Dan heb ik verder geen tipsquote:Op vrijdag 17 februari 2017 18:05 schreef Allures het volgende:
[..]
vind ik echt kut
Het is gewoon niet het zelfde
Ditquote:
Als je niet zo vaak frituurt, kun je ook overwegen het gewoon in een pan te doen.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 18:24 schreef Rorsach het volgende:
Nah, geen airfryer. DIe ene keer dat we frituur zooi eten, wil ik ook dat het lekker smaakt. Heb vorig jaar een airfryer geleend van m'n zus en niks dat er lekker uitkwam.
quote:
Die werken een stuk acurater inderdaad. Met oliebollen bakken heb ik ook zo'n ding in de elektrische pan hangen, speel zelf voor thermostaat.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 18:23 schreef sirdanilot het volgende:
Je kan ook gewoon een kookthermometer in je friteuse plaatsen. Dan heb je waarschijnlijk nog een meer accurate meting van de temperatuur.
Of gaat hij helemaal niet meer aan?
Zelf patat snijden en dat in een frituur bakken is ook lekkerder dan Aviko. Beetje appels met peren vergelijken.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 19:01 schreef Fer het volgende:
Een airfryer is geen vetpan. En zuigt voor kroketten en kaassouflees
MAAR...
Ik kan er vrij eenvoudig dubbel gebakken patat mee maken, van verse aardappels. En dat smaakt al een stuk beter dan een zakje Aviko uit de olie. Onder andere doordat ik een hele kilo verse aardappel in 30 minuten in een keer kan voor en afbakken.
Maar mocht ik ooit weer een vetpan kopen, wordt het een fritel.
Dat is meer werk, enkele porties voorbakken, af laten koelen, enkele porties afbakken. Zal ik niet zo snel doordeweeks doen. Maar in de Airfryer is het snijden en erin mikken. En ik hoef geen vet te verwisselen.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 19:05 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Zelf patat snijden en dat in een frituur bakken is ook lekkerder dan Aviko. Beetje appels met peren vergelijken.
Oh, daar heb ik nooit aan gedacht, dat je dan veel makkelijker zelf frieten kan snijden en bakken met zo'n ding.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 19:01 schreef Fer het volgende:
Een airfryer is geen vetpan. En zuigt voor kroketten en kaassouflees
MAAR...
Ik kan er vrij eenvoudig dubbel gebakken patat mee maken, van verse aardappels. En dat smaakt al een stuk beter dan een zakje Aviko uit de olie. Onder andere doordat ik een hele kilo verse aardappel in 30 minuten in een keer kan voor en afbakken.
Maar mocht ik ooit weer een vetpan kopen, wordt het een fritel.
Dat is geen patat maar gebakken aardappelpartjes.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 20:17 schreef Fer het volgende:
[..]
Dat is meer werk, enkele porties voorbakken, af laten koelen, enkele porties afbakken. Zal ik niet zo snel doordeweeks doen. Maar in de Airfryer is het snijden en erin mikken. En ik hoef geen vet te verwisselen.
Dus voor mij voegt het daadwerkelijk iets toe.
Exact.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 19:01 schreef Fer het volgende:
Een airfryer is geen vetpan. En zuigt voor kroketten en kaassouflees
MAAR...
Ik kan er vrij eenvoudig dubbel gebakken patat mee maken, van verse aardappels. En dat smaakt al een stuk beter dan een zakje Aviko uit de olie. Onder andere doordat ik een hele kilo verse aardappel in 30 minuten in een keer kan voor en afbakken.
Maar mocht ik ooit weer een vetpan kopen, wordt het een fritel.
Exact. En dat kun je ook in je gewone oven doenquote:Op vrijdag 17 februari 2017 22:20 schreef Najieto het volgende:
[..]
Dat is geen patat maar gebakken aardappelpartjes.
Eerst beweer je heel goed dubbelgebakken patat te kunnen maken en nu mik je het er in 1 keer in? Wat is nou? Dubbl gebakken of niet?!!?quote:Op vrijdag 17 februari 2017 20:17 schreef Fer het volgende:
[..]
Dat is meer werk, enkele porties voorbakken, af laten koelen, enkele porties afbakken. Zal ik niet zo snel doordeweeks doen. Maar in de Airfryer is het snijden en erin mikken. En ik hoef geen vet te verwisselen.
Dus voor mij voegt het daadwerkelijk iets toe.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |