abonnement Unibet Coolblue
pi_168939005
Blijf goed geinformeerd met de AD, de krant die de waarheid spreekt!

***
***
***

Politie: 'massaal misbruik door vluchtelingen' in Frankfurt verzonnen

Er zijn waarschijnlijk nooit massale aanrandingen geweest tijdens de jaarwisseling in Frankfurt. Justitie in Duitsland doet nu onderzoek naar twee mensen die het verhaal over de massale aanval door Arabische migranten van het begin tot het einde bedacht zouden hebben.

Dat meldt de Engelse krant The Independent. Het verhaal over de massa-aanrandingen werd door onder meer Bild gebracht en vervolgens gretig overgenomen door rechts-extreme websites. In het verhaal werd onder meer een 27-jarige vrouw aan het woord gelaten die zegt dat mannen haar in die bewuste nacht 'overal grepen'. Ook een restauranteigenaar kwam aan het woord die vertelde dat zijn bedrijf werd 'overvallen' door migranten.

Geen bewijs
De politie in Duitsland zegt nu dat er geen enkel bewijs is voor de beschuldigingen. Het 27-jarige 'slachtoffer' heeft toegegeven dat ze zelfs helemaal niet in Frankfurt was op dat moment. Er was ook geen enkele melding van misbruik in het gebied voordat Bild aandacht schonk aan het verhaal.

,,Door gesprekken met vermeende getuigen, gasten en medewerkers van het restaurant kregen we al grote twijfel over het verhaal'', aldus een woordvoerder van de politie tegenover Frankfurter Rundschau. ,,Wij komen tot de conclusie dat vluchtelingen niet verantwoordelijk zijn voor welk misbruik dan ook in de nieuwjaarsnacht. De verdenkingen hebben geen enkele basis.'' Het onderzoek richt zich nu op de twee mensen die het verhaal de wereld in hebben gebracht.

Bild heeft inmiddels excuses gemaakt voor het verhaal.

http://www.ad.nl/buitenla(...)jn-geweest~a9374b46/
pi_168939074
Min en min is plus dus nepnieuws over nepnieuws is de waarheid!
Ik weet niet met welke wapens de derde wereldoorlog uitgevochten zal worden, maar de vierde wereldoorlog wordt uitgevochten met stokken en stenen.
pi_168939078
De verkrachtingen zijn niets meer dan uit de hand gelopen SM sessies
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_168939103
Gegarandeerd kut topics met deze ts. :{
pi_168939182
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 14:44 schreef 6star6lord6 het volgende:
Gegarandeerd kut topics met deze ts. :{
Op zich is het wel intressant dat de zeg maar gangbare betrouwbaar geachte media ook slecht zijn in het controleren van bronnen en dergelijke.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_168939254
De alternatieve feiten van rechts _O_ Brengt tenminste wat sensatie in de nieuwsbladen ^O^
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_168939316
We weten allemaal uit welke hoek dit nepnieuws komt.

Nepnieuws is nepnieuws. Verstandige mensen prikken er zo doorheen dus biedt het geen soelaas meer.

Dat er nog zoveel naïevelingen rondlopen die denken dat hun eigen gefabriceerde nepnieuws nog wordt gelooft.

Het vergroot wel het zieligheidsgehalte in deze. :')
pi_168939363
Is al een topic over, en ook hier, massale aanrandingen van tientallen vrouwen en 2 mensen zijn betrapt op leugens betekent niet dat die andere tientallen vrouwen ook gelogen hebben.

Het bericht ontkracht zichzelf al in de eerste alinea.

Slotje dus.

[ Bericht 0% gewijzigd door Verrekte_Koekwous op 16-02-2017 15:15:06 ]
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:05:50 #10
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_168939413
Mag deze TS weg?
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')