abonnement bol.com Unibet Coolblue
  maandag 13 februari 2017 @ 21:09:28 #1
389307 1marcelfilms
(permanent verbannen)
pi_168882089
Het begon deze avond na school. Mij ​​en een paar makkers gekozen om te gaan in een minuut de stad na school, om zo een paar lagers scoren. Dat werkte goed, en het was zeer aangenaam spul. Bij het betreden van de tijd hebben we gekozen voor een metgezel, die allemaal samen van een paar kilometer ervaren bezoeken. Wij als een geheel te krijgen onze fiets langs deze lijnen, en we gaan naar hem.

Niettegenstaande, nadat we onlangs vertrokken hadden, kregen wij uw heerlijke chick uit over de stad tegen. Buitengewoon, echt abnormaal goed uitziende, prettige kont, enorme tieten, maar tegelijkertijd verstandig dunne O+. Dus staren we zes van ons op de grond, en de dribbel komen kort op de mond. Waarlijk, nooit waargenomen iets zo heerlijk.

We reden dus elk van de zes met een enorme fallus vast op, verbeelden over haar. Terwijl we elkaar echt gewoon meer opzweepten, mijn libido was groter en groter. Dit was geldig voor ieder van ons, halverwege waren we allemaal geil als de verdoemenis. We vereist een plaats onze ziel verloren. Ineens zagen we een grote paard in een veld aan de juiste kant van de straat. We namen een kijkje bij elkaar, en we wisten het. Het ros.

We verwijderd onze kleding en ik hinkelde op het ros, en mijn schattingen hielden het ros. Dit ging goed voor enige tijd, het was echt heerlijk. Bij het betreden van de tijd zal een van mijn metgezellen ontdekken geil om de hengst te verslaan. Dat mammoet begint af te nemen je doodsbang, terwijl ik nog in het was. Hengst is helemaal wild, en ik ben gevangen. Companions alle giechelen en dat soort dingen, maar niet voor mij de lol. Op het moment dat de hengst eenmaal gekalmeerd, probeerde ik mijn fallus geleidelijk verdrijven uit de kloof. In ieder geval is de indruk gewekt dat de fallus werd gevangen! Ik heb hem met geen kans om eruit te komen, wat ik deed, schudden, trekken, duwen, ik heb hem vrij zonder de mogelijkheid.

Ik verguisd deze toekomstige frikandel. Ik koos ervoor om rustig naar beneden zodat mijn haan dat zou kunnen doen ook. Een van mijn reisgenoten hadden de beboste gebieden gegaan om te masturberen gaan. Hij vond dat zijn sperma een fatsoenlijke olie zou kunnen zijn. Hoe het kwam hierop neer: hij geleegd zijn sperma in de opening van de hengst, en na al mijn Mattie trok samen was ik nog vrij in ieder geval.

In ieder geval, mijn lul deed verschrikkelijk pijn. Ben nog ging naar de specialist, die zei dat het een penis crack; (Nu blijf ik hier, dus met een zere lul, en dat zuigt.
vroeger was alles beter
ìk_vôél_më_èëñzâám_ën_ållêén_v­ándàâg_wïl_ìemånd_mêt_mê_präté­ñ
pi_168882127
Tldr
pi_168882202
quote:
0s.gif Op maandag 13 februari 2017 21:10 schreef 6star6lord6 het volgende:
Tldr
With a Song in my heart and a smile on my face...
  maandag 13 februari 2017 @ 21:13:04 #4
389307 1marcelfilms
(permanent verbannen)
pi_168882239
piemel zat vast en sperma van maat diende als olie
vroeger was alles beter
ìk_vôél_më_èëñzâám_ën_ållêén_v­ándàâg_wïl_ìemånd_mêt_mê_präté­ñ
pi_168882386
Dit is ook verzonnen. Niet gelezen verder.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')