abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  zondag 2 april 2017 @ 14:53:42 #301
458427 Panterjong
I Refuse Limitation
pi_169946436
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zondag 2 april 2017 13:59 schreef de_tevreden_atheist het volgende:

[..]

Berjan trolt niet, jij ontwijkt een inhoudelijk antwoord.
Speciaal voor jou dan, maar dan zou ik van jou ook een inhoudelijk antwoord willen op mijn eerder vraag in plaats van dat je deze ontwijkt door de aandacht naar die trol te verplaatsen.

n trol (mv.: trollen) in een internetomgeving is een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen - ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken,[1]
Maar omdat jij At je van de domme houdt of misschien slechts een enkele post lees leg ik het nog maar een keer uit maar dan niet aan die trol zelf maar aan jou. Die trol doet er toch niets mee en blijft liever trollen.
Dit doet die trol. Door te liegen over mij, dat ik hier al jaren zit, dat ik ruzie zou hebben met users die ik geeneens ken en de vele andere talloze malen eerder door mij vermelde voorbeelden.
Ook doet die trol dit doordat hij probeert te beledigen zoals zeggen dat ik autistisch ben en meer van dat soort zaken.
Dit doet die trol door heel vaak over een door mij gewaardeerde user kwaad te spreken. En als het dan ook maar in de buurt komt van de waarheid nee hoor. Het is enkel om te treiteren.
Dit doet die trol door te fantaseren door in nagenoeg elke post dingen over mij te beweren die ik nooit gezegd hebt. Bijvoorbeeld als ik zeg dat ik van Daniken interessant vinden direct beweren dat ik alles van die man voor zoete koek aanneem. Of dat ik het e.e.a. over Jezus gezegd zou hebben dat ik nooit gezegd heb, en als ik dat dan aantoon toch vol blijven houden dat ik dat gezegd zou hebben.
Dit doet die trol door de waarheid tegen te spreken of uit de weg te gaan. Zoals niet meer reageren als de waarheid gezegd wordt en als dan naar de reden gevraagd wordt overgaan op liegen en fantaseren.
opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven
Dit doet die trol door commentaar op een geheel oeuvre te baseren op een inhoudelijk waardeloze review van een recensent die ook nog eens schrijft voor een krant wiens gemiddelde lezers niet zitten te wachten op de historische figuur Jezus.

of zichzelf expres anders voor te doen.[2]

Dit doet die trol door te zeggen dat die geen trol is terwijl het aan alle kanten duidelijk is als je de definitie met mijn argumentatie vergelijkt met zijn gedrag.

Genoeg argumentatie?, die ik overigens al meerdere malen aan die trol zelf heb gegeven.
Rest your mind in distant wilderness
Take your time and concentrate on it
Take a stand and make your hand a fist
We got a reason to resist
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')