abonnement Unibet Coolblue
pi_168930115
President

Donald Trump - New York

Vice President

Mike Pence - Indiana

Rex Tillerson - Secretary of State
Mike Pompeo - CIA Director
Andrew Puzder - Secretary of Labor
Scott Pruitt - EPA Administrator
General Jim 'Mad Dog' Mattis - Secretary of Defense
Nikki Haley - US Ambassador to the UN
Michael T. Flynn - National Security Adviser
Ben Carson - Secretary of Housing & Urban Development
Betsy DeVos - Secretary of Education
Stephen Bannon - Chief Strategist
Wilbur Ross - Secretary of Commerce
Reince Priebus - Chief of Staff
Jeff Sessions - Attorney General

Cabinet of Donald Trump
Presidential transition of Donald Trump
Timeline of the presidency of Donald Trump

Hoogtepunten tot nu toe:

20 Januari: Inauguratie van Trump. Een megapixel-foto van dit gebeuren is hier te vinden. In zijn speech was zijn thema 'America First'. De elite van Washington moet het ontgelden, alle macht moet over naar... the peeoo-ple. Volledige transcriptie van de speech is hier te vinden.

21 Januari: In Sean Spicers (persvoorlichter) eerste persconferentie haalt hij namens Trump fel uit naar de media, die berichtten over onjuiste toeschouwersaantallen. Het optreden verbijstert de daar aanwezige pers, aangezien foto's duidelijk aangeven dat er minder toeschouwers waren dan 2009 Obama 2009 Later introduceerde Kellyanne Connoway (campagnemanager) een nieuwe term, namelijk Alternative Facts.

23 Januari: Trump tekent drie executive orders:
- de VS trekken zich terug uit de TPP;
- de Mexico City policy wordt hersteld - hiermee mogen organisaties die federaal geld ontvangen geen abortus uitvoeren of promoten in andere landen;
- de federale overheid neemt geen mensen meer in dienst afgezien van enkele selecte afdelingen.

24 Januari: Een executive order wordt getekend om de Keystone XL en Dakota Access oliepijpleidingen door te kunnen laten gaan. Nikki Haley krijgt het groene licht van de senaat als ambassadeur voor de VN.

25 Januari: Trump tekent een executive order om een muur tussen de VS en Mexico te bouwen.

26 Januari: De Mexicaanse president, Enrique Peña Nieto, zegt een meeting af met Trump. Sean Spicer deelt mede dat er mogelijk een importheffing van 20% komt op Mexicaanse goederen als zij de muur die Trump had beloofd niet gaan betalen.

27 Januari: Trump en Peña Nieto spreken elkaar telefonisch over de onderlinge verstandhouding tussen de VS en Mexico. Hij tekent twee executive orders. In de eerste executive order staat dat het accepteren van vluchtelingen voor 120 dagen opgeschort wordt en burgers van Irak, Iran, Libië, Somalië, Sudan, Syrië en Jemen voor 90 dagen lang de toegang tot de VS geweigerd moet worden. De Britse premier, Theresa May, maakt een staatsbezoek aan de VS.

28 Januari: Trump belt met Merkel, Poetin en Hollande en spreekt met hen over de aanpak van het internationale terrorisme, de NAVO (met Merkel) en over protectionisme (met Hollande).

29 Januari: Protesten tegen "moslimban" van Trump houden aan. Trump wordt kwalijk genomen dat hij de Joden niet heeft genoemd in zijn statement op International Holocaust Remembrance Day.

30 Januari: Waarnemend minister van justitie Sally Yates wordt ontslagen nadat ze weigert om de immigratiestop te verdedigen.

30 Januari: Meerdere kabinetsbemoemingen zijn doorgezet zonder dat de Democraten er over gestemd hebben.

1 Februari: Donald Trump gooit boos de telefoon op de haak als ie te horen krijgt van de Australische president Malcolm Turnbull dat een eerder gesloten deal inhoudt dat de VS 1250 vluchtelingen moet opvangen.

3 Februari: Wetgeving wordt ingevoerd, waardoor banken en andere financiële instellingen aan minder restricties gebonden zijn.

4 Februari: Een federale rechter uit de staat Washington wordt via Twitter door Trump uitgemaakt voor een fake judge. Deze draait een decreet terug, waardoor mensen uit de 7 landen weer welkom zijn in de VS.

5 Februari: Trump waarschuwt dat als er een aanslag plaats vindt het de schuld van de rechter en van de rechtspraak is. De United States Court of Appeals for the Ninth Circuit wijst het verzoek van de regering af om de blokkade van de immigratiestop per direct terug te draaien. Trump spreekt met de secretaris-generaal van de NAVO en de premier van Nieuw Zeeland.

6 Februari: Trump tweet weer, ditmaal wederom over Fake News. Negatieve peilingen zouden Fake News zijn, net als de verkiezingspeilingen op CNN, ABC en NBC. De Justice Department vraagt de The United States Court of Appeals for the Ninth Circuit om de immigratiestop toe te staan.

7 Februari: Controversiele kandidaat DeVos wordt na een stemming van 51-50 benoemd tot Minister van Onderwijs.

8 Februari: Controversiele kandidaat Sessions wordt na een stemming van 52-47 benoemd tot Minister van Justitie. De positie van hoofd van de Raad van Economisch Adviseurs wordt afgeschaft. Hoofd National Intelligence en hoofd CIA komen in het kabinet.

9 Februari: Trump tekent een aantal executive orders: "Task Force on Crime Reduction and Public Safety", "Preventing Violence Against Federal, State, Tribal, and Local Law Enforcement Officers" en "Enforcing Federal Law with Respect to Transnational Criminal Organizations and Preventing International Trafficking". National Security Advisor Flynn komt in opspraak nadat bleek dat hij de sancties tegen Rusland met de Russen besproken heeft voordat hij benoemd is, wat mogelijk een overtreding is van de Logan Act. Kellyanne Conway komt in opspraak nadat ze in haar functie adverteert voor spulletjes die de dochter van Trump verkoopt.

10 Februari: Tom Price benoemd als HHS Secretary. Op hem rust de taak iets aan de ACA (Obamacare) te gaan doen.

10 - 12 Februari: Japanse premier Abe op staatsbezoek. Met bizar lange handdruk van Trump, met de bedoeling te intimideren. Verder slechts lof van Trump over Abe.

12 Februari: Senior Advisor Stephen Miller spreekt namens Trump in verschillende tv-programma's over de "ban" en wat The White House daarmee van plan is na de laatste nederlaag in de rechtszaal.

13 Februari: Trudeau op staatsbezoek in de VS. Hij weerstaat de intimidatie-handdruk van Trump. Verder ontvangen Trump en Ivanka Amerikaanse en Canadese zakenvrouwen. Tenslotte tot op heden alleen redelijk nette tweets (zou die telefoon dan toch?).

14 Februari: Flynn had te vroeg en teveel met Rusland gesproken en en had daarom besloten dat het beter zou zijn als hij eieren voor zijn geld zou kiezen.

15 Februari: Trump heeft iets te lang op rechtse sites rondgehangen gisteravond en begint zijn dag met een rondje beschuldigingen aan Clinton, Obama, de pers en de veiligheidsdiensten.
pi_168930208
Terugtrekking van Puzder kan ook wel in de OP.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  woensdag 15 februari 2017 @ 22:48:44 #3
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168930280
De rollercoaster gaat verder.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  Redactie Games woensdag 15 februari 2017 @ 22:51:35 #4
436761 crew  Puddington
Ja, die nerd!
pi_168930330
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:48 schreef Perrin het volgende:
De rollercoaster gaat verder.
I want to get off Mr Trump's wild ride :'(
Don't weep for the stupid, you'll be crying all day
  woensdag 15 februari 2017 @ 22:51:46 #5
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_168930334
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:45 schreef Monolith het volgende:
Terugtrekking van Puzder kan ook wel in de OP.
En Flynn was een geweldige man die nodeloos werd aangevallen door de liegende media. Maar moest toch ontslag nemen.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_168930389
ik zou het niet eens gek vinden als eerdaags pence opstapt :P
  woensdag 15 februari 2017 @ 22:58:52 #7
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168930495
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:54 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Inderdaad speculatie, het was een alternatief voor wat de meesten blijkbaar als een vanzelfsprekendheid beschouwen, dat Trump en co samenwerken met de Russen. Het gebrek aan logica irriteert me, allerlei zaken die als bewijs aangedragen worden zou je bij een echte samenzwering net niet verwachten. Flynn die zichzelf verraadt in een afgeluisterd telefoongesprek? Als voormalig hoofd van de militaire inlichtingendienst wist hij dat het gesprek werd opgenomen en door een analyst zou beluisterd worden, waarom zou hij dat doen als hij dacht dat hij iets illegaals deed? Iemand betrokken in een illegale samenzwering zou op veilig spelen.

Er zijn inderdaad genoeg evidente redenen om tegen Trump te zijn, maar die krijgen momenteel minder aandacht dan speculaties en de twitter brainfarts van Donald. Misschien is dat wat me stoort, dat de topicreeks me niet meer boeit.
Dit wordt een vrij conspiratorial post; ik gebruik ook enkele links naar wikipedia als bron aangezien me dat enorm bespaart in tijd. Ik focus niet op Flynn, aangezien die al genoeg aandacht heeft gehad en de komende tijd ook gaat krijgen. Here goes:

The Foundations of Geopolitics: The Geopolitical Future of Russia is een Russisch militair handboek uit 1997. Hierin wordt een voornamelijk coverte strategie beschreven met als doel Rusland de dominante macht te maken in de wereld. Dat klinkt op zich onmogelijk op dit moment, maar goed, als we kijken wat er in staat, dan lijkt het verdacht veel op wat we de afgelopen jaren hebben gezien.

1. Europa moet 'gefinlandiseerd' worden, waarbij de individuele staten zich als cooperatief opstellen tegen Rusland. Een aantal zaken om dat doel te bereiken:
- Frankrijk en Duitsland laten samenwerken tegen de VS door in te spelen op de anti-Atlantische traditie;
- Oekraine wordt geannexeerd;
- het VK wordt afgesneden van Europa;
- in dit licht kun je ook de Russische support van Le Pen, AfD en mogelijk ook Wilders plaatsen.
2. In het Midden Oosten zijn dit enkele middelen:
- op zoek gaan naar een Russisch-Islamitische alliantie;
- Iran heeft een sleutelpositie (Trumps geagiteer tegen Iran zou hen in de armen van Rusland kunnen drijven);
- Armenie kan als strategische basis dienen - ze zijn in 2013 toegetreden tot de Eurasian Economic Union;
- Abchazië en een Verenigd Ossetië worden ingenomen door Rusland. Zie bv hier en hier
3. In Azië zijn dit enkele middelen:
- China moet ontmanteld worden voor zover mogelijk (zie bv. hoe Trump de 1 landpolitiek oorspronkelijk afhandelde)
- Rusland moet anti-Amerikanisme provoceren in Japan door de Kuril eilanden cadeau te doen (we zullen zien...)
4. In de VS moet instabiliteit en seperatisme gepromote worden. Geopolitieke instabiliteit, etnische, sociale en raciale conflicten worden ondersteund. Tegelijk streeft men naar een meer isolationistische houding in de VS.

===========

Dan zijn er van afgelopen jaar ook zorgwekkende berichten over inmenging in de Westerse politiek:

30 mei 2016 - Russische trolls pesten journaliste in Finland - Effort to Expose Russia’s ‘Troll Army’ Draws Vicious Retaliation

quote:
[...]

“There are so many layers of fakery you get lost,” said Ms. Aro, who was awarded the Finnish Grand Prize for Journalism in March.

As Ms. Aro’s experiences illustrate, Finland, a country at the center of Russia’s concerns about NATO’s expansion toward its borders, has emerged as a particularly active front in the information wars. A member of the European Union with an 830-mile-long border with Russia, Finland has stayed outside the United States-led military alliance but, unnerved by Russian military actions in Ukraine and its saber-rattling in the Baltic Sea, has expanded cooperation with NATO and debated whether to apply for full membership.

[...]
-----------

29 juli 2016 - Melding dat de FBI hacks DNC hacks onderzoekt, de Russen worden verdacht.

Exclusive: FBI probes hacking of Democratic congressional group - sources

Later wordt dit nog eens herhaald na onderzoek van verscheidene intelligence agencies. De Trump trolls geloven dit uiteraard niet, het hele gebeuren afdoende met "slechte verliezers", waar men kennelijk blind is voor het grotere patroon wat zichtbaar is(; ofschoon de vraag naar bewijs in mijn ogen wel altijd een terechte is). Een zogenaamde kinderporno-organisatie vanuit een pizzarestaurant is kennelijk plausibeler voor een aantal van hen.

-----------

28 augustus 2016 - Russen verspreiden propaganda en misinformatie rondom het NAVO debat in Zweden

A Powerful Russian Weapon: The Spread of False Stories

quote:
[...]

With a vigorous national debate underway on whether Sweden should enter a military partnership with NATO, officials in Stockholm suddenly encountered an unsettling problem: a flood of distorted and outright false information on social media, confusing public perceptions of the issue.

[...]
-----------

Het mag, gezien de hierboven beschreven strategie, duidelijk zijn dat Trump redelijk dicht bij de Russische droomkandidaat aan zou zitten. Nog nooit is het land meer verdeeld geweest op welke grond dan ook. Er zijn zelfs initiatieven opgestart voor een Calexit (waarvan een organisator nota bene Russische banden heeft) en een gezamelijke secessie van Californië, Oregon en Washington (zie bv. hier, hier en hier)

Enkele mensen dicht bij Trump & zijn campagne:
- Paul Manafort - Voorzitter van Trumps campagne & hoofd campagnestrategist - Artikel van the Atlantic gedateerd 15 augustus 2016 waarin verwezen wordt naar een artikel uit de NYTimes over zijn links met Rusland. Hij zou naar verluid $12.7 miljoen zwart geld hebben gekregen. Nam op 19 augustus ontslag en werd vervangen door Bannon en Conway.
- Carter Page - Oprichter van Global Energy Capital wat een investeringsfonds is wat zich richt op Russisch en Centraal Aziatisch olie en gas. Hij is genoemd in het gelekte dossier van Christopher Steele in januari. Eerder werd hij al genoemd als mogelijke secretary of State. Op 10 februari kwam CNN met het nieuws dat Amerikaanse rechercheurs een deel van het gelekte dossier bevestigd hebben en dat het bevestigde deel niet zijn golden showers waren.

Trump zegt hier in 2013 een goede relatie te hebben met Putin:

waar hij dat hier in 2016 ontkent:

Hiernaast is er bv ook een schimmige deal uit een wat verder verleden. Zoals het kopen van een huis in Palm Beach in 2004 voor $40 miljoen wat hij in 2008 verkocht heeft voor $95 miljoen (Bron, 27 juli 2016) aan een Russische oligarch die het tegen de vlakte wil gooien (of al gedaan heeft, is me niet helemaal duidelijk).

En 19.5% van Rosneft is verkocht, zonder dat duidelijk is wie de kopers zijn (Bron, 25 jan 2017). Naar verluid zou Page dat deel minus broker kosten (=19%) krijgen als de sanctie stegen Rusland opgeheven zou worden. (Bron, 27 jan 2017)

Nu zit hier een hoop gespeculeer bij, maar alles wat ik van Trump heb gezien wat anti-Russisch is, waren
- Haley die zei dat de sancties opgeheven zouden worden als de Krim teruggegeven zou worden
- en een lek waarmee naar buiten kwam dat Trump het nucleaire verdrag uit 2010 matig voor de VS vond en dat tegen Putin zei.

Oja, toen ik even op zoek ging naar een bron voor het feit dat de premier van Japan, Abe, had gezegd dat Trump had gezegd dat Japan goede relaties moest nastreven met Rusland, liep ik tegen dit artikel aan: Putin, Abe agree on joint Russia-Japan activities on Kuril Islands; wat de cirkel naar het begin van mijn post weer rond maakt.

Ik vergeet nog een aantal zaken, maar kan er nu niet op komen. Wordt misschien vervolgd.

[ Bericht 0% gewijzigd door ExtraWaskracht op 15-02-2017 23:15:08 ]
pi_168930586
@ExtraWaskracht. En filmpjes van Alex Jones en Paul Joseph Watson zijn hier verboten door censuur van de moderatoren vanwege hun bias inzake politieke kwesties? Je moet een Youtube kanaal oprichten.
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:05:47 #9
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_168930618
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:04 schreef Schorpioen65 het volgende:
En filmpjes van Alex Jones en Paul Joseph Watson zijn hier verboten door de moderatoren vanwege hun bias inzake politieke kwesties?
SO UNFAIR.

Maar wat is er verboden dan precies? Heb ik iets gemist?
pi_168930688
Zelden in een paar weken zoveel shit over een president uitgestort zien worden, en terecht. Dit is by far de meest incapabele man voor dit ambt ooit _O-
Op maandag voel ik me als Robinson Crusoë: Op zoek naar Vrijdag!
Het leven is als Lucille Werner: het kan raar lopen!
pi_168930722
Trump heeft nog niet door dat de campagne voorbij is en gaat weer een (victory) rally houden hier in Orlando :`)

http://www.orlandosentine(...)-20170215-story.html
pi_168930742
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:11 schreef L3gend het volgende:
Trump heeft nog niet door dat de campagne voorbij is en gaat weer een (victory) rally houden hier in Orlando :`)

http://www.orlandosentine(...)-20170215-story.html
Ach ja, je ziet vooral het stereotype probleem van populisten. Schreeuwen en volksmennen ligt ze goed. Besturen een stuk minder.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:18:08 #13
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168930857
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:11 schreef L3gend het volgende:
Trump heeft nog niet door dat de campagne voorbij is en gaat weer een (victory) rally houden hier in Orlando :`)

http://www.orlandosentine(...)-20170215-story.html
Pas een paar keer vermeld hier.. :P
Ik ben me al een tijdje ah vermaken met de reacties op die tweet ook..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168930889
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:18 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Pas een paar keer vermeld hier.. :P
Ik ben me al een tijdje ah vermaken met de reacties op die tweet ook..
sorry, heb vorig deel niet gelezen
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:23:58 #15
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168930959
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:20 schreef L3gend het volgende:

[..]

sorry, heb vorig deel niet gelezen
Sorry is nou ook weer niet nodig ;)
Ben wel benieuwd naar wat jij er van denkt. Is het een afleidingsmanouvre voor de Rusland-ophef, een excuus om 3 weekenden op rij naar Mar-a-Lago te kunnen en te golfen, heeft hij gewoon TLC nodig? Iets anders? Of juist een combi?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168930975
Ander nieuws (hopelijk nog niet besproken in vorige deel :P), pentagon overweegt grondtroepen te sturen naar Syrie

http://www.reuters.com/ar(...)ia-usa-idUSKBN15U2N4
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:26:31 #17
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_168931006
Hebben ze hem al viool zien spelen op Capitol Hill?
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:26:33 #18
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931007
En deze dan ook nog maar even, voor de volledigheid: https://mobile.twitter.com/realDonaldTrump
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:27:37 #19
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_168931027
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:24 schreef L3gend het volgende:
Ander nieuws (hopelijk nog niet besproken in vorige deel :P), pentagon overweegt grondtroepen te sturen naar Syrie

http://www.reuters.com/ar(...)ia-usa-idUSKBN15U2N4
Ik zag het net voorbijkomen idd.

We komen inderdaad in de buurt van de 30 dagen die hij ze gegeven heeft om met een plan te komen.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:27:49 #20
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931033
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:24 schreef L3gend het volgende:
Ander nieuws (hopelijk nog niet besproken in vorige deel :P), pentagon overweegt grondtroepen te sturen naar Syrie

http://www.reuters.com/ar(...)ia-usa-idUSKBN15U2N4
Die had ik nog niet gezien nee :D Thanks ^O^
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931057
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:23 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Sorry is nou ook weer niet nodig ;)
Ben wel benieuwd naar wat jij er van denkt. Is het een afleidingsmanouvre voor de Rusland-ophef, een excuus om 3 weekenden op rij naar Mar-a-Lago te kunnen en te golfen, heeft hij gewoon TLC nodig? Iets anders? Of juist een combi?
Beetje afleiding, Hij gaat zijn base energizen (als dat een woord is) en afgeven op de media en linksen etc. en hij is toch in Florida in het weekend. Maar echt regeren doet hij niet
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:30:35 #22
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931089
quote:
2s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:27 schreef Dagonet het volgende:

[..]

Ik zag het net voorbijkomen idd.

We komen inderdaad in de buurt van de 30 dagen die hij ze gegeven heeft om met een plan te komen.
Grondtroepen zou bizar zijn.
Nog afgezien vh feit dat de VS en wij mijns inziens aan de verkeerde kant staan. En nee, ik ben geen Assad-aanhanger. De alternatieven zijn m.i. echter nog beroerder...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931107
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:30 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Grondtroepen zou bizar zijn.
Nog afgezien vh feit dat de VS en wij mijns inziens aan de verkeerde kant staan. En nee, ik ben geen Assad-aanhanger. De alternatieven zijn m.i. echter nog beroerder...
Och, dan zijn ze alvast in de buurt voor de oorlog met Iran.
In the beginning there was nothing, which exploded.
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:34:21 #24
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931146
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:31 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Och, dan zijn ze alvast in de buurt voor de oorlog met Iran.
En dat Irangezeik slaat al helemaal nergens op. Zelfs Pakistan heeft kernwapens. En Iran heeft dan wel idiote enge religieus geinspireerde leiders, maar is al in geen 150 jaar ofzo een oorlog gestart. Kan de VS niet zeggen..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931158
Grondtroepen sturen lijkt me ook niet verstandig. Het is al zo'n chaos daar. En we al hebben geen goede herinneringen aan Irak
pi_168931160
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:34 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

En dat Irangezeik slaat al helemaal nergens op. Zelfs Pakistan heeft kernwapens. En Iran heeft dan wel idiote enge religieus geinspireerde leiders, maar is al in geen 150 jaar ofzo een oorlog gestart. Kan de VS niet zeggen..
Eh, mijn punt was meer dat Trump Iran zou binnenvallen, blijkbaar is hij wel de mongool die zich voor Netanyahu's karretje laat spannen.
In the beginning there was nothing, which exploded.
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:38:24 #27
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931209
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:28 schreef L3gend het volgende:

[..]

Beetje afleiding, Hij gaat zijn base energizen (als dat een woord is) en afgeven op de media en linksen etc. en hij is toch in Florida in het weekend. Maar echt regeren doet hij niet
We hebben het toch over de man die beweerde dat Obama te veel vakantie nam he? Obama, die echt onwijs weing vakantie nam in vergelijking met andere presidenten? En dan gaat Trump zelf 3 vd 4 weekenden dat hij president is "vakantie vieren" (zo zien de Amerikanen dat begrijp ik van Twitter) in Florida?

De man is een hypocriet in het kwadraat. Of erger.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:38:32 #28
64670 Dagonet
Radicaal compromist
pi_168931212
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:31 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Och, dan zijn ze alvast in de buurt voor de oorlog met Iran.
Niet echt natuurlijk, al zou je dan wel een andere vloot (6th?) kunnen gebruiken wat wat verlichting geeft op de Golf.
Op woensdag 24 sept. 2008 schreef Danny het volgende:
Dagonet doet onaardig tegen iedereen. Je bent dus helemaal niet zo bijzonder als je denkt...
Mijn grootste bijdrage aan de FP.
pi_168931227
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:33 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Ohhhh, Watson is de hele nacht op geweest om een verhaal over JK Rowling te editten! Goh, zou ze echt ontmasktert worden als een iemand die een bloedhekel aan Trump heeft? _O-
Watson ontmaskert links en de elite op geniale wijze. Bijvoorbeeld Hollywood die schande spreekt over Trump's immigratie plannen. Zelf leven in enorme woningen met hekwerken en muren, maar moord en brand schreeuwen als Trump een muur tussen VS en Mexico will gaan bouwen.

Een beetje zoals Pechdrol, Rutte en Samsom die wel open grenzen willen en alllerei asielzoekerscentra, maar niet in hun buurt. Dump ze maar in Ter Apel en andere dorpen
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:41:15 #30
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931257
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:35 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Eh, mijn punt was meer dat Trump Iran zou binnenvallen, blijkbaar is hij wel de mongool die zich voor Netanyahu's karretje laat spannen.
Jouw post was slechts een aanleiding voor een opmerking mijnerzijds. ;)
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  woensdag 15 februari 2017 @ 23:44:33 #31
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931300
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:39 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]

Watson ontmaskert links en de elite op geniale wijze. Bijvoorbeeld Hollywood die schande spreekt over Trump's immigratie plannen. Zelf leven in enorme woningen met hekwerken en muren, maar moord en brand schreeuwen als Trump een muur tussen VS en Mexico will gaan bouwen.

Een beetje zoals Pechdrol, Rutte en Samsom die wel open grenzen willen en alllerei asielzoekerscentra, maar niet in hun buurt. Dump ze maar in Ter Apel en andere dorpen
Lazer toch op met je elitegezeik. Trump is geboren als elite en is dat nog steeds. Verder heeft hij alleen maar elite, van oa het tijdens de campagne zgn verderfelijke Wall Street en Golman Sacks in zijn administration gehaald. En mensen zoals DeVos, zonder kennis maar met genoeg geld zich in te kopen. Geen elite verder hoor, Trump heeft daar helemaal niks mee. Is bij uitstek een blue collarman _O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931304
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:39 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]
Zelf leven in enorme woningen met hekwerken en muren
Bij woningen zonder muren valt het dak meestal naar beneden...
pi_168931313
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 23:44 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Bij woningen zonder muren valt het dak meestal naar beneden...
_O-
In the beginning there was nothing, which exploded.
pi_168931538
ok.... Zit Amerika in een chronische politieke crisis ?
Of is dit een storm die over is in april en dan suddert Amerika 4 jaar door met een malle president?
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:05:06 #35
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931559
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:03 schreef Bluesdude het volgende:
ok.... Zit Amerika in een chronische politieke crisis ?
Of is dit een storm die over is in april en dan suddert Amerika 4 jaar door met een malle president?
Mal is wel erg uhh, lief. Maar we gaan het zien..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931571
Trump heeft House of Cards gekeken

realDonaldTrump twitterde op woensdag 15-02-2017 om 20:45:16 Join me in Florida this Saturday at 5pm for a rally at the Orlando-Melbourne International Airport!Tickets:… https://t.co/OigfXFECPp reageer retweet
pi_168931572
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:05 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Mal is wel erg uhh, lief. Maar we gaan het zien..
ah ja ik bash die horrorclown wel graag... nu even wat milder zijn
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:07:45 #38
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931584
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:06 schreef Nintex het volgende:
Trump heeft House of Cards gekeken

realDonaldTrump twitterde op woensdag 15-02-2017 om 20:45:16 Join me in Florida this Saturday at 5pm for a rally at the Orlando-Melbourne International Airport!Tickets:… https://t.co/OigfXFECPp reageer retweet
[ afbeelding ]
Trump tweet sowieso alleen nav wat hij op tv ziet.. Dus, wat wil je nou zeggen?

En dat over die rally is al tig x gepost nu. Lees eens terug ofzo. Heb me uren vermaakt met de reactie op die tweet (s - eerder kwam team Trump er mee)...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931608
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:07 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Trump tweet sowieso alleen nav wat hij op tv ziet.. Dus, wat wil je nou zeggen?
Dat jij teveel tv kijkt?

Hoef je niet te vragen of je al eens in wikileaks.com op Clinton of Podesta gezocht heb.

Maare .. heb je er al eens gezocht op dutch of Netherlands?
pi_168931610
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:06 schreef Nintex het volgende:
Trump heeft House of Cards gekeken

realDonaldTrump twitterde op woensdag 15-02-2017 om 20:45:16 Join me in Florida this Saturday at 5pm for a rally at the Orlando-Melbourne International Airport!Tickets:… https://t.co/OigfXFECPp reageer retweet
[ afbeelding ]
Oh, da's wel grappig ja vooral omdat hij te lui is om een government te organiseren blijkbaar.
In the beginning there was nothing, which exploded.
pi_168931618
quote:
6s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:11 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Dat jij teveel tv kijkt?

Hoef je niet te vragen of je al eens in wikileaks.com op Clinton of Podesta gezocht heb.

Maare .. heb je er al eens gezocht op dutch of Netherlands?
Wat hebben die te maken met de Trump administratie? Oh, right, niets. Ik snap het.....niet.
In the beginning there was nothing, which exploded.
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:12:36 #42
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931625
quote:
6s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:11 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Dat jij teveel tv kijkt?

Hoef je niet te vragen of je al eens in wikileaks.com op Clinton of Podesta gezocht heb.

Maare .. heb je er al eens gezocht op dutch of Netherlands?
Owh, ongefundeerde jijbakken? Next!
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931630
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:11 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Oh, da's wel grappig ja vooral omdat hij te lui is om een government te organiseren blijkbaar.
Dutch uninformed left crybaby's -O-
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:15:24 #44
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931649
quote:
19s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:12 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Dutch uninformed left crybaby's -O-
Tuurlijk, alle posities zijn al vervuld (incl ambassadeurs enzo) en er is in 3 weken nog niemand ontslagen, of heeft er iemand ontslag genomen of heeft iemand zich teruggetrokken als kandidaat voor een positie. Toch?
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931651
quote:
6s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:05 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Waarom dit topic toch altijd van die eensgezinde linkse dwazen aantrekt? :+
Die ook nog denken dat hun wereldbeeld het enig juiste is
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:17:08 #46
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931667
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:15 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]

Die ook nog denken dat hun wereldbeeld het enig juiste is
Gelukkig denk jij wel dat mijn wereldbeeld het juiste is ipv dat van jou, jij voorbeeld voor de rest vd wereld. Top, dat voorbeeld dat je geeft ^O^
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931704
RepSwalwell twitterde op woensdag 15-02-2017 om 21:57:53 #BREAKING All @HouseJudiciary Republicans vote against @HouseJudDems' efforts to examine @realDonaldTrump/WH ties to #RussianHacking. reageer retweet
Elections have consequences 8-)
pi_168931705
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:15 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]

Die ook nog denken dat hun wereldbeeld het enig juiste is
Ja, waarschijnlijk betaald/wegkijkend volk. 8)7
Geen enkele kritische blik op hun eigen 'alternatief _O- '
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:23:07 #49
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168931707
Een conservatief waar ik het op veel punten mee oneens ben, maar zeer kan respecteren:

https://mobile.twitter.co(...)s/831867173219991552
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:24:50 #50
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931717
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:22 schreef Nintex het volgende:
RepSwalwell twitterde op woensdag 15-02-2017 om 21:57:53 #BREAKING All @HouseJudiciary Republicans vote against @HouseJudDems' efforts to examine @realDonaldTrump/WH ties to #RussianHacking. reageer retweet
Elections have consequences 8-)
Hoe zei Maxima dat ook alweer? Ohw ja: "een beetje dom"...
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931727
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:17 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Gelukkig denk jij wel dat mijn wereldbeeld het juiste is ipv dat van jou, jij voorbeeld voor de rest vd wereld. Top, dat voorbeeld dat je geeft ^O^
Volgens mij moet jij gaan slapen? Je bent niet scherp meer
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:26:27 #52
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931729
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:23 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Ja, waarschijnlijk betaald/wegkijkend volk. 8)7
Geen enkele kritische blik op hun eigen 'alternatief _O- '
Complotje hier, complotje daar.. En een spiegel is eng..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931738
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:24 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Hoe zei Maxima dat ook alweer? Ohw ja: "een beetje dom"...
Maxima -O- zei ook dat we geen 'cultuur' hadden <O) :')
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:27:56 #54
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_168931744
Dat eeuwige links-rechts gedoe van die getrumpeteerde dwazen. Het zit heel diep kennelijk. Net als de vete met Hillary Clinton, ook die ouwe taart moet telkens weer worden aangesneden. :').
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:28:16 #55
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931747
quote:
12s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:27 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Maxima -O- zei ook dat we geen 'cultuur' hadden <O) :')
Nee, dat zei ze niet. En ze had gewoon gelijk met wat ze wel zei.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931758
quote:
19s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:12 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Dutch uninformed left crybaby's -O-
Waar? Ik zie hier alleen maar mensen, met name aan de linkerkant, die zeer goed geinformeerd zijn en een rechterkant die alleen maar hard Clinton kan roepen. Waarom is dat, precies?

Is het een kwestie van intelligentie of een gebrek aan informatie? Met dat laatste kunnen we vast wel helpen, bronnen genoeg.
In the beginning there was nothing, which exploded.
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:29:58 #57
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931763
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:27 schreef Ringo het volgende:
Dat eeuwige links-rechts gedoe van die getrumpeteerde dwazen. Het zit heel diep kennelijk. Net als de vete met Hillary Clinton, ook die ouwe taart moet telkens weer worden aangesneden. :').
Geen speld tussen te krijgen. Hoewel, Bill wordt er ook nog wel eens met de haren bijgesleept..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931768
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:26 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Compltje hier, complotje daar.. En een spiegel is eng..
Ga er eens op uit :Y)

Je zult verbaasd zijn hoeveel heerlijke landen/burgers er zijn zonder dat er een 'democratie :') ' is, als de onze.
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:30:57 #59
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168931778
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:29 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Waar? Ik zie hier alleen maar mensen, met name aan de linkerkant, die zeer goed geinformeerd zijn en een rechterkant die alleen maar hard Clinton kan roepen. Waarom is dat, precies?

Is het een kwestie van intelligentie of een gebrek aan informatie? Met dat laatste kunnen we vast wel helpen, bronnen genoeg.
Zeer goed geinformeerd. Hmm weer zo'n lege argumentum ad verecundiam
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:32:16 #61
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931780
quote:
10s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:30 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Ga er eens op uit :Y)

Je zult verbaasd zijn hoeveel heerlijke landen/burgers er zijn zonder dat er een 'democratie :') ' is, als de onze.
Veel plezier met je emigratie!
Ik blijf hier.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931795
quote:
10s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:30 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Ga er eens op uit :Y)

Je zult verbaasd zijn hoeveel heerlijke landen/burgers er zijn zonder dat er een 'democratie :') ' is, als de onze.
Ik ben in zo'n 40 landen geweest, de besten daarvan waren altijd democratieen maar goed, smaken verschillen, sommige mensen preferen repressie als het maar om anderen gaat dan zijzelf.
In the beginning there was nothing, which exploded.
pi_168931805
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:32 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Veel plezier met je emigratie!
Ik blijf hier.
Vooral doen! en dan een mening over andere landen hebben 8)7
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:34:39 #64
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931806
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:32 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]

Zeer goed geinformeerd. Hmm weer zo'n lege argumentum ad verecundiam
Leeg dan toch ipv lege.
Anyway, tot je eens met iets intelligents en inhoudelijks komt kan ik niet anders dan Nootje gelijk geven..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:35:10 #65
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931813
quote:
12s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:34 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Vooral doen! en dan een mening over andere landen hebben 8)7
Oei, ik heb een mening :o
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931818
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:33 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Ik ben in zo'n 40 landen geweest, de besten daarvan waren altijd democratieen maar goed, smaken verschillen, sommige mensen preferen repressie als het maar om anderen gaat dan zijzelf.
Denken dat wij hier een democratie hebben :')
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:35:51 #67
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_168931823
quote:
10s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:30 schreef Peace99 het volgende:
Je zult verbaasd zijn hoeveel heerlijke landen/burgers er zijn zonder dat er een 'democratie :') ' is, als de onze.
Is dat de reden dat je zo gecharmeerd bent van Trump's autocratische neigingen?
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:37:06 #68
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168931833
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:35 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Denken dat wij hier een democratie hebben :')
Argumenteer svp eens inhoudelijk zonder emoticons. De tering.
pi_168931836
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:33 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Ik ben in zo'n 40 landen geweest, de besten daarvan waren altijd democratieen maar goed, smaken verschillen, sommige mensen preferen repressie als het maar om anderen gaat dan zijzelf.
In sommige landen is de knoet het beste, totdat die mensen er iets op gevonden hebben om werkelijk vreedzaam naast elkaar te leven. Zie Syrie, Irak, Lybie en zo.
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:39:23 #70
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931855
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:33 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

Ik ben in zo'n 40 landen geweest, de besten daarvan waren altijd democratieen maar goed, smaken verschillen, sommige mensen preferen repressie als het maar om anderen gaat dan zijzelf.
Martin Niemuller springs to mind.. Hier iig..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931857
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:58 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]
- lange post -
Rusland gedraagt zich als een grootmacht, dat is niets nieuws. Dat ze ingegrepen hebben in de verkiezingen is ook duidelijk. Net zoals het feit dat er een aantal pro-Russische personen in Trump's team zaten. Waar ik Manafort trouwens niet bij reken. Manafort is een campaign manager, dat deed ie voor Bush sr., Ronald Reagan, Bob Dole, Yanukovich, en derdewerelddictators. Na z'n werk voor Yanukovich wilde McCain hem niet, Trump daarna wel. Hij zou zo'n lange carriere als adviseur niet hebben als ie niet goed was in z'n job.

Je geeft trouwens een erg lang antwoord op een post die over het gebrek aan logica ging in de zaak van Flynn:
quote:
Flynn die zichzelf verraadt in een afgeluisterd telefoongesprek? Als voormalig hoofd van de militaire inlichtingendienst wist hij dat het gesprek werd opgenomen en door een analyst zou beluisterd worden, waarom zou hij dat doen als hij dacht dat hij iets illegaals deed? Iemand betrokken in een illegale samenzwering zou op veilig spelen.
En dat is nu net het enige dat waar je niets over zegt. Een waslijst van zaken die uitgebreid in het nieuws geweest zijn is geen antwoord op wat ik zeg. Dat is herhaling.
Anyway, goed moment om deze reeks uit m'n MyAT te gooien.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168931861
Vince McMahon in het Witte Huis, gezellig met de familie en een paar WWE hall of Famers (waaronder POTUS)

  donderdag 16 februari 2017 @ 00:40:03 #73
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931864
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:35 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Denken dat wij hier een democratie hebben :')
Nogmaals veel plezier met je emigratie w/
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:41:09 #74
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931870
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:39 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Rusland gedraagt zich als een grootmacht, dat is niets nieuws. Dat ze ingegrepen hebben in de verkiezingen is ook duidelijk. Net zoals het feit dat er een aantal pro-Russische personen in Trump's team zaten. Waar ik Manafort trouwens niet bij reken. Manafort is een campaign manager, dat deed ie voor Bush sr., Ronald Reagan, Bob Dole, Yanukovich, en derdewerelddictators. Na z'n werk voor Yanukovich wilde McCain hem niet, Trump daarna wel. Hij zou zo'n lange carriere als adviseur niet hebben als ie niet goed was in z'n job.

Je geeft trouwens een erg lang antwoord op een post die over het gebrek aan logica ging in de zaak van Flynn:

[..]

En dat is nu net het enige dat waar je niets over zegt. Een waslijst van zaken die uitgebreid in het nieuws geweest zijn is geen antwoord op wat ik zeg. Dat is herhaling.
Anyway, goed moment om deze reeks uit m'n MyAT te gooien.
:W

Echt hoor.. Doe eens wát minder slachtofferig..
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931893
quote:
7s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:35 schreef Ringo het volgende:

[..]

Is dat de reden dat je zo gecharmeerd bent van Trump's autocratische neigingen?
Zie die autocratische neigingen niet zo. Zie dat Trump geen oorlogen wil en dat hij weet dat er heel wat zaken niet kloppen wat betreft zijn USA.

Kan daar alleen al blij van worden. Als er een land is dat op deze wereldbol oorlog veroorzaakt... is het wel Amerika's wapen industrie/ olie. (Deep state .. dus)

Als ik de 'dem's' idioterie zie ka ik alleen maar zeggen ... "die dem's hebben heel wat te verbergen :Y "
pi_168931895
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:37 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]
De tering.
:W
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:44:58 #77
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168931897
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:44 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Zie die autocratische neigingen niet zo. Zie dat Trump geen oorlogen wil en dat hij weet dat er heel wat zaken niet kloppen wat betreft zijn USA.

Kan daar alleen al blij van worden. Als er een land is dat op deze wereldbol oorlog veroorzaakt... is het wel Amerika's wapen industrie/ olie. (Deep state .. dus)

Als ik de 'dem's' idioterie zie ka ik alleen maar zeggen ... "die dem's hebben heel wat te verbergen :Y "
Eyes wide shut.
Bizar.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168931904
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:39 schreef Nintex het volgende:
Vince McMahon in het Witte Huis, gezellig met de familie en een paar WWE hall of Famers (waaronder POTUS)

[ afbeelding ]
Zet je wel even een waarschuwing vooraf als je zo'n foto plaatst? Dan kunnen bepaalde lieden met een zware allergie even scrollen naar de volgende pagina of over een week weer terugkomen })
pi_168931911
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:46 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]

Zet je wel even een waarschuwing vooraf als je zo'n foto plaatst? Dan kunnen bepaalde lieden met een zware allergie even scrollen naar de volgende pagina of over een week weer terugkomen })
Een rare Donald brings blessings and peace.


Glas, water, storm

jimsciutto twitterde op donderdag 16-02-2017 om 00:45:56 Breaking: FBI NOT expected to pursue charges against #MichaelFlynn regarding phone calls w/Russian Ambassador, reports @evanperez reageer retweet
jimsciutto twitterde op donderdag 16-02-2017 om 00:47:02 More: FBI says Flynn was cooperative and provided truthful answers reageer retweet
Dit is net als met de campagne.

"Nee, echt nu is het afgelopen met die Trump, na dit komt hij er nooit meer bovenop"

Teflon Don, Level 534439 Supreme 5D Chess Master
pi_168931916
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:47 schreef Nintex het volgende:

[..]

Een rare Donald brings blessings and peace.
Ja zoiets, met veel tam tam aankondigen en waarschuwen dat je foto dan niet voor tere zieltjes is of iets dergelijks. We moeten toch rekening houden met mekaar niet? _O-
pi_168931936
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:47 schreef Nintex het volgende:
Trump, na dit komt hij er nooit meer bovenop"
Wedden van wel?

Trump blijkt uitermate veerkrachtig :Y
  donderdag 16 februari 2017 @ 00:58:27 #82
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168931960
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:39 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Rusland gedraagt zich als een grootmacht, dat is niets nieuws. Dat ze ingegrepen hebben in de verkiezingen is ook duidelijk. Net zoals het feit dat er een aantal pro-Russische personen in Trump's team zaten. Waar ik Manafort trouwens niet bij reken. Manafort is een campaign manager, dat deed ie voor Bush sr., Ronald Reagan, Bob Dole, Yanukovich, en derdewerelddictators. Na z'n werk voor Yanukovich wilde McCain hem niet, Trump daarna wel. Hij zou zo'n lange carriere als adviseur niet hebben als ie niet goed was in z'n job.

Je geeft trouwens een erg lang antwoord op een post die over het gebrek aan logica ging in de zaak van Flynn:

[..]

En dat is nu net het enige dat waar je niets over zegt. Een waslijst van zaken die uitgebreid in het nieuws geweest zijn is geen antwoord op wat ik zeg. Dat is herhaling.
Anyway, goed moment om deze reeks uit m'n MyAT te gooien.
Ik richtte mij juist meer op dit deel door nog een keer, ook voor mezelf, eea op een rij te zetten:

quote:
Inderdaad speculatie, het was een alternatief voor wat de meesten blijkbaar als een vanzelfsprekendheid beschouwen, dat Trump en co samenwerken met de Russen. Het gebrek aan logica irriteert me, allerlei zaken die als bewijs aangedragen worden zou je bij een echte samenzwering net niet verwachten.
Dat Flynn dom is geweest lijkt me vrij evident. En als we kunnen stellen dat hij dom handelt, maar precies net niet dom genoeg zou handelen als het wel om een of andere samenzwering zou gaan, daar kan ik niet zoveel mee. For the record, ik zie het op dit moment als het zoveelde Trump-administration-Rusland-lijntje en daarmee verdacht zonder dat er per se een samenzwering is van Trump&co; dat is iets wat in mijn beleving nog hard gemaakt zou moeten worden.

Verder kan ik niet in jouw hoofd kijken wat jij wel en niet weet en wat je wel en niet vanzelfsprekend vindt.
pi_168932011
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:58 schreef ExtraWaskracht het volgende:
Dat Flynn dom is geweest lijkt me vrij evident. En als we kunnen stellen dat hij dom handelt, maar precies net niet dom genoeg zou handelen als het wel om een of andere samenzwering zou gaan, daar kan ik niet zoveel mee. For the record, ik zie het op dit moment als het zoveelde Trump-administration-Rusland-lijntje en daarmee verdacht zonder dat er per se een samenzwering is van Trump&co; dat is iets wat in mijn beleving nog hard gemaakt zou moeten worden.
Blijf het vreemd vinden dat jullie Rusland als vijand zien :') Omdat het geen 'democratie' zou zijn als de onze .. of nog beter :+ ... als die 'democratie' van Amerika? -O-
Wat denk je wel niet dat Amerika voor een slinkse methoden gebruikt om Rusland in een kwaad daglicht te zetten? :X Maare... dat mag je hier natuurlijk niet hard op zeggen.

Wij, in Europa zijn er misschien nog wel erger aan toe :{

[ Bericht 4% gewijzigd door Peace99 op 16-02-2017 01:13:40 ]
pi_168932029
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:58 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ik richtte mij juist meer op dit deel door nog een keer, ook voor mezelf, eea op een rij te zetten:

[..]

Dat Flynn dom is geweest lijkt me vrij evident. En als we kunnen stellen dat hij dom handelt, maar precies net niet dom genoeg zou handelen als het wel om een of andere samenzwering zou gaan, daar kan ik niet zoveel mee. For the record, ik zie het op dit moment als het zoveelde Trump-administration-Rusland-lijntje en daarmee verdacht zonder dat er per se een samenzwering is van Trump&co; dat is iets wat in mijn beleving nog hard gemaakt zou moeten worden.

Verder kan ik niet in jouw hoofd kijken wat jij wel en niet weet en wat je wel en niet vanzelfsprekend vindt.
Wat sommigen hier niet wensen te begrijpen, omdat ze van de stelling uitgaan dat Trump een domme idioot is, is dat er natuurlijk lijntjes geweest zijn naar Rusland, maar via een keten, zodat Trump buiten schot blijft. Waarom zou je geen gebruik maken van Julian Assange om heks Hillary uit het Witte Huis te houden? Geen enkele president is er sinds 1850 ooit gekomen zonderr smerig spel te spelen. Dit keer was de Trump Train slimmer dan de holle campagne van Clinton. En daar kon die hele smerige media campagne van Trump bashen niet tegenop.
  donderdag 16 februari 2017 @ 01:13:23 #85
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168932038
quote:
11s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:08 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Blijf het vreemd vinden dat jullie Rusland als vijand zien :') Omdat het geen 'democratie' zou zijn als de onze .. of nog beter :+ ... als die 'democratie' van Amerika? -O-

Wij, in Europa zijn er misschien nog wel erger aan toe :{
Zolang Rusland doet aan annexatie en gifgas inzet tegen burgers zie ik niet zoveel bezwaar erin om ze als vijandig te beschouwen.
pi_168932048
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:13 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Zolang Rusland doet aan annexatie en gifgas inzet tegen burgers zie ik niet zoveel bezwaar erin om ze als vijandig te beschouwen.
En vliegtuigen met Nederlandse burgers uit de lucht schiet, kleinigheidje mischien maar ik val er, gek genoeg, nogal over.
In the beginning there was nothing, which exploded.
  donderdag 16 februari 2017 @ 01:16:55 #87
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168932060
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:15 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

En vliegtuigen met Nederlandse burgers uit de lucht schiet, kleinigheidje mischien maar ik val er, gek genoeg, nogal over.
Ja, true, op zich, maar dat kan ook 'gewoon' een foutje zijn geweest... lijkt me sterk dat soldaten gedacht hebben dat ze een passagiersvliegtuig zouden neerhalen.
  donderdag 16 februari 2017 @ 01:18:05 #88
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168932070
Dit lijkt wel een belangwekkend artikel: http://europe.newsweek.co(...)cations-557283?rm=eu
pi_168932091
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:13 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Zolang Rusland doet aan annexatie en gifgas inzet tegen burgers zie ik niet zoveel bezwaar erin om ze als vijandig te beschouwen.
https://pbs.twimg.com/media/C3x50wNXAAAucYF.jpg
:Y :'(
pi_168932111
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:15 schreef Tijger_nootje het volgende:

[..]

En vliegtuigen met Nederlandse burgers uit de lucht schiet, kleinigheidje mischien maar ik val er, gek genoeg, nogal over.
Bron?

[ Bericht 0% gewijzigd door Peace99 op 16-02-2017 01:33:22 ]
pi_168932118
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:13 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Zolang Rusland doet aan annexatie en gifgas inzet tegen burgers zie ik niet zoveel bezwaar erin om ze als vijandig te beschouwen.
Bron?
Ken er wel ene :Y dat was Killary die dat deed in Jemen en Syrie :r

[ Bericht 18% gewijzigd door Peace99 op 16-02-2017 01:31:38 ]
pi_168932127
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:11 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]

Wat sommigen hier niet wensen te begrijpen, omdat ze van de stelling uitgaan dat Trump een domme idioot is, is dat er natuurlijk lijntjes geweest zijn naar Rusland, maar via een keten, zodat Trump buiten schot blijft. Waarom zou je geen gebruik maken van Julian Assange om heks Hillary uit het Witte Huis te houden? Geen enkele president is er sinds 1850 ooit gekomen zonderr smerig spel te spelen. Dit keer was de Trump Train slimmer dan de holle campagne van Clinton. En daar kon die hele smerige media campagne van Trump bashen niet tegenop.
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:11 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]

Wat sommigen hier niet wensen te begrijpen, omdat ze van de stelling uitgaan dat Trump een domme idioot is, is dat er natuurlijk lijntjes geweest zijn naar Rusland, maar via een keten, zodat Trump buiten schot blijft. Waarom zou je geen gebruik maken van Julian Assange om heks Hillary uit het Witte Huis te houden? Geen enkele president is er sinds 1850 ooit gekomen zonderr smerig spel te spelen. Dit keer was de Trump Train slimmer dan de holle campagne van Clinton. En daar kon die hele smerige media campagne van Trump bashen niet tegenop.
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:16 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ja, true, op zich, maar dat kan ook 'gewoon' een foutje zijn geweest... lijkt me sterk dat soldaten gedacht hebben dat ze een passagiersvliegtuig zouden neerhalen.
Rusland heeft kortgeleden radarbeelden naar Nederland gestuurd waarin volgens de Russen zij en en de vrijheidstrijders in Oost Oekraine vrijgepleit worden van het neerschieten van het vliegtuig. Dat kan natuurlijk niet, dus de Nederlandse overheid heeft gezegd dat de beelden niet helemaal duidelijk zijn en ze verdere informatie (lees computercodes) van de Russen wensen. Ik zou die beelden van de Russen wel eens willen zien, zonder dat de regering in Den Haag denkt dat het gewone volk die beelden niet kan lezen of interpreteren. Dat vliegtuig is gewoon door een Oekraiens vliegtuig neergeschoten. Alle kogelgaten wijzen daarop. Als er echt overtuigende bewijzen waren dat de Russen het hadden gedaan hadden we de bewijzen gewoon dagen achter elkaar op TV gezien in de vorm van radarbeelden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Schorpioen65 op 16-02-2017 01:34:04 ]
pi_168932129
quote:
.@jasoninthehouse: We are sending a letter to DOJ Inspector General about mishandling of classified info.
Chaffetz, go for it! ^O^

De zgn. 'DEM's' hebben echt, menig draadje los :|W

Tot nu toe .... Trump _O_

[ Bericht 74% gewijzigd door Peace99 op 16-02-2017 02:34:32 ]
pi_168932544
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 00:58 schreef ExtraWaskracht het volgende:

[..]

Ik richtte mij juist meer op dit deel door nog een keer, ook voor mezelf, eea op een rij te zetten:

[..]

Dat Flynn dom is geweest lijkt me vrij evident. En als we kunnen stellen dat hij dom handelt, maar precies net niet dom genoeg zou handelen als het wel om een of andere samenzwering zou gaan, daar kan ik niet zoveel mee.
Je denkt niet dat iemand die minimaal 5 jaar gevangenisstraf wegens verraad riskeert iets voorzichtiger zal zijn dan iemand die niets heeft misdaan?
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168932558
Ah, de intelligence community vertrouwt hem niet echt;

https://www.wsj.com/artic(...)ald-trump-1487209351

quote:
Spies Keep Intelligence From Donald Trump
Decision to withhold information underscores deep mistrust between intelligence community and president

U.S. intelligence officials have withheld sensitive intelligence from President Donald Trump because they are concerned it could be leaked or compromised, according to current and former officials familiar with the matter.

The officials’ decision to keep information from Mr. Trump underscores the deep mistrust that has developed between the intelligence community and the president over his team’s contacts with the Russian government, as well as the enmity he has shown toward U.S. spy agencies. On Wednesday, Mr. Trump accused the agencies of leaking information to undermine him.

In some of these cases of withheld information, officials have decided not to show Mr. Trump the sources and methods that the intelligence agencies use to collect information, the current and former officials said. Those sources and methods could include, for instance, the means that an agency uses to spy on a foreign government.

A White House official said: “There is nothing that leads us to believe that this is an accurate account of what is actually happening.”

Intelligence officials have in the past not told a president or members of Congress about the ins and outs of how they ply their trade. At times, they have decided that secrecy is essential for protecting a source, and that all a president needs to know is what that source revealed and what the intelligence community thinks is important about it.

But in these previous cases in which information was withheld, the decision wasn’t motivated by a concern about a president’s trustworthiness or discretion, the current and former officials said.

It wasn’t clear Wednesday how many times officials have held back information from Mr. Trump.

The officials emphasized that they know of no instance in which crucial information about security threats or potential plotting has been omitted. Still, the misgivings that have emerged among intelligence officials point to the fissures spreading between the White House and the U.S. spy agencies.
Het artikel gaat door. Maar informatie zou als snoep worden uitgedeeld!!!
"Bleach is healthy. It's mostly water. And we are mostly water. Therefore, we are bleach."
pi_168932562
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 04:11 schreef OMG het volgende:
Ah, de intelligence community vertrouwt hem niet echt;

https://www.wsj.com/artic(...)ald-trump-1487209351

[..]

Het artikel gaat door. Maar informatie zou als snoep worden uitgedeeld!!!
Ontslaan die IC idioten :Y *O*
Opruimen O-) als ze niet willen medewerken }:|

Doen ze zelf toch ook O~)
pi_168932565
quote:
.@Ggreenwald on @TheDemocrats: “It's a party that has collapsed as a national political force in the United States."
En dat van een echte democraat _O_ _O_ _O_
pi_168932570
quote:
Putin Is Getting All He Ever Wanted From Trump

The resignation of U.S. national security adviser Michael Flynn shows how toxic any connection with Russia has become in Washington. It would be tempting to say the alleged help in getting Donald Trump elected has backfired for Russian President Vladimir Putin, but that is not the case: So far, he's been getting exactly what he wants from the U.S.

Flynn was forced to resign ostensibly because he had inaccurately described the content of his phone calls with Russian Ambassador Sergey Kislyak, which took place before Trump's inauguration. He was a liability to the administration in any case, because he seemed unable to get along with the Central Intelligence Agency. But it will stick in the public mind that Flynn went because he was too close to the Russians. "Russian for the Exit," trumpeted the front page of the New York Daily News.

Trump may be erratic, but it should be clear to him -- and to less mercurial people in his administration such as Secretary of State Rex Tillerson -- that any sign of engagement with Russia will be magnified by the media and used against the White House. It's unlikely that he will now reach out for talks with Russia on any all-embracing deal that would include, for example, expanded cooperation in the Middle East in exchange for U.S. inaction on Ukraine.

[..]

For Putin's Russia, a Trump-led U.S. is an adversary with diminished moral standing and no appetite for meddling in far-off regions. Putin is enjoying all the benefits he could expect from the Trump administration without having to pay for them. Even if Trump were inclined to sit down for meaningful talks with Putin about how they could address global issues, America's aversion to Russia would prevent that. So, for the first time since he came to power, Putin appears free to play his geopolitical game.
https://www.bloomberg.com(...)er-wanted-from-trump
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168932575
Piers Morgan over de media hypocratie:

http://insider.foxnews.co(...)ency-are-un-american
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 05:48:02 #101
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168932601
quote:
En Poetin krijgt dat alles voor een habbekrats. Trump de Dealmaker-in-Chief? Mijn reet!
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168932632
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 05:48 schreef Ulx het volgende:

[..]

En Poetin krijgt dat alles voor een habbekrats. Trump de Dealmaker-in-Chief? Mijn reet!
Lees jij van rechts naar links of ben je gewoon aan 't trolllen o|O
pi_168932642
Of jij kunt niet lezen. Zou ook zomaar kunnen. Voor de 483827e keer.
"Bleach is healthy. It's mostly water. And we are mostly water. Therefore, we are bleach."
pi_168932644
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 06:20 schreef OMG het volgende:
Of jij kunt niet lezen. Zou ook zomaar kunnen. Voor de 483827e keer.
Kom jij al terug naar Nederland?
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 06:49:01 #105
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168932688
Trump gaat zit dit weekend ook weer laten toejuichen. Benieuwd wanneer hij de opdracht geeft zijn hoofd in Mount Rushmore te laten hakken.
Volgens mij heeft de man we wat beters te doen dan een egomassage te krijgen.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168932695
Oh jeej! Nu blijk Flynn ook nog illegaal te zijn afgeluisterd door Obama. Dat gaat nog een staartje krijgen :D
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 06:59:32 #107
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168932712
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 06:51 schreef Refragmental het volgende:
Oh jeej! Nu blijk Flynn ook nog illegaal te zijn afgeluisterd door Obama. Dat gaat nog een staartje krijgen :D
Ja, Trump mag het gaan afschaffen. Zal hij leuk vinden.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 07:11:49 #108
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_168932759
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 04:54 schreef Peace99 het volgende:
Piers Morgan over de media hypocratie:

http://insider.foxnews.co(...)ency-are-un-american
Fake news, Bull Shit Media.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 07:29:34 #109
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168932899
quote:
2s.gif Op donderdag 16 februari 2017 07:11 schreef Ringo het volgende:

[..]

Fake news, Bull Shit Media.
SAD!
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 07:31:06 #110
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_168932907
Ik kan niet wachten op de volgende ochtend tweets. Vooral als hij een slecht humeur heeft is het smullen geblazen.

Oja; SAD!
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_168932949
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 06:59 schreef Ulx het volgende:

[..]

Ja, Trump mag het gaan afschaffen. Zal hij leuk vinden.
Denk dat hij het inderdaad leuk gaat vinden. Trump wordt zoals vaker weer ontzettend onderschat, en dat is misschien ook een sterk punt van hem.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 07:49:39 #112
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168932999
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 04:54 schreef Peace99 het volgende:
Piers Morgan over de media hypocratie:

http://insider.foxnews.co(...)ency-are-un-american
Kritiek op de Grote Roerganger is onamerikaans. Goed argument van die engelsman.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:07:06 #113
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168933124
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 07:49 schreef Ulx het volgende:

[..]

Kritiek op de Grote Roerganger is onamerikaans. Goed argument van die engelsman.
Bovendien doen Trump en zijn circus eigenlijk al het werk zelf, wat betreft 'de-legitimizing'
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 08:12:55 #114
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168933155
http://www.politico.com/m(...)-are-american-214785

quote:
Dear Baby Donald: Leaks Are as American as Apple Pie

Stop whining about the leakers, Mr. President, and get your own house in order


Will somebody please introduce Donald Trump the candidate to Donald Trump the president?

Such was his enthusiasm for unauthorized, unlawful leaks last summer that while on the hustings, he made mighty bales of hay over the hacked Democratic National Committee emails, even going so far as to urge Russia’s hackers to release Hillary Clinton’s “missing” emails if they had them. In the fall, he gloried in WikiLeaks’ sluicing of John Podesta’s emails into the public domain, using them to score political points against Clinton. The Trump camp, said Podesta, had advance knowledge of the hack.

On Wednesday morning, Trump’s tongue-clucking supplanted his previous cheerleading of leaks. In a pair of seminal tweets, he first bawled that “Information is being illegally given to the failing @nytimes & @washingtonpost by the intelligence community (NSA and FBI?). Just like Russia.” A few hours later he reiterated that position, stating that “classified information [being] illegally given out by ‘intelligence’ like candy. Very un-American!”

Un-American? Why, there is nothing more All-American than a leak! The Pentagon Papers, for example, which revealed the inner machinations of U.S. war policy and were published by the New York Times, the Washington Post and elsewhere. The Iran-Contra revelations. The diplomatic and military documents liberated by Chelsea Manning and disseminated by WikiLeaks. The Snowden cache. The Panama Papers leaks and the day-by-day leaking of classified and confidential information upon which the foundation of Page One journalism rests.

To a one, these leaks helped citizens and officeholders learn what powers were being flexed behind the scenes in their names but without their sanction. Now that he’s president and not a mere campaigner, Trump has taken the convenient position that leaks are dangerous and illegal things and that secrets should be kept secret in the name of national security. But as Sen. Daniel Patrick Moynihan noted long ago, excessive secrecy harms national security by blocking policymakers from the information that aids informed decision-making. For example, the U.S. Army and FBI denied President Harry Truman access to the “Venona decryptions”—the intercepts that documented Soviet espionage in the United States, because they deemed his White House too leaky!

The leaks that have just exposed the lies of former national security adviser Michael Flynn have done the nation—and Vice President Mike Pence—a great mitzvah by unmasking his subterfuges. Flynn, you’ll recall, lied to Pence’s face about his pre-inauguration contacts with the Russians, and Pence carried those lies onto TV, where he shared them in January. It wasn’t until he read a Washington Post report about Flynn’s lies that he began his inquiries and learned what other White House officials had learned a couple of weeks earlier. Thus did Pence avoid becoming his generation’s Truman.

Elements of the conservative media (Daily Beacon and Daily Caller, for example) have attempted to sketch the Flynn leaks as a counterintelligence operation by the “Deep State” and former Obama officials to undermine the Trump presidency, a theory the president himself appears to endorse in his tweets. Without a doubt, the sharp knives of the existing and exiled bureaucracy can hobble and gimp the incoming administrations they oppose. It’s called obstruction, and both parties play the game, denying the Flynn leaks any status as exceptional.

Information is power, which is why bureaucracies hoard and declare it secret. Leaks, as the history books, memoirs and newspaper archives show us, are one of the most important ways government bureaucracies inform government bureaucracies what the government bureaucracies are doing. Only somebody who lived on an island of naiveté would ever move into the White House and think the Deep State won’t leak against him. Likewise, every president dispenses privileged information to the press and political allies to assist in his policymaking. Once—and if—he gets his bearings, President Trump will help himself to these behaviors. This is leaking, too, and it’s All-American, too.

The motives behind the Flynn leaks deserve our scrutiny. Did the intelligence officials who collected Flynn’s conversations with the Russian ambassador and then, as has been hypothesized, leak them do so to undermine the president and boost their own stock? Possibly, and worthy of a Page One story. Did FBI investigators tell the press about Flynn’s lies for similar self-aggrandizing reasons? Again, I’d both assign and read that story. But I’m less shocked about bureaucracies leaking truthful and civically valuable information about a powerful and dangerous liar in government than I am in learning they aren’t robots who are slaves to a key that Baby Donald sticks into their back and winds them up with.

Long ago, media scholar Stephen Hess built out a taxonomy of leaks that should guide our thinking in reading the news. (Warning, I’m cribbing myself here.) Leakers leak for a reason, and not always to preserve the Constitution. Deep Throat—aka Mark Felt—leaked because he thought he was unjustly being passed over for the directorship of the FBI and wanted to injure President Richard Nixon, an “Animus Leak” in the Hess parlance. Leakers leak to boost their own egos; they leak as goodwill deposits with a reporter, hoping they can make a withdrawal later. They leak to advance their policy initiative to destroy a rival’s policy initiative or to gauge public reaction to an idea or to blow the whistle on wrongdoing.

If Trump hopes to tame the leak monster—something no other leak-hating president has ever done—he might want to stop lying first so as not to antagonize the leakers. But you know how likely that is.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:14:56 #115
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_168933161
quote:
Ik vraag me stiekem toch af voor wie deze artikelen geschreven worden. Donalds reactie zal toch hetzelfde zijn SAD, FAKE NEWS, etc. En de mensen die tegen hem zijn weten dit al...
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:18:41 #116
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_168933183
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 07:41 schreef Refragmental het volgende:
Denk dat hij het inderdaad leuk gaat vinden.
En dat hij vervolgens het martelen weer invoert omdat ie toch ergens z'n inlichtingen vandaan moet halen.
quote:
Trump wordt zoals vaker weer ontzettend onderschat, en dat is misschien ook een sterk punt van hem.
Als je je tegenstander weet te verrassen met onvermoede talenten, is dat natuurlijk een kracht. Het probleem met Trump is dat hij groot is geworden door big talk en bluf, hij overschat en overschreeuwt zichzelf eerder dan dat hij in stilte aan een overwinningsstrategie werkt. Als iets hem gaat opbreken in het presidentschap is het zijn on-talent om tijdens het politieke spel de kaarten op tafel te houden.
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:21:46 #117
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_168933202
quote:
2s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:14 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Ik vraag me stiekem toch af voor wie deze artikelen geschreven worden. Donalds reactie zal toch hetzelfde zijn SAD, FAKE NEWS, etc. En de mensen die tegen hem zijn weten dit al...
De truuk is nochtans simpel. Je schrijft een vernietigend artikel over Trump, maar je gebruikt een misleidend positieve of mogelijk verkeerd te interpreteren quote als titel. Hij leest het toch niet en zal gewoon op twitter linken naar je artikel.

Minpunt is wel dat 95% van zijn volgelingen ook niet meer dan die titel gaan lezen. Maar je bereikt die overige 5% wel.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:24:29 #118
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168933228
quote:
2s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:14 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
[..]

Ik vraag me stiekem toch af voor wie deze artikelen geschreven worden. Donalds reactie zal toch hetzelfde zijn SAD, FAKE NEWS, etc. En de mensen die tegen hem zijn weten dit al...
Gewoon voor iedereen. Zijn ook artikelen die gewoon geschreven moeten worden.Ben dus ook blij dat ze (nog steeds) geschreven worden. ^O^

Zou fraai worden als artikelen niet meer geschreven worden omdat de reactie vh onderwerp voorspelbaar is zeg... -O-

[ Bericht 13% gewijzigd door Whiskers2009 op 16-02-2017 08:29:34 ]
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:28:07 #119
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_168933256
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:24 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Gewoon voor iedereen. Zijn ook artikelen die gewoon geschreven moeten worden.Ben dus ook blij dat ze (nog steeds) geschreven worden. ^O^

Zou fraai worden als artikelen niet meer geschreven worden omdat de reactie vh onderwerp voorspelbaar is zeg... -O- ^O^
True.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:31:05 #120
104871 remlof
Europees federalist
pi_168933275
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:27 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]


[..]


[..]

Rusland heeft kortgeleden radarbeelden naar Nederland gestuurd waarin volgens de Russen zij en en de vrijheidstrijders in Oost Oekraine vrijgepleit worden van het neerschieten van het vliegtuig. Dat kan natuurlijk niet, dus de Nederlandse overheid heeft gezegd dat de beelden niet helemaal duidelijk zijn en ze verdere informatie (lees computercodes) van de Russen wensen. Ik zou die beelden van de Russen wel eens willen zien, zonder dat de regering in Den Haag denkt dat het gewone volk die beelden niet kan lezen of interpreteren. Dat vliegtuig is gewoon door een Oekraiens vliegtuig neergeschoten. Alle kogelgaten wijzen daarop. Als er echt overtuigende bewijzen waren dat de Russen het hadden gedaan hadden we de bewijzen gewoon dagen achter elkaar op TV gezien in de vorm van radarbeelden.
Ah we hebben hier ook een Russische trol, wat leuk!

Betaalt het Kremlin goed voor de poep die je hier post?
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:36:45 #122
104871 remlof
Europees federalist
pi_168933341
quote:
Dat gaat heel veel bodybags opleveren die terug naar de VS moeten.
pi_168933385
quote:
Lijkt mij stug, Donald is een vredelievende president die geen oorlog wil.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 08:43:00 #124
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168933420
quote:
2s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:40 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Lijkt mij stug, Donald is een vredelievende president die geen oorlog wil.
Inderdaad. Killary gaat dat soort dingen doen. Trumpgod niet!
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:47:01 #125
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168933464
quote:
Waarom wordt alle nieuws hier tegenwoordig in de herhaling gepost? 2 of 3 of meer keer? Dat was gisterenavond al bekend en is ook gepost in deze reeks. .. -O-
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168933480
quote:
15s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:36 schreef remlof het volgende:

[..]

Dat gaat heel veel bodybags opleveren die terug naar de VS moeten.
Ja en?
pi_168933482
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:47 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Waarom wordt alle nieuws hier tegenwoordig in de herhaling gepost? 2 of 3 of meer keer? Dat was gisterenavond al bekend en is ook gepost in deze reeks. .. -O-
Ja en?
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 08:48:51 #128
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168933483
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:47 schreef Whiskers2009 het volgende:

[..]

Waarom wordt alle nieuws hier tegenwoordig in de herhaling gepost? 2 of 3 of meer keer? Dat was gisterenavond al bekend en is ook gepost in deze reeks. .. -O-
Na een paar keer herhalen is het de waarheid en geen fake-news. Not SAD!
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168933502
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 07:49 schreef Ulx het volgende:

[..]

Kritiek op de Grote Roerganger is onamerikaans. Goed argument van die engelsman.
Onderbouwde kritiek of nepnieuws gebaseerd op niet geverifieerde leugens zijn twee verschillende dingen. Helaas is de mainstream media verlaagd tot een paparazzi niveau. Zo heb ik mijn provider al gevraagd CNN uit mijn pakket te verwijderen. Puur uit principiële overweging.
pi_168933526
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:50 schreef Elzies het volgende:

[..]

Zo heb ik mijn provider al gevraagd CNN uit mijn pakket te verwijderen. Puur uit principiële overweging.
:D :'( :D .
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168933578
quote:
10s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:52 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

:D :'( :D .
Je bent een man van principes of niet. :)
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 08:59:09 #132
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168933605
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:56 schreef Elzies het volgende:

[..]

Je bent een man van principes of niet. :)
Yep. Bij ongewenst nieuws moet je principieel je handen op je oren houden en hard LALALALAAAAA gaan roepen. Ik geef je geen ongelijk.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 08:59:22 #133
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168933611
Ik begrijp het wel hoor, dit wil jij immers liever niet zien:

An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168933620
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:59 schreef Ulx het volgende:

[..]

Yep. Bij ongewenst nieuws moet je principieel je handen op je oren houden en hard LALALALAAAAA gaan roepen. Ik geef je geen ongelijk.
Ik wil eerlijk nieuws, geen nepnieuwsvervuiling zoals CNN die ten toon spreid. Dus een boycot.
  donderdag 16 februari 2017 @ 09:00:22 #135
177582 Ryon
Alle neuzen naar rechts
pi_168933625
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:59 schreef kladderadatsch het volgende:
Ik begrijp het wel hoor, dit wil jij immers liever niet zien:

Als Trump-fan moet je om principiële redenen af en toe je kop in het zand durven steken.
For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
--
Mijn meningen zijn gewoon feiten. Ik heb gelijk en anderen hebben ongelijk - TB / Ryon
pi_168933642
Ik kijk altijd naar Fox voor een genuanceerd verhaal.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  donderdag 16 februari 2017 @ 09:02:34 #137
104871 remlof
Europees federalist
pi_168933652
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:48 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Ja en?
Dan blijft er helemaal niets van z'n record-low populariteit over.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 09:03:30 #138
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168933671
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:01 schreef xpompompomx het volgende:
Ik kijk altijd naar Fox voor een genuanceerd verhaal.
Ik volg Infowars, Breitbart en Russia Today voor objectieve verslaggeving. En de twitterfeed van TrumpGod. Want TrumpGod spreekt de waarheid.


[ Bericht 21% gewijzigd door Ulx op 16-02-2017 09:09:08 ]
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 09:03:49 #139
104871 remlof
Europees federalist
pi_168933673
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:01 schreef xpompompomx het volgende:
Ik kijk altijd naar Fox voor een genuanceerd verhaal.
Ik haal al mijn nieuws van RTV, nu weet ik zeker dat de Oekraïne MH17 heeft neergeschoten.
  donderdag 16 februari 2017 @ 09:14:33 #140
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_168933814
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 08:56 schreef Elzies het volgende:

[..]

Je bent een man van principes of niet. :)
Dat slaat werkelijk als een pik op een drumstel.

Je hebt CNN er niet mee. Je hebt je provider er niet mee. Je betaalt er niet minder door. CNN krijgt niet minder geld.

Het enige wat je doet is de wanden van je bubbel versterken. Good luck with that.

SAD!
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_168933869
Als Nederlander je provider vragen om CNN uit het pakket te verwijderen omwille van principes. Man man man, wat een grootheidswaanzin ook eigenlijk.
pi_168933870
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:14 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dat slaat werkelijk als een pik op een drumstel.

Je hebt CNN er niet mee. Je hebt je provider er niet mee. Je betaalt er niet minder door. CNN krijgt niet minder geld.

Het enige wat je doet is de wanden van je bubbel versterken. Good luck with that.

SAD!
Ik wil gewoon geen nepnieuwsvervuiling van CNN op mijn kabel. Gewoon een persoonlijke keuze.

Daar is niets sad aan.
pi_168933885
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:19 schreef Elzies het volgende:

[..]

Ik wil gewoon geen nepnieuwsvervuiling van CNN op mijn kabel. Gewoon een persoonlijke keuze.

Daar is niets sad aan.
Ga je hem inruilen voor Russia Today?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168933886
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:00 schreef Elzies het volgende:

[..]

Ik wil eerlijk nieuws, geen nepnieuwsvervuiling zoals CNN die ten toon spreid. Dus een boycot.
Spreidt.

#internettaalregels
pi_168933899
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:20 schreef Kaas- het volgende:

[..]

Spreidt.

#internettaalregels
Tentoonspreidt.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 16 februari 2017 @ 09:22:22 #146
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_168933901
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:19 schreef Elzies het volgende:

[..]

Ik wil gewoon geen nepnieuwsvervuiling van CNN op mijn kabel. Gewoon een persoonlijke keuze.

Daar is niets sad aan.
Dan kijk je niet. Jezus zeg. Je bent toch niet achterlijk?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_168933903
quote:
10s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:20 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Ga je hem inruilen voor Russia Today?
Fantastische zender. ^O^
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 09:23:17 #148
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168933911
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:22 schreef Elzies het volgende:

[..]

Fantastische zender. ^O^
Ik vind ze toch wat te subjectief vergeleken met Btreitbart
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168933913
quote:
8s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:22 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Tentoonspreidt.
Je moet die man niet te veel in een keer willen leren.
pi_168933935
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:22 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dan kijk je niet. Jezus zeg. Je bent toch niet achterlijk?
Nee, principieel. :)

Intussen lig ik in een deuk hoe deelnemers nu aan het happen zijn en zelfs verontwaardigd reageren.

Alsof ik werkelijk mijn provider zou bellen om te vragen of ze CNN willen verwijderen. Je kunt mensen tegenwoordig ook van alles wijsmaken. Hilarisch! _O-
pi_168933944
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 22:51 schreef Puddington het volgende:

[..]

I want to get off Mr Trump's wild ride :'(
Laat hem voorlopig nog maar even zitten. Alleen voor mijn plezier natuurlijk, pure komedie die man. :')
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  donderdag 16 februari 2017 @ 09:26:53 #152
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168933959
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:24 schreef Elzies het volgende:

[..]

Nee, principieel. :)

Intussen lig ik in een deuk hoe deelnemers nu aan het happen zijn en zelfs verontwaardigd reageren.

Alsof ik werkelijk mijn provider zou bellen om te vragen of ze CNN willen verwijderen. Je kunt mensen tegenwoordig ook van alles wijsmaken. Hilarisch! _O-
Hangt ook een beetje af van wie het komt, hè Elzies.. Bij sommige personen kun je 't je beter voorstellen dan bij anderen..
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 16 februari 2017 @ 09:27:23 #153
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_168933966
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:24 schreef Elzies het volgende:

[..]

Nee, principieel. :)

Intussen lig ik in een deuk hoe deelnemers nu aan het happen zijn en zelfs verontwaardigd reageren.

Alsof ik werkelijk mijn provider zou bellen om te vragen of ze CNN willen verwijderen. Je kunt mensen tegenwoordig ook van alles wijsmaken. Hilarisch! _O-
Troll confirmed.

Thank you for your cooperation.

:D
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_168933985
Nou hup, word eens wakker Trumpie. Ik wil tweets zien..
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_168933989
Wacht... zijn er nog mensen die CNN serieus nemen? Zelfs na de tig bewezen leugens? _O-
pi_168933998
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:24 schreef Elzies het volgende:

[..]

Nee, principieel. :)

Intussen lig ik in een deuk hoe deelnemers nu aan het happen zijn en zelfs verontwaardigd reageren.

Alsof ik werkelijk mijn provider zou bellen om te vragen of ze CNN willen verwijderen. Je kunt mensen tegenwoordig ook van alles wijsmaken. Hilarisch! _O-
Dus zo principieel ben je ook weer niet?
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168934010
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:29 schreef Refragmental het volgende:
Wacht... zijn er nog mensen die CNN serieus nemen? Zelfs na de tig bewezen leugens? _O-
Ach, er zijn ook mensen die Donald, Breitbart, Russia Today en Infowars nog serieus nemen, dus wat dat betreft is het wel zo eerlijk om dat ook bij CNN te doen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168934168
quote:
11s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:30 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Ach, er zijn ook mensen die Donald, Breitbart, Russia Today en Infowars nog serieus nemen, dus wat dat betreft is het wel zo eerlijk om dat ook bij CNN te doen.
Goede reden ook ^O^
pi_168934179
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:40 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Goede reden ook ^O^
Ongeveer van het niveau 'Donald is een sterke president, want hij is president'. Ik pas me graag aan.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 16 februari 2017 @ 09:41:26 #160
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168934183
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:40 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Goede reden ook ^O^
Nieuws van alle kanten.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 16 februari 2017 @ 09:45:41 #161
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168934244
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:22 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Dan kijk je niet. Jezus zeg. Je bent toch niet achterlijk?
Nou... :X
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 09:45:43 #162
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168934247
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:29 schreef Refragmental het volgende:
Wacht... zijn er nog mensen die CNN serieus nemen? Zelfs na de tig bewezen leugens? _O-
Neem jij Trump serieus?
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168934305
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:24 schreef Elzies het volgende:

[..]

Je kunt mensen tegenwoordig ook van alles wijsmaken. Hilarisch! _O-
Daar waren we al achter toen Trump de verkiezingen won.
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:03:39 #164
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_168934491
U.S. ALLIES CONDUCT INTELLIGENCE OPERATION AGAINST TRUMP STAFF AND ASSOCIATES, INTERCEPTED COMMUNICATIONS

quote:
Worse, the United States is now in a situation that may be unprecedented—where European governments know more about what is going on in the Executive Branch than any elected American official.
Lovely
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:07:18 #165
295722 Euribob
Plus 150 Basispunten
pi_168934543
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:25 schreef venomsnake het volgende:

[..]

Laat hem voorlopig nog maar even zitten. Alleen voor mijn plezier natuurlijk, pure komedie die man. :')
Lol is er nu wel vanaf. Die kerel is een schande voor de democratie en de rechtsstaat en zou zich dat aan moeten trekken. Maar wat wil je van iemand met werkelijk nul zelfreflectie.
Choking on those tossed salads and scrambled eggs
pi_168934791
quote:
15s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:07 schreef Euribob het volgende:

[..]

Lol is er nu wel vanaf. Die kerel is een schande voor de democratie en de rechtsstaat en zou zich dat aan moeten trekken. Maar wat wil je van iemand met werkelijk nul zelfreflectie.
De grap is natuurlijk dat zo'n man nooit af zal treden, in tegenstelling tot Nixon (die al weinig zelfreflectie had).

Hij wordt de eerste president van de VS die wordt afgezet.
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:33:03 #167
104871 remlof
Europees federalist
pi_168935010
quote:
7s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:21 schreef Sloggi het volgende:

Hij wordt de eerste president van de VS die wordt afgezet.
Daar verheug ik me al ten zeerste op.

En dan levenslang in het gevang voor landverraad.
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:34:45 #168
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168935031
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:33 schreef remlof het volgende:

[..]

Daar verheug ik me al ten zeerste op.

En dan levenslang in het gevang voor landverraad.
Dat zou een zware klap voor het wereldwijde nationaalpopulisme zijn :(
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:35:31 #169
104871 remlof
Europees federalist
pi_168935041
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:34 schreef Perrin het volgende:

[..]

Dat zou een zware klap voor het wereldwijde nationaalpopulisme zijn :(
Daarom.
pi_168935048
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:34 schreef Perrin het volgende:

[..]

Dat zou een zware klap voor het wereldwijde nationaalpopulisme zijn :(
Nee hoor, koren op hun molen. Want CNN met hun fake news heeft die man dan in het gevang gesmeten. Niet zijn eigen handelen.
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:36:54 #171
462746 Linus_van_Pelt
met blauw dekentje
pi_168935049
Dat zou wel mooi zijn voor Melania, wel het geld en niet de man.
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:37:55 #172
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168935059
quote:
15s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:36 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Nee hoor, koren op hun molen. Want CNN met hun fake news heeft die man dan in het gevang gesmeten. Niet zijn eigen handelen.
De groep mensen die in dat soort praatjes trapt, wordt volgens mij wel (wellicht tijdelijk) kleiner.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_168935061
Inmiddels heeft Trump het helemaal gehad met de inlichtingendiensten en gaat hij een vriend van Bannon vragen om die CIA eens door te lichten.

https://www.nytimes.com/2(...)n-feinberg.html?_r=0

Dit kan alleen maar goed aflopen voor Trump, dit kan op geen enkele wijze kwaad bloed zetten.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:39:36 #174
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168935087
Als ik Trump was, zou ik mijn eten en drinken maar laten voorproeven de komende tijd :P
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_168935115
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:37 schreef Ludachrist het volgende:
Inmiddels heeft Trump het helemaal gehad met de inlichtingendiensten en gaat hij een vriend van Bannon vragen om die CIA eens door te lichten.

https://www.nytimes.com/2(...)n-feinberg.html?_r=0

Dit kan alleen maar goed aflopen voor Trump, dit kan op geen enkele wijze kwaad bloed zetten.
Die man gaat zo gemangeld worden door de intelligence community. Het begint er namelijk sterk op te lijken dat ze al die info over de connecties van de campagne van Trump met Rusland al gewoon hadden. Volgens mij wachten ze alleen nog het juiste moment af voor ze de dijk doorsteken en die enorme hoop verzamelde stront die er achter ligt over de man heen te laten spoelen.
pi_168935120
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:37 schreef Ludachrist het volgende:

Dit kan alleen maar goed aflopen voor Trump, dit kan op geen enkele wijze kwaad bloed zetten.
Och, toen Nixon geirriteerd raakt omdat hij vond dat de FBI te soft optrad tegen het leaken van de Pentagon Papers en besloot maar een groep ex-FBI-klusjesmannen in dienst te nemen als direkt door het Witte Huis gecontroleerde politiek-gestuurd privaat inlichtingendienstje, die buiten de methodes van de rechtstaat en parlementaire machten kon handelen, was dat toch ook niet het begin van het einde van de president?
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_168935128
opvolger van Puzder komt van de november/december shortlist:

Catherine Templeton
* President of Brawley Templeton
* Fmr. Director of the South Carolina Department of Health and Environmental Control
* Fmr. Director of the South Carolina Department of Labor
* Fmr. Attorney at Ogletree Deakins
* Fmr. Process Engineer at Milliken & Company
* B.A. in Political Economics and Philosophy, European Studies at the University of Antwerpen in Belgium, J.D. from South Carolina School of Law

Joseph Guzman
* Director of the CLS Program at Michigan State University
* Assistant Professor in Labor Relations and Human Resources at Michigan State University
* Fmr. Virginia Commissioner at the Education Commission
* Fmr, Principal at StatGlobal
* Fmr. Deputy Assistant Secretary of the US Air Force
* Fmr. Deputy Assistant Secretary of the US Navy
* Fmr. Deputy Director for Biometrics Management at the Defense Department
* Fmr. Senior Economist at CNA Corporation
* Fmr. Associate Economist at RAND
* B.Sc. in Civil Engineering from the University of Arizona, M.A. in Economics from Stanford University, M.A. in Business Research from Stanford University, M.Sc. in Statistics from Stanford University, MBA from the University of Arizona Eller School of Business, Ph.D. in Economic Analysis and Policy from Stanford University

Peter Kirsanow
* Partner in the Labor & Employment Practice Group at Benech Friedlander Coplan & Aronoff
* Fmr. Member of the National Labor Relations Board
* Fmr. Member of the US Commission on Civil Rights
* Fmr. Senior Labor Counsel of Leaseway Transportation
* Fmr. Cleveland City Labor Counsel
* B.A. from Cornell University, J.D. from Cleveland-Marshall College of Law

Alexander Acosta
* Dean of the Florida International University College of Law
* Chairman of U.S. Century Bank
* Fmr. US Attorney for Southern District of Florida
* Fmr. Assistant Attorney General in the Civil Rights Division at the Department of Justice
* Fmr. Member of the National Labor Relations Board
* Fmr. Lecturer on employment law, disability-based discrimination law, and civil rights law at the George Mason University School of Law
* Fmr. Employment & Labor Issues Attorney at Kirkland and Ellis
* Fmr. Law Clerk at the US Court of Appeals
* B.A. in Economics from Harvard College, J.D. from Harvard Law School
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:43:44 #178
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168935148
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:37 schreef Ludachrist het volgende:
Inmiddels heeft Trump het helemaal gehad met de inlichtingendiensten en gaat hij een vriend van Bannon vragen om die CIA eens door te lichten.

https://www.nytimes.com/2(...)n-feinberg.html?_r=0

Dit kan alleen maar goed aflopen voor Trump, dit kan op geen enkele wijze kwaad bloed zetten.
Heel slim weer dit.. 8)7
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168935162
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:41 schreef RM-rf het volgende:

[..]

Och, toen Nixon geirriteerd raakt omdat hij vond dat de FBI te soft optrad tegen het leaken van de Pentagon Papers en besloot maar een groep ex-FBI-klusjesmannen in dienst te nemen als direkt door het Witte Huis gecontroleerde politiek-gestuurd privaat inlichtingendienstje, die buiten de methodes van de rechtstaat en parlementaire machten kon handelen, was dat toch ook niet het begin van het einde van de president?
Dat is waar. Ik slik mijn sarcasme in, het is inderdaad een uitstekende zet van Donald om de inlichtingendiensten weer onder controle te krijgen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168935183
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:37 schreef Ludachrist het volgende:
Inmiddels heeft Trump het helemaal gehad met de inlichtingendiensten en gaat hij een vriend van Bannon vragen om die CIA eens door te lichten.

https://www.nytimes.com/2(...)n-feinberg.html?_r=0

Dit kan alleen maar goed aflopen voor Trump, dit kan op geen enkele wijze kwaad bloed zetten.
Draining the swamp, een heel logische keuze - kan die meteen wat claims aan zichzelf laten toewijzen.

quote:
Through Cerberus, his private equity company, Mr. Feinberg has strong ties to the government contracting industry. Cerberus owns DynCorp International, which has had a wide array of large contracts providing security to the State Department and other agencies. DynCorp is now locked in a major legal dispute over the fate of a $10 billion State Department contract that it previously held to provide air support for counternarcotics operations overseas.

John F. Kelly, the new Homeland Security secretary, was paid $166,000 a year as a DynCorp adviser until he was named to the new administration.
Dat staat nooit in die copy paists en foto-ops van antiderivative.
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:47:06 #181
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_168935214
quote:
After Election, Trump’s Professed Love for Leaks Quickly Faded
WASHINGTON — As a candidate for president, Donald J. Trump embraced the hackers who had leaked Hillary Clinton’s emails to the press, declaring at a rally in Pennsylvania, “I love WikiLeaks!”

To the cheering throngs that night, Mr. Trump marveled that “nothing is secret today when you talk about the internet.” The leakers, he said, had performed a public service by revealing what he called a scandal with no rival in United States history. (New York Times).
pi_168935276
quote:
10s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:47 schreef Nibb-it het volgende:

[..]

Gelezen op Reddit:

quote:
October: "Who cares about where the leaks came from? Look into the content!"
February: "Who cares about the content! Look into where they came from!"
En het meest hilarische/treurige is dat je precies hetzelfde in deze thread leest. Je zou eens wat oude topics in deze reeks door moeten lezen, van voor de verkiezingen. De hypocrisie is bijna misselijkmakend.
  donderdag 16 februari 2017 @ 10:58:01 #183
462746 Linus_van_Pelt
met blauw dekentje
pi_168935365
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:51 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Gelezen op Reddit:

[..]

En het meest hilarische/treurige is dat je precies hetzelfde in deze thread leest. Je zou eens wat oude topics in deze reeks door moeten lezen, van voor de verkiezingen. De hypocrisie is bijna misselijkmakend.
Het is echt belachelijk inderdaad. Ik snap ook wel dat iedereen in zekere zin hypocriet is en iets meer kan hebben van iemand die zijn steunen/leuk vinden dan van iemand die ze verafschuwen. Trump is alleen intussen extreem over allerlei grenzen gegaan. Ik snap serieus niet dat mensen nog steeds proberen om hem te verdedigen.
pi_168935396
Hoekje personeelszaken:

Geinstalleerd als:
Senior Director for India, Pakistan and Central Asia at the National Security Council: Brigadier-General Robin Fontes
---------
Shortlist voor 2 posities voor 5th U.S. Circuit Court of Appeals:
Don Willett (Texas Supreme Court Justice)
Reed O’Connor (U.S. District Court Judge)
Michael Massengale (Texas appeals court Justice)
Brett Busby (Texas appeals court Justice)
James Ho (Fmr. Texas solicitor general)
Andy Oldham (Deputy counsel to Governor Greg Abbott)

John Cornyn & Ted Cruz gaan hierbij helpen.
------------
Frontrunner voor:
Secretary of the Army
* Michael Meese (Ret. US Army Brigadier General, Fmr. Deputy at ISAF, Fmr. Director of the Department of Social Science at West Point, Fmr. Director of the American Armed Forces Mutual Aid Association)
-----------
Shortlist voor:
Solicitor General
* George Conway (Appellate Attorney, Litigator, Partner at Wachtell, Lipton, Rosen & Katz)
* Christopher Landau (Appellate Attorney, Litigator, Partner at Kirkland & Ellis)
* Kannon Shanmugam (Appellate Attorney, Litigator, Partner at Williams & Connolly)
* Miguel Estrada (Appellate Attorney, Litigator, Partner at Gibson Dunn & Crutcher)
* John Eastman (Professor of Law at Chapman University School of Law, Director of the Center for Constitutional Jurisprudence at the Claremont Institute)
---------
nieuwe namen op de Trump-lijst voor:
Director of the Office of National Drug Control Policy
* Frank Guinta (Fmr. Rep. from New Hampshire, Fmr. Mayor of Manchester, Co-Founder of The Bipartisan Task Force to Combat the Heroin Epidemic)
* Andrea Barthwell (Associate Professor at Stony Brook Medicine Medical Center and University, Chief Medical Officer at The Manor, Director of Two Dreams Addiction Clinic, President of Encounter Medical Group, Member of the American Society of Addiction Medicine, President of EMGlobal, Fmr. Director of Hythiam, Fmr. Deputy Director in the Office of National Drug Control Policy at the Office of the President of the US)
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
pi_168935416
Het is wel veelzeggend voor het prutswerk van die Trump-administratie dat die lijstjes van je vier weken na de inauguratie nog steeds vol staan met shortlists en front runners en nieuwe namen, met slechts een enkele benoeming.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168935452
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:58 schreef Linus_van_Pelt het volgende:

[..]

Het is echt belachelijk inderdaad. Ik snap ook wel dat iedereen in zekere zin hypocriet is en iets meer kan hebben van iemand die zijn steunen/leuk vinden dan van iemand die ze verafschuwen. Trump is alleen intussen extreem over allerlei grenzen gegaan. Ik snap serieus niet dat mensen nog steeds proberen om hem te verdedigen.
Niemand wil de verliezer zijn. Dat geldt net zo goed voor mensen die liever een andere winnaar van de verkiezingen hadden gezien. Liberal tears e.d. Maar dat geldt omgekeerd net zo goed, ik denk dat veel mensen niet in willen zien dat ze op het verkeerde paard aan het wedden zijn dat ze zelfs machtsmisbruik en wetsovertredingen goed gaan praten omdat hun haat voor "links" zo diep zit.
pi_168935481
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:00 schreef antiderivative het volgende:
Hoekje personeelszaken:

Geinstalleerd als:
Senior Director for India, Pakistan and Central Asia at the National Security Council: Brigadier-General Robin Fontes
---------
Shortlist voor 2 posities voor 5th U.S. Circuit Court of Appeals:
Don Willett (Texas Supreme Court Justice)
Reed O’Connor (U.S. District Court Judge)
Michael Massengale (Texas appeals court Justice)
Brett Busby (Texas appeals court Justice)
James Ho (Fmr. Texas solicitor general)
Andy Oldham (Deputy counsel to Governor Greg Abbott)

John Cornyn & Ted Cruz gaan hierbij helpen.
------------
Frontrunner voor:
Secretary of the Army
* Michael Meese (Ret. US Army Brigadier General, Fmr. Deputy at ISAF, Fmr. Director of the Department of Social Science at West Point, Fmr. Director of the American Armed Forces Mutual Aid Association)
-----------
Shortlist voor:
Solicitor General
* George Conway (Appellate Attorney, Litigator, Partner at Wachtell, Lipton, Rosen & Katz)
* Christopher Landau (Appellate Attorney, Litigator, Partner at Kirkland & Ellis)
* Kannon Shanmugam (Appellate Attorney, Litigator, Partner at Williams & Connolly)
* Miguel Estrada (Appellate Attorney, Litigator, Partner at Gibson Dunn & Crutcher)
* John Eastman (Professor of Law at Chapman University School of Law, Director of the Center for Constitutional Jurisprudence at the Claremont Institute)
---------
nieuwe namen op de Trump-lijst voor:
Director of the Office of National Drug Control Policy
* Frank Guinta (Fmr. Rep. from New Hampshire, Fmr. Mayor of Manchester, Co-Founder of The Bipartisan Task Force to Combat the Heroin Epidemic)
* Andrea Barthwell (Associate Professor at Stony Brook Medicine Medical Center and University, Chief Medical Officer at The Manor, Director of Two Dreams Addiction Clinic, President of Encounter Medical Group, Member of the American Society of Addiction Medicine, President of EMGlobal, Fmr. Director of Hythiam, Fmr. Deputy Director in the Office of National Drug Control Policy at the Office of the President of the US)
en voor de fans van de EPA, shortlist voor de positie onder Pruitt:

Deputy Secretary of the EPA
* Donald van der Vaart (Secretary of the N.C. Department of Environmental Quality, Lecturer of environmental policy and law at N.C. State University, Fmr. Engineering Supervisor and program manager for the N.C. Division of Air Quality, Fmr. Scientific researcher at Virginia Polytechnic Institute and State University and at Research Triangle Institute)
* Andrew Wheeler (Principal, Co-leader of the energy and natural resources practice at Faegre Baker Daniels, Fmr. staff director on the Senate Environment and Public Works Committee, Subcommittee on Clean Air, Climate Change, Wetlands and Nuclear Safety)
* Kathleen Hartnett White (Director of the energy and environment center at the Texas Public Policy Foundation, Fmr. Chairman and Commissioner of the Texas Commission on Environmental Quality, Fmr. Director of Private Lands and the Environment for the National Cattlemen's Beef Association)
* Jeff Holmstead (Lawyer in the Environmental Strategies Group at Bracewell, Fmr. Assistant Administrator of the EPA, Fmr. Partner in the Environmental Group of Latham & Watkins)

Ryan Jackson, de huidige Staff Director for the Senate Committee on Environment and Public Works zal Chief of Staff worden bij de EPA
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
  donderdag 16 februari 2017 @ 11:11:13 #188
462746 Linus_van_Pelt
met blauw dekentje
pi_168935566
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:04 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Niemand wil de verliezer zijn. Dat geldt net zo goed voor mensen die liever een andere winnaar van de verkiezingen hadden gezien. Liberal tears e.d. Maar dat geldt omgekeerd net zo goed, ik denk dat veel mensen niet in willen zien dat ze op het verkeerde paard aan het wedden zijn dat ze zelfs machtsmisbruik en wetsovertredingen goed gaan praten omdat hun haat voor "links" zo diep zit.
Dat zal het wel zijn. Het is een bizarre tijd. :{ Al vraag ik mij wel af hoe groot de groep is die Trump echt nog steunt. Hier is het ook wel een bepaald groepje mensen die nog steeds positief is over deze president.
pi_168935617
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:11 schreef Linus_van_Pelt het volgende:

[..]

Dat zal het wel zijn. Het is een bizarre tijd. :{ Al vraag ik mij wel af hoe groot de groep is die Trump echt nog steunt. Hier is het ook wel een bepaald groepje mensen die nog steeds positief is over deze president.
Ze zijn niet zozeer positief over deze president, maar proberen met hun eindeloze "whataboutism" de aandacht af te leiden van de misstanden onder deze man. Blijkbaar vinden ze dit minder ernstig dan de vergrijpen van andere presidenten de hier voor kwamen.

Het gaat ook niet om de inhoud van de vergrijpen (hoewel die bij Trump ook van een andere orde lijken te zijn), maar om de pogingen obstructie te plegen wanneer het aan het licht komt.
  donderdag 16 februari 2017 @ 11:18:13 #190
462746 Linus_van_Pelt
met blauw dekentje
pi_168935707
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:14 schreef Mystikvm het volgende:

[..]

Ze zijn niet zozeer positief over deze president, maar proberen met hun eindeloze "whataboutism" de aandacht af te leiden van de misstanden onder deze man. Blijkbaar vinden ze dit minder ernstig dan de vergrijpen van andere presidenten de hier voor kwamen.

Het gaat ook niet om de inhoud van de vergrijpen (hoewel die bij Trump ook van een andere orde lijken te zijn), maar om de pogingen obstructie te plegen wanneer het aan het licht komt.
Dat zou het eeuwige gejengel over Clinton wel verklaren. Zij had het altijd erger gemaakt dan Trump.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 16 februari 2017 @ 11:22:12 #191
426493 crew  PippenScottie
pi_168935781
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:18 schreef Linus_van_Pelt het volgende:

[..]

Dat zou het eeuwige gejengel over Clinton wel verklaren. Zij had het altijd erger gemaakt dan Trump.
Het enige consistente thema aan Trumps presidentschap lijkt te zijn dat hij alles doet waar hij zijn tegenstanders van heeft beschuldigd. In extremis.
pi_168935826
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:06 schreef antiderivative het volgende:

[..]

en voor de fans van de EPA, shortlist voor de positie onder Pruitt:

Deputy Secretary of the EPA
* Donald van der Vaart (Secretary of the N.C. Department of Environmental Quality, Lecturer of environmental policy and law at N.C. State University, Fmr. Engineering Supervisor and program manager for the N.C. Division of Air Quality, Fmr. Scientific researcher at Virginia Polytechnic Institute and State University and at Research Triangle Institute)
* Andrew Wheeler (Principal, Co-leader of the energy and natural resources practice at Faegre Baker Daniels, Fmr. staff director on the Senate Environment and Public Works Committee, Subcommittee on Clean Air, Climate Change, Wetlands and Nuclear Safety)
* Kathleen Hartnett White (Director of the energy and environment center at the Texas Public Policy Foundation, Fmr. Chairman and Commissioner of the Texas Commission on Environmental Quality, Fmr. Director of Private Lands and the Environment for the National Cattlemen's Beef Association)
* Jeff Holmstead (Lawyer in the Environmental Strategies Group at Bracewell, Fmr. Assistant Administrator of the EPA, Fmr. Partner in the Environmental Group of Latham & Watkins)

Ryan Jackson, de huidige Staff Director for the Senate Committee on Environment and Public Works zal Chief of Staff worden bij de EPA
Ik ken de meesten niet, maar je kunt de koers wel raden als je even googelt. Dit is bijvoorbeeld de eerste hit over vd Vaart.
Hier een stukje over Hartnett.
Holmstead lijkt een wat gematigdere keus, al hangen zijn opvattingen af van wat op dat moment zijn werkgever is kennelijk. :P
Over Jackson kan ik niet heel veel meer vinden dan dat het een hulpje van Inhofe was, wat ook niet veel goeds voorspelt.
Volkorenbrood: "Geen quotes meer in jullie sigs gaarne."
  donderdag 16 februari 2017 @ 11:25:48 #193
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_168935849
CNN had ik echt al jaren geleden opgegeven. En ik keek er zelfs dagelijks naar vroeger. Maar er zaten gewoon zoveel onjuistheden in hun nieuws. Niet eens leugens, gewoon slordigheid en outdated nieuws.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 11:32:43 #194
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168935973
quote:
2s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:02 schreef Ludachrist het volgende:
Het is wel veelzeggend voor het prutswerk van die Trump-administratie dat die lijstjes van je vier weken na de inauguratie nog steeds vol staan met shortlists en front runners en nieuwe namen, met slechts een enkele benoeming.
Dat is gewoon verfrissend. Het toont aan dat hij extreem vet.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 11:43:35 #195
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168936126
Beetje tegenvallend dat Trump niets zegt over CNN in Venezuela. Van de leider van een land dat de persvrijheid hoog in het vaandel heeft zou je dat toch wel verwachten.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 11:44:55 #196
104871 remlof
Europees federalist
pi_168936147
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 01:27 schreef Schorpioen65 het volgende:

[..]


[..]


[..]

Rusland Russen
Russische trol alert.
pi_168936172
Hopelijk weet oom Donald orde op zaken te krijgen in Washington. Momenteel is het een puinhoop daar!
  donderdag 16 februari 2017 @ 11:48:07 #198
104871 remlof
Europees federalist
pi_168936191
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:47 schreef grrrrg het volgende:
Hopelijk weet oom Donald orde op zaken te krijgen in Washington. Momenteel is het een puinhoop daar!
Die puinhoop is er dankxij hem, niet ondanks hem.
pi_168936347
quote:
14s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:33 schreef remlof het volgende:

[..]

Daar verheug ik me al ten zeerste op.

Ik ook. na de Branch Davidians kregen we Oklahoma, denk dat het omverwerpen van de president vuurwerk in Langley oplevert.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 11:58:10 #200
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168936357
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:47 schreef grrrrg het volgende:
Hopelijk weet oom Donald orde op zaken te krijgen in Washington. Momenteel is het een puinhoop daar!
Welnee. Het gaat geweldig!
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168936388
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 11:58 schreef Ulx het volgende:

[..]

Welnee. Het gaat geweldig!
Oom Donald wordt anders heel erg tegengewerkt. Misschien dat hij daar wat aan kan doen.
pi_168936440
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 10:41 schreef RM-rf het volgende:

[..]

Och, toen Nixon geirriteerd raakt omdat hij vond dat de FBI te soft optrad tegen het leaken van de Pentagon Papers en besloot maar een groep ex-FBI-klusjesmannen in dienst te nemen als direkt door het Witte Huis gecontroleerde politiek-gestuurd privaat inlichtingendienstje, die buiten de methodes van de rechtstaat en parlementaire machten kon handelen, was dat toch ook niet het begin van het einde van de president?
Obama pakte het beter aan, meer whistleblowers en journalisten vervolgd dan welke president ook.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168936499
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 09:45 schreef Ulx het volgende:

[..]

Neem jij Trump serieus?
Nee.
pi_168936532
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 12:00 schreef grrrrg het volgende:

[..]

Oom Donald wordt anders heel erg tegengewerkt. Misschien dat hij daar wat aan kan doen.
Door vervelende rechters te ontslaan en de media te muilkorven, bijvoorbeeld. Dat zou mooi zijn.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 12:10:16 #205
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168936570
quote:
6s.gif Op donderdag 16 februari 2017 12:08 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Door vervelende rechters te ontslaan en de media te muilkorven, bijvoorbeeld. Dat zou mooi zijn.
Hij kan ook bijvoorbeeld die nare staten in het gareel krijgen door net als Poetin de gouverneurs direct te benoemen.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168936645
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 12:02 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Obama pakte het beter aan, meer whistleblowers en journalisten vervolgd dan welke president ook.
Inderdaad heeft die het via de rechtstaat laten doen en niet via private 'klusjesmannen'...

Het is een beetje het verschil tussen mensen die het Systeem ook vertrouwen en ermee bereid zijn te werken, inclusief ook momenten dat het wat 'trager' ljkt te gaan, omdat vervolging via een rechter ook betekent dat er bv een bewijslast legaal verzameld moet worden...

En anderszijds mensen die de hele tijd roepen dat het Systeem fout is en vervolgens denken hu eigen systeem te kunnen scheppen en daarna ook alle controle-mechanismes gaan ontwijken, omdat dat maar 'lastig' is, en tijd kost.

Een democratische Rechtstat heeft nu eenmaal een bepaalde opzet, dat kan soms lastig zijn aangezien het vrijwel onmogelijk is dat één partij er een totale macht verkrijgt en altidj verschillende organen moeten samenwerken...
Mar juist in die nadelen ligt ook het grote voordeel, wat ook een vorm van 'zelf-opschoning' betekent, juist omdat niemand een totalitaire macht kan uitoefenen..

Autoritaire en Totalitaire machten lijken in het begin véél efficienter... ze kunnend e media en bv ook rechterlijke macht geheel controleren... maar op de lange termijn lopen die volledig stuk op hun eigen machtsprincipe ...
Uiteidnelijk gaan de economieen aan zichzelf ten grondde omdat ze ook de druk zich continu te hervormen en aan te passen aan omstandigheden ontwijken...

Voor Amerika is uiteindelijk ook Trump hooguit een tijdelijke 'hickup' die ook zelf-opschonend zal werken...
vermoedelijk komt Trump ook ofwel ten val door zn eigen omgang met het systeem of hij wordt vroeger of later gewoon onschadeljk gemaakt doordat alle parlementaire en execuieve speelruimte langzaam rondom hem ingeprrkt zal gaan worden...
Of ij zal uiteindelijk ook zich moeten aanpassen aand e realiteit van de Rechtstaat en er zelf mee moeten meewerken (maar dat zal imho mischien een brug te ver zijn voor hem)
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_168936996
quote:
A review of information compiled by a Senate committee in 2016 reveals that 72 individuals from the seven countries covered in President Trump's vetting executive order have been convicted in terror cases since the 9/11 attacks. These facts stand in stark contrast to the assertions by the Ninth Circuit judges who have blocked the president's order on the basis that there is no evidence showing a risk to the United States in allowing aliens from these seven terror-associated countries to come in.
http://cis.org/vaughan/st(...)-trump-vetting-order
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168937042
quote:
Oeps!!! En iedereen was toch echt heilig overtuigd dat er geen terroristen uit die 7 landen kwamen. :D
  donderdag 16 februari 2017 @ 12:39:37 #209
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_168937075
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 12:37 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Oeps!!! En iedereen was toch echt heilig overtuigd dat er geen terroristen uit die 7 landen kwamen. :D
Nee, dan heb je denk ik de discussie niet goed begrepen. Maar ik had niet anders verwacht eigenlijk.

Jij dacht echt dat mensen geloofden dat er geen terroristen uit Syrië(!) kwamen? Are you fucking high!?
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_168937302
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 12:37 schreef Refragmental het volgende:

[..]

Oeps!!! En iedereen was toch echt heilig overtuigd dat er geen terroristen uit die 7 landen kwamen. :D
Zelfs de door jou zo geliefde Huffington Post schreef dat niet, dus ik weet niet waar je dit vandaan haalt.

http://www.huffingtonpost(...)5a1fe4b0230ce61b4b93
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:08:16 #211
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168937529
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 03:38 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Je denkt niet dat iemand die minimaal 5 jaar gevangenisstraf wegens verraad riskeert iets voorzichtiger zal zijn dan iemand die niets heeft misdaan?
Normaal gesproken wel, uiteraard. Belangrijkste is daarbij denk ik de kans die mensen denken dat ze hebben om gepakt te worden; althans, als ze denken dat ze de wet overtreden. Het kan best zijn dat hij vindt niks verkeerd gedaan te hebben; wat overeenkomt met het beeld wat ik heb, dat hij denkt absoluut goed te zitten tegen de main stream in, zoals wel meer van die rechtse conspiracy nutters. Maar goed, nog los hiervan blijkt maar al te vaak dat mensen nou eenmaal domme dingen doen; ook mensen in hoge posities.
Ik ben erg benieuwd naar de fallout; het lijkt erop dat inlichtingendiensten informatie aan het druppelen zijn, waardoor men zich steeds weer in nieuwe bochten moet wringen.

Edit: Btw, de FBI laat de zaak Flynn voor zijn Russische gesprekken zitten: http://edition.cnn.com/vi(...)lists/michael-flynn/ (weet niet zeker of deze ook al voorbij was gekomen)

[ Bericht 0% gewijzigd door ExtraWaskracht op 16-02-2017 13:22:45 ]
pi_168937554
Goed om te zien dat jullie het met me eens zijn en dat de ban dus terecht wordt ingevoerd :)
pi_168937612
quote:
72 mensen uit 7 landen in de afgelopen 16 jaar. Dat is 0,64 terrorist per land per jaar die op het vliegveld van vertrek wordt teruggestuurd in plaats van aangehouden op het vliegveld van aankomst.
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:16:58 #214
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168937639
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 12:39 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Nee, dan heb je denk ik de discussie niet goed begrepen. Maar ik had niet anders verwacht eigenlijk.

Jij dacht echt dat mensen geloofden dat er geen terroristen uit Syrië(!) kwamen? Are you fucking high!?
Hij verwart "niemand uit die 7 landen heeft de afgelopen tig jaar aanslag in de VS gepleegd" met "er komen geen terroristen uit die 7 landen".
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168937685
quote:
I’ve never seen anything like this before,” Retired Col. James Waurishuk, who spent three decades in top military intelligence posts and served at the National Security Council, said in an interview with TheDCNF. “We’ve never seen to the extent that those in the intelligence community are using intelligence apparatus and tools to be used politically against an administration official,” he said.

“The knives are out,” said Frederick Rustman, who retired after 24 years from the CIA’s Clandestine Service and was a member of its elite Senior Intelligence Service.

The intelligence community’s sprawling bureaucracy is organizing to topple the Trump presidency, Rustman charged in an interview with TheDCNF.

“I would not be surprised if Trump did not finish four years because of the vendetta they have out for him,” he said, calling the move on Flynn just a “mini-vendetta.”

Williamson told TheDCNF in an interview, “I truly believe it’s orchestrated and it’s part of an overall strategy. The objective is to piece-by-piece, dismantle the Trump administration, to discredit Trump. This is part of an overarching plan.”

D.W. Wilber, who has over 30 years of experience in security and counterterrorism with the CIA and the Defense Department agrees.

“It appears to me there has been a concerted effort to try to discredit not only General Flynn, but obviously, the entire Trump administration through him. He just happened to be the first scalp,” Wilber told TheDCNF in an interview.
http://dailycaller.com/20(...)ame-kill-mike-flynn/
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168937701
Trump agenda vandaag:

* Meeting/strategy session with Congressional members
* Call with President Beji Caid Essebsi of Tunisia
* Meeting with Attorney General Jeff Sessions
* Signing House Joint Resolution 38 by Congress into law
* Taping of the weekly address
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:24:13 #217
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168937751
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:26:46 #218
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168937784
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 13:27:10 #219
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168937791
quote:
Hij moet zijn shit gewoon eens op orde brengen. Dit geneuzel is amusant, maar het gaat echt niets veranderen.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168937806
Wat zouden enkelen hier toch doen als de man geen twitter had...

Inhoudelijk en informatief posten? Long shot..
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 16 februari 2017 @ 13:28:29 #221
426493 crew  PippenScottie
pi_168937811
quote:
Aldus so-called president "I love wikileaks" die Rusland in het openbaar opriep om de mails van Clinton te hacken. :N

Trump zal moeten accepteren dat de veiligheidsdiensten geen eed zweren om de president, maar om de grondwet te dienen:

I, [name], do solemnly swear (or affirm) that I will support and defend the Constitution of the United States against all enemies, foreign and domestic

Blijkbaar zijn de veiligheidsdiensten van mening dat Trump een domestic enemy is.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 16 februari 2017 @ 13:32:47 #222
426493 crew  PippenScottie
pi_168937874
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:28 schreef antiderivative het volgende:
Wat zouden enkelen hier toch doen als de man geen twitter had...

Inhoudelijk en informatief posten? Long shot..
Ik denk dat we grote lappen tekst met namen die niemand kent voor weinig relevante posities zouden copypasten.
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:33:45 #223
460259 kladderadatsch
MAKEaMEricAGREATaGAIN
pi_168937889
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:32 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Ik denk dat we grote lappen tekst met namen die niemand kent voor weinig relevante posities zouden copypasten.
*pats* :D
An apatheist is someone who is not interested in accepting or rejecting any claims that gods exist or do not exist.
pi_168937892
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:27 schreef Ulx het volgende:

[..]

Hij moet zijn shit gewoon eens op orde brengen. Dit geneuzel is amusant, maar het gaat echt niets veranderen.
Met zijn maffe Tweets maakt hij het er niet bepaald beter op.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168937899
Feyenoord Rotterdam
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 13:34:09 #226
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168937900
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:28 schreef antiderivative het volgende:
Wat zouden enkelen hier toch doen als de man geen twitter had...

Inhoudelijk en informatief posten? Long shot..
Hij maakt het ook wel heel makkelijk om hem te doorgronden, te voorspellen en hem af te zeiken met dat getweet van hem.

En een willekeurige analist van een willekeurige geheime dienst kan dat nog veel beter.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168937907
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:20 schreef antiderivative het volgende:
Trump agenda vandaag:

* Meeting/strategy session with Congressional members
* Call with President Beji Caid Essebsi of Tunisia
* Meeting with Attorney General Jeff Sessions
* Signing House Joint Resolution 38 by Congress into law
* Taping of the weekly address
Hier de bill: H.J. Res.38
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:35:08 #228
462746 Linus_van_Pelt
met blauw dekentje
pi_168937917
quote:
Nu heeft de NYT ook een (opinie)stuk met de titel Drip, Drip, Drip.

quote:
What we know only makes what we don’t know feel all the more ominous. But I believe that facts are forthcoming. Reporters are digging like a crew of coal miners hopped up on a case of Red Bull, and sources in Washington are leaking to anyone with a press credential.

Drip, drip, drip it goes until the dam breaks and the truth spills.
Niet heel leuk voor Trump.
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:37:15 #229
295722 Euribob
Plus 150 Basispunten
pi_168937942
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:28 schreef antiderivative het volgende:
Wat zouden enkelen hier toch doen als de man geen twitter had...

Inhoudelijk en informatief posten? Long shot..
Ik kan je vertellen dat er hier in het verleden vrij veel pogingen gedaan zijn om de discussie inhoudelijk en informatief te houden, maar als je als forum Donald Trump wil bespreken loop je toch vrij snel aan tegen het feit dat meneer zowel verschrikkelijk oppervlakkig is als actief desinformatie verspreidt. Hij communiceert nu eenmaal heel veel via Twitter, ik gok zo dat iedereen hier dat liever anders had gezien, dan is het gewoon on-topic om daarop te reageren.
Choking on those tossed salads and scrambled eggs
pi_168937945
quote:
17s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:35 schreef Linus_van_Pelt het volgende:

[..]

Nu heeft de NYT ook een (opinie)stuk met de titel Drip, Drip, Drip.

[..]

Niet heel leuk voor Trump.
Helden _O_
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168937961
quote:
The Times noted that intelligence agencies are still investigating “whether the Trump campaign was colluding with the Russians on the hacking or other efforts to influence the election,” and that “officials interviewed in recent weeks said that, so far, they had seen no evidence of such cooperation.”
Een onderzoek dat al een half jaar loopt, en zal blijven doorlopen zolang Trump president is. Het vervult z'n rol immers, de media kunnen steeds opnieuw melden dat "the Trump administration is under investigation for..."
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168937992
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:09 schreef Refragmental het volgende:
Goed om te zien dat jullie het met me eens zijn en dat de ban dus terecht wordt ingevoerd :)
Alleen als je om precies dezelfde reden ook mensen uit Australië (1 terrorist), Frankrijk (1 terrorist), Kroatië (9 terroristen) en het Verenigd Koninkrijk (3 terroristen) gaat weigeren.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168938043
Uiteindelijk is het aan het congres om hem buiten de deur te zetten. Daar is een combinatie van onderstaande zaken voor nodig:

- dramatisch lage approval ratings van de president die de approval ratings van congresleden beïnvloeden;
- beleid van het Witte Huis dat structureel niet strookt met de ideeën van het gros van de Republikeinen in het congres / het Witte Huis dwarsboomt de wetgevende macht;
- het vertrek van Reince Priebus als vertegenwoordiger van Republikeinse partijbelangen in het Witte Huis;
- een écht groot schandaal waar het congres simpelweg niet omheen kan (zie ook mijn eerste punt).

Het is moeilijk te voorspellen wanneer de emmer precies zal overlopen, maar overlopen zal 'ie.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-02-2017 13:45:56 ]
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 13:42:29 #234
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168938044
quote:
Furthermore, the president’s tweets and limited public pronouncements on the matter would lead reasonable readers and listeners to conclude that Flynn would still be on the job if his dealings had not become public.

This is an office culture issue. If the boss — in this case Trump — is a pathological liar who forces underlings to repeat and bolster his lies, what signal does that send to everyone else who works in that environment? That lying is not only accepted but also valued, that lying is simply a rhetorical device, a propaganda tool that is inexcusable only when not exercised with skill.

Trump knew exactly who he was getting when he hired Flynn, who had been fired by the Obama administration. Flynn is a habitual liar who lied so much when he ran the Defense Intelligence Agency that, according to The New York Times, “subordinates came up with a name for the phenomenon: ‘Flynn facts.’ ”

Trump doesn’t mind a lie if it serves him; he does apparently mind if the liar is intentionally, maleficently trying to deceive him.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 16 februari 2017 @ 13:45:01 #235
426493 crew  PippenScottie
pi_168938085
quote:
7s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:42 schreef Sloggi het volgende:
Uiteindelijk is het aan het congres om hem buiten de deur te zetten. Daar is een combinatie van onderstaande zaken voor nodig:

- dramatisch lage approval ratings van de president die de approval ratings van senatoren beïnvloeden;
- beleid van het Witte Huis dat structureel niet strookt met de ideeën van het gros van de Republikeinen in het congres / het Witte Huis dwarsboomt de wetgevende macht;
- het vertrek van Reince Priebus als vertegenwoordiger van Republikeinse partijbelangen in het Witte Huis;
- een écht groot schandaal waar het congres simpelweg niet omheen kan (zie ook mijn eerste punt).

Het is moeilijk te voorspellen wanneer de emmer precies zal overlopen, maar overlopen zal 'ie.
Battlelines worden al een beetje getrokken in congres. Chaffetz, Nunes en Gingrich roepen ook publiekelijk op om de lekken te onderzoeken (en niet de Russische connecties).

Met die drie republikeinen heb je wel de ultieme swampvertegenwoordigers te pakken trouwens.

[ Bericht 0% gewijzigd door PippenScottie op 16-02-2017 13:51:39 ]
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 13:45:33 #236
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168938104
https://thinkprogress.org(...)720204c7b#.kjnae5z2m
quote:
In October, Trump proclaimed his love for leaks during a rally in Pennsylvania.

“I love Wikileaks,” Trump said, while the crowd chanted, “Lock her up.”

“It’s amazing how nothing is secret today when you talk about the Internet,” he added, before reading the contents of emails stolen from the Clinton campaign and leaked to Wikileaks.
Kortom, hij moet nu niet zo zeiken.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
pi_168938117
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:45 schreef Ulx het volgende:
https://thinkprogress.org(...)720204c7b#.kjnae5z2m

[..]

Kortom, hij moet nu niet zo zeiken.
Doet hij ook niet hoor.

realDonaldTrump twitterde op donderdag 16-02-2017 om 13:02:59 The spotlight has finally been put on the low-life leakers! They will be caught! reageer retweet
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168938128
Het valt enkele journalisten op:

JohnJHarwood twitterde op donderdag 16-02-2017 om 02:08:12 Among Obama initiatives Trump could have sought to unravel with stroke of pen but has not: DACA, Paris climate deal, relations with Cuba https://t.co/LSNnrGAe0r reageer retweet
+
StevenTDennis twitterde op donderdag 16-02-2017 om 03:27:03 Iran deal. Russia sanctions. LGBTQ EO. Laissez States Faire Marijuana. https://t.co/i7CV6pJUut reageer retweet
Trump heeft LGBTQ juist 2 keer bekrachtigd en DACA wordt volgens Rahm Emanuel (die Trump nu 2 keer heeft ontmoet) met rust gelaten. Volgens hem gaat het de President om Obamacare, tax reform, Dodd-frank en infrastructuur.
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:48:48 #239
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168938145
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:45 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Battlelines worden al een beetje getrokken in de senaat. Chaffetz, Nunes en Gingrich roepen ook publiekelijk op om de lekken te onderzoeken (en niet de Russische connecties).

Met die drie senatoren heb je wel de ultieme swampvertegenwoordigers te pakken trouwens.
Zij zitten alle 3 niet in de senaat. Nunes en Chaffetz zitten in het huis en Gingrich zit zo nu en dan op Fox News.
pi_168938166
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:47 schreef antiderivative het volgende:
Het valt enkele journalisten op:

JohnJHarwood twitterde op donderdag 16-02-2017 om 02:08:12 Among Obama initiatives Trump could have sought to unravel with stroke of pen but has not: DACA, Paris climate deal, relations with Cuba https://t.co/LSNnrGAe0r reageer retweet
+
StevenTDennis twitterde op donderdag 16-02-2017 om 03:27:03 Iran deal. Russia sanctions. LGBTQ EO. Laissez States Faire Marijuana. https://t.co/i7CV6pJUut reageer retweet
Trump heeft LGBTQ juist 2 keer bekrachtigd en DACA wordt volgens Rahm Emanuel (die Trump nu 2 keer heeft ontmoet) met rust gelaten. Volgens hem gaat het de President om Obamacare, tax reform, Dodd-frank en infrastructuur.
Totdat zijn zakenvrienden zeggen dat die Parijs-akkoorden slecht voor de zaken en dus slecht voor Amerika zijn, natuurlijk.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 16 februari 2017 @ 13:50:51 #241
426493 crew  PippenScottie
pi_168938177
--

[ Bericht 100% gewijzigd door PippenScottie op 16-02-2017 13:51:08 ]
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:51:44 #242
304498 Nibb-it
Dirc die maelre
pi_168938194
De volgende cover van Time.
pi_168938208
quote:
2s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:39 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Alleen als je om precies dezelfde reden ook mensen uit Australië (1 terrorist), Frankrijk (1 terrorist), Kroatië (9 terroristen) en het Verenigd Koninkrijk (3 terroristen) gaat weigeren.
Je vergeet de grootste leverancier van terroristen, Saudi Arabië
pi_168938230
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:52 schreef fliert het volgende:

[..]

Je vergeet de grootste leverancier van terroristen, Saudi Arabië
Ja, ik dacht, ik kies eens wat andere landen uit die Refragmental logischerwijs ook de toegang tot de VS wil ontzeggen.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168938263
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:47 schreef antiderivative het volgende:
Het valt enkele journalisten op:

JohnJHarwood twitterde op donderdag 16-02-2017 om 02:08:12 Among Obama initiatives Trump could have sought to unravel with stroke of pen but has not: DACA, Paris climate deal, relations with Cuba https://t.co/LSNnrGAe0r reageer retweet
+
StevenTDennis twitterde op donderdag 16-02-2017 om 03:27:03 Iran deal. Russia sanctions. LGBTQ EO. Laissez States Faire Marijuana. https://t.co/i7CV6pJUut reageer retweet
Trump heeft LGBTQ juist 2 keer bekrachtigd en DACA wordt volgens Rahm Emanuel (die Trump nu 2 keer heeft ontmoet) met rust gelaten. Volgens hem gaat het de President om Obamacare, tax reform, Dodd-frank en infrastructuur.
Als je continu bezig moet zijn met damage control om de door je eigen onkunde aangerichte chaos enigszins te beheersen kan ik me voorstellen dat je daar nog niet aan toekomt. Ik zou niet te vroeg juichen als je kijkt naar zijn standpunten over deze onderwerpen, voor zover je daar echt iets eenduidigs over kunt zeggen, natuurlijk.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 13:55:02 #246
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168938267
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:52 schreef fliert het volgende:

[..]

Je vergeet de grootste leverancier van terroristen, Saudi Arabië
Kijk, je moet natuurlijk ook rekening houden met zakelijke belangen hè? Het is een afweging tussen financiele en gewone veiligheid......
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 13:57:13 #247
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_168938313
quote:
9s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:46 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Doet hij ook niet hoor.

realDonaldTrump twitterde op donderdag 16-02-2017 om 13:02:59 The spotlight has finally been put on the low-life leakers! They will be caught! reageer retweet
Don't shoot the messenger.

Wordt nog leuk in de toekomst want er wordt steeds meer opgeslagen. Systemen 'lekken' niet. Iemand kan gewoon legaal de records bekijken en zie wat waar en wanneer gezegd en gedaan is. Ze zouden waarschijnlijk kunnen zien waar Trump gelopen heeft op een maandag ergens in 2014. En het zijn vooral de republikeinen die die verzamelwoede van data gestart zijn. Opzich wel grappig dat Trump daar nu zo'n last van heeft. Het meest positieve scenario zou natuurlijk zijn dat hij al die programma's ontmanteld omdat hij beseft dat al die opgeslagen data maar lastig is en dat privacy toch best een belangrijk issue is.

Heeft ie nog geluk dat hij vrij oud is, en zijn jeugd dus niet digitaal opgeslagen is. Dat gaat in de toekomst wel anders zijn. Over 40 jaar heb je presidenten waarvan snapchats en hun browsergeschiedenis uit hun jeugd zullen uitlekken.

[ Bericht 3% gewijzigd door Eyjafjallajoekull op 16-02-2017 14:02:22 ]
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_168938487
Hoe schatten jullie de kans in dat zijn belastingaangiften nog gelekt gaan worden?
pi_168938507
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:55 schreef Ulx het volgende:

[..]

Kijk, je moet natuurlijk ook rekening houden met zakelijke belangen hè? Het is een afweging tussen financiele en gewone veiligheid......
Dodds-Frank, belastingen en death tax is het enige wat hem echt interesseert omdat die geld in zijn zakken stoppen.
In the beginning there was nothing, which exploded.
pi_168938621
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:45 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Battlelines worden al een beetje getrokken in de senaat. Chaffetz, Nunes en Gingrich roepen ook publiekelijk op om de lekken te onderzoeken (en niet de Russische connecties).

Als de FBI en inlichtingendiensten na een half jaar nog niets belastend gevonden hebben zal een congressional inquiry weinig opleveren. Dat blijkt al uit wat de leaks niet zeggen: wat de contacten precies inhielden. Als een gesprek geen belastende inhoud bevat, dan lek je enkel het feit dat het gesprek heeft plaatsgevonden, maar niet de inhoud. Omdat de speculatie over de inhoud veel meer effect heeft dan de inhoud zelf.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
  donderdag 16 februari 2017 @ 14:48:24 #251
344884 monkyyy
Myers-Briggs: INTJ
pi_168939167
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 14:05 schreef DavidTwente het volgende:
Hoe schatten jullie de kans in dat zijn belastingaangiften nog gelekt gaan worden?
Vrij groot denk ik. Trump z'n bezittingen en inkomsten zijn vrij divers en groot, daar zit waarschijnlijk non-stop een team van accountants en belasting-specialisten op. Er hoeft maar 1 bij te zitten die denkt "Fuck Trump" en lekt het naar Wikileaks.
You can learn anything, the secret lies in discipline.
"What the mind can conceive and believe, it can achieve"
You will make mistakes. Forgive yourself. Move on. Start rebuilding.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 14:50:49 #252
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168939215
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 14:48 schreef monkyyy het volgende:

[..]

Vrij groot denk ik. Trump z'n bezittingen en inkomsten zijn vrij divers en groot, daar zit waarschijnlijk non-stop een team van accountants en belasting-specialisten op. Er hoeft maar 1 bij te zitten die denkt "Fuck Trump" en lekt het naar Wikileaks.
De Russen vinden wat extra chaos wel handig, dus de kans dat Wikileaks het nog zou gaan lekken is inderdaad aanwezig.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  donderdag 16 februari 2017 @ 14:51:22 #253
104871 remlof
Europees federalist
pi_168939225
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 14:48 schreef monkyyy het volgende:

[..]

Vrij groot denk ik. Trump z'n bezittingen en inkomsten zijn vrij divers en groot, daar zit waarschijnlijk non-stop een team van accountants en belasting-specialisten op. Er hoeft maar 1 bij te zitten die denkt "Fuck Trump" en lekt het naar Wikileaks.
Hij kan beter niet naar Wikileaks lekken, dat is een propaganda-instrument van de Russen tegenwoordig.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 15:10:38 #254
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168939469
quote:
6s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:51 schreef Nibb-it het volgende:
De volgende cover van Time. [ afbeelding ]
:D _O_
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  Overall beste user 2022 donderdag 16 februari 2017 @ 15:21:09 #255
3928 Ulx
you aint no punk you punk
pi_168939631
Ondertussen neemt men Trump's ideetjes wel serieus in Texas.

quote:
http://www.elpasotimes.co(...)ctim-court/97965624/

AUSTIN — Federal immigration agents went to the El Paso County Courthouse last week and arrested an undocumented woman who had just received a protective order alleging that she was a victim of domestic violence.

The agents apparently detained the woman Feb. 9 after receiving a tip, possibly from her alleged abuser, whom they already had in custody, El Paso County Attorney Jo Anne Bernal said.
I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me.
  Redactie Frontpage / Sport donderdag 16 februari 2017 @ 15:25:18 #256
426493 crew  PippenScottie
pi_168939697
Vrouw van Supreme Court justice Thomas ging op zoek naar middelen om voorstanders van de travel ban op te trommelen:

http://www.thedailybeast.(...)hing-travel-ban.html

En de CEO van Boeing mocht meeluisteren bij een telefoongesprek van Trump met diens concurrent Lockheed Martin over de F35.

https://www.bloomberg.com(...)al-ceo-was-listening

Drup, drup, drup...
pi_168939716
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 13:37 schreef Euribob het volgende:

[..]

Ik kan je vertellen dat er hier in het verleden vrij veel pogingen gedaan zijn om de discussie inhoudelijk en informatief te houden, maar als je als forum Donald Trump wil bespreken loop je toch vrij snel aan tegen het feit dat meneer zowel verschrikkelijk oppervlakkig is als actief desinformatie verspreidt. Hij communiceert nu eenmaal heel veel via Twitter, ik gok zo dat iedereen hier dat liever anders had gezien, dan is het gewoon on-topic om daarop te reageren.
Ik vind zijn getwitter, zijn Facebookpagina en zijn speeches op Youtube een verademing. Obama twitterde ook wel wat, maar die zat dan ook wel te dollen met Biden
Conservatieven zijn het meest tolerant. Ze moeten namelijk het meest tolereren
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:29:32 #258
462746 Linus_van_Pelt
met blauw dekentje
pi_168939789
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:25 schreef PippenScottie het volgende:
Vrouw van Supreme Court justice Thomas ging op zoek naar middelen om voorstanders van de travel ban op te trommelen:

http://www.thedailybeast.(...)hing-travel-ban.html

En de CEO van Boeing mocht meeluisteren bij een telefoongesprek van Trump met diens concurrent Lockheed Martin over de F35.

https://www.bloomberg.com(...)al-ceo-was-listening

Drup, drup, drup...
realDonaldTrump twitterde op donderdag 16-02-2017 om 15:10:49 FAKE NEWS media, which makes up stories and "sources," is far more effective than the discredited Democrats - but they are fading fast! reageer retweet
Zo!


(Eigenlijk snap ik niks van zijn tweet. :@ )
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:30:21 #259
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168939798
https://mobile.twitter.co(...)2230758299340800?p=p
En weer een tweet over de "fake news media"

En ik snap ook zo gauw niet wat er staat :@
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:33:09 #260
462746 Linus_van_Pelt
met blauw dekentje
pi_168939846


[ Bericht 100% gewijzigd door Euribob op 16-02-2017 16:02:51 (Hou het wel een beetje serieus) ]
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:36:50 #261
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_168939895
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 14:05 schreef DavidTwente het volgende:
Hoe schatten jullie de kans in dat zijn belastingaangiften nog gelekt gaan worden?
klein. Vergeet niet dat hij al jaren een team heeft die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. als je zo rijk bent kun je echte (verduister)experts betalen. Deze informatie krijgen we pas wanneer het congres die gegevens openbaar wil hebben.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:39:01 #262
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168939933
quote:
10s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:36 schreef klappernootopreis het volgende:

[..]

klein. Vergeet niet dat hij al jaren een team heeft die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. als je zo rijk bent kun je echte (verduister)experts betalen. Deze informatie krijgen we pas wanneer het congres die gegevens openbaar wil hebben.
Betaalt natuurlijk geen cent in de VS :P
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:40:05 #263
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_168939951
Zit er geen bot ofzo achter zijn tweets. Soms heb ik het idee dat het gewoon stukjes van eerdere quotes zijn die aan elkaar geplakt worden :')
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:40:25 #264
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_168939958
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:39 schreef Perrin het volgende:

[..]

Betaalt natuurlijk geen cent in de VS :P
dat ook. Ik vraag me ook af hoeveel hij on ons belastingparadijsje heeft geparkeerd.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
pi_168939983
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:29 schreef Linus_van_Pelt het volgende:

[..]

realDonaldTrump twitterde op donderdag 16-02-2017 om 15:10:49 FAKE NEWS media, which makes up stories and "sources," is far more effective than the discredited Democrats - but they are fading fast! reageer retweet
Zo!

(Eigenlijk snap ik niks van zijn tweet. :@ )
Het is er eentje met een vervolg, vandaar.

realDonaldTrump twitterde op donderdag 16-02-2017 om 15:39:52 The Democrats had to come up with a story as to why they lost the election, and so badly (306), so they made up a story - RUSSIA. Fake news! reageer retweet
Complot van de democraten.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:42:55 #266
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_168939998
quote:
2s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:40 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Zit er geen bot ofzo achter zijn tweets. Soms heb ik het idee dat het gewoon stukjes van eerdere quotes zijn die aan elkaar geplakt worden :')

hij heeft een speciaal model smartphone, met grote toetsen, die hem vaak te slim af is..
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:44:46 #267
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_168940032
quote:
6s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:41 schreef Ludachrist het volgende:
realDonaldTrump twitterde op donderdag 16-02-2017 om 15:39:52 The Democrats had to come up with a story as to why they lost the election, and so badly (306), so they made up a story - RUSSIA. Fake news! reageer retweet
Not as bad as he lost the popular vote.

*ZING* :W
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:45:37 #268
384435 klappernootopreis
Pleens treens en ottomobile
pi_168940045
quote:
6s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:41 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Het is er eentje met een vervolg, vandaar.

realDonaldTrump twitterde op donderdag 16-02-2017 om 15:39:52 The Democrats had to come up with a story as to why they lost the election, and so badly (306), so they made up a story - RUSSIA. Fake news! reageer retweet
Complot van de democraten.
Mag ik je vandaag weer eens irriteren?
  donderdag 16 februari 2017 @ 15:57:20 #269
345170 Roger_Epiales
Beheerder vd ijs_beer fanclub
pi_168940233
quote:
6s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:41 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Het is er eentje met een vervolg, vandaar.

realDonaldTrump twitterde op donderdag 16-02-2017 om 15:39:52 The Democrats had to come up with a story as to why they lost the election, and so badly (306), so they made up a story - RUSSIA. Fake news! reageer retweet
Complot van de democraten.
Misschien moet hij het tweeten door Barron laten doen. Dat joch is waarschijnlijk een stuk sneller, hoeven we niet na elke tweet een half uur te wachten om te zien hoe de zin afloopt.
Reality is for people who can't imagine anything better.
--------------------------------------------------------------------
Feel free to insult me.
pi_168940241
here we go



Tillerson ontmoet collega Lavrov van Rusland
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
  donderdag 16 februari 2017 @ 16:02:31 #271
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_168940346
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_168940467
quote:
Ietsje eerder als Obama
  donderdag 16 februari 2017 @ 16:07:53 #273
462746 Linus_van_Pelt
met blauw dekentje
pi_168940479
quote:
Was er niet iets met goede doelen die zich niet mogen bemoeien met politici die bezig zijn met een campagne? Ik zal het even opzoeken.


edit:
yup. Oké gelezen, het valt dus nog mee. Dat scheelt weer. :@
pi_168940528
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:57 schreef antiderivative het volgende:
here we go

[ afbeelding ]

Tillerson ontmoet collega Lavrov van Rusland
Video: statement van Tillerson na het gesprek

CBSNews twitterde op donderdag 16-02-2017 om 15:14:57 MOMENTS AGO: Secretary of State Rex Tillerson makes a statement after meeting with Russian FM Lavrov in Germany… https://t.co/seIhf5Mfpl reageer retweet
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
pi_168940593
quote:
6s.gif Op donderdag 16 februari 2017 15:41 schreef Ludachrist het volgende:

[..]

Het is er eentje met een vervolg, vandaar.

realDonaldTrump twitterde op donderdag 16-02-2017 om 15:39:52 The Democrats had to come up with a story as to why they lost the election, and so badly (306), so they made up a story - RUSSIA. Fake news! reageer retweet
Complot van de democraten.
Meneer is weer aan het doordraaien.

En dat terwijl hij de conclusie dat de Ruski's zich met de verkiezingen hebben bemoeid, inmiddels had onderschreven.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 16 februari 2017 @ 16:14:21 #276
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_168940632
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:12 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Meneer is weer aan het doordraaien.

En dat terwijl hij de conclusie dat de Ruski's zich met de verkiezingen hebben bemoeid, inmiddels had onderschreven.
Alternative facts! FAKE NEWS!
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_168940640
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:12 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Meneer is weer aan het doordraaien.

En dat terwijl hij de conclusie dat de Ruski's zich met de verkiezingen hebben bemoeid, inmiddels had onderschreven.
Dat heeft hij nooit gedaan.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168940652
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:12 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Meneer is weer aan het doordraaien.

En dat terwijl hij de conclusie dat de Ruski's zich met de verkiezingen hebben bemoeid, inmiddels had onderschreven.
Hahahahaha...dat jij dit nog steeds gelooft zegt genoeg.
Die onzin riep men ook over de Duitse verkiezingen en de Duitse geheime dienst heeft al gezegd dat het flauwekul is.
Lachwekkend dit.
pi_168940695
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168940707
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:15 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Hahahahaha...dat jij dit nog steeds gelooft zegt genoeg.
Die onzin riep men ook over de Duitse verkiezingen en de Duitse geheime dienst heeft al gezegd dat het flauwekul is.
Lachwekkend dit.
Je grote held gelooft het blijkbaar ook.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168940799
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:17 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Je grote held gelooft het blijkbaar ook.
En jij nog meer zelfs.
De Democraten hebben door hun ongelofelijk domme onkunde en kleuter gedrag hun eigen graf gegraven. Als ze al die nonsens niet verspreid hadden en die adder Clinton niet hadden voorgetrokken hadden ze met gemak gewonnen.
Simpel.
En nu lopen ze te tandenknarsen. Jammer voor ze. Over 4 jaar mogen ze het weer proberen.
pi_168940816
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:21 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

En jij nog meer zelfs.
De Democraten hebben door hun ongelofelijk domme onkunde en kleuter gedrag hun eigen graf gegraven. Als ze al die nonsens niet verspreid hadden en die adder Clinton niet hadden voorgetrokken hadden ze met gemak gewonnen.
Simpel.
En nu lopen ze te tandenknarsen. Jammer voor ze. Over 4 jaar mogen ze het weer proberen.
Dat alles verandert niets aan het feit dat de Russen wel degelijk de DNC hebben gehackt en zo hebben getracht de verkiezingen te beïnvloeden. Dat wordt zelfs door Trump erkend.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
  donderdag 16 februari 2017 @ 16:22:35 #283
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_168940821
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:21 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

En jij nog meer zelfs.
De Democraten hebben door hun ongelofelijk domme onkunde en kleuter gedrag hun eigen graf gegraven. Als ze al die nonsens niet verspreid hadden en die adder Clinton niet hadden voorgetrokken hadden ze met gemak gewonnen.
Simpel.
En nu lopen ze te tandenknarsen. Jammer voor ze. Over 4 jaar mogen ze het weer proberen.
2 jaar.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_168940843
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:22 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dat alles verandert niets aan het feit dat de Russen wel degelijk de DNC hebben gehackt en zo hebben getracht de verkiezingen te beïnvloeden. Dat wordt zelfs door Trump erkent.
Ach ja.......zwak van de Yanks....hun beveiliging is dus waardeloos...
pi_168940851
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:24 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Ach ja.......zwak van de Yanks....hun beveiliging is dus waardeloos...
Dat kan. Maar dat verandert dus niets aan het eerdergenoemde feit.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168940914
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:24 schreef KoosVogels het volgende:

[..]

Dat kan. Maar dat verandert dus niets aan het eerdergenoemde feit.
Het is toch wat. Nog nooit enig bewijs gezien....tja....je vind het vast niet erg als ik dit verhaal met een enorme korrel zout neem?
pi_168940917
quote:
Dan doet hij in ieder geval iets waar hij goed in is.
Ich fälle Bäume und hupf und spring, steck Blumen in die Vas
Ich schlupf in Frauenkleider, und lummel mich in Bars
pi_168940947
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:27 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Het is toch wat. Nog nooit enig bewijs gezien....tja....je vind het vast niet erg als ik dit verhaal met een enorme korrel zout neem?
Dat staat je vrij.
Op maandag 3 februari 2014 08:10 schreef Enchanter het volgende:[/b]
In discussie gaan met Koos Vogels :') , een grotere mongool is er niet :r
pi_168940949
quote:
Washington Post? Geloof er geen reet van.
Hoeren neuken, nooit meer werken.
pi_168940954
Senate cmt vandaag:

10:00 AM: Finance cmt: Hearings to examine the nomination of Seema Verma, of Indiana, to be Administrator of the Centers for Medicare and Medicaid Services, Department of Health and Human Services.

10:30 AM: Foreign Relations cmt: Hearings to examine the nomination of David Friedman, of New York, to be Ambassador to Israel, Department of State.

plus een Senate floor vote on Mulvaney voor de OMB positie
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
  donderdag 16 februari 2017 @ 16:38:31 #291
462746 Linus_van_Pelt
met blauw dekentje
pi_168941098
Verhaal in de Correspondent over Cambridge Analytica en de rol die dit bedrijf heeft gespeeld bij de verkiezingen. Ik moet het zelf nog lezen, maar misschien vinden anderen het ook interessant.
  donderdag 16 februari 2017 @ 16:45:55 #292
44703 ExtraWaskracht
Laat maar lekker draaien
pi_168941201
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:38 schreef Linus_van_Pelt het volgende:
en de rol die dit bedrijf heeft gespeeld bij de verkiezingen. Ik moet het zelf nog lezen, maar misschien vinden anderen het ook inter
Is niks nieuws toch? De DNC gebruikt dit volgens mij ook al op zijn minst sinds 2008.
pi_168941215
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 06:49 schreef Ulx het volgende:
Trump gaat zit dit weekend ook weer laten toejuichen. Benieuwd wanneer hij de opdracht geeft zijn hoofd in Mount Rushmore te laten hakken.
Volgens mij heeft de man we wat beters te doen dan een egomassage te krijgen.
Ja, dat wordt hoog tijd. Hij moet nodig op zoek naar een briljante beeldhouwer
  donderdag 16 februari 2017 @ 17:01:01 #294
192592 SureD1
------------------------------
pi_168941433
Hoe maniakaler hij gaat tweeten hierover hoe dieper de journos moeten graven, het wordt warmer en warmer
pi_168941436
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 14:12 schreef crystal_meth het volgende:

[..]

Als de FBI en inlichtingendiensten na een half jaar nog niets belastend gevonden hebben zal een congressional inquiry weinig opleveren. Dat blijkt al uit wat de leaks niet zeggen: wat de contacten precies inhielden. Als een gesprek geen belastende inhoud bevat, dan lek je enkel het feit dat het gesprek heeft plaatsgevonden, maar niet de inhoud. Omdat de speculatie over de inhoud veel meer effect heeft dan de inhoud zelf.
Ze kunnen het toch gewoon tig keer opnieuw opstarten? Benghazi werd ook telkens opnieuw onderzocht :')
beter een knipoog dan een blauw oog
  donderdag 16 februari 2017 @ 17:01:59 #296
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168941442
http://m.telegraaf.nl/art(...)endig-als-first-lady

Volgens de Telegraaf heeft Melania het zwaar met het leven als First Lady.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
  donderdag 16 februari 2017 @ 17:09:43 #297
280416 Whiskers2009
Maak dat de kat wijs!!
pi_168941575
http://www.nu.nl/midden-o(...)srael-palestina.html

Reactie (oa) op wat Trump zei tijdens de perso met Netanyahu gisteren.
"He who gives up freedom for safety deserves neither" Benjamin Franklin
pi_168941760
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 16:15 schreef DUTCHKO het volgende:

[..]

Hahahahaha...dat jij dit nog steeds gelooft zegt genoeg.
Die onzin riep men ook over de Duitse verkiezingen en de Duitse geheime dienst heeft al gezegd dat het flauwekul is.
Lachwekkend dit.
Het ene sluit het andere niet uit.
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168941943
FBI gaat Flynn niet aanklagen, forthcoming in his conversations with the FBI, security clearance revoked due to the contacts with the ambassador, may be reinstated (or not).
Maar men heeft alweer een nieuwe: "Senior officials of Trump campaign were in constant communication during the campaign with Russians known to US intelligence, and the frequency of those, and the level of the officials involved raised alarm."
De inhoud blijkbaar niet, ook al weet men wat gezegd werd.

quote:
The communications were intercepted during routine intelligence collection targeting Russian officials and other Russian nationals known to US intelligence.

[..]

The FBI and US intelligence agencies continue to try to determine what the motive for the communications were.

One concern was whether Trump associates were coordinating with Russian intelligence operatives over the release of damaging information about the Hillary Clinton campaign.
"If that were the case, then that would escalate things," one official briefed on the investigation said.
http://edition.cnn.com/20(...)-campaign/index.html
Moeten wel erg cryptische conversaties zijn, als je na maanden nog niet weet waarover ze gaan.

CNN geeft er een iets andere toon aan dan Reuters:
quote:
People familiar with the agency's multiple probes said there was no evidence so far of pre-election collusion between Russians and Trump's campaign, or any evidence of criminal activity by Flynn or anyone else connected to Trump.
http://www.reuters.com/article/us-usa-trump-idUSKBN15U1IK

[ Bericht 25% gewijzigd door crystal_meth op 16-02-2017 18:08:24 ]
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168942500
‘Productive’ 1st meeting: Lavrov & Tillerson discuss Syria & Ukraine, but not sanctions
quote:
Russian Foreign Minister Sergey Lavrov said his first meeting with US Secretary of State Rex Tillerson was productive, stressing that Moscow is ready to work with Washington on all issues as soon as Donald Trump’s foreign policy team is fully formed.
Lavrov and Tillerson talked at a G20 summit in Germany. It was the pair’s first meeting since Tillerson became Secretary of State, and came as a possible Russia-US rapprochement is in the spotlight.

“As soon as the teams in the State Department and the relevant agencies are formed, we expressed readiness to establish contacts,” Lavrov told journalists at the G20 summit in Bonn, Germany.

During his meeting with Tillerson, the situations in Afghanistan, Syria and Ukraine was discussed, the FM said.

“On all those issues, our American colleagues said they’re interested in joining the efforts that are made to overcome those conflicts,” he stressed.

The sides “confirmed mutual interest, coinciding interests, first of all regarding the outright battle against terrorism and the political settlement in Syria,” as well as cooperation on other nations in the region “where terrorism took root,” Lavrov said.
pi_168942504
dicht
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')