Het smerigste ooit was Oranjeboom.quote:Op woensdag 8 februari 2017 15:24 schreef tong80 het volgende:
[..]
Geweldig toch? In België maken ze het lekkerste bier. Een Nederlands zeikproduct verovert de wereld. VOC mentaliteit. Trouwens Budweiser is nog smeriger. Het smerigste ooit was Skol.
Ik vind heineken niet te licht, maar wel te zoet. Een beetje een caramelsmaak. Niet lekker.quote:Op vrijdag 10 februari 2017 00:25 schreef EP3 het volgende:
[..]
Die testjes zijn ook gelul. Ik kan online ook testen vinden die het tegendeel beweren. - Vrijwel alle grote merken brouwen n fatsoenlijk pilsje, en de smaken zijn gewoon n persoonlijke kwestie. - De rest is marketing.
Ik vind Heineken persoonlijk iets te licht en zoet. - Maar bij warm weer tikt het dan wel weer lekker weg.
quote:Op woensdag 8 februari 2017 15:35 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Belgie is een fantastisch bierland, maar van pilsner snappen ze niet veel. Daarvoor kun je beter in Duitsland, Tsjechie en zelfs Oost-Nederland Limburg zijn.
Vind ik ook best prima bier. Veltins heeft wel een vrij uitgesproken smaak voor een pilsener, dus snap best dat je het niet zo lekker vindt.quote:Op vrijdag 10 februari 2017 09:06 schreef Metalfreak het volgende:
[..]
Hertog Jan, Brand, Alfa en gek genoeg de Grevensteiner van datzelfde Veltins vind ik wel echt heel lekker.
[..]
We hebben thuis een keer met vrienden een blinde pilsproeftest gedaan met 6 verschillende pilsjes zonder dat we wisten welk bier er in welk glas zat, verbazingwekkend kwam Schultenbräu als absolute winnaar uit de bus... Heineken was een goede tweede volgens mij.
Veltins vind ik de smaak (en geur) van zweetvoeten hebben, vooral merkbaar als je het drinkt nadat je eerst een ander merk hebt gedronken...quote:Op vrijdag 10 februari 2017 10:20 schreef Straatcommando. het volgende:
[..]
Vind ik ook best prima bier. Veltins heeft wel een vrij uitgesproken smaak voor een pilsener, dus snap best dat je het niet zo lekker vindt.
Finkbrau vind ik heel erg goor..
Nederlanders blijven sowieso vaak hangen in kindersmaakjes. Dat komt goed uit want mout is goedkoop en hop is duur, en met het toevoegen van suiker kun je het brouwproces versnellen als ik mij niet vergis.quote:Op vrijdag 10 februari 2017 09:42 schreef Pietverdriet het volgende:
Heineken doet het erg goed, vind het zelf alleen hun pilsner te zoet, een algemeen probleem bij Nederpils. Maar de meeste mensen schijnen het erg lekker te vinden, pilsner met weinig bitterstoffen.
Ik Los Angeles eens twee flesjes Heineken gekocht... fucking 26 dollar gvd rest van de avond maar Budweiser gedronken (gadverdamme)quote:Op donderdag 9 februari 2017 23:14 schreef Beathoven het volgende:
[..]
Zit veel importtax op. In veel 2e en 3e wereldlanden ben je de man als je met een groene Heineken in je knuisten staat.
Verschillende bieren na elkaar drinken geeft een soort sinaasappel na tandenpoetsen effect. Is me ooit eens opgevallen toen ik in Düsseldorf woonde en eerst in een ander cafe zat om daarna naar mijn stamkroeg te gaan, mijn eerste glas lievelingsbier was vreselijk smerig.quote:Op vrijdag 10 februari 2017 10:21 schreef Metalfreak het volgende:
[..]
Veltins vind ik de smaak (en geur) van zweetvoeten hebben, vooral merkbaar als je het drinkt nadat je eerst een ander merk hebt gedronken...
Volledig mee eensquote:Op vrijdag 10 februari 2017 10:22 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Nederlanders blijven sowieso vaak hangen in kindersmaakjes. Dat komt goed uit want mout is goedkoop en hop is duur, en met het toevoegen van suiker kun je het brouwproces versnellen als ik mij niet vergis.
Het Amsterdamse marketingwonder verdient als zodanig respect, maar alleen als zodanig.
Wat piet zegt, je moet ook niet door elkaar drinken, daar wordt alles goor van. De zweetvoeten link volg ik niet, maar dat zal persoonlijk zijnquote:Op vrijdag 10 februari 2017 10:21 schreef Metalfreak het volgende:
[..]
Veltins vind ik de smaak (en geur) van zweetvoeten hebben, vooral merkbaar als je het drinkt nadat je eerst een ander merk hebt gedronken...
Vreemd? Je kan niks anders verwachten van een volk dat de voorkeur geeft aan lauw schuimloos bier.quote:Op woensdag 8 februari 2017 14:44 schreef Frutsel het volgende:
Beetje vreemd dat ze in Engeland zitten te wachten op vies bier
De populariteit van allerhande craft beers en thuisbrouwexperimenten doet toch een tegenbeweging vermoeden.quote:Op vrijdag 10 februari 2017 10:22 schreef Weltschmerz het volgende:
Nederlanders blijven sowieso vaak hangen in kindersmaakjes. Dat komt goed uit want mout is goedkoop en hop is duur, en met het toevoegen van suiker kun je het brouwproces versnellen als ik mij niet vergis.
Het Amsterdamse marketingwonder verdient als zodanig respect, maar alleen als zodanig.
Je bedoelt bier dat niet ijskoud wordt geserveerd en dat netjes tot aan de rand van het glas is opgeschonken?quote:Op vrijdag 10 februari 2017 11:13 schreef Hathor het volgende:
Vreemd? Je kan niks anders verwachten van een volk dat de voorkeur geeft aan lauw schuimloos bier.
Ook als je het drinkt wanneer je je voeten uit het raam hangt?quote:Op vrijdag 10 februari 2017 10:21 schreef Metalfreak het volgende:
[..]
Veltins vind ik de smaak (en geur) van zweetvoeten hebben, vooral merkbaar als je het drinkt nadat je eerst een ander merk hebt gedronken...
Neequote:Op zondag 12 februari 2017 18:43 schreef Ringo het volgende:
[..]
Je bedoelt bier dat niet ijskoud wordt geserveerd en dat netjes tot aan de rand van het glas is opgeschonken?
Dan vrees ik dat je last hebt van slechte hallucinaties.quote:
Is niets vergeleken met wat je in andere landen ziet. Net als boerenmarkten of koffie in de horecaquote:Op zondag 12 februari 2017 18:41 schreef Ringo het volgende:
[..]
De populariteit van allerhande craft beers en thuisbrouwexperimenten doet toch een tegenbeweging vermoeden.
Er wordt geen suiker toegevoegd aan Heineken en suiker wordt toegevoegd om een hoger alcoholpercentage te krijgen.quote:Op vrijdag 10 februari 2017 10:22 schreef Weltschmerz het volgende:
[..]
Nederlanders blijven sowieso vaak hangen in kindersmaakjes. Dat komt goed uit want mout is goedkoop en hop is duur, en met het toevoegen van suiker kun je het brouwproces versnellen als ik mij niet vergis.
Het Amsterdamse marketingwonder verdient als zodanig respect, maar alleen als zodanig.
Welke landen bedoel je dan? België heeft van zichzelf een prachtige biercultuur maar is daarin nogal conservatief; Duitsland hetzelfde. Zuid-Europa houdt het nog altijd bij koud pils van grote brouwerijen. Het mooiste nieuwe bier komt momenteel uit de Angelsaksische landen, de VS voorop.quote:Op zondag 12 februari 2017 21:08 schreef Pietverdriet het volgende:
Is niets vergeleken met wat je in andere landen ziet. Net als boerenmarkten of koffie in de horeca
En natuurlijk als smaakmaker aan populaire 'speciaalbieren' zoals bokbier (lente-, herfst- of winterbok, geef het maar een naampje ).quote:Op zondag 12 februari 2017 21:21 schreef MrSalazar het volgende:
Er wordt geen suiker toegevoegd aan Heineken en suiker wordt toegevoegd om een hoger alcoholpercentage te krijgen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |