abonnement Unibet Coolblue
pi_168830565
Hallo beste fokkers!

Ik ben nieuw hier, dus ik zal me gelijk maar eventjes voorstellen! Ik ben een jongen van 17 jaar die op dit moment aan het hbo studeert en nu ongeveer anderhalve maand een hele leuke nieuwe vriendin heeft.

Nu is er alleen met die nieuwe vriendin een puntje waar ik niet echt weet hoe ik er mee om moet gaan. We hebben nu dus sinds kort een relatie, alleen mijn vriendin heeft hiervoor al een paar relaties gehad en ze vertelde me vandaag dat ze een beetje twijfelde wat ze moest doen. Ze kwam namelijk tot de conclusie dat ze eigenlijk nooit 'echt alleen is geweest.' Wat ze daarmee bedoelde was dat ze altijd vaak een relatie had en als het dan uit ging dat ze dan vaak al snel een nieuwe jongen had. Daardoor heeft ze nu het gevoel dat ze daardoor nooit echt de ruimte heeft gekregen om zichzelf echt te leren kennen. Nu zit ze dus een beetje in een dilemma. Want aan de ene kant zegt ze dat ze super verliefd op me is en ze heel erg blij en gelukkig met me is etc. Maar aan de andere kant zit ze nu met het principe dat ze bang is dat ze nu niet de ruimte zou kunnen krijgen om een tijdje alleen te zijn zodat ze zichzelf kan leren kennen.

Ze vertelde me dit vandaag en diep van binnen was ik een beetje geschokt.. ik heb hiervoor wel een paar vriendinnetjes gehad, maar ik ben eigenlijk nog nooit 'echt' verliefd geweest behalve bij haar.. ik heb nu eindelijk een meisje gevonden waar ik toekomst in zie en waarmee ik langer samen zou willen zijn, alleen nu is dit punt er dus.. toen ze het verteld vandaag heb ik geprobeerd om niet gelijk te heftig te reageren en ik heb gezegd dat ik haar begrijp en dat we maar eventjes het moeten aankijken. Ze zegt dat ze het sws weer in de toekomst opnieuw zou willen proberen als ze eventueel de beslissing zou nemen om voor een tijdje alleen te zijn, omdat ze met niemand anders een relatie wil behalve ik. En ze twijfelt heel erg of ze dit moet doen, want ze heeft zich ook nog nooit zo fijn gevoeld bij een jongen zegt ze. Alleen ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet.. Want ik ben bang dat is als haar nu laat gaan dat het dan zomaar voorgoed klaar zou kunnen zijn, of dat dit bijvoorbeeld nog een half jaar zou kunnen duren.. En ik heb niet echt zin om mezelf een half jaar maar op te moeten vreten. Ze wil het nu nog niet zegt ze, maar het was iets waar ze over nadacht en ze vond dat ze dat wel eventjes met me moest bespreken. ik geef erg veel om dit meisje. Dus wat moet ik doen? Het uitmaken en zeggen dat ik niet kan leven met de gedachte dat ze er op elk moment vandoor zou kunnen gaan, zodat ze zichzelf kan leren kennen (wat ik haar ook wel gun) of hopen dat ze alsnog gewoon voor mij kiest. Wat ook wel goed zou kunnen want ze zegt dat ze me echt niet kwijt wil en dat ze niet iemand voor kan stellen die haar gelukkiger maakt als dat ik doe.

Al met al vind ik dit een lastige situatie en ik weet niet zo goed hoe ik me hier nou op zou moeten instellen. Moet ik tegen haar zeggen dat het in dat geval nu maar uit is en verder gaan met mijn leven? Of kan ik het beter nog maar gewoon eventjes aankijken?

Zo, het is een langer verhaal geworden als dat ik had verwacht.. maar ik moest het even kwijt!

[ Bericht 6% gewijzigd door svanus007 op 11-02-2017 19:38:15 ]
pi_168830737
Het is me niet helemaal duidelijk wat zij wil. Is het nu uit?

Ik snap wel waar ze vandaan komt maar voor iemand waar je gek op bent verzin je wel een manier om dingen te laten werken en ga je niet moeilijk lopen twijfelen en het zo laten 'hangen'
ik denk dat je je sowieso moet voorbereiden op het feit dat jij wat gekker bent op haar dan andersom
pi_168831268
Nee het is niet uit! Maar dit was gewoon iets waar ze over nadacht en ze wilde het eventjes met me bespreken.

Ik heb juist vaak het gevoel dat ze gekker op mij nog is als dat ik op haar ben. Zij is altijd degene die voorstelt om af te spreken en ze appt me de hele dag door en als we elkaar een paar daagjes niet zien mist ze me gelijk zegt ze.

Maar ja, ik vind dit niet heel erg leuk zo in het begin van een relatie. Ik wil haar echter ook niet dwingen om een keuze te maken omdat ik vind dat ze er zelf gewoon eventjes goed over na moet denken.
pi_168832827
Wat is de keuze dan? Heeft ze gezegd dat ze het misschien om die reden uit wil maken?

Anders snap ik de drama niet
pi_168836788
Een tripje naar Azië 'om zichzelf te leren kennen' zal haar goed doen.
Moeten zij weten
pi_168843245
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 19:16 schreef svanus007 het volgende:
Ze zegt dat ze het sws weer in de toekomst opnieuw zou willen proberen als ze eventueel de beslissing zou nemen om voor een tijdje alleen te zijn, omdat ze met niemand anders een relatie wil behalve ik. En ze twijfelt heel erg of ze dit moet doen, want ze heeft zich ook nog nooit zo fijn gevoeld bij een jongen zegt ze.
Dat maakt het zo dubbel.. Ze wil gewoon de zekerheid dat jij zal wachten als ze zou beslissen om alleen te zijn. Of je hebt een relatie (en neem je de twijfels van "wat als?" en ruzies erbij en werk eraan) of je maakt het uit omdat je bang bent iets te missen in je leven/'over wie je echt bent'. (met het risico dat je ex je niet meer terug wil nemen of dat gevoelens van ervoor weg kunnen gaan)
Die keuze zal ze wel eens mogen nemen ipv er nog meer drama over te maken dat ze beide wil. Voor haar kant zou het natuurlijk het ideale scenario zijn.
“Here is your final lesson: Do not commit the crime for which you now serve the sentence. God said: Vengeance is mine. "
- Alexandre Dumas, The Count of Monte Cristo
pi_168886779
Haar gedachten zijn ergens te begrijpen als ze rond wil wippen (maar dit uiteraard niet zo wil verwoorden). Maar het feit dat ze misschien liever rond wil wippen dan een relatie met jou aangaan zegt ook wat. Want wat heeft haar nou meer te bieden, een gelukkige relatie wat haar naast seks nog zoveel meer biedt of meer variatie in bedpartners. Er is hier misschien een tekort aan (al dan niet fysieke) aantrekkingskracht.

Waarschijnlijker is dat ze bang is dat haar vrijheid afgenomen wordt, of dat ze nu veel behoefte voelt aan vrijheid. Misschien door ervaringen in het verleden met ex-en, misschien door jouw houding. Misschien simpelweg een strijd tussen verliefdheid en single willen zijn. Het kan zijn dat ze zich er bewust van is dat ze zichzelf in het verleden verloor in een relatie. In die zin zou alleen zijn goed zijn voor haar, zodat ze haar eigen karakter beter kan ontwikkelen en minder 'geleefd' wordt. Zodoende kan ze, nadat ze gegroeid is, hopelijk beter bij zichzelf blijven wanneer ze een nieuwe relatie aangaat.

Echter, in een goede relatie zouden jullie allebei genoeg vrijheid moeten kunnen ervaren en moet de relatie geen belemmering zijn voor haar om zichzelf te leren kennen / te kunnen ontwikkelen. Want liefde = vrijheid gunnen. Je zou het hier eens over kunnen hebben en aangeven dat je wel trouw verwacht, maar graag wilt dat ze haar dromen volgt en ook haar eigen leven heeft. En dat als zij voelt dat ze meer tijd voor zichzelf nodig heeft, dat dat geen probleem is.

Ze is ook op een leeftijd waarop de kans sowieso relatief groot is dat ze niet goed weet wat ze wilt. Ik zou haar dan ook wel even wat de ruimte geven om dit uit te dokteren. Aan de andere kant lijkt het me ook belangrijk om dit punt niet op de achtergrond te laten raken (als een onderwerp wat je niet durft te bespreken, bijv om haar maar niet op ideeën te brengen), waarbij het een soort van slapende vulkaan onder de relatie wordt (omdat zij halfbakken toch een relatie in duikt). M.a.w. dit moet wel uit de lucht zijn als jullie in deze relatie willen blijven. Tegelijkertijd wil je haar ook niet teveel onder druk zetten om een keuze te maken (haar wat tijd gunnen), waarbij ze dan voor jou kiest maar eigenlijk zelf niet helemaal overtuigd is. Dan is de kans van slagen op de lange termijn klein.

Ik zou voorstellen om het de komende tijd rustig aan te doen en niet claimend / te beschikbaar te zijn. Zorg dat jullie als jullie bij elkaar zijn het leuk hebben (incl seks) en ze geen druk voelt, zodat ze haar gevoelens verder voor je kan ontwikkelen. Geef haar de ruimte en laat het initiatief van contact opnemen merendeels van haar kant komen (zoals het nu ook is gezien je beschrijving). Over een maandje oid zou je het onderwerp weer eens aan kunnen snijden op een luchtige manier, of ze al weet wat ze wil. Kans is echter groot dat ze er voor die tijd zelf al over begonnen is. Aan jou dan de kans om je relaxte houding te laten zien (dat je haar haar vrijheid gunt).
In ieder geval niet gaan zitten wachten als ze beslist alleen te zijn. En daar ook duidelijk over zijn als ze hierover begint.

[ Bericht 0% gewijzigd door Pomtips op 14-02-2017 01:00:43 ]
pi_168886858
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 19:16 schreef svanus007 het volgende:
En ze twijfelt heel erg of ze dit moet doen, want ze heeft zich ook nog nooit zo fijn gevoeld bij een jongen zegt ze.
Ze heeft zeker ook gezegd dat ze nog nooit zo een grote lul gehad heeft :')
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 19:16 schreef svanus007 het volgende:
Dus wat moet ik doen?
Haar niet zomaar op haar blauwe ogen geloven. :')

En direct de deur uit trappen. Zulke mensen heb je niks aan. Die laten je gerust een paar jaar aan het lijntje lopen. Ophoeren met die ongein. Dat doe je maar bij een ander. Doei! :W
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_168886873
Sowieso zouden jullie op deze leeftijd nog niet zo in een serieuze relatie mogen zitten. Dit is de tijd voor zelfontwikkeling, vrijheid, experimenteren,..
Geniet toch eens allemaal van jullie jeugd zonder al meteen zo vast te zitten!

TS, geen advies dus van mij.. Enigste advies zou zijn: geniet van je zorgeloze jeugd en liefst als vrijgezel. Wat rondscharrelen is toegestaan ;-) Dat is goed om later te weten wat je echt zoekt in een meisje.
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
pi_168886883
Enige
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_168887479
Je bent 17, zij is niet heel veel ouder. Lange relatie kan, maar waarschijnlijk worden jullie niet samen oud.

Advies van iemand die van 16 tot 20 en vanaf 21 tot nu 26 met kind in twee lange relaties zat en zit?

Wees vrijgezel. In ieder geval het eerste deel. Je wil dan van alles. Vastroesten kan later wel, met de juiste partner.

[ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 14-02-2017 07:50:04 ]
  dinsdag 14 februari 2017 @ 07:49:43 #12
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_168887498
Gestopt met lezen nadat bleek dat een 17-jarige een vriendin heeft die klaagt dat ze twijfelt omdat ze nog nooit alleen is geweest en blablabla. Nog niet meerderjarig en nu al zoveel dramatiek in je leven halen. Want enorm zonde en zinloos.
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
pi_168887507
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 07:49 schreef Dven het volgende:
Gestopt met lezen nadat bleek dat een 17-jarige een vriendin heeft die klaagt dat ze twijfelt omdat ze nog nooit alleen is geweest en blablabla. Nog niet meerderjarig en nu al zoveel dramatiek in je leven halen. Want enorm zonde en zinloos.
Pls. Ze pubert. Juist daar vindt alle drama plaats. _O-

Echtscheidingen daar gelaten.

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 14-02-2017 07:51:24 ]
pi_168887747
Jullie zijn nog harstikke jong en zoals je merkt wordt door menig één een relatie dan niet serieus genomen. Nou zijn we allemaal 17 geweest, dus eigenlijk mag je ook aannemen dat die mening wel ergens op gebasseerd is.

Maar ja toen ik 17 was luisterde ik naar niemand. Achteraf kijkend had ik me meer op school moeten richten ipv meisjes en heb het meeste respect over gehouden aan het meisje wat mij dumpte omdat haar school onder de relatie leed.

Dat zij nooit 'alleen' geweest is, is een syndroom waar veel vrouwen/meisjes onder lijden. De eene relatie verwisselen voor de ander: nooit je schoenen weggooien voordat je nieuwe hebt, is ook een credo wat veel leven.

Ik heb ook niet echt een advies. In mijn ogen hoort dit bij het opgroeien, 'jullie denken al volwassen te zijn' maar de fouten/lessen die je nou maakt zullen je klaar maken voor een goede relatie wanneer je wat ouder bent.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
Moet ik tegen haar zeggen dat het in dat geval nu maar uit is en verder gaan met mijn leven? Of kan ik het beter nog maar gewoon eventjes aankijken?
Als jij niet happy bent met hoe het nou loopt en denkt dat je zonder haar blijer bent dan zou ik verder gaan met je leven.

Als je hier geen toekomst meer in ziet, maar er toch nog wel wat uit haalt dan zou ik bij haar blijven. Maar ook open staan voor wat nieuws.

Je bent intressanter voor een meisje wanneer je een vriendin/scharrel/aandacht hebt, dat werkt beide kanten op. Je zal eerder aandacht van andere meisjes krijgen wanneer je nog met je vriendin gaat en je vriendin zal meer aandacht voor je hebben wanneer andere meisjes met je flirten. Dus ach doe gewoon t zelfde als haar en denk dus aan jezelf en dan pas aan je vriendin.

[ Bericht 13% gewijzigd door WodanIsGroot op 14-02-2017 08:36:56 ]
  dinsdag 14 februari 2017 @ 08:41:09 #15
308499 Dven
Den Bolle Gaar
pi_168887938
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 07:50 schreef Myrr het volgende:

[..]

Pls. Ze pubert. Juist daar vindt alle drama plaats. _O-

Echtscheidingen daar gelaten.
Drama over 'een keer zelfstandig zijn' is wel de overtreffende trap voor een 17-jarige :P
"For the man sound of body and serene of mind, there is no such thing as bad weather; Every day has its beauty. And storms which whip the blood, do make it pulse more vigorously."
  Moderator dinsdag 14 februari 2017 @ 09:23:05 #16
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_168888496
Dus zij is 17, en ze ging 'altijd van de ene relatie naar de andere en ze is nooit echt alleen geweest'. ZE IS 17!!! Alsjeblieft zeg.

Wat ze eigenlijk tegen je zegt is 'dit is het niet voor mij, ik wil liever 'alleen' zijn wat effectief betekent dat ze vrij wil zijn om andere piemels uit te proberen zonder daarover verantwoording af te moeten leggen, maar dat wil ze niet zo direct tegen je zeggen want 1. dan loopt ze de kans dat jij gaat rennen en 2. ze wil je evt achter de hand houden als dat vrijgezelle leven toch niks blijkt te zijn.

Let's be honest. Je bent 17, de kans dat deze relatie dé relatie is waar je in blijft is nagenoeg nihil. Deze meid vertelt je dit na 1,5 maand (dat zijn 6 weken), oftewel, she's just not that into you. Ze is je aan het voorbereiden op dat ze het binnenkort uit zal maken.

Dan kun jij 2 dingen doen. Jij kunt als een hondje met hangende pootjes gaan zitten hopen dat ze dat niet doet, en áls ze dat dan doet dat ze dan terug komt bij je.

OF

Je zegt tegen d'r dat je in dit soort spielerei geen zin hebt, en dat als zij geen keuze kan maken (wat ze stiekem wel kan, ze heeft het alleen nog niet uitgesproken) jij dan wel de keuze maakt, want immers, jij wil iemand die voor jou gaat, die op een roze wolk loopt etc etc, en niet iemand die na 6 weken al met dit soort drama verhalen komt. Dan maak je het uit, en ga je verder met je leven.

Ik vermoed dat je dit laatste niet gaat doen, omdat je 17 bent en dit nou net is wat je niet wil horen. Jij kwam hier niet om te horen wat je daadwerkelijk moet doen, maar om gerust gesteld te worden dat het allemaal wel mee valt. Tja, de kans dát het meevalt ís er wel, maar die is ontzettend klein.

Ik zeg; hou de eer aan je zelf, je komt vanzelf een meid tegen die wél serieus is. Dit gaat je alleen heel veel hoofdpijn opleveren en aan het eind komt ze echt niet bij je terug.
Breitling - Instruments for Professionals
  Moderator dinsdag 14 februari 2017 @ 11:55:00 #17
441859 crew  Lenny77
pi_168890641
quote:
3s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 01:06 schreef Geralt het volgende:
Enige
Je hebt natuurlijk gelijk.. Alleen gebruiken wij Vlamingen soms een andere uitspraak of een verbastering van een woord.
Bekijk het als schattig Belgisch ipv onwetend fout ;-)
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
  Moderator dinsdag 14 februari 2017 @ 12:00:57 #18
441859 crew  Lenny77
pi_168890722
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 09:23 schreef CoolGuy het volgende:

OF

Je zegt tegen d'r dat je in dit soort spielerei geen zin hebt, en dat als zij geen keuze kan maken (wat ze stiekem wel kan, ze heeft het alleen nog niet uitgesproken) jij dan wel de keuze maakt, want immers, jij wil iemand die voor jou gaat, die op een roze wolk loopt etc etc, en niet iemand die na 6 weken al met dit soort drama verhalen komt. Dan maak je het uit, en ga je verder met je leven.

En met deze actie heb je ook nog wel eens heel veel kans dat ze dan achter je aan gaat lopen als een schoothondje :-D
Want owee als iemand anders het uit zou maken terwijl je dat zelf eigenlijk wou..
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
  Moderator dinsdag 14 februari 2017 @ 12:04:41 #19
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_168890785
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 12:00 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

En met deze actie heb je ook nog wel eens heel veel kans dat ze dan achter je aan gaat lopen als een schoothondje :-D
Want owee als iemand anders het uit zou maken terwijl je dat zelf eigenlijk wou..
Ja, natuurlijk, of no uja, in ieder geval meer kans dan dat ie nu als een schoothondje gaat zitten wachten in ieder geval. Maar, het uitmaken is eng want dat wil hij helemaal niet dus zelf doen zal hij het al helemaal niet.

Maar, om eerlijk te zijn, ik zou niet wachten daar op. Als je dan het besluit neemt om het uit te maken, doe dat dan omdat je geen zin hebt in een 'relatie' waarin je vriendin na 6 weken al roept dat ze het allemaal niet zeker weet etc. Ga voor iemand die ook daadwerkelijk voor jou gaat.

Oftewel, maak het niet uit om te bewerkstelligen dat zij achter je aan gaat rennen, maar maak het uit omdat je vind dat je meer waard bent dan aan het lijntje gehouden te worden door een of ander mokkel.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_168891123
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 19:16 schreef svanus007 het volgende:
Al met al vind ik dit een lastige situatie en ik weet niet zo goed hoe ik me hier nou op zou moeten instellen. Moet ik tegen haar zeggen dat het in dat geval nu maar uit is en verder gaan met mijn leven? Of kan ik het beter nog maar gewoon eventjes aankijken?
Volgens mij moet je gewoon ervan uitgaan dat de kans dat die relatie wat stabiels/vasts word redelijk klein is als dat haar instelling is en je gewoon kunt genieten van het moment, wetende dat het misschien niet lang duurt.

laat haar verder haar 'beslissingen' lekker nemen, maar laat je je ook niet daarin meetrekken, het klnkt een beetje als drama en aanstellerij van haar kant; Haar persoonlijke beslissng is echter gewoon iet dat ze in haar eentje moet nemen en jij kan dat niet vor haar doen.

Wel zou ik je aanraden de insteling te hebben dat als zij het uitmaakt, het ook vor jou gewoon over zal zijn en er dan geen 'zeg terug is'.
dat jij geen 'kateluikje' voor haar openlaat zodat ze later leuk weer terug kan komen en jij braafjes op haar zou wachten.
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_168917991
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 00:53 schreef Pomtips het volgende:
Haar gedachten zijn ergens te begrijpen als ze rond wil wippen (maar dit uiteraard niet zo wil verwoorden). Maar het feit dat ze misschien liever rond wil wippen dan een relatie met jou aangaan zegt ook wat. Want wat heeft haar nou meer te bieden, een gelukkige relatie wat haar naast seks nog zoveel meer biedt of meer variatie in bedpartners. Er is hier misschien een tekort aan (al dan niet fysieke) aantrekkingskracht.
Misschien dat dat zo werkt bij veel jongens/mannen omdat bij hen de seks sowieso een belangrijke (hoofd)rol speelt in het zoeken naar een relatie en het hebben van een relatie.

Ik persoonlijk kijk daar anders tegenaan en ik begrijp de vriendin van TS wel.

Ik ben namelijk erg lief en empatisch, voorkomend ook naar de mensen die me na staan. Het gevolg is dat ik me altijd aanpas. Rekening houden met eten (wat lust hij graag, wat niet), bedtijden (samen gaan slapen of ik nu al lang moe ben of juist nog klaar wakker), wat komt er op tv, wat onderneem je samen, wat onderneem je zelf, keuze bij aanschaffen, huisdieren, bestedingspatroon enz.
Met mijn kinderen is dat niet zo'n punt omdat zij opgegroeid zijn bij mij en dus in veel dingen op één lijn liggen. Met een partner lever ik echter veel in, teveel vaak.

Gewoon een duidelijk voorbeeld:
Voor mij zijn de weekenden voor uitstapjes, boodschappen, sociale contacten, familie en de zondagsdienst in de kerk. Ik heb nu sinds 4,5 jaar weer een relatie. Hij is niet gelovig (maar accepteert het van mij) en werkt echt heel erg hard (zwaar werk) 6 dagen in de week. Na zijn werk op zaterdag blijft hij het weekend bij mij. Maar dan is hij moe en wil hij niets meer (de adrenaline van de beginnende relatie zorgde er in het begin van onze relatie voor dat hij nog wel veel wilde). Het gevolg is dat ik de deur niet meer uitkom in het weekend nadat hij binnenloopt. Zelden mensen over de vloer in het weekend want hij is moe en mist daar de puf voor. De kerk bezoek ik ook niet vaak meer want dan wordt hij wakker in een leeg huis en dat vindt hij niet leuk en dan voel ik me schuldig. Al zegt hij dat het hem niet uitmaakt; ik merk het aan zijn gedrag dat het hem weldegelijk uitmaakt (nukkig, mopperen, kort lontje).
Gevolg: Ik vereenzaam.

En dan heb ik alleen maar een weekendrelatie. Heeft dus niets met seks en rondneuken te maken.

Als die vriendin van TS dat ook heeft (zou me niets verbazen want ze zoekt steeds contact en wil pleasen) dan zou het haar enorm helpen als hij met haar afspreekt dat bepaalde dagen voor haar zijn waarin ze geen contact mag zoeken en niet met hem mag bezig zijn. Bijvoorbeeld (ik weet niet hoeveel dagen ze nodig heeft) zaterdagochtend, maandag, dinsdag en donderdag zijn 'haar' dagen waarin ze kan doen en laten wat ze wil (niet rondneuken want relatie) zonder rekening te hoeven houden met of verantwoording te hoeven afleggen aan TS. En dan dus ook geen contact met elkaar!
pi_169067277
Bedankt allemaal voor jullie reacties, ik heb een tijdje niet meer gekeken hier op fok vandaar dat ik ook nog niet gereageerd had, maar er zaten in ieder geval erg goede adviezen tussen! Eventjes een update: Ik heb het de dag na de laatste post het onderwerp aangesneden. Ik heb verteld dat ik wist dat dit niet iets is wat zomaar over zou gaan zonder dat ze inderdaad de tijd voor haarzelf zou nemen. Ik heb haar verteld dat als ze moet gaan dat ze dan moet gaan. Het is niet dat ze op zoek is nu naar een andere jongen, of om nieuwe en andere jongens te doen of zo. In dat opzicht wil ze nu juist pauze nemen aangezien ze dit in het verleden had gedaan, daarna in een relatie van 2 jaar terecht kwam, waar zij veel te veel moeite in stak etc. en twee a drie maanden daarna kreeg ze met mij. Ze merkte dat ze veel te afhankelijk van me was en dat ze eigenlijk gewoon niet 100% gelukkig in haar eentje kon zijn. Ik wist natuurlijk net als haar dat dat nooit een goede basis zou kunnen vormen voor gewoon echt een goede relatie als het ware. Daarom heb ik het uitgemaakt, dit was voor ons allebei heel erg zwaar. Ik heb haar verteld ook dat ik niet kan beloven dat we het later weer opnieuw kunnen doen, want ik heb inderdaad ook geen zin om te wachten zeg maar. Ik gebruik de komende maanden om ook gewoon echt goed aan mezelf te gaan werken. Ik realiseer me best goed dat dat nu ook de leeftijd is om te doen. Ik heb me ingeschreven bij de luchtmacht voor de functie vlieger en de eerste selectie procedures heb ik al doorstaan. Ik ga gewoon verder mijn weg op en zij die van haar en ergens verwacht ik dat die wegen ooit nog wel ergens een keertje zullen kruizen aangezien dit niet iets was wat zeg maar gewoon 'normaal' was, maar de situatie, leeftijd, omgeving is het gewoon niet op dit moment, maar dat is okey.
pi_169067487
Open relatie of friends with benefits geen optie?
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
pi_169067537
quote:
10s.gif Op woensdag 22 februari 2017 13:30 schreef ludovico het volgende:
Open relatie of friends with benefits geen optie?
Nee dat is niet echt iets waar ik nu behoefte aan heb. Voor seks zijn er genoeg andere meiden! Ze heeft gewoon tijd nodig alleen zodat ze zichzelf kan ontwikkelen en misschien heb ik inderdaad wel gewoon precies hetzelfde nodig. Ik vind het wel jammer en ik ben er best verdrietig om en ik voel me shit, maar dat hoort erbij en uiteindelijk worden we daar sterker van.
pi_169067554
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2017 13:34 schreef svanus007 het volgende:

[..]

Nee dat is niet echt iets waar ik nu behoefte aan heb. Voor seks zijn er genoeg andere meiden! Ze heeft gewoon tijd nodig alleen zodat ze zichzelf kan ontwikkelen en misschien heb ik inderdaad wel gewoon precies hetzelfde nodig. Ik vind het wel jammer en ik ben er best verdrietig om en ik voel me shit, maar dat hoort erbij en uiteindelijk worden we daar sterker van.
Allright player, als jij dat zo snel kunt fixen _O_
"Het enkele feit dat de gewasbeschermingsmiddelen zijn toegelaten, geeft in ieder geval geen garantie op het ontbreken van met name een uitgesteld schadelijk effect op de gezondheid van mensen."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')