abonnement Unibet Coolblue
pi_168893012
Alle tips zijn welkom hoor voor verhuizen met een peuter. We gaan hem er in ieder geval bij betrekken en hij mag mee klussen. (dingen in elkaar zetten, muur in zijn nieuwe slaapkamer verven, dingen inpakken in zijn ouder kamer) Hij krijgt met zijn verjaardag een zandbad en die zetten we in de tuin van het nieuwe huis. Zijn huidige bed en gordijnen gaan ook mee.
We kregen van mijn schoonzus de tip om hem ieder geval te laten meekijken met het eerste deel van de verhuizing. Dat hij ziet dat de spullen meegaan met de vrachtwagen. We verhuizen op vrijdag en dan slaapt hij bij mijn schoonzus, we halen hem zaterdag op en gaan dan eerst naar ons oude huis om te laten zien dat die echt leeg is.

KDV blijft hetzelfde, is voor ons iets om, maar het is dan nog maar 11 maanden en hij is een jaar geleden ook al van KDV gewijzigd dus dat doen we hem niet weer aan.

Maar spannend blijft het....voor ons alle3.
pi_168893303
Onze bijna 2 jarige kon toen ook flink helpen. Schroefjes in de juiste gaatjes proppen (het was dat de schroevendraaier nog net te zwaar ging, maar ze was en is al bijna professioneel klusser met haar eigen gereedschapskist). Behang voor de kamer zelf gekozen.
Wij hebben als eerste haar spulletjes verhuist. Haar kamertje was al ingericht (maar dan met campingbedje), maar de rest klopte al bijna. Na het inladen van de eerste spullen in het busje is ze met oma (mijn moeder) naar het nieuwe huis gegaan. Daar hebben ze lekker in de tuin gespeeld (zomer) en heeft oma haar daar te slapen gelegd. Dat was wel de eerste keer dat ze uit haar campingbedje klom en toen meteen ook maar met alle popjes in haar armen de trap af (nog geen traphekje).. dus oma had een halve hartverzakking toen ze ineens in de tuin stond..
pi_168893359
Wij hadden trouwens wel de gekke situatie dat vrienden van ons in ons oude (huur)huis zijn komen wonen. Dus we komen er nog regelmatig. Maar al vrij snel was het ook voor W echt het huis van die vrienden en wist ze al niet echt meer dat we daar gewoond hebben.
pi_168893438
Wij laten ons verhuizen, pakken wel alles zelf in maar verder laten we het dus volledig doen. Zijn kamer is ook voor de verhuizing klaar want er hoeft gewoon niet zoveel te gebeuren. Zijn huidige lamp gaat ook mee trouwens en ook in zijn nieuwe kamer komt zijn speelkeuken te staan net zoals nu. We houden eerst zoveel mogelijk hetzelfde en daarna kijken we wel weer.

Zijn speelkamer mag hij helemaal helpen met inrichten en meedenken. De kasten daar in elkaar zetten en neerzetten doen we samen met hem.

Tussen het klussen door wil ik ook rondjes met hem gaan lopen in de nieuwe buurt en naar de speeltuin schuin tegenover ons nieuwe huis.

Verder zou ik het niet zo goed weten, meer kan ik niet bedenken om de overgang soepel te laten gaan....
pi_168893563
Zolang jullie tijd voor hem hebben zal ook vast we loslopen. Zeker als kdv wél hetzelfde blijft.
Klinkt mij alsof jullie het al prima bedacht hebben..
(bovendien als die zandbak er is en zijn graafmachines zijn mee dan wil hij daar vast nooit meer weg, toch?)
pi_168893615
T. heeft in de voorbereiding wel geholpen, maar niet op de dag zelf. Was zelfs niet in het nieuwe huis geweest. Hij was die dag lekker bij opa en oma en kwam na de verhuizing pas bij ons in het nieuwe huis.
Ging helemaal prima.

De maanden erna waren wel pittig, maar dat was een samenloop van omstandigheden, niet (alleen) de verhuizing.

Over 3 a 4 mnd mogen we weer verhuizen. Ben benieuwd :) Zijn slaapkamer moet rood worden, zegt T. :D
pi_168893701
Hihi precies watmoetikkiezen, die graafmachines trekken hem wel over de streep toch?
GotC, wij laten hem met verhuizen even meekijken en wordt dan opgehaald. Lijkt me totaal niet handig met het verhuizen dat er een jochie van 3 rondrent. We willen het dan zoveel mogelijk opgeruimd en ingericht hebben als hij zaterdag thuiskomt.
We hebben de eerste 1,5 week ook geen bank overigens. Nieuwe meubels worden dan pas geleverd en de oude bank hebben we al verkocht die wordt in ons verhuisweekend opgehaald.

Rode slaapkamer :D B twijfelt nog tussen geel en oranje.
pi_168893821
Wij hadden ons wat verkeken op de hoeveelheid werk. Eind van de verhuisdag was alles over en het oude huis netjes opleverklaar. Nieuwe huis stond de héle woonkamer ramvol meubels en dozen (met een smal, niet zwangerebuikproof gangpad) en konden we wel allemaal ergens slapen. was niet heel handig, maar t is eigenlijk heel prima gelopen en W heeft er dus helemaal geen last van gehad, ze vond het wel interessant..
pi_168897082
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 10:26 schreef exode het volgende:
Welke wekker hebben jullie Nikki?
Wij hebben de Philips MyBuddy, bij ons hebben de jongens hem omgedoopt tot Harry. :')
Hij is normaal wel behoorlijk prijzig (rond 50 euro), maar omdat mijn zusje hem via haar werk voor 15 euro kon aanschaffen hadden we geluk. :)
pi_168901425
Ik ben vanmiddag met S naar de tandarts geweest. We wisten al dat hij een aantal kaasmolaren heeft (hele broze tanden en kiezen), maar nu zijn ze er al zo slecht aan toe dat er stukjes afbreken, daarom heb ik een paar weken geleden aan de bel getrokken en een extra controle ingepland. :{ De tandarts heeft ons nu doorverwezen naar een speciale kindertandarts. Daar krijgen we eerst een intakegesprek en dan wordt er een behandelplan opgesteld. Dat kan kort gezegd maar 2 dingen betekenen: de aangedane tanden en kiezen trekken of ze repareren en er een soort kroon overheen plaatsen om ze te beschermen. Hoe dan ook wordt het wel een heftig traject voor S. Deze tandarts is dan wel gespecialiseerd in kinderen en zelfs in kinderen met heftige angst voor de tandarts, dus het komt vast goed, maar het voelt nu gewoon enorm rot. Nu gaat S nog met heel veel plezier naar de tandarts en ik wil graag dat dat zo blijft. Daar gaan we dus met zijn allen voor werken.
Ouders mogen niet aanwezig zijn bij de behandeling om ervoor te zorgen dat zij zo goed mogelijk met de kinderen kunnen werken. Ik snap dat heel goed en denk ook dat dat de beste aanpak is, maar toch voelt het nu al naar om hem daar uit handen te moeten geven. ;(

Als klap op de vuurpijl heb ik ook gelijk een verwijzing voor T gekregen want die heeft hetzelfde probleem, ook kaasmolaren, alleen nu nog in mindere mate dan S.

Waarom T en S zo veel foute kiezen en tandjes hebben kon de tandarts ook niet verklaren, want de veroorzakers als vroeggeboorte, antibioticagebruik op jonge leeftijd, veel ziek zijn als baby zijn eigenlijk allemaal niet van toepassing op ze. Waarschijnlijk is het gewoon domme pech, want het heeft niets met poetsen te maken, het is echt een foutje bij de aanmaak van de kies/tand.
  dinsdag 14 februari 2017 @ 20:47:21 #111
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_168902587
He bah nikki wat klinkt dat naar, vooral dat alleen achter laten. Persoonlijk zou ik dat dus echt niet doen :@ Ik ben zelf ook bang voor de tandarts en vind het stiekem fijn als mijn man er ook bij is dus ik zou er zelf ook gewoon bij willen zijn, ook al zit ik maar op een stoel aan de andere kant van de kamer. Hoop maar dat hij niet bang wordt.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_168903271
Jemig, Nikki, dat is echt super vervelend en heel rot dat ze al zo jong zoveel gedoe gaan krijgen aan het gebit. Zegt dit nu ook iets over hun volwassen gebit straks?

Ik heb zelf ook geen makkelijk gebit en heb als kind en tiener heel veel bij de tandarts gezeten, heel erg lang gebeugeld, tandvleesgedoe etc, en tien jaar geleden een zeer heftige renovatie moeten ondergaan. Ik sta ook onder zware controle om het allemaal mooi te houden. Het heeft best veel impact vind ik, als je een problematisch gebit hebt, ik hoop heel erg voor ze dat ze dat verder wel bespaard blijft en dat door de snelle verwijzing naar specialistische hulp in de toekomst veel ellende voorkomen kan worden.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_168904307
quote:
2s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:03 schreef Franny_G het volgende:
Jemig, Nikki, dat is echt super vervelend en heel rot dat ze al zo jong zoveel gedoe gaan krijgen aan het gebit. Zegt dit nu ook iets over hun volwassen gebit straks?

Ik heb zelf ook geen makkelijk gebit en heb als kind en tiener heel veel bij de tandarts gezeten, heel erg lang gebeugeld, tandvleesgedoe etc, en tien jaar geleden een zeer heftige renovatie moeten ondergaan. Ik sta ook onder zware controle om het allemaal mooi te houden. Het heeft best veel impact vind ik, als je een problematisch gebit hebt, ik hoop heel erg voor ze dat ze dat verder wel bespaard blijft en dat door de snelle verwijzing naar specialistische hulp in de toekomst veel ellende voorkomen kan worden.
De kans op kaasmolaren in het volwassen gebit schijnt wel groter te zijn als in het melkgebit ook kaasmolaren hebben gezeten. Voor nu is dat nog even een ver van mijn bed show, eerst deze horde maar eens nemen en als dan over x jaar de volwassen tanden en kiezen doorbreken ga ik het extra goed in de gaten (laten) houden.

Ik ben voor nu vooral heel blij dat we naar een gespecialiseerd centrum gaan waar ze alleen maar met kinderen en ook met kinderen met extreme angst voor de tandarts werken. We gaan er alles aan doen om de ervaring met de tandarts positief te laten zijn en blijven. Het doel waar zij aan werken is om uiteindelijk weer normaal en zonder angst naar de tandarts te kunnen. Er is hulp van de kinderpsycholoog mogelijk indien dat nodig blijkt. De intake wordt gebruikt om te bepalen wat zij verwachten dat het kind aankan. Als blijkt dat er bijvoorbeeld eerst aan vertrouwen gewerkt moet worden dan wordt dat eerst gedaan in plaats van gelijk het behandeltraject opstarten. Het is zelfs mogelijk om behandelingen te ondergaan onder narcose (uiterste geval) of met dormicum (dan herinneren kinderen zich er niets van de behandwling) als het echt niet te doen is om het onder normale omstandigheden te doen. Ondanks dat het rot voelt dat hij dit nu al moet ondergaan heb ik wel het gevoel dat hij bij deze praktijk het beste geholpen kan worden.

[ Bericht 0% gewijzigd door _NIKKI_ op 14-02-2017 21:44:18 ]
pi_168904688
Molaren zijn kiezen dus ik mag hopen dat ze die ook krijgen.

Verder heel naar! Mijn dochter heeft ook kaasmolaren, mijn tandarts deed daar weinig aan behalve het benoemen maar misschien moet ik iets dringender met haar naar de (nieuwe) tandarts nu :{
pi_168904690
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 20:18 schreef _NIKKI_ het volgende:
Ik ben vanmiddag met S naar de tandarts geweest. We wisten al dat hij een aantal kaasmolaren heeft (hele broze tanden en kiezen), maar nu zijn ze er al zo slecht aan toe dat er stukjes afbreken, daarom heb ik een paar weken geleden aan de bel getrokken en een extra controle ingepland. :{ De tandarts heeft ons nu doorverwezen naar een speciale kindertandarts. Daar krijgen we eerst een intakegesprek en dan wordt er een behandelplan opgesteld. Dat kan kort gezegd maar 2 dingen betekenen: de aangedane tanden en kiezen trekken of ze repareren en er een soort kroon overheen plaatsen om ze te beschermen. Hoe dan ook wordt het wel een heftig traject voor S. Deze tandarts is dan wel gespecialiseerd in kinderen en zelfs in kinderen met heftige angst voor de tandarts, dus het komt vast goed, maar het voelt nu gewoon enorm rot. Nu gaat S nog met heel veel plezier naar de tandarts en ik wil graag dat dat zo blijft. Daar gaan we dus met zijn allen voor werken.
Ouders mogen niet aanwezig zijn bij de behandeling om ervoor te zorgen dat zij zo goed mogelijk met de kinderen kunnen werken. Ik snap dat heel goed en denk ook dat dat de beste aanpak is, maar toch voelt het nu al naar om hem daar uit handen te moeten geven. ;(

Als klap op de vuurpijl heb ik ook gelijk een verwijzing voor T gekregen want die heeft hetzelfde probleem, ook kaasmolaren, alleen nu nog in mindere mate dan S.

Waarom T en S zo veel foute kiezen en tandjes hebben kon de tandarts ook niet verklaren, want de veroorzakers als vroeggeboorte, antibioticagebruik op jonge leeftijd, veel ziek zijn als baby zijn eigenlijk allemaal niet van toepassing op ze. Waarschijnlijk is het gewoon domme pech, want het heeft niets met poetsen te maken, het is echt een foutje bij de aanmaak van de kies/tand.
Mijn zoon had ook heel veel kaasmolaren en bij hem zijn toen hij een jaar of 6 was ongeveer 5 slechte kiezen (ook een paar volwassen kiezen, want die waren helaas al aangetast) getrokken en over de resterende melk kiezen zijn toen kronen over heen gezet. Zijn gebit is er echt op bekomen. Voorheen had hij ieder half jaar wel ontstekingen en gaatjes. Sinds de operatie helemaal niks meer en dat is al bijna 3 jaar geleden. Het is niet niks, maar het komt echt goed! Als je nog meer vragen hebt, laat het maar horen. Wij zijn toen bij een specialistische tandarts in de Bilt geweest.
And so the lion fell in love with the lamb
pi_168905276
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:36 schreef Bamba het volgende:

[..]

Mijn zoon had ook heel veel kaasmolaren en bij hem zijn toen hij een jaar of 6 was ongeveer 5 slechte kiezen (ook een paar volwassen kiezen, want die waren helaas al aangetast) getrokken en over de resterende melk kiezen zijn toen kronen over heen gezet. Zijn gebit is er echt op bekomen. Voorheen had hij ieder half jaar wel ontstekingen en gaatjes. Sinds de operatie helemaal niks meer en dat is al bijna 3 jaar geleden. Het is niet niks, maar het komt echt goed! Als je nog meer vragen hebt, laat het maar horen. Wij zijn toen bij een specialistische tandarts in de Bilt geweest.
Bedankt voor je reactie. Fijn om te lezen dat het zo goed heeft uitgepakt bij je zoon. Ik heb er ook echt wel vertrouwen in dat het goedkomt met S (en ook met T). Als ik vragen heb stuur ik je een pb. :)
pi_168913376
Jeetje Nikki, wel vervelend!
En dank je wel voor de wekker tip :) Vanochtend was B weer om 06:00 wakker maar heb ik hem vriendelijke verzocht in zijn bed te blijven liggen....en ja hoor, om 07:00 hoorde we hem pas weer dus toch nog in slaap gevallen.
pi_168936669
Nikki die lamp sla ik even op, wij hebben hier ook van de 7 dagen 6 om 6u wakker (of eerder }:| )

Vanmorgen hebben we de eerste school bezichtigd, hier ben ik zo niet aan toe.
F duidelijk wel, die liep zelfs zo het lokaal in van groep 8 en keek er rustig rond terwijl de juf doorging met lesgeven :D
Over 2 weken nog een afspraak bij de interconfessionele school en dan eens bekijken of we nog verder gaan kijken.
Vooralsnog spreekt het verhaal van de interconfessionele ons het meeste aan.

En vanmiddag mag ik naar de tandarts en heb F ook meteen een afspraak geregeld.
Hij is er heel nog niet geweest :@
Ben benieuwd of hij zijn mondje open wil doen en laat kijken.
Volgens F ging Peppa ook naar de tandarts en kreeg erna een snoepje.
Dat is wat hij vooral benadrukt, dat snoepje :')
pi_168936787
Nikki wat balen zeg. Hopelijk kan de ta ze behouden.

Een bril uitzoeken met sac is nog best opgave ze heeft nog zo'n klein gezichtje dat er amper keus is.
pi_168937369
quote:
0s.gif Op donderdag 16 februari 2017 12:16 schreef BlueEyes het volgende:
Nikki die lamp sla ik even op, wij hebben hier ook van de 7 dagen 6 om 6u wakker (of eerder }:| )

Vanmorgen hebben we de eerste school bezichtigd, hier ben ik zo niet aan toe.
F duidelijk wel, die liep zelfs zo het lokaal in van groep 8 en keek er rustig rond terwijl de juf doorging met lesgeven :D
Over 2 weken nog een afspraak bij de interconfessionele school en dan eens bekijken of we nog verder gaan kijken.
Vooralsnog spreekt het verhaal van de interconfessionele ons het meeste aan.

En vanmiddag mag ik naar de tandarts en heb F ook meteen een afspraak geregeld.
Hij is er heel nog niet geweest :@
Ben benieuwd of hij zijn mondje open wil doen en laat kijken.
Volgens F ging Peppa ook naar de tandarts en kreeg erna een snoepje.
Dat is wat hij vooral benadrukt, dat snoepje :')
Wij kregen vroeger ook een snoepje bij de tandarts... :')

Sterkte Nikki, hopenlijk valt het mee voor T en S

Vanmorgen ook 2 scholen bezocht op de open ochtend, We hadden van tevoren een voorkeur,maar gaan nu voor de andere school, die voelde zoveel fijner.
S. 2014
J. 2016
pi_168937920
Bij onze tandarts krijgen ze een muntje waarmee ze een stuiterbal uit een automaat kunnen halen. Helemaal magisch, dat begrijp je O+
pi_168938236
Ik kreeg vroeger zo'n mini-rubber beestje. Kon je kiezen uit een hele dierentuin. Vond ik fantastisch!

(ik heb trouwens gezocht of ik die kon vinden voor bij een traktatie, maar t is me nog niet gelukt, mochten jullie tips hebben..)
  donderdag 16 februari 2017 @ 14:50:13 #123
149959 SQ
snelle trees
pi_168939203
Oh ja de tandarts. Ik kreeg van de mijne de tip om niet je kind mee te nemen tijdens je eigen controle, maar een aparte afspraak voor het kind te maken.

Dat was ook destijds mijn eerste kennismaking met de tandarts en ik heb er meteen een trauma aan opgelopen. Mijn moeder had nogal problematisch tandvlees en die begon meteen te bloeden als er een haak langs ging ;(
disclaimer
pi_168939481
Hier dus advies mee te nemen bij random controle en niet bij een behandeling van een of ander.
We gaan het over een uurtje zien :D
pi_168939490
Wat een nare aandoening Nikki, ik had er nog nooit van gehoord!

Grappig dat het hier nu over de tandarts gaat, wij zijn vanochtend geweest :D F zei van te voren dat de tandendokter niet in z'n mond mocht kijken maar puntje bij paaltje ging het toch omdat hij hoorde dat hij na afloop dan een kadootje kreeg :+ Hij zat op mijn schoot en de tandarts heeft met een spiegeltje in z'n mond gekeken. Tanden & kiezen geteld, hij heeft er 20, en het zag er oke uit. Hij heeft een 'mooie' sleutelhanger uitgezocht en was helemaal blij O+
pi_168939554
Oh ik heb ze juist wel mee bij mijn eigen controle (en mijn moeder ook, want 2 kinderen rustig houden terwijl ik met mn mond open lig is niet te doen..). Maar de tandarts ging gewoon tandjes tellen en de kinderen mochten meekijken. En toen zag hij een gaatje en hebben we voor het vullen wel een afspraak zonder kinderen gemaakt, maar t was helemaal niet traumatisch voor ze. Ze vonden t wel leuk om te zien. maar t scheelt natuurlijk dat ik zelf helemaal niet bang ben en dat voelen ze natuurlijk ook.
Tandarts mocht zelfs bij L die toen nog net geen 2 was in zijn mondje kijken (en dat terwijl hij poetsen de hél vond destijds)..

Maar goed dat het erover gaat, want had 2 weken geleden een oproep gekregen en was t alweer vergeten om een afspraak te maken..
  donderdag 16 februari 2017 @ 16:03:12 #127
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_168940374
Vorige week dinsdag ook voor de eerste keer met Vv naar de tandarts geweest. Ook tijdens onze eigen controle. Eerst papa, zodat hij kon zien wat de bedoeling was (had hem van te voren al uitgelegd wat er zou gebeuren). En na papa ging Vv bij mij op schoot op de stoel. Ook 20 tandjes geteld en hij deed het heel goed :)

Toen vroeg de tandarts of hij een tutje heeft. Ehhh.. ja .. nog elke nacht en soms als hij heel moe is. Dat kon hij dus duidelijk zien, zijn tandjes staan echt naar voren :o

Dus sinds het bezoekje aan de tandarts heeft Vv geen tutje meer!
Hij heeft er eigenlijk helemaal geen problemen mee, gaat gewoon goed slapen en heeft er niet echt meer om gevraagd.. ^O^
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_168941318
Eerst ging ik en erna ging meneer in de stoel tandjes tellen.
Hoe bijzonder, hij heeft er ook 20 ;)
Speen vindt ze vanaf 3/3,5 dat we die wel echt moeten gaan afwenden.
Mijn controle was met foto's en hij ging zo met de assistente mee: Mama wij gaan even weg ik ben zometeen terug hoor :')

Plaatjes bij het praatje
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_168941381
Wat een dappere kinderen allemaal. Tnt gingen wij met zijn alle maar sac heb ik nu voor de eerste keer wat naar voren gezet. Die mag as woensdag.
pi_168941453
Ik werd net wat zenuwachtig van wmik haar post over samen gaan.
Was namelijk dapper in mijn uppie met SloopKogel en NewBorn gegaan :')
  donderdag 16 februari 2017 @ 17:08:56 #131
149959 SQ
snelle trees
pi_168941561
Oh wat goed zeg BlueEyes! Dat geeft de burger moed!
disclaimer
pi_168941583
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 17:02 schreef BlueEyes het volgende:
Ik werd net wat zenuwachtig van wmik haar post over samen gaan.
Was namelijk dapper in mijn uppie met SloopKogel en NewBorn gegaan :')
Fijn dat het goed ging..
Denk dat ik nu wél alleen met ze durf trouwens. W kan prima luisteren en even zonder mij en L zal ongetwijfeld niet bij me weg willen, maar niet meer zomaar weglopen. Destijds luisterde W nog niet zo goed en vond het heel spannend en L was een twijfelgeval: óf hij zou óveral aanzitten en weglopen enzo óf hij zou het op een krijsen zetten en bij beiden lig ik niet lekker met mijn mond open. En de assistente kan zich dan maar met 1 van de 2 bezighouden..
  donderdag 16 februari 2017 @ 17:13:38 #133
149959 SQ
snelle trees
pi_168941636
"Ik" heb sinds vandaag een tablet. Kind helemaal in d'r nopjes :D oneindig duplo apps spelen *O*

(Ik heb nog een eerste generatie iPad maar daar kon ik geen werkende apps meer voor vinden dus toch maar een upgrade gedaan :P)
disclaimer
pi_168941680
Uhm, ik voel me nu ineens heel bijzonder, B gaat al vanaf zijn geboorte mee naar de tandarts. Vanaf 1 jaar ook dat er in zijn mond gekeken wordt. Wij gaan elke 8 maanden op controle en B dus ook. Uit gemakzucht omdat we dan geen oppas nodig hebben. En wij hebben allebei nogal makkelijke tanden dus kans op trauma's zijn gelukkig klein.

B is ook 1 x meegeweest terwijl ik een half uur in de stoel heb gelegen maar dat was niet bepaald gepland.

Foto's van stoere kerel bij Blue :)
Fijn SQ!!
pi_168941689
Duplo apps O+
Die staan voor 'nood' zelfs op mijn telefoon.
En op de tablet hebben wij ook verschillende apps met raden waar dier/voorwerp is en 1 met puzzels. Paar euro aan besteed voor uitbreiding en dikke pret voor het jochie
  donderdag 16 februari 2017 @ 17:18:29 #136
149959 SQ
snelle trees
pi_168941715
Ze staan idd ook op mijn telefoon.


Daarom heb ik nu een tablet gekocht :')
disclaimer
pi_168941718
Ha lekker SQ, duplo is toch ook heel goed voor kinderen O-)

manlief besloot afgelopen weekend dat we niet genoeg duplo hadden, want hij kon naast de garage die hij had gebouwd niet ook nog een mega-toren bouwen... Maar er stond wat op marktplaats, dus nu hebben we een wasmand vol extra duplo... geweldig! komt er wel op neer dat ik dan sta te koken ofzo en ondertussen de duplomannetjes reanimeer die door de ambulance worden gebracht door de kinderen. Man kan dat niet doen :( , want die is veel te druk met het bouwen en de kinderen willen m daar niet teveel in storen natuurlijk 8)7 ...
pi_168941729
F ging wel mee exode maar daar was alles mee gezegd. Hij zat dan in de wagen en dat was het.
Nu bewust ook tijd ingepland voor hem
pi_168941750
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 17:16 schreef exode het volgende:
Uhm, ik voel me nu ineens heel bijzonder, B gaat al vanaf zijn geboorte mee naar de tandarts. Vanaf 1 jaar ook dat er in zijn mond gekeken wordt. Wij gaan elke 8 maanden op controle en B dus ook. Uit gemakzucht omdat we dan geen oppas nodig hebben. En wij hebben allebei nogal makkelijke tanden dus kans op trauma's zijn gelukkig klein.

B is ook 1 x meegeweest terwijl ik een half uur in de stoel heb gelegen maar dat was niet bepaald gepland.

Foto's van stoere kerel bij Blue :)
Fijn SQ!!
Oh bij mij gingen ze ook vanaf het begin allebei mee. Maar vanaf dat 2e ging lopen (en vooral niet zo goed luisterde) vond ik het iets teveel uitdaging om dan alleen mee te zijn..
pi_168941779
Wel slim om dat in te plannen Blue, ik heb gewoon nog nooit nagedacht over de tandarts. Maar dat is denk ik vooral omdat de tandarts (afgezien van een gevalletje gebroken tand) voor mij inhoud: zitten, mond open, mond dicht, goed, ok doei.
pi_168946979
Blue fijn dat het zo goed ging met mond open doen enzo. ^O^

Wij hebben volgende week vrijdag een eerste afspraak bij de kindertandarts. Eerst met S en een poosje later pas met T, want die is wat minder urgent. Ik ben erg benieuwd wat het plan wordt en hoe S het gaat vinden bij deze tandarts.

T is vandaag voor het eerst sinds zijn val weer bij het kdv geweest. Hij wilde zo graag dat we hem vandaag toch maar toegestaan hebben om te gaan. Hij was daar nog wel erg moe en heeft ook een middagdutje gedaan.
De ervaring heeft hem overigens geen trauma opgeleverd rondom dokters/ambulances, want elke keer als we nu een ambulance tegenkomen vertelt hij heel trots dat hij daar ook in geweest is. :')

Ik heb vandaag het cb ook maar eens gebeld om een afspraak te maken voor de 3 jaars controle. Normaal gingen T en S altijd samen, maar dat wil ik ditkeer niet in verband met de ogentest, dan zie ik de ene peuter het woord dat hoort bij het plaatje al verklappen aan de andere peuter. :')

Wij hebben een ubertof cadeau gehad van mijn schoonvader alvast voor de verjaardag van T en S, een Blijdorp abonnement. O+ Gisteren hebben we er voor het eerst een middag doorgebracht en het was ontzettend leuk. Niet te druk en een heerlijk zonnetje. We hebben echt genoten. Daar gaan we nog veel woensdagmiddagen doorbrengen het komende jaar. O+
pi_168947340
Wat leuk Nikki!
Kwak
pi_168955683
Ik heb wat favo filmpjes op de I-pad gezet die ze zonder internet kunnen kijken. Bij die leer apps was het altijd MAMA HIJ DOET HET NIET HELP!!! Werkte dus niet als ik niet kon helpen.
pi_168955771
Hee, wij hebben ook een Blijdorp abonnement, Nikki. Kunnen we een keer een meet doen. O+ . Ik vind het ook erg leuk, we hebben het altijd heel gezellig daar.

I heeft al heel lang de beschikking over een eigen ipad, met netflix en spelletjes erop. _O_ . Ze mag niet zelf bepalen wanneer ze erop mag om het wat te begrenzen, maar ik vind het deaal. Ze laat onze telefoons met rust en de televisie staat mede daarom weinig aan. Als ze iets kijkt of doet, is het daarop. Ze kan er ook al goed mee overweg.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_168957125
Netflix en youtube wordt hier ook moeiteloos aangezet.
Youtube wel met toezicht, Netflix heeft hij zijn eigen 'account'.
En hij weet heel goed wat hij niet zien mag.
En de spelletjes apps staan in een mapje.
De tablet hadden we voor onszelf gekocht alleen is het meer zijn tablet en net als bij Franny laat hij onze telefoons dan met rust.
pi_168957272
quote:
2s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 09:29 schreef Franny_G het volgende:
Hee, wij hebben ook een Blijdorp abonnement, Nikki. Kunnen we een keer een meet doen. O+ . Ik vind het ook erg leuk, we hebben het altijd heel gezellig daar.

I heeft al heel lang de beschikking over een eigen ipad, met netflix en spelletjes erop. _O_ . Ze mag niet zelf bepalen wanneer ze erop mag om het wat te begrenzen, maar ik vind het deaal. Ze laat onze telefoons met rust en de televisie staat mede daarom weinig aan. Als ze iets kijkt of doet, is het daarop. Ze kan er ook al goed mee overweg.
Wij ook, meet lijkt me ook erg leuk!

Stip zit ook regelmatig op de iPad. YouTube mag alleen bij uitzondering, maar s ochtends en tijdens het koken mag hij altijd even. Soms speelt hij dan een spelletje en soms kijkt hij Netflix. Mini vindt het ook wel interessant, dus tzt moeten we denk ik een tweede op de kop tikken :)
pi_168957388
Okay, zijn er dan ook mensen met een abo voor Dierenpark Amersfoort? Ik wil ook dierentuinmeeten :s) !

We zijn hier gelukkig weer een beetje bovenop de buikgriep. Wat een ellende als je kinderen ziek zijn en je zelf ook steeds naar de WC moet rennen -O- . Nu alleen nog een baby met spuitluiers. TV is wel de redding nu, vooral de DVD van de theatervoorstelling van Dirk Scheele en Dikkie Dik staat op repeat. "Kijk mama, ik vind Dirrek heeeeeel lief!". Eh. Ok lieverd :') .
pi_168957463
Goed om te lezen over jullie tandartservaringen! Lucas mag binnenkort ook inderdaad. Ik ben zelf nogal huiverig voor tandarts (en ziekenhuis enzo, iets teveel meegemaakt op dat gebied :X ) dus ik ben benieuwd hoe dat voor hem gaat zijn.

En ook fijn om te lezen over screen time :) Lucas kijkt zo nu en dan 'mam zjam' (brandweerman Sam dus) of 'bop, bouwen!' ;) (of filmpjes van I van DaD :D 20 keer achter elkaar, scháterlachend O+ )

Bij het koken zit hij meestal gezellig op het aanrecht om te 'helpen' (en zodat ik mijn geduld kan oefenen op 865 keer zeggen dat de pannen heet zijn :+ ) Ik zet vaker een filmpje in als ik op een thuis-dag even snel een paar mailtjes weg moet werken of hij te drakerig is om mee te spelen o|O
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  vrijdag 17 februari 2017 @ 11:42:01 #149
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_168957788
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 11:20 schreef Razztwizzle het volgende:
Okay, zijn er dan ook mensen met een abo voor Dierenpark Amersfoort? Ik wil ook dierentuinmeeten :s) !

We zijn hier gelukkig weer een beetje bovenop de buikgriep. Wat een ellende als je kinderen ziek zijn en je zelf ook steeds naar de WC moet rennen -O- . Nu alleen nog een baby met spuitluiers. TV is wel de redding nu, vooral de DVD van de theatervoorstelling van Dirk Scheele en Dikkie Dik staat op repeat. "Kijk mama, ik vind Dirrek heeeeeel lief!". Eh. Ok lieverd :') .
:W
  vrijdag 17 februari 2017 @ 11:43:32 #150
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_168957821
Hier (nog) geen abonnement, maar het is wel vlakbij Razz :).
KuikenGuppy
pi_168957844
Hier ook geen abonnement maar voor een meet in de dierentuin ben ik altijd wel in!
pi_168958003
Blijdorp is te ver voor mij helaas.
pi_168958156
Tip; bij Kruidvat zijn nu dierentuin kaartjes voor 14,50 :D
J'ai vu un escarbot ivre!-Komupolapana
Het zijn de kleine dingen die het doen <3
  vrijdag 17 februari 2017 @ 12:01:30 #154
460295 Budabuddumbam
What does the fox say?
pi_168958197
R. heeft laatst een grote behandeling gehad bij de tandarts ivm issues door medicatie
Ze kunnen het zo doen dat ze niets merken,

Vantevoren pleisters op de handjes, zodat de vaatjes zichtbaar zijn en ze verdoofd zijn.
Prikken ze een infuusje voor de narcose terwijl het niets kan zien, en binnen 2 tellen slapen ze.

R, werd heel verbaasd wakker dat hij in slaap was gevallen en vond het een mooie kamer.
(uitslaapkamer zag er uit als een gewone slaapkamer :D )

dus zelfs als er een keer wel iets ergs is dan kunnen ze dat zonder veel angst goed oplossen.

[ Bericht 2% gewijzigd door Budabuddumbam op 17-02-2017 12:06:52 ]
pi_168959988
Hier een Amersfoort abonnement, al verloopt de gratis versie van B aankomende dinsdag maar wil een nieuwe aanschaffen, dus I'm in! :)
Voor Blijdorp trouwens ook, lijkt me leuk.

En fijn dat de buikgriep over is Razz, naar istie!
pi_168960675
Vier spuitluiers verder verklaar ik de buikgriep weer voor geopend.
pi_168962363
Hè kak Razz }:| Slechte timing zo iedereen tegelijk in de lappenmand, beterschap :*

F ligt zowaar in bed te slapen *O* Ik had ook echt even wat tijd voor mezelf nodig :@ We hebben vanochtend allerlei uitsteekvormpjes gekocht en gaan zo koekjes bakken. Ik hoop dat ze lukken :9
  vrijdag 17 februari 2017 @ 15:49:05 #158
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_168962569
quote:
7s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 15:42 schreef Fazzoletti het volgende:
Hè kak Razz }:| Slechte timing zo iedereen tegelijk in de lappenmand, beterschap :*

F ligt zowaar in bed te slapen *O* Ik had ook echt even wat tijd voor mezelf nodig :@ We hebben vanochtend allerlei uitsteekvormpjes gekocht en gaan zo koekjes bakken. Ik hoop dat ze lukken :9
Koekjes bakken met vormpjes.. moet je het deeg wel een uur oid koelen voordat ze niet meer extreem uit vorm raken.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_168962602
quote:
7s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 15:42 schreef Fazzoletti het volgende:
Hè kak Razz }:| Slechte timing zo iedereen tegelijk in de lappenmand, beterschap :*

F ligt zowaar in bed te slapen *O* Ik had ook echt even wat tijd voor mezelf nodig :@ We hebben vanochtend allerlei uitsteekvormpjes gekocht en gaan zo koekjes bakken. Ik hoop dat ze lukken :9
Waar heb je die uitsteekvormpjes gekocht?
Heb hier alles klaarliggen voor het bakken alleen nog geen vormpjes gekocht :')
  vrijdag 17 februari 2017 @ 15:51:22 #160
149959 SQ
snelle trees
pi_168962639
Action, xenos!
disclaimer
pi_168962728
Action O+
Cheapass van allerlei zooi inslaan.
Ik heb een doel voor morgen als ik beide koters bij papa laat en even zelf wegga O+
(Moet eigenlijk een bh shoppen maar daarvoor zit ik in de ontkenning :X )
pi_168962792
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 15:49 schreef AwayTL het volgende:

[..]

Koekjes bakken met vormpjes.. moet je het deeg wel een uur oid koelen voordat ze niet meer extreem uit vorm raken.
Of een keertje een hele hoop maken als de kinderen slapen en het in stukjes invriezen. Leg je het 's ochtends uit en als het een beetje kneedbaar is kun je aan de slag :Y)
pi_168962895
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 20:51 schreef _NIKKI_ het volgende:
Ik heb vandaag het cb ook maar eens gebeld om een afspraak te maken voor de 3 jaars controle. Normaal gingen T en S altijd samen, maar dat wil ik ditkeer niet in verband met de ogentest, dan zie ik de ene peuter het woord dat hoort bij het plaatje al verklappen aan de andere peuter.
Dit hebben ze bij ons heel goed aangepakt door de ander in het "spel" te betrekken. Geen enkel probleem geweest hier (daar was ik namelijk ook bang voor).
pi_168962955
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 15:49 schreef AwayTL het volgende:

[..]

Koekjes bakken met vormpjes.. moet je het deeg wel een uur oid koelen voordat ze niet meer extreem uit vorm raken.
Ik dacht dat als je met vormpjes doet dat je dan minder boter gebruiken moet ivm uitlopen.
Toch?
pi_168964950
of echt zandkoekjesdeeg gebruiken zonder ei, dan loopt t ook niet zoveel uit en kan je er ook wat van snoepen..
en vooral goed dun uitrollen..
leuk, koekjesbakken!
pi_168965031
Vormpjes hebben we bij de Dille & Kamille gekocht. Online zag ik een dino set maar die was dus uitverkocht }:| nu hebben we een auto, helikopter, kat, eend, varken en vlinder.

Ze zijn hopeloos mislukt trouwens _O- helemaal uitgelopen tot 1 grote koek :') Ze smaken gelukkig wel aardig :+
pi_168968053
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 16:02 schreef BlueEyes het volgende:

[..]

Ik dacht dat als je met vormpjes doet dat je dan minder boter gebruiken moet ivm uitlopen.
Toch?
Kun je ze niet ook uitsteken en dan in de koelkast gooien terwijl de oven voorverwarmt? Oid?
  vrijdag 17 februari 2017 @ 20:28:24 #168
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_168968305
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 16:02 schreef BlueEyes het volgende:

[..]

Ik dacht dat als je met vormpjes doet dat je dan minder boter gebruiken moet ivm uitlopen.
Toch?
Het smelten van de boter, voordat er garing en vormvastheid ontstaan is, is inderdaad de reden van het uitlopen. Minder boter is dus ook een oplossing.

Al uitgestoken koekjes lijken mij inderdaad sneller gekoeld te zijn dan een bal, maar of het al koud genoeg is in de tijd dat de oven opgewarmd is... kwestie van testen. Vind het wel een goeie.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_168968313
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 20:18 schreef Crumpette het volgende:

[..]

Kun je ze niet ook uitsteken en dan in de koelkast gooien terwijl de oven voorverwarmt? Oid?
Dan zou ik ze in de vriezer gooien.

Ik had nog een batch in de vriezer die nu ligt te ontdooien in de koelkast. Morgen koekjes :9
pi_168970259
Oh die dino set van de D&K heb ik een keer gekocht, Fazz, en het resultaat was hier hetzelfde als bij jou: van de vormpjes bleef weinig over, ik heb er maar zelf koekjes van gemaakt. I speelt nu in haar eigen keukentje met de vormpjes en ik heb me er niet meer aan gewaagd. :+ .

Ik had hier vanavond met I echt Groot Verdriet. Ben het niet gewend dat ze zó hard om iets een tijd lang blijft huilen, ik kan het ook nog niet helemaal plaatsen. Bij het naar bed gaan, begon ze ineens te huilen en vertelde ze dat de babypop die ze voor haar verjaardag heeft gekregen terug moet naar haar 'eigen mama'. Zij was niet de echte mama van de pop en de echte mama wilde de pop terug en de baby moest daar dus naar toe. Ze bleef maar huilend volhouden dat zij ook vond dat de baby terug moest. Zelfs toen ik net deed alsof de pop in mijn oor fluisterde dat ze het liefste bij I wilde zijn. Toen ik dan maar meeging in haar verhaal en zei dat ik dan de pop wel terug zou geven aan de echte mama begon ze nog hartverscheurender te huilen. Want ze vond het zo erg dat de pop wegging.

Na een tijdje troosten, geruststellen etc. kwam eruit dat haar vriendje van het kdv tegen haar had gezegd dat ze de pop niet kon houden omdat de pop terug moest naar de echte mama.
Tja, kan gebeuren en dat ze daar wat van in de war is ook, maar de hoeveelheid verdriet die dit losmaakte, vond ik wel heftig. Maar ik weet ook niet zo goed wat daar precies de reden voor is. Misschien was ze gewoon ook moe. Het was wel heel sneu.

Ze zei ook nog - toen ik voorstelde dat ík anders de echte mama van de pop kon zijn - 'Nee mama, jij bent al de mama van de baby in de buik en ook een beetje mijn mama.' ;( .

[ Bericht 4% gewijzigd door Franny_G op 17-02-2017 21:28:54 ]
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_168976940
Och Franny, wat sneu! ;(

Hier heeft J voor het eerst in tijden weer 's veel tijd alleen met L toevallig; donderdag had ik eind van de middag een borrel met oud-collega's die ontzettend leuk was en een beetje uitliep (ik was om 23.50 thuis, teut en al _O- ), gisteravond moest ik werken en vandaag ook van 9.30-21.00. Goed voor de mannen, even echt met z'n 2en O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  zaterdag 18 februari 2017 @ 06:59:09 #172
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_168976955
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 16:02 schreef BlueEyes het volgende:

[..]

Ik dacht dat als je met vormpjes doet dat je dan minder boter gebruiken moet ivm uitlopen.
Toch?
Ik gebruik altijd dit recept: http://www.smaakhetzelf.nl/basisrecept-suikerkoekjes/ loopt echt 0,0 uit.
KuikenGuppy
pi_168981949
Och Franny, wat sneu zeg. Misschien dat ze dat later nog eens uit kan leggen.

Leuk JM, voor de mannen en jij ook leuke tijd gehad dus haha.

Tandarts wou ik nog op reageren. Man en ik hebben beide een andere praktijk, gaan dus nooit samen. Hij vaak na het werk, ik op een vrije dag en R ging dan altijd naar schoonmoeder. Maar tandarts zei een jaar geleden dat hij nog niet mee hoefde en beter was van niet en de laatste keer vroeg hij is je zoon niet mee? :') Nee, wat wil je nou? Maar ik denk dat ik de volgende keer even aankondig dat hij ook mee komt en meestal ben ik binnen 5 min. klaar en moet het wel lukken om hem mee te nemen maar ik ben zelf altijd zo verschrikkelijk zenuwachtig en wil dat niet op hem overbrengen. Hopelijk is hij niet te laat dan met 2,5 straks...

Tablet, ik heb een hele oude, goedkoop ding ooit gekocht maar het werkt op zich prima. Geduld hebben met laden maar dan gaat het wel. Veel oud baby spul eraf gegooid en nieuwe leuke peuterapps gezocht met uitdaging. De site digidreumes spreekt mij wel aan. R. mag alleen op vakanties erop, in restaurants ga ik het nu ook inzetten in nood. Thuis nooit. Vind ik niet nodig. Ik las op een site vanochtend dat je je kind liggend op de buik op de tablet moet laten spelen, ivm kromtrekken van de rug anders. Je gaat toch een gekke houding aannemen op zo'n tablet.
pi_168994980
Duplo O+
Love it! Wij hebben vorige week knex meegenomen bij m'n schoonouders vandaan! Dat is ook zo gaaf :)

Blijdorp abbo!!!! Love it ;)
Ik wist helemaal niet dat wij dan ook bij elkaar in de buurt woonde Nikki!
Mag ik mee meeten Franny, Dot en Nikki :)

Tablet... mijn jongens zitten er niet vaak op, maar we kunnen ook niet zonder hoor ;) favo app is hier de Jokie app :)

Fijn dat het beter gaat Razz... --> oh nee!! Dus niet :'( Sterkte!

En Franny, ook al zo sneu...

Js en ik doen sneu mee... mijn grote kleine jongen ligt nu naast mij in een ziekenhuisbed aan een infuus met antibiotica. Vanochtend werd hij wakker met een "flapoor", dus ik dacht: oorontsteking want ik zag ook wat pus zitten. Verder was hij heerlijk vrolijk, dus ach ja afwachten maar..
Na de lunch werd het alleen maar erger dus toch maar ff de hap gebeld (zag er zo bizar uit, maar het staat hem goed flaporen ;) ). Bellen naar de hap, werd langskomen bij de hap en daarna zelfs door naar de seh. Hij heeft een rotsbeenontsteking (en natuurlijk een oorontsteking), dat is aan de achterkant van z'n oor. En omdat dat vlak bij de hersenen zit wordt dat met antibiotica via het infuus bestreden. En er is een kans van 50% dat hij er morgen (ehmz vandaag) nog aan geopereerd moet worden. :'( bleh, zielig, maar ook onwijs stoer ventje
  zondag 19 februari 2017 @ 06:52:26 #175
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_168995449
Oh Loj, dat verwacht je ook niet :{
Ik had nog nooit van een rotsbeenontsteking gehoord.

Hoe gaat het nu met Js?
Hopelijk is een operatie niet nodig.
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_168995458
Loj beterschap voor js.

Franny wat sneu van I. En ook jij hoe veel sterkte hoe veel wk ben je nu? Hopelijk komt je vader er goed doorheen.
pi_168995501
Loj sterkte met je jochie, hoop dat een operatie niet nodig is :*
pi_168995540
Wat schrikken Loj, sterkte voor je kleine grote stoere :*
pi_168995956
Ah wat sneu Loj. Veel beterschap voor je mannetje.
pi_168996057
Dank allen...
Ik had er ook nog nooit van gehoord en we gingen ook er vanuit dat hij gewoon een kuurtje zou krijgen..

Gelukkig is hij wel vrolijk en levendig, alleen boos op z'n ingespalkte arm :')
  zondag 19 februari 2017 @ 10:21:09 #181
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_168996426
Oh jakkes Loj ;( dat verwacht je totaal niet. Goed dat je de hap hebt gebels. Hopelijk is de operatie niet nodig.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
  zondag 19 februari 2017 @ 10:45:02 #182
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_168996750
Beterschap voor JS, Loj ;(

En sterkte Franny, voor jullie allemaal, hopelijk houdt je vader nog even vol, zodat hij zijn kleinzoon kan ontmoeten :*

Hoe is het jouw mannetje Nikki? :*
Wir müssen leben, bis wir sterben!
  zondag 19 februari 2017 @ 11:13:00 #183
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_168997170
Oe loj wat heftig. Hoe gaat het nu met de man?
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_168997302
Franny, ik las je verhaal in Z&G. Wat ontzettend moeilijk. ;(. Heel veel sterkte. :*.

Loj, wat schrikken! Hopelijk slaat de ab aan en hoeft er niet geopereerd te worden.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_169003823
Loj jeetje, dat is schrikken! Ik hoop dat de antibiotica goed aanslaat en dat opereren niet nodig is. Je arme kleine mannetje. ;(

Franny kan het zijn dat ik vandaag jouw I in de speeltuin bij de dierentuin zag rondhupsen?
Heel veel sterkte met je vader. Wat zul je geschrokken zijn en wat een nare situatie nu met hem. Hopelijk knapt hij snel op. :*

Wij waren vanmorgen even in de dierentuin. :) T en S vinden het er geweldig, L trouwens ook. Het fijne is dat we nu niet per se alles moeten zien tijdens een bezoek, maar gewoon een stukje doen. Dat maakt het een stuk meer ontspannen. :)
Met T gaat alles weer helemaal oké. Hij lijkt nog wel sneller moe te zijn dan normaal, maar verder merken we niets meer aan hem.
pi_169005775
quote:
1s.gif Op zondag 19 februari 2017 16:12 schreef _NIKKI_ het volgende:

Franny kan het zijn dat ik vandaag jouw I in de speeltuin bij de dierentuin zag rondhupsen?
Heel veel sterkte met je vader. Wat zul je geschrokken zijn en wat een nare situatie nu met hem. Hopelijk knapt hij snel op. :*

Wij waren vanmorgen even in de dierentuin. :) T en S vinden het er geweldig, L trouwens ook. Het fijne is dat we nu niet per se alles moeten zien tijdens een bezoek, maar gewoon een stukje doen. Dat maakt het een stuk meer ontspannen. :)
Met T gaat alles weer helemaal oké. Hij lijkt nog wel sneller moe te zijn dan normaal, maar verder merken we niets meer aan hem.
Ja, wij waren inderdaad ook even voor twee/drie uurtjes. Dat is echt het voordeel van zo'n abonnement. O+ . We hadden I beloofd om te gaan, en ook al voelde ik me een zombie na vannacht, het was wel fijn om er even uit te zijn en afleiding te hebben. En I had het heel erg naar haar zin. Gewoon naar ons toekomen hoor, als je ons ziet! Het was druk trouwens he? Wat dat betreft kun je beter op een door de weeks dag gaan.

Loj, hoe is het nu met hem? Het is wel schrikken ook zeg, dat verwacht je niet! Hopelijk geen operatie?

Met mijn vader lijkt het heel langzaam wat beter te gaan, hij is weer bij bewustzijn gebracht. Vanavond kan ik hopelijk even met hem praten en dan hebben we ook een gesprek met de arts. We beginnen weer hoop te krijgen op een herstel.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_169005833
Ja, de dierentuin is zo fijn! Echt we komen er bijna te vaak.

Nou, die operatie was dus wel nodig.. buisje geplaatst, sneetje achter z'n oor gemaakt om al het pus eruit te halen en een drain geplaatst vanaf z'n rotsbeen (in Jip en Janneke taal).
Dus we zijn hier nog wel een paar nachtjes.. gewoon echt, een oorontsteking jongens.. te bizar!

Maar hij is de operatie goed uitgekomen, wel veel pijn maar daar heb je pijnstilling voor. Verder wel vrolijk!
pi_169005917
Ach, wat een bikkel, pijn en toch vrolijk. Veel sterkte daar en hopelijk gaat het herstel voorspoedig.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_169007575
Ahh Loj, wat balen dat het nou toch nodig was. Op naar een goed herstel!

Positief nieuws Franny!

Hier ook een dierentuinabo. Wij zijn er meestal op maandag te vinden.
Soms het hele park door, soms alleen 'eventjes' de voor of achterkant. Ideale plek om M uit te laten. ;)
pi_169008209
Ah gos loj wat sneu toch een operatie. Fijn dat het goed gegaan is. Nu op naar herstel.
pi_169014020
Jeetje toch een operatie Loj. Dat klinkt wel heel heftig. ;( Ik hoop dat hij komende nacht een beetje kan slapen en dat hij niet teveel pijn heeft. Heel veel beterschap voor je mannetje. :*

quote:
2s.gif Op zondag 19 februari 2017 17:32 schreef Franny_G het volgende:

[..]

Ja, wij waren inderdaad ook even voor twee/drie uurtjes. Dat is echt het voordeel van zo'n abonnement. O+ . We hadden I beloofd om te gaan, en ook al voelde ik me een zombie na vannacht, het was wel fijn om er even uit te zijn en afleiding te hebben. En I had het heel erg naar haar zin. Gewoon naar ons toekomen hoor, als je ons ziet! Het was druk trouwens he? Wat dat betreft kun je beter op een door de weeks dag gaan.
Ik wist niet zeker of het I was. Ik zocht nog even naar een zwangere buik, maar die kon ik zo snel niet vinden en ik moest een peuter achterna. ;) Volgende keer kom ik even gedag zeggen. :)

Bij de dieren en gewoon in het park vond ik het qua drukte nog wel goed te doen, maar het was in de binnenspeeltuin wel erg druk. Begrijpelijk, want het was buiten soms een beetje miezerig weer natuurlijk. Drukte in speeltuinen vind ik altijd vervelend, omdat ik twee peuters in de gaten moet houden. Ondanks dat mijn man erbij was vandaag ben ik toch degene die achter de peuters aanholt. Hij heeft die gave om er twee in de gaten te houden wat minder zegmaar. Dat is ook de reden dat hij ze het liefste in de wandelwagen (die ik vorige week heb verkocht :D) zou hebben.

In plaats van de kinderwagen hebben we gisteren een elektrische bakfiets gekocht. Het ding reed bijna vanzelf, echt fantastisch. Het enige nadeel is dat hij pas over 2 maanden leverbaar is, dus we moeten er nog even op wachten.
pi_169018628
Loj hoe is het gegaan afgelopen nacht?
pi_169019192
Ja, die binnenspeeltuinen zijn inderdaad het ergst. Maar het is juist met die kleintjes ook wel lekker, kunnen ze een beetje uitrazen. I heeft wel echt hoogtevrees trouwens, al die glijbanen daar zijn te hoog voor haar. Daar wil ze alleen naar kijken. Herkenbaar, dat je meestal degene bent die erachter rent. Al besteed ik het nu met m'n zwangere buik wel uit, dan geef ik mijn vriend gewoon instructies. :') .

I is nu in de waarom-fase beland. Het is erg grappig. Ze begint vaak een zin met 'waarom' maar vergeet dan eigenlijk wat ze wilde vragen en gaat dan maar iets verzinnen. Zit ze aan een roze lolly, die ze zelf heeft uitgezocht en heel graag wilde: "Waarom moet ik een lolly eten?" _O- .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_169019951
Loj, hoe is vannacht gegaan? Jeetje wat schrikken zeg, dat verwacht je inderdaad niet bij een oorontsteking. Hopelijk sterkt ie snel aan.

En ik las dat het met je vader wat beter gaat Franny, hoe gaat het nu?

Wij hebben gisteren een top feestdag voor B gehad. Hij wordt morgen 3 maar dat hebben we dus gisteren gevierd. De ochtend voor de familie (en onze buren die een soort surrogaat opa en oma zijn) en einde middag voor vrienden met eten.
Hij voelde zich enorm jarig en is zwaar verwend, van enorme graafmachines (joh) tot mooie boeken. Met het zingen 's ochtends, zong hij zelf het hardste _O-

2 foto's bij het praatje in de spoiler.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nu past al het speelgoed helemaal niet meer in de kasten, maar ach inpakken moeten we toch :D Tijd om speelgoed waar hij amper meer naar om kijkt definitief in te pakken.

[ Bericht 14% gewijzigd door exode op 20-02-2017 10:37:12 ]
pi_169020603
Alvast gefeliciteerd exode, toffe taart.
loj hoe is het nu met js?
Nikki je man op cursus hoe houd je een tweeling in de gaten stoppen?

Ik vierde mijn verjaardag dit weekend en Sac vindt taart itt haar zus dus wel lekker. En heeft er goed van gegeten
pi_169020807
wat een fantastische taart Exode!
(en succes met het verhuizen!)

Loj, tjee schrikken, hopelijk is de nacht goed gegaan..

Mijn man is kleuter in één dag 2x kwijtgeraakt in de dierentuin.. Hij was met kleuter en peuter en een vriend met ook een peuter. Maar goed 2 mannen, 3 kinderen... Dat was er dus 1 teveel blijkbaar..
Wel sneu, want zowel kleuter als papa hadden er een beetje een trauma van..
(en ik snap er echt niets van, want ze luistert normaal gesproken best goed)
pi_169022781
Dank je allemaal.
Het gaat op zich prima met hem, hij zit flink ingepakt maar is wel vrolijk. Het genezingsproces gaat voorspoedig, maar hij moet nog wel antibioticashots. Dus we zitten hier nog minstens een nacht.
En echt... respect voor de mensen die hier werken! Wat zijn ze lief voor hem O+

Jammer Mabawa, maandag werken wij ;)
En over wegrennende peuters kan ik niet meepraten ;) . Js laat m'n hand echt niet los ;)

Alvast gefeliciteerd Exode O+ en O+ de taart!
  maandag 20 februari 2017 @ 15:55:50 #198
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_169025879
Toffe taart Exode en alvast gefeliciteerd *O*
Loj veel beterschap voor je ventje!
Fr ook gefeliciteerd!
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_169033011
Loj fijn dat het goed gaat met je jongetje. Heeft hij er nog veel last van of valt het mee?

Ik had het op fb ook al gezegd, maar wat een ubertoffe taart had B! O+ En nu al bijna 3. Wat gaat het hard hè!

WMIK ik was gisteren in de dierentuin ook mijn dochter even kwijt. Ze vond het zo stinken bij de leeuwen binnen dat ze niet alleen naar buiten was gegaan, maar ook op een afstandje was gaan staan zodat ze naar eigen zeggen weer kon ademen. :') Gelukkig is ze al bijna 7 en heeft ze altijd een bandje met naam en telefoonnummer om als we een dagje weg zijn met de instructie om op zoek te gaan naar iemand die bij het park hoort en dat zal ze ook echt wel doen, maar toch schrok ik even. Ik weet wel dat L nooit zomaar weg zou lopen, maar toen ik buiten kwam en haar niet meteen zag schrok ik toch wel een beetje. :o

Ik heb vandaag geleerd dat mijn tweeling op een heel bijzondere manier is ontstaan. S heeft namelijk maar één vader, maar T heeft er daarentegen héél veel. Aldus T en S. :D
pi_169034174


[ Bericht 100% gewijzigd door watmoetikkiezen op 20-02-2017 22:06:28 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')