abonnement Unibet Coolblue
pi_168980198
Een wasbeer in de Amerikaanse staat Virginia maakte vrijdagmorgen een rit die hem nog lang zal bijblijven. Hangend aan de ladder van een vuilniswagen reed hij zo'n elf kilometer lang mee met de vuilnismannen van Rosslyn naar Falls Church.


This raccoon is having a rough morning-just wanted some trash & ended up in Rosslyn!

Helena B. Evich, een verslaggeefster van Politico, zag door haar voorruit het dier hangen aan een trap aan de achterkant van het voertuig. Ze zette een foto van het ongewone tafereel op Twitter en belde met de verantwoordelijke vuilnisdienst. Die wist uiteindelijk de bestuurder van de truck telefonisch te bereiken.

,,Politieagenten arriveerden op de plaats van het voorval vlakbij Hillwood Avenue in Falls Church en wisten de wasbeer te vangen'', aldus de nieuwssite ARLnow.com. Agenten lieten het beest vervolgens vrij in het dichtstbijzijnde park.

Volgens een persbericht hoeven inwoners zich niet ongerust te maken als ze overdag een wasbeer zien, maar moeten ze wel contact opnemen met de gemeente in het geval het beest ziekteverschijnselen vertoont of 'met een voertuig meelift'.

http://www.ad.nl/bizar/wa(...)ilniswagen~a4ac12a3/

Dat is ondeugend van die wasbeer :P
  Trouwste user 2022 zaterdag 18 februari 2017 @ 12:34:22 #2
7889 tong80
Spleenheup
pi_168980235
Lang geleden zeg dat ik een meeliftende wasbeer heb gezien. Goeie ouwe tijd. De wasberen liften in de jaren zeventig met massa's mee. Mooie herinneringen aan.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_168980363
De telegraaf zegt dat de dienders faalden in het vangen van de wasbeer.

,,Politieagenten arriveerden op de plaats van het voorval vlakbij Hillwood Avenue en probeerden de wasbeer te vangen’’, aldus een persbericht van de stad Falls Church. Het dier was de dienders echter te slim af en ontsnapte naar het meest dichtstbijzijnde park.
http://www.telegraaf.nl/b(...)_vuilniswagen__.html
en die hebben het blijkbaar van de zelfde news-site ARLnow.com.

Tijd voor het orginele bericht
https://www.arlnow.com/20(...)lyn-to-falls-church/

"As soon as we found out that the raccoon was on the truck, the driver pulled over because we didn't want the raccoon to get injured," Wilkinson said.
By the time the driver pulled over, the truck had traveled all the way from Rosslyn to Falls Church. Wilkinson said she then called the Falls Church Police Department's animal control team, who came to retrieve the skittish stowaway and make sure it was out of harm's way.
"He looked like he was hanging on pretty tightly," Wilkinson said. "The picture is adorable."
Wilkinson later confirmed the raccoon was removed safely and without harm.
There is only one religion
pi_168982400
Ik had die vrachtwagen wel wat schoner verwacht.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')