quote:Op dinsdag 7 februari 2017 20:32 schreef Najieto het volgende:
Zakje openknippen, hoge pan op het vuur met glazen deksel, als pan warm is popcorn in pan (let niet op de smurrie, da's boter en lekker), draai het vuur laag, doe deksel op pan, schudt af en toe een beetje en wacht een minuut of vijf tot de boel gepopt is. Enjoy!
Jazeker alleen ga ik de zakjes opmaken en daarna wel zelf knutselen met maiskorrels en boter want toen ik de zak openscheurde walgde ik eerst van de witte harde substantie wat kleefde aan de mais.quote:
Gehard palmvet, erg ongezondquote:Op vrijdag 10 februari 2017 21:12 schreef MCH het volgende:
[..]
Jazeker alleen ga ik de zakjes opmaken en daarna wel zelf knutselen met maiskorrels en boter want toen ik de zak openscheurde walgde ik eerst van de witte harde substantie wat kleefde aan de mais.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |