Wie was die Makavelli eigenlijk precies?quote:
ja gekke kekke recepten, ze verzinnen was af.quote:Op woensdag 8 februari 2017 22:37 schreef TillyB het volgende:
[..]
Hoe Hollands voor Italiaanse gnocchi. Maar waarom ook niet.
Een koning uit babylon ofzoquote:Op woensdag 8 februari 2017 22:42 schreef Joezi het volgende:
[..]
Wie was die Makavelli eigenlijk precies?
Echt he? Hele pakjes boter, liters room en scheppen suikerquote:Op woensdag 8 februari 2017 22:40 schreef Lyza666 het volgende:
[..]
Mooie vrouw hoor
Maar ik vond het vooral grappig hoe ze hele pakjes boter in een gerecht liet verdwijnen en zei dat je vooral van 't leven moest genieten af en toe.
Ik kan me nooit concentreren op wat ze zegt door dat tandvlees.quote:Op woensdag 8 februari 2017 22:45 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Echt he? Hele pakjes boter, liters room en scheppen suiker
Dit is ook een Britse tv-kok. Maakt vooral slagroomtaarten.
[ afbeelding ]
Mwah, stoort mij niet echt.quote:Op woensdag 8 februari 2017 22:47 schreef TillyB het volgende:
[..]
Ik kan me nooit concentreren op wat ze zegt door dat tandvlees.
[ afbeelding ]
paddestoelen uit het bosquote:Op woensdag 8 februari 2017 22:50 schreef Joezi het volgende:
Wat hebben jullie allemaal zitten vreten vandaag?
Spaghetti Puttanesca.quote:Op woensdag 8 februari 2017 22:50 schreef Joezi het volgende:
Wat hebben jullie allemaal zitten vreten vandaag?
Wel Hoerensaus. Restjesverwerking.quote:Op woensdag 8 februari 2017 22:55 schreef Lyza666 het volgende:
[..]
Klinkt als hoerenpasta, maar dat zal het wel niet zijn hm.
Waarom deze pasta vernoemd is naar het oudste beroep ter wereld, daarover verschillen de meningen. Dat deze pittige pasta naar hoeren smaakt, daar is iedereen het dan wél over eens.quote:Op woensdag 8 februari 2017 22:55 schreef Lyza666 het volgende:
[..]
Klinkt als hoerenpasta, maar dat zal het wel niet zijn hm.
Het hoort ook vrij zout te zijn.quote:Op woensdag 8 februari 2017 22:57 schreef Joezi het volgende:
[..]
Waarom deze pasta vernoemd is naar het oudste beroep ter wereld, daarover verschillen de meningen. Dat deze pittige pasta naar hoeren smaakt, daar is iedereen het dan wél over eens.
met die ansjovis wil dat welquote:Op woensdag 8 februari 2017 23:00 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Het hoort ook vrij zout te zijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |