zijn. Ik denk dat het vrouwen naar hun hoofd gestegen is de laatste jaren. Dat is geen feminisme, dat is narcisme.

Nou, ik kap ermee. Voor iedereen die denkt dat het feminisme alleen betekent dat vrouwen mogen stemmen en mogen werken en dat mensen als ik daar kritiek op hebben, die snappen er niks van.
Modern feminisme gaat nog een flinke stap verder dan dat. Het is mannen domineren, ze 'terugpakken' voor al die jaren zogenaamde 'onderdrukking'. Het is honderd pikken kunnen pijpen zonder consequenties. Het is de hele samenleving afbreken en je eigen psyche naar de knoppen helpen onder het motto 'Yo go girl'. Het is het negeren van allerlei bijkomende ongewenste effecten en blijven roepen dat de alles op de wereld vrouwen toekomt. Het is het naar de knoppen helpen van het gezinsleven en de opvoeding van de nieuwe generatie terwijl schreeuwend 'i don't need no man'.
Het is als vrouw op de 47e alleen op de bank zitten, zonder kinderen en zonder man of met slappe man en denken 'is dit het nou?'

Gelukkig komen steeds meer mensen tot inkeer. Zelfs vrouwen.
  maandag 20 februari 2017 @ 14:59:47 #37
332757 Dizorn
Herrieschopper.
pi_169024840
Holy shit, jij hebt echt een probleem, misschien kan je beter je eigen topic openen..
WFPB!
pi_169025310
Feminist als in gelijkwaardig, ja.

Feminist als in kwaad op jaren van onderdrukking die ze zelf niet eens mee heeft gemaakt en de gemiddelde man daarvoor verantwoordelijk houd, nee.
Blessed is the mind too small for doubt.
pi_169025378
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 12:56 schreef matigeuser het volgende:

Vroeger, toen waren we 'voor elkaar gemaakt'. Het klikte tussen onze seksen. Het was Ying en Yang. We hadden andere dromen, andere taken, andere vaardigheden. We vulden elkaar aan.

Wat een onzin, het was meer zo dat vrouwen maar aan de kant moesten blijven staan zodat mannen vrij baan hadden. Dat mannen dat prettig vonden kan ik ze niet eens heel erg kwalijk nemen, ze wisten niet beter.

Dat hele oh wat was het mooi toen is echt een regelrechte leugen, het was voor het gros van de vrouwen niet zo heel erg leuk en dan druk ik me zachtjes uit.

Verder staat je hele bericht vol onzin. Over het algemeen vechten mannen en vrouwen elkaar helemaal de tent niet uit. Je hebt aan de ene kant doorgeschoten feministen die in mannenhaters zijn veranderd en andere andere kant fedora ventjes die in vrouwenhaters zijn veranders. Maar dat zijn uitersten en vooral ruim de minderheid.

Het gelul dat vrouwen de nare baantjes aan mannen over laten slaat ook al nergens op. Ja, vrouwen zijn gemiddeld genomen minder sterk en daardoor minder vertegenwoordigt in de zware banen. Maar ze zijn er wel en vooral zijn er enorm veel vrouwen die andere nare en pittige baantjes hebben, zoals zieken en ouderen verzorgen, luiers verschonen van die mensen en andere viezigheden als werkzaamheden hebben. Het idee dat vrouwen vervelende baantjes mijden is meer dan onwaar te noemen.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
  maandag 20 februari 2017 @ 15:31:45 #40
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_169025497
Nou ben ik vooral benieuwd wat het voorbeeld van die geschiedenisleraar was, want 50 jaar geleden was het 99 van de 100 keer ook een vrouw achter een kinderwagen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 20 februari 2017 @ 15:36:05 #41
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_169025560
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 12:56 schreef matigeuser het volgende:

[..]

Omdat we bijna een soort 'unisex' geworden zijn. Mannen en vrouwen moeten tegenwoordig met elkaar concurreren. Letterlijk. Voor dezelfde baan, dezelfde taken, etc.

Hier een quote over een topic waarin werd geconstateerd dat steeds meer westerse mannen voor een buitenlandse vrouw kiezen. Om aan te geven wat er mis is met de westerse vrouw en wat voor implicaties deze hele ontwikkeling heeft.

Gelijke rechten? Ja natuurlijk. Gelijkwaardig aan de man? Ja natuurlijk. Mannen en vrouwen hetzelfde? Nee.

[..]

Geen kinderen krijgen en dus het uitsterven van het eigen volk op de korte termijn, is probleem verschijnsel nummer 1. Een land vol ongelukkige vrouwen die denken een carriëre te willen of moeten hebben, maar waarbij het ontbreekt aan oprechte ambities is nummer 2. Kinderen die worden opgevoed door single-moms en kinderopvangcentra waardoor ze een verkeerd wereldbeeld krijgen is nummer 3. Verschijnselen hiervan zijn vrouwen die zich mannelijk gedragen, mannen die zich vrouwelijk gedragen, de hordes homo's, transgenders en andere seksuele identiteiten, etc.
Prijsstijgingen is nummer 4. Deze maatschappij is tegenwoordig immers ingericht op 'twee-verdieners'. Dat wil zeggen dat één persoon met een modaal salaris nog maar amper een appartementje kan kopen middels een hypotheek.
En de hordes vrijgezelle mannen die niet meer aan de bak komen op relatiegebied is nummer 5. Kort gevolgd door al die vrijgezelle vrouwen op iets latere leeftijd (32+) die leiden aan het sex-and-the-city-syndroom is nummer 6.

Maar eigenlijk is misschien de onvrede nog wel het ergste. Vrouwen zijn ontevreden over zichzelf, hun leven en over de mannen in dit land. Mannen voelen zich benadeeld en zijn ontevreden over zichzelf en de vrouwen in dit land.

Vrouwelijke vrouwen vallen op mannelijke mannen en andersom. En, vrouwen hebben een hekel aan vrouwelijke softe mannen en mannen een hekel aan mannelijke bazige vrouwen.

Vroeger, toen waren we 'voor elkaar gemaakt'. Het klikte tussen onze seksen. Het was Ying en Yang. We hadden andere dromen, andere taken, andere vaardigheden. We vulden elkaar aan.

Nu staan we met elkaar te bekvechten. Te concurreren. Ruzie te maken. Op elkaar neer te kijken. Nu gaan al die 'zelfstandige' vrouwen op zoek naar die ene knappe, rijke, mannelijke man die haar nog de baas kan zijn. Maar dat zijn er maar weinig.
En nu gaan mannen op zoek naar die ene vrouwelijke dame, maar dat zijn er maar weinig. En dus zijn er een aantal mensen die heel goed in de markt liggen, maar heel veel blijven buitenspel.

De seksuele markt is daardoor verstoord geraakt. Met alle bovenstaande symptomen ten gevolg.

Het feminisme, de 3e golf althans, is eigenlijk één grote 'shit-test' van vrouwen. Een testje om te kijken hoe ver ze bij ons mannen kunnen gaan en waar wij de grens trekken. Om te kijken uit wat voor hout we gesneden zijn.
Maar die hebben we collectief hard gefaald. In Zweden is het nog veel erger. Daar is de gemiddelde man serieus een verkapte nicht geworden met hun skinny-jeans en emo-kapsels. Geen wonder dat vrouwen op dit soort 'mannen' zijn uitgekeken en zich daar niet meer mee kunnen settelen. We hebben ons helemaal weg laten cijferen en laten domineren. Vrouwen worden voorgetrokken voor bepaalde functies. Als je gaat scheiden is de man standaard in het nadeel bij de verdeling van spullen én de kinderen. Mannen worden vaker en harder veroordeeld voor misdrijven. In elk TV-spotje of serie is de man de sukkel en de vrouw de gene die het beter weet. Etc. Het is duidelijk dat de man steeds vaker gediscrimineerd wordt en we hebben het zelf zo ver laten komen.

En als laatste is het nog allemaal hypocriet ook. Ze willen zogenaamd wel een 'carrière', maar alleen op verwarmde kantoorbaantjes en dan max. van 9-5. Vaak ook nog part-time. Meestal rond hun 35-40e zijn ze het eigenlijk al weer allemaal beu en gaan ze minder of niet meer werken.
En maar klagen over hoe mannen het beter hebben. Maar niet in de gaten hebben dat mannen al het vuile werk doen en altijd hebben gedaan. Alles wat je ziet op deze wereld is gebouwd en vervoerd door mannen. Er werkt geen enkele vrouw in de bouw, als stratenmaker, vuilnis ophalen, rioolontstoppers, transportsector (hier en daar een kenau), autoreparatie, fietsenmakers, etc etc etc.
Als het er écht op aankomt, dan bellen ze een man die haar problemen komt oplossen.

Daarbij worden ze als eerste gered als de poep de ventilator raakt. 'Vrouwen en kinderen eerst redden' is altijd het devies geweest. Als een vrouw op straat wordt uitgescholden of mishandeld, dan komen er direct 10 man te hulp. Als man word je overal aan je lot over gelaten.

We leren als kind al dat zaad 'goedkoop' is en 'eitjes' duur zijn. Ik denk dat het vrouwen naar hun hoofd gestegen is de laatste jaren. Dat is geen feminisme, dat is narcisme.

Nou, ik kap ermee. Voor iedereen die denkt dat het feminisme alleen betekent dat vrouwen mogen stemmen en mogen werken en dat mensen als ik daar kritiek op hebben, die snappen er niks van.
Modern feminisme gaat nog een flinke stap verder dan dat. Het is mannen domineren, ze 'terugpakken' voor al die jaren zogenaamde 'onderdrukking'. Het is honderd pikken kunnen pijpen zonder consequenties. Het is de hele samenleving afbreken en je eigen psyche naar de knoppen helpen onder het motto 'Yo go girl'. Het is het negeren van allerlei bijkomende ongewenste effecten en blijven roepen dat de alles op de wereld vrouwen toekomt. Het is het naar de knoppen helpen van het gezinsleven en de opvoeding van de nieuwe generatie terwijl schreeuwend 'i don't need no man'.
Het is als vrouw op de 47e alleen op de bank zitten, zonder kinderen en zonder man of met slappe man en denken 'is dit het nou?'

Gelukkig komen steeds meer mensen tot inkeer. Zelfs vrouwen.
Feminisme = genocide
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_169025632
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 15:25 schreef erodome het volgende:

[..]

Wat een onzin, het was meer zo dat vrouwen maar aan de kant moesten blijven staan zodat mannen vrij baan hadden. Dat mannen dat prettig vonden kan ik ze niet eens heel erg kwalijk nemen, ze wisten niet beter.

Dat hele oh wat was het mooi toen is echt een regelrechte leugen, het was voor het gros van de vrouwen niet zo heel erg leuk en dan druk ik me zachtjes uit.

Verder staat je hele bericht vol onzin. Over het algemeen vechten mannen en vrouwen elkaar helemaal de tent niet uit. Je hebt aan de ene kant doorgeschoten feministen die in mannenhaters zijn veranderd en andere andere kant fedora ventjes die in vrouwenhaters zijn veranders. Maar dat zijn uitersten en vooral ruim de minderheid.

Het gelul dat vrouwen de nare baantjes aan mannen over laten slaat ook al nergens op. Ja, vrouwen zijn gemiddeld genomen minder sterk en daardoor minder vertegenwoordigt in de zware banen. Maar ze zijn er wel en vooral zijn er enorm veel vrouwen die andere nare en pittige baantjes hebben, zoals zieken en ouderen verzorgen, luiers verschonen van die mensen en andere viezigheden als werkzaamheden hebben. Het idee dat vrouwen vervelende baantjes mijden is meer dan onwaar te noemen.
Klopt. Vrouwen doen wel 'vies' werk zoals jij dat noemt, maar passen wel voor elke andere vorm van fysieke arbeid. Stukadoren bijvoorbeeld is voor een vrouw prima te doen, maar ze doen dat niet.
En jouw verhaal raakt eigenlijk precies de kern. Vrouwen zijn van nature 'verzorgend' en 'nuturing' ingesteld. Mannen zijn 'bouwers' en 'creators'. En dat heeft altijd prima gewerkt.

Vrouwen die in de zorg en onderwijs werken, zijn er altijd geweest. Daar is in principe weinig veranderd en daar klaag ik ook helemaal niet over.
Maar de 'new age' feministen willen voornamelijk 'carrière' maken in het bedrijfsleven op kantoor en daar heb ik het over.

En je hebt gelijk, gelukkig zijn de kortharige mannenhaters en de fedora-mannetjes nog in de minderheid. Dit zijn de echte excessen. Maar er is al een groot grijs gebied in het midden wat alleen maar groter wordt zolang we deze onzin blijven steunen.

Ik durf zelfs zo ver te gaan dat dit de hoofdreden is dat we onze hele cultuur en welvaart als een presenteerblaadje overdragen aan de EU, immigranten, etc.
Een sterk volk, ofwel vrijwel alle volkeren buiten de westerse 'progressieve' landen, verloochend hun eigen cultuur niet in een paar decennia zoals wij dat doen.

Overigens zijn er ook onderzoeken die constateren dat vrouwen veel gelukkiger worden van moederschap en een fijn gezinsleven, dan al stressend op kantoor de gelimiteerde vruchtbare tijd doorbrengen met alle problemen van dien.
Het is niet allemaal zo zwartwit.

[ Bericht 4% gewijzigd door matigeuser op 20-02-2017 15:44:56 ]
pi_169025654
quote:
14s.gif Op maandag 20 februari 2017 15:36 schreef LXIV het volgende:

[..]

Feminisme = genocide
Inderdaad. Daar komt het op de lange termijn wel op neer. We maken niet genoeg kinderen om onze bevolking in stand te houden én we geven ons zonder slag of stoot over aan andere culturen of leiders die ons willen vervangen door andere volkeren.
  maandag 20 februari 2017 @ 15:56:16 #44
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_169025886
Ik zou alleen maar met een feminist een relatie willen. Die voorbeeld dat je geeft is geen voorbeeld van feminisme, maar een voorbeeld van een gefrustreerd wijfje die heel onzeker is. Waarschijnlijk wordt ze ook gepest.

En feminisme is nog steeds nodig. Ook in Nederland. Het valt mee in de kringen van hoogopgeleide blanke mensen, daar is feminisme niet nodig. Maar onder laagopgeleiden, immigranten, religieuze kringen, enz is feminisme zeker nodig. En social justice warriors ook.
To truly try means to accept God's love, his healing, to accept the world can be ugly, but your heart doesn't have to be."
  maandag 20 februari 2017 @ 15:59:04 #45
416020 K44S
The bearded man
pi_169025926
Alsjeblieft niet zeg. Daar ben ik veel te seksistisch voor.
The bearded man: “So many good tunes, I didn't have time to shave!”
  maandag 20 februari 2017 @ 16:00:22 #46
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_169025944
quote:
14s.gif Op maandag 20 februari 2017 15:36 schreef LXIV het volgende:

[..]

Feminisme = genocide
Is het eng om zo afgezonderd te leven van de maatschappij?
To truly try means to accept God's love, his healing, to accept the world can be ugly, but your heart doesn't have to be."
  maandag 20 februari 2017 @ 16:00:24 #47
176450 Kaneelstokje
Archbishop of Banterbury
pi_169025945
Zo'n verwende SJW baby als in je voorbeeld zou ik liever aan Videla uitleveren.

Op dit moment in de geschiedenis in Nederland is er niet echt een duidelijke feministische stroming, dus kan daar weinig over zeggen.
Emotionele exclusiviteit monogamie-adept
  maandag 20 februari 2017 @ 16:00:54 #48
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_169025957
quote:
1s.gif Op maandag 20 februari 2017 16:00 schreef Keep_Walking het volgende:

[..]

Is het eng om zo afgezonderd te leven van de maatschappij?
Het is soms eng om na te kunnen denken.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 20 februari 2017 @ 16:04:42 #49
264429 Keep_Walking
N'ja... leven gaat door
pi_169026027
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 16:00 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het is soms eng om na te kunnen denken.
Noem je dat nadenken? Voor mij ziet het eruit als iemand zonder vrienden en enige kennis van hoe de wereld echt werkt, klagen omdat hij niet vooruit komt in de wereld.
To truly try means to accept God's love, his healing, to accept the world can be ugly, but your heart doesn't have to be."
pi_169026181
Ja hoor, ik neem aan dat vrijwel elke vrouw in Nederlands tegenwoordig wel een feminist is.
Wat TS noemt is geen feminisme natuurlijk.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')