Ja, ik vind het ook knap. Maar slap deeg op een rooster in plaats van op steen of bakplaat is wel risicovol natuurlijk.quote:Op woensdag 15 februari 2017 09:01 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Hoe krijg je zoiets voor elkaar ?!?!?
Binnenkant is bezweken onder het gewicht van het beleg.quote:Op woensdag 15 februari 2017 09:02 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Stevige randen en waterzachte binnenkant. Vreemd.
Die had nogal wat ge-pimp nodig dan!quote:Op woensdag 15 februari 2017 09:04 schreef mjan het volgende:
Had laatst trouwens een boerenkoolpizza gemaakt, met ui, knoflook en cheddar. Het werd pas eetbaar toen ik er achteraf ook nog creme fraiche, oude geitenkaas en rokerige hete saus overheen drapeerde
Toen proefde je de boerenkool niet meer? .quote:Op woensdag 15 februari 2017 09:04 schreef mjan het volgende:
Het werd pas eetbaar toen ik er achteraf ook nog creme fraiche, oude geitenkaas en rokerige hete saus overheen drapeerde
Het was daarvoor echt een droge hap smakeloos karton. Daarna was het pittig, smeuïg en kazig karton.quote:Op woensdag 15 februari 2017 09:06 schreef Maarten het volgende:
[..]
Toen proefde je de boerenkool niet meer? .
quote:Op woensdag 15 februari 2017 09:08 schreef mjan het volgende:
[..]
Daarna was het pittig, smeuïg en kazig karton.
Wel iets door de ricotta nog? Ik vind ricotta zonder zout/parmezaan/iets anders erdoorheen toch altijd zo niksig..quote:
Dat ligt wel echt aan die stomme bakjes ricotta die ze hier verkopen. Maar, als je daarover spreekt, dan ben ik het met je eens.quote:Op woensdag 15 februari 2017 09:10 schreef minilot het volgende:
[..]
Wel iets door de ricotta nog? Ik vind ricotta zonder zout/parmezaan/iets anders erdoorheen toch altijd zo niksig..
Zware natte vulling, oven zonder steen.quote:Op woensdag 15 februari 2017 09:02 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Stevige randen en waterzachte binnenkant. Vreemd.
Ik zou graag heel CUL-verantwoord willen zeggen dat ik de ricotta van de Italiaanse speciaalzaak in Rotterdam gewoon zo ook lekker vind, maar dat blijkt niet zo te zijn.quote:Op woensdag 15 februari 2017 09:12 schreef mjan het volgende:
[..]
Dat ligt wel echt aan die stomme bakjes ricotta die ze hier verkopen. Maar, als je daarover spreekt, dan ben ik het met je eens.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |