Ha dan ben je net zo'n avontuurlijke eter als ik, dat eerste klopt ook, dingen die ik niet vaak zelf maak mogen ookquote:Op donderdag 9 februari 2017 19:57 schreef Elvi het volgende:
[..]
Dat doe ik dus ook vaak... Ik kies dingen die ik zelf niet zou (kunnen) maken of die je ergens anders niet kan eten.
Zo kwam ik net een menukaart tegen waar kamelenragout op stond nou dat zou ik dan dus bestellen geen idee hoe het smaakt maar wanneer kan je dat anders proberen dan?
Fair enough .quote:Op donderdag 9 februari 2017 19:42 schreef Elvi het volgende:
[..]
Zoals ik al zei; ik probeer risotto nog regelmatig mn moeder vind het wel lekker dus dan pik ik een hapje
eliquote:
Kurkentrekkerpiemels .quote:Op donderdag 9 februari 2017 20:01 schreef UitStraling het volgende:
Dat gezegd hebbende, ik heb ooit van die gekrulde varkenslullen op in China en daar had ik toch wel moeite mee, die smaakten gewoon echt weeïg naar hetzelfde wat je ruikt als je je eigen lul een paar dagen niet aangekeken hebt
quote:Op donderdag 9 februari 2017 20:01 schreef UitStraling het volgende:
Dat gezegd hebbende, ik heb ooit van die gekrulde varkenslullen op in China en daar had ik toch wel moeite mee, die smaakten gewoon echt weeïg naar hetzelfde wat je ruikt als je je eigen lul een paar dagen niet aangekeken hebt
Nou, ik dacht dat we net een band aan het opbouwen waren en dan kom je hier weer meequote:Op donderdag 9 februari 2017 20:01 schreef UitStraling het volgende:
Dat gezegd hebbende, ik heb ooit van die gekrulde varkenslullen op in China en daar had ik toch wel moeite mee, die smaakten gewoon echt weeïg naar hetzelfde wat je ruikt als je je eigen lul een paar dagen niet aangekeken hebt
Ik had er al drie op voordat ik aan de kok vroeg, wat is het eigenlijk? En toen maakte hij een knorgeluidje met een hand als staartje en zijn andere hand in zijn kruisquote:
Lijkt me wel een uitdaging welquote:Op donderdag 9 februari 2017 20:03 schreef Elvi het volgende:
Ik zou wel moeite hebben om een balut ei te eten trouwens. Dat zie ik mensen vaak op tv eten en de omschrijving van de textuur is niet heel aantrekkelijk
Ik probeer veel, maar die sla ik over.quote:Op donderdag 9 februari 2017 20:03 schreef Elvi het volgende:
Ik zou wel moeite hebben om een balut ei te eten trouwens. Dat zie ik mensen vaak op tv eten en de omschrijving van de textuur is niet heel aantrekkelijk
Nou ja wat je niet lust dat lust je niet maar ik vind het uitproberen zo leukquote:Op donderdag 9 februari 2017 20:06 schreef Samzz het volgende:
Ik vind eigenlijk dat je niet alles moet willen eten . Of nou ja, voor mijzelf geldt dat.
Snap ik. Maar bepaalde dingen wil ik gewoon ook niet proberen. Dat een ander dat wel doet, prima hoor.quote:Op donderdag 9 februari 2017 20:08 schreef UitStraling het volgende:
[..]
Nou ja wat je niet lust dat lust je niet maar ik vind het uitproberen zo leuk
Vooral de snavel schijnt niet heel fijn te voelenquote:Op donderdag 9 februari 2017 20:08 schreef Cobra4 het volgende:
[..]
Ik probeer veel, maar die sla ik over.
Enjoy.quote:Op donderdag 9 februari 2017 20:13 schreef Elvi het volgende:
[..]
Vooral de snavel schijnt niet heel fijn te voelen
Smerig.quote:Op donderdag 9 februari 2017 20:15 schreef Harmankardon het volgende:
[ afbeelding ]
Ik weet niet of dit geniaal is of gewoon smerig.
Ik weet niet eens waar ik naar kijkquote:Op donderdag 9 februari 2017 20:15 schreef Harmankardon het volgende:
[ afbeelding ]
Ik weet niet of dit geniaal is of gewoon smerig.
Zou proberen mits zonder paneerquote:Op donderdag 9 februari 2017 20:15 schreef Harmankardon het volgende:
[ afbeelding ]
Ik weet niet of dit geniaal is of gewoon smerig.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |