en ei door je gehakt kneden.quote:Op zondag 19 februari 2017 17:32 schreef CarltonBanks het volgende:
Maar er zitten altijd scheurrandjes aan de ballen waar het vlees bij elkaar komt. Soms scheuren ze dan open tijdens het bakken, kan ik daar iets aan doen?
Dit klinkt wel jummie jummie.quote:Op zondag 19 februari 2017 17:32 schreef CarltonBanks het volgende:
Ik meng het vlees altijd met mosterd, ketjap manis, cayennepeper en een beetje paneermeel, dat laat ik dan een tijdje in de koelkast staan. Draai er ballen van, en zet het weer in de koelkast.
Maar er zitten altijd scheurrandjes aan de ballen waar het vlees bij elkaar komt. Soms scheuren ze dan open tijdens het bakken, kan ik daar iets aan doen?
Overigens als ze aangebraden zijn giet ik een vleesfond erbij om heerlijk malse ballen met lekkere jus te krijgen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |