abonnement Unibet Coolblue
pi_168992117
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 19:45 schreef LeSage het volgende:
Ik ben ondertussen wat mensen die ik herken aan het toevoegen. Ja hoi :W die mannennaam, dat ben ik :+

S. is moe, maar wil NIET slapen :O
Ik vroeg me al af wie dat was... Maar dat is niet je echte naam, toch?

MwC, gewoon een tweede bonuskaart halen, kun je twee scanners 'gebruiken'. Die pick up points in winkels zetten het overigens niet in je auto, dat doen ze alleen bij de losse pick up points.

Gefeliciteerd alvast IMA! En beterschap voor alle spugers van vandaag.

Wij doen elke dag (dat ik thuis ben met O) boodschappen! Hebben we sowieso elke dag even een uitje :') Maar we wonen dan ook boven de supermarkt, dus wekelijks grote boodschappen doen en daarmee sjouwen is meer moeite... Plus dat O het geweldig vindt als hij in een wagentje mag zitten, of als papa ook mee is zelf met een mini-wagentje mag rijden!
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_168994850
Ik heb geen facebook, maar ik ben wel echt hoor... 😮
pi_168995549
Oef hopelijk zijn er geen kotsbuien meer geweest :(

Ik heb nog wat mensen op FB toegevoegd die ik dacht te herkennen. (De niet heel Hollandse naam beginnend met een K ;) )
pi_168995583
Facebook is mischien een oplossing voor mij. Ik deel foto's en filmpjes van de kinders wel af en toe op fb, maar verder liever niet :)
pi_168995673
Jawel, FF, echt mijn naam :)

Meneer was er om 6 wel klaar mee, viel om half 8 weer in slaap en is nu net weer wakker. Ach ja, is hij in ieder geval wel uitgeslapen...
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_168995698
Haha natuurlijk ben je echt Adrian! :) Je post hier ook vaak mooie foto's van W!

Ik zag ook nog een paar mensen met de 2 gemeenschappelijke vrienden van Fok, maar durf niet zomaar iedereen toe te voegen.. :p
Selvaria heb ik ook toegevoegd, die herkende ik wel
pi_168995701
Hoe is t met de zieke kindjes?
pi_168995727
Even goed bijgelezen...gister te druk gehad met FB :P

De MIJ!-update van L :D Hij is leuk he kris?

Saskia: naar welke speelhel gaan jullie? Is die ook leuk voor hele kleine dreumesjes die nog niet zo goed lopen?

Arme Wolk en T van GGirl ;( Gaat het inmiddels beter met ze? En hoe is het nu met ketel en L van Vieve? Beetje opgeknapt?

Gefeliciteerd IMA! *O*

Wij hebben heerlijk uitgeslapen tot 8u ;) A is druk het lopen aan het oefenen achter haar loopkarretje. Gisteren stond ze opeens los midden in de kamer en begon ze te huilen. Het was toch nog een beetje te eng...dat helemaal los lopen :D
pi_168995761
Hier heeft de buikgriep een week geduurd, vooral F heeft veel gespuugd (ik ben de dans ontsprongen). Gelukkig is iedereen weer beter want papa is sinds dinsdag weer op zee.

Voor Fb even dm-en :)
pi_168995764
haha :)

Wat leuk Aerenia! L vindt loslopen ook nog best eng. Als je aan haar vraagt of ze mee gaat wandelen, stappen, lopen gaat ze snel zitten haha. Maar soms doet ze toch zelf wel een paar stapjes los en dan stort ze meestal in mijn armen of die van papa!

Ze heeft ook het woord die ontdekt. Dus echt alllles is nu diiiiieeeee en dan er naar wijzen. Mij is nog wel onduidelijk of ze het dan wil hebben of dat ze wil dat we uitleggen wat dat is.

Ik denk dat ik zojuist trouwens ook Ludann Sillie en LeSage heb toegevoegd :). Die kon ik nog aan de naam/foto herkennen

[ Bericht 0% gewijzigd door Vieve6 op 19-02-2017 09:08:46 ]
pi_168995802
quote:
1s.gif Op zondag 19 februari 2017 08:36 schreef LeSage het volgende:
Jawel, FF, echt mijn naam :)

Meneer was er om 6 wel klaar mee, viel om half 8 weer in slaap en is nu net weer wakker. Ach ja, is hij in ieder geval wel uitgeslapen...
Oh sorry dan :@ Ik heb die naam echt nog nooit gehoord voor een vrouw, dacht dat het misschien een afgeleide ofzo was om niet te herkenbaar te zijn.

Wij mochten weer eens uitslapen tot 8:30 *O* Niet zo vreemd ook, want meneer zat gisteren tijdens widm weer gewoon te kakelen in zijn bed (na een harde pok tien minuten eerder waarvan hij wakker werd. Waarschijnlijk z'n hoofd gestoten ofzo).
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_168995854
Beterschap voor alle zieken! en ik ben jaloers op de uitslapers..Wij hadden een beroerde nacht, T werd elke 2 uur huilend wakker. Redelijk snel weer te troosten, maar toch vermoeiend. Ik denk dat hem iets dwars zit, hij heeft wat verhoging en heeft vanmorgen al 3x gepoept. Misschien een tandje. Van alle andere tanden niets gemerkt..

Verder heeft hij net z'n eerste woordje in 2 talen gezegd, zo trots. 'Op', zei hij al een tijdje. Maar nu ook de duitse variant, 'alle'. Zo leuk!
pi_168995902
Wat een leuke features hebben die oudere dreumessen toch! Dat praten O+ S. zegt nu 'tiktak' voor de klok en 'woef' voor een hondje. En soms papa en mama, als ie zin heeft :')
Hij wijst ineens wel naar dingen die hij wil hebben (beker drinken, brood op het aanrecht en de hond).

Haha, FF, niet zo gek hoor. Het grappige is dat mijn vriendinnen vroeger dus gek keken als ze een man met mijn naam zagen. Ik ben er verder best blij mee, het valt zeg maar wel op :)

Beterschap voor alle zieke kleintjes. Die lente moet nu toch maar eens gaan komen :(

Ik wil zo graag naar ons huis. Ben wel klaar met bivakkeren in ons tijdelijke appartement. Zeker omdat S. gisteren eindelijk sliep en er toen 4 politiewagens voorbij vlogen met sirenes (we wonen nu recht tegenover het politiebureau). Gevolg: weer een huilende S.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_168995910
Voeden jullie hem echt tweetalig op, Jagar? Dat lijkt me ontzettend tof! Mijn schoonvader wil S. graag Hongaars aanleren (dat kan hij zelf heel goed), maar daar zie ik het nut iets minder van in ;)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_168995920
quote:
1s.gif Op zondag 19 februari 2017 09:23 schreef LeSage het volgende:
Voeden jullie hem echt tweetalig op, Jagar? Dat lijkt me ontzettend tof! Mijn schoonvader wil S. graag Hongaars aanleren (dat kan hij zelf heel goed), maar daar zie ik het nut iets minder van in ;)
Ja, we voeden hem twee(eneenhalf) talig op. Ik spreek Nederlands met hem, en de duutser duits. De duutser en ik spreken samen ook nog engels, dus dat krijgt hij ook veel mee...
pi_168996167
Ziek, check. W. houdt snot- en kotsfeest: dat had ik donderdag en vrijdag al gevierd. Nu heb ik blaasontsteking (waar ik toen W. eindelijk sliep vannacht ineens mega last van kreeg, resulteerde nog in een tripje HAP voor een kuur). We moeten vanmiddag eigenlijk ook nog op verjaardag 8)7 . Ik overweeg over te slaan. o|O
pi_168996231
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 februari 2017 21:07 schreef Aerenia het volgende:
Boodschappen doen is altijd wel relaxed vind ik... Maar als ik jullie verhalen hoor, geloof ik best dat dat snel over is zodra A zelf wil lopen ;)
Hoeft niet hoor, als het niet te lang duurt, kan ik prima met J boodschappen doen. Hij vindt het leuk in een winkelwagentje, blijft aardig van de scanner af en wandelt trots zelf door de HEMA. Als hij toch te veel aan spulletjes zit, stel ik voor hem te dragen en vindt hij dat bijna altijd ook prima. En als we weer naar huis gaan, zegt hij "was gezellig inne winkel" O+

Malteser, valt wel mee, regio N.ijmegen, maar heb nog geen forumer met dreumes/peuter ontdekt daar in de buurt.

Beterschap voor alle zieken, hier weer voor het eerst in 6 dagen geen koorts gemeten.

Jagar, wat leuk, die woordjes van T!
pi_168996486
Boodschappen doen met dreumes vind ik normaal echt heerlijk. Er even tussen uit. Gisteren was het alleen voor de eerste keer een ramp. Menneer wilde graag alles hebben wat ik in het karretje stopte, dus ik heb hem op een gegeven moment maar vastgehouden aan zijn muts, omdat ie anders steeds voorover het karretje in kukelde. Incl. boos :( worden als ie dingen niet kreeg.

Van LeSage en Malteser had ik al opgevangen dat ze hier in de buurt wonen en 7th sunday is hier op fietsafstand (alleen geloof niet dat het hier over gepost heb Vieve), dus er zijn best wel mensen uit mijn buurt geloof ik.
pi_168996501
Beterschap voor alle zieke kindjes, ik hoop dat het snel beter gaat :*
En welkom nieuwe FBvrienden :D

Mini loopt ook en boodschappen doen is hier een feestje O+ Ze duwt de kar, wijst alles aan, wil overal bij helpen en, okee, ze gooit ook wel eens iets extra's in de kar (meestal kaas). We geven haar vaak een stuk fruit uit zo'n kinderkarretje, dan is ze helemaal in de gloria.

Ze gaf net voor de derde dag op rij aan dat ze gepoept had :o Dat verbaast me zo! En het is zooo schattig O+ Ze loopt rond en roept "poepoep, poepoep, poepoep" als een soort wekkertje O+

Vandaag vieren man en ik onze verjaardagen, samen met nog drie leden van mijn ouderlijk gezin. De vorige verjaardag vond ze heeeel gezellig, dus ik ben benieuwd hoe dat is nu ze ook zelf kan lopen (en hoeveel chipjes ze gaat proeven en terugleggen haha)

Ik vond haar al leuk, maar de afgelopen dagen geeft ze me zoveel licht. Zo fijn om bij haar te zijn O+ Ik ben zo trots dat zij mijn kindje is. Ik ben zo verliefd op dat vrouwtje O+
pi_168996547
Bloesem, die laatste alinea vooral maakt me blij. O+ :*
pi_168996727
Wanneer kunnen jullie in het nieuwe huis LeSage!

Sillie veel beterschap voor jullie!

Boodschappen doe ik meestal samen met man. Ik vind het alleen met L te veel gedoe! L blijft op zich wel in het karretje maar pakt wel alles als ze erbij kan en neemt soms ook een hapje als het kan : ). De scanner is ook leuk maar die mag ze meestal wel vasthouden.

Dan woon je inderdaad dichtbij Adrian, hier ook op fiets afstand! Zelf overigens nog nooit er heen geweest!

Leuk om te lezen inderdaad al die woordjes :)!

Bloesem heel veel plezier met het vieren van jullie verjaardagen samen met mini... : )
pi_168997704
Mijn af en toe sociale awkwardness speelt me ineens parten :@. Als ik het leuk vind om mensen van hier op fb te bevrienden dm ik jullie dan of geef ik dat aan en wacht ik op bericht van mensen die dat wel leuk vinden?
pi_168997940
Haha idem Vosje :) ik heb wel fb maar doe er zelf zelden meer mee dan dingen liken, dus ik heb niet echt iets te bieden vind ik dan. Om dan mensen te gaan toevoegen omdat ik het leuk om wat van ze te volgen is dan ook zoiets, dat voelt zo nieuwsgierig :@
pi_168997999
:s)

[ Bericht 84% gewijzigd door Aerenia op 19-02-2017 13:29:45 ]
pi_168998266
Fb is hier nu net een puzzel, ik krijg allemaal vriendsuggesties obv gemeenschappelijke vrienden dus ik kan de OUD'ers er uithalen, maar wie nu wie is... ik kan iedereen die mij heeft toegevoegd (of heeft geaccepteerd) inmiddels wel plaatsen!

Vosje of wie dan ook; Pm mij gerust voor fb, vind ik geen probleem ;).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')