Hoe maak je datquote:Op dinsdag 7 februari 2017 20:06 schreef Iwanius het volgende:
(Verlate)Lunch:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Yup, al vele malen genuttigd/voorbij gekomen en met dit weer altijd lekker als lunch = Moski Meti!
Aansluitend
[ afbeelding ]
Wederom acclimatiseren op een terras met een hysterische uitwisselings studente.
Double cheese croquet klinkt hemelsquote:Op dinsdag 7 februari 2017 22:15 schreef MadMaster het volgende:
Op Aruba:
Pastechi, empanada's tuna en bakelao, double cheese croquet, vleesbrood (saucijzenbroodje ) en garlic olive bolus...
Heb ik niet zelf bereid hoor. Gewoon bestelt bij mijn favoriete 'glurinamer' op de West-Kruiskade in Rotterdam en daar ter plekke genuttigd.quote:
Wat doe jij voor de kost? Ik zie je alleen maar buiten de deuren eten en drinken.quote:Op woensdag 8 februari 2017 01:43 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Heb ik niet zelf bereid hoor. Gewoon bestelt bij mijn favoriete 'glurinamer' op de West-Kruiskade in Rotterdam en daar ter plekke genuttigd.
Acclimatiseren:
[ afbeelding ]
95% van Rotterdam is al naar bed. Ik drink nog wat gin-tonics i.c.m. een paffert.
Gezien de omvang van de alcoholconsumptie denk ik dat het geen baan is waar al te veel hersenen gekraakt moeten wordenquote:Op woensdag 8 februari 2017 08:14 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Wat doe jij voor de kost? Ik zie je alleen maar buiten de deuren eten en drinken.
*zucht* nu wil ik ook, liefst die Mona pure chocoladevlaquote:Op woensdag 8 februari 2017 22:28 schreef FutureFairytale het volgende:
Penne pesto
Toe pure chocoladevla
wel weggespoeld met een fles champagne neem ik aanquote:Op donderdag 9 februari 2017 17:08 schreef Woelwater het volgende:
Heb een blikje kaviaar leeg gelepeld.
Welke Milka?quote:Op donderdag 9 februari 2017 17:06 schreef Amarantha het volgende:
Ik heb net een paar blokjes milka met yoghurt gehad.
die heb ik ook. Nu weerquote:Op woensdag 8 februari 2017 23:02 schreef Isabeau het volgende:
[..]
*zucht* nu wil ik ook, liefst die Mona pure chocoladevla
ik heb jou gezien op Facebookquote:Op donderdag 9 februari 2017 20:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
die heb ik ook. Nu weer
Hiervoor had ik pommes duchesse, champignons en vissticks.
Nu pasta met saus uit potje en rundergehakt met nog wat extra knoflook.quote:
Niet acclimatiseren vandaag?quote:Op vrijdag 10 februari 2017 19:54 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
met 'Miep'(boobies..) op 'niveau' aan het eten. Wijn links is een Cantina Bartolo Mascarello.
Oef. Ziet er erg kleingeknipt uit.quote:Op vrijdag 10 februari 2017 19:54 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten
[ afbeelding ]
met 'Miep'(boobies..) op 'niveau' aan het eten. Wijn links is een Cantina Bartolo Mascarello.
Jazeker. Is al geweest.quote:
Goed bezig, mijn standaard supermarkt had ze niet dus ga morgen naar een andere.quote:
Jumbo heeft ze. AH hier heeft ze (nog) niet.quote:Op zaterdag 11 februari 2017 03:43 schreef WammesWaggel het volgende:
[..]
Goed bezig, mijn standaard supermarkt had ze niet dus ga morgen naar een andere.
Peuzel nu een boterham met hagelslag.
ik laat meestal de mayo brood en sla achterwege, dat vind ik er niet bij passen, maar een lekker stevig winter kostjequote:Op zaterdag 11 februari 2017 10:30 schreef realAIVD het volgende:
Captains dinner, met jonge kapucijners, uitje, ontbijtspek, tijm en peper en piccalilly, mayo, stroop, ijsbergsla en toast van casino
(met dank aan de fokker die me op het stroop-idee bracht, dat is inderdaad errug lekker)
[ afbeelding ]
'Miep' heeft aan mijn 'wiener' genoeg vind ze. En "Ja" als ik trek heb in iets, dan gaat op dat moment dat 'genoegen' mij voor het vleselijke van 'Miep', iets dat ik trouwens altijd nog kan doen als ik er "zin an"heb. Millenials zijn niet zo moeilijk i.v.g met hun moeders van weleer.quote:Op zaterdag 11 februari 2017 01:47 schreef Nighthawk88 het volgende:
Miep heeft zeker de tarzan te grazen genomen. Heb je nu echt liever zo'n soepje dan Miep met bockworst uit eigen keuken?
Dat dus.quote:
Is Miep een prostituee?quote:Op zaterdag 11 februari 2017 15:56 schreef Iwanius het volgende:
[..]
'Miep' heeft aan mijn 'wiener' genoeg vind ze. En "Ja" als ik trek heb in iets, dan gaat op dat moment dat 'genoegen' mij voor het vleselijke van 'Miep', iets dat ik trouwens altijd nog kan doen als ik er "zin an"heb. Millenials zijn niet zo moeilijk i.v.g met hun moeders van weleer.
Lunch:
[ afbeelding ]
Yup.. opnieuw naar NooMe getogen voor een bowl met Laksa zoals laatst. Heerlijk die pittigheid met deze kou.
Aansluitend:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met een verse paffert.
Nou, je hebt ook van die escorts die mee uit eten gaan enzo.quote:Op zaterdag 11 februari 2017 17:35 schreef aloa het volgende:
[..]
Daar ga je toch niet mee uit eten
Witte wijn (weekend ).
Kan ookquote:Op zaterdag 11 februari 2017 17:37 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Nou, je hebt ook van die escorts die mee uit eten gaan enzo.
De enige soort geitenkaas die ik echt lekker vindquote:Op zaterdag 11 februari 2017 17:37 schreef Diconnected het volgende:
Net een stukje fenegriek-geitenkaas .
Ik vroeg me laatst af, hoe vaak in de week kook jij? En dan koken als eten maken, niet eten warm maken.quote:Op zaterdag 11 februari 2017 18:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik fiets zo ff of langs de snackbar, of langs de Italiaan voor een pizza.
Ze danst heel veel dus ze kan het hebbenquote:Op zaterdag 11 februari 2017 18:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik vroeg me laatst af, hoe vaak in de week kook jij? En dan koken als eten maken, niet eten warm maken.
Huh? Wat hebben dansen en koken met elkaar te maken?quote:Op zaterdag 11 februari 2017 18:52 schreef MCH het volgende:
[..]
Ze danst heel veel dus ze kan het hebben
Er was in het journaal een tijdje geleden een meid die vier keer in de week uit eten ging, een keer bij d'r moeder en es bij vrienden. "Ze kon niet koken"quote:Op zaterdag 11 februari 2017 18:50 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ik vroeg me laatst af, hoe vaak in de week kook jij? En dan koken als eten maken, niet eten warm maken.
Die duts heb ik ook gezien. Was volgens mij wel vaker bij moeders, trouwens. En alhoewel wijven er in Nederland al jong verlept uitzien, zal ze toch wel iets van 25 geweest zijn. Te triest voor woorden.quote:Op zaterdag 11 februari 2017 21:21 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Er was in het journaal een tijdje geleden een meid die vier keer in de week uit eten ging, een keer bij d'r moeder en es bij vrienden. "Ze kon niet koken"
Wtf is een dutsquote:Op zaterdag 11 februari 2017 23:38 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Die duts heb ik ook gezien. Was volgens mij wel vaker bij moeders, trouwens. En alhoewel wijven er in Nederland al jong verlept uitzien, zal ze toch wel iets van 25 geweest zijn. Te triest voor woorden.
Ik kwam in het begin ook niet verder dan aardappels en groenten doodkoken in water met een beetje zout en pakjes en zakjes open maken.quote:Op zaterdag 11 februari 2017 21:21 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Er was in het journaal een tijdje geleden een meid die vier keer in de week uit eten ging, een keer bij d'r moeder en es bij vrienden. "Ze kon niet koken"
Interessant verhaal Vogeltjesdansquote:Op zaterdag 11 februari 2017 23:55 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Ik kwam in het begin ook niet verder dan aardappels en groenten doodkoken in water met een beetje zout en pakjes en zakjes open maken.
Maar ik deed het wel.
Later ben ik wat dingen gaan proberen, aan de hand van de ingrediënten op die pakjes.
Raad eens? Het was nog te eten ook en makkelijker dan ik dacht.
Met een uitgebreid kookboek op internet en Youtube dat bol staat van de 'how-to' video's, moet je tegenwoordig toch een gigantische kneus zijn, wil je niet enige kookskills kunnen ontwikkelen.
Koken is niet moeilijk.
Je moet het alleen doen.
Wie?quote:
Al sinds er kookboeken bestaan ben je een retard als je zegt dat je niet kunt koken. Je kunt toch gewoon lezen?quote:Op zaterdag 11 februari 2017 23:55 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Ik kwam in het begin ook niet verder dan aardappels en groenten doodkoken in water met een beetje zout en pakjes en zakjes open maken.
Maar ik deed het wel.
Later ben ik wat dingen gaan proberen, aan de hand van de ingrediënten op die pakjes.
Raad eens? Het was nog te eten ook en makkelijker dan ik dacht.
Met een uitgebreid kookboek op internet en Youtube dat bol staat van de 'how-to' video's, moet je tegenwoordig toch een gigantische kneus zijn, wil je niet enige kookskills kunnen ontwikkelen.
Koken is niet moeilijk.
Je moet het alleen doen.
Ik hoor je, broeder.quote:Op zaterdag 11 februari 2017 23:58 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
Al sinds er kookboeken bestaan ben je een retard als je zegt dat je niet kunt koken. Je kunt toch gewoon lezen?
Oooh.. *kreun* ..dat ziet er lekker uit zeg!quote:Op zondag 12 februari 2017 11:54 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]Gyoza
Twee soorten gyoza, eentje met kip andere met varkensvlees.
Dat was de lunch van gisteren en het is vrij zeker ook mijn lunch van vandaag.
Gisteren ook gebakken Eetze.quote:
Goed idee!quote:Op zondag 12 februari 2017 15:50 schreef minilot het volgende:
Blokjes oude kaas met stroop en een glas whisky.
Altijd lekker zo een hapje als snack.quote:Op zondag 12 februari 2017 11:54 schreef RobinOok het volgende:
Gyoza
Twee soorten gyoza, eentje met kip andere met varkensvlees.
Dat was de lunch van gisteren en het is vrij zeker ook mijn lunch van vandaag.
Iwanius, al eens bij L'Entrecote geweest?quote:
click.quote:Op zondag 12 februari 2017 19:31 schreef RobinOok het volgende:
Iwanius, al eens bij L'Entrecote geweest?
CUL / Van sterrentent tot snackbar, waar heb jij gegeten? #23
Ja, Arnhems bestaat. Zo hebben wij thuis de Arnhemse uitdrukking "Vuile gek, zal je schuuuuppuh".quote:
denk dat het gewoon hetzelfde als nijmeegs is.quote:Op maandag 13 februari 2017 16:08 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, Arnhems bestaat. Zo hebben wij thuis de Arnhemse uitdrukking "Vuile gek, zal je schuuuuppuh".
Echt niet!quote:Op maandag 13 februari 2017 16:14 schreef MrSalazar het volgende:
[..]
denk dat het gewoon hetzelfde als nijmeegs is.
quote:Op maandag 13 februari 2017 20:17 schreef realAIVD het volgende:
Mijn maaltje heeft sinds 22-01-2017 geduldig in de vriezer liggen wachten en is de afgelopen 26 uur langzaam ontdooit in de koelkast...
En nu is het hoog tijd om die andijviestamppot met spekjes en kaas, jus en een braadworstje te verwarmen.
biertje erbij en niets meer aan doen.
quote:Op dinsdag 14 februari 2017 12:58 schreef FutureFairytale het volgende:
Straks lunchbuffet.
Vnv dinerbuffet.
Morgen ontbijt-, lunch- en dinerbuffet en donderdag ook.
Had voor lunch mosterdsoep, broodje kroket, kleine caesar salade en glas verse jus.quote:
Braaf zo!quote:Op dinsdag 14 februari 2017 15:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Had voor lunch mosterdsoep, broodje kroket, kleine caesar salade en glas verse jus.
Ik zoek het wat verder op:quote:
De snacks hierna vielen ook nog wel mee. 4 Kaaskoekjes, zakje tikkels, 3 kaasballetjes.quote:
Wat ligt daar allemaal op.... zoetigheden?quote:Op dinsdag 14 februari 2017 19:20 schreef Iwanius het volgende:
Avondeten:
[ afbeelding ]
Met 'Miep' Valentijn op 'niveau' vieren.
quote:Op dinsdag 14 februari 2017 21:12 schreef Papabear het volgende:
Wat ligt daar allemaal op.... zoetigheden?
Origineel! Zeer mooiquote:Op woensdag 15 februari 2017 09:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Nope, dat is een op verzoek bereide ‘brioche ‘boterham’ bestaande uit gel, parel en medaillons van Europese kreeft i.c.m.een zachtgekookt kwartelei en Perle Imperial-kaviaar’.
Pre-lunch:
[ afbeelding ]
Maar weer eens deze aloude combo van weleer = Sinaasappelsap,zalmtartaartje
met warm hard gekookt eitje en bubbels. Tis tenslotte zonnige woensdag.
Iwaniusgod, al in de Bierboutique aan de Witte de With geweest?quote:Op donderdag 16 februari 2017 01:20 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Is ook 1 van mijn lievelingsgerechten bij Parkheuvel.
Late avondhap:
[ afbeelding ]
Aansluitend:
[ afbeelding ]
Ik heb liever jouw gegrilde kip.quote:Op donderdag 16 februari 2017 16:20 schreef uniekhoorn het volgende:
Keep them coming FFT. Zo leuk om te lezen !
ik heb liever jouw salade niçoise en dan m'n hotdog erin, get it?quote:Op donderdag 16 februari 2017 16:11 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunch was een heerlijke hotdog en wat salade niçoise.
Geen appelmoes?quote:Op donderdag 16 februari 2017 20:06 schreef FutureFairytale het volgende:
Avond: Halve kip, verse patat, gegrilde paprika, champignons en zoete ui.
Watquote:Op vrijdag 17 februari 2017 12:25 schreef uniekhoorn het volgende:
Lunch:
Mijn nieuwe verslaving: boterhammen met magere kwark en flinterdun gesneden tomaat met zout en peper.
Beschuit kaas
Gekookt eitje
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
quote:Op vrijdag 17 februari 2017 13:11 schreef Amarantha het volgende:
Met mijn moeder de stad in geweest, daar een broodje warme beenham gehad.Waar?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Kranplätze müssen verdichtet sein
Ja, gewoon een dun laagje op je brood. dat geeft net een lekker frisje bij de tomaat.quote:Op vrijdag 17 februari 2017 12:47 schreef zeefje het volgende:
[..]
Wat
Boterhammen en daarop kwark gesmeerd
Kankersnack? Al dat zwartquote:Op zaterdag 18 februari 2017 03:10 schreef Iwanius het volgende:
Late avond snack:
[ afbeelding ]
malse chickenwings in een heerlijke marinade.
status, ik eet een gebakken eitje met spek vanavond pizzaquote:Op zaterdag 18 februari 2017 11:44 schreef aloa het volgende:
Ik vraag me af wat die sigaar er elke keer bij doet?
Of wordt die ook opgegeten
Daar lijkt het idd wel op.quote:Op zaterdag 18 februari 2017 12:49 schreef Karzai het volgende:
[..]
status, ik eet een gebakken eitje met spek vanavond pizza
Gelukkig geeft men in Rotterdam niet zoveel om status.quote:Op zaterdag 18 februari 2017 13:51 schreef aloa het volgende:
[..]
Daar lijkt het idd wel op.
Nu koffie met stuk oranjekoek
Hollandse pasta, heet dat hier.quote:Op zaterdag 18 februari 2017 17:10 schreef Diconnected het volgende:
Ik ga zo even een pasta bouwen met een shitload aan groenten en zelfgemaakte saus .
Het spijt me verschrikkelijk dat ik het niet juist heb verwoord.quote:Op zaterdag 18 februari 2017 17:54 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Hollandse pasta, heet dat hier.
Maar je zou net zo goed wél een foto van Google kunnen plaatsen aangezien het nu ook maar foto's zijn van een jaar geleden, omdat het zogenaamd "toch hetzelfde gerecht is".quote:Op zaterdag 18 februari 2017 16:36 schreef Iwanius het volgende:
Dat het mijn eigen geschoten pic is en geen Google BS.
Daar zit je dan. In je eentje aan de bubbels met een stinksigaar.quote:Op zaterdag 18 februari 2017 16:36 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Tuurlijk. nee, voor de zoveelste keer. Dat het mijn eigen geschoten pic is en geen Google BS.
Lunch
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Deze aloude combo maar weer eens gedaan =Bubbels,zalm soepje en een tonijn salade.
Ja, en als het een Google foto was dan linkte ik het wel. Ik rook, en dat zijn altijd sigaren! En die heb ik altijd bij mij. Dus als ik eet of drink moet het ergens neergelegd worden. Daarbij zijn er genoeg foto's waar ik het ook niet doet maar dat is je punt waarschijnlijk niet want anders was je vraagstelling anders gezien je " " verwijzing..quote:Op zaterdag 18 februari 2017 19:00 schreef Woelwater het volgende:
Maar je zou net zo goed wél een foto van Google kunnen plaatsen aangezien het nu ook maar foto's zijn van een jaar geleden, omdat het zogenaamd "toch hetzelfde gerecht is".
Mooi dat het gesmaakt heeft maar als ik de foto's zo bekijk dan krijg ik mijn voorgevoel een beetje bevestigd nl,dat het allemaal van de Aziatische Groothandel komt en dus qua bereiding en smaak een zoveelste Aziatische "McDonalds"achtige franchise maar dan JP style. Dat het beter is dan het tegenover gelegen Noodle Set 'HotPot' ramen gebeuren die ik in 2015 recenseerde, dat geloof ik wel.quote:Op zaterdag 18 februari 2017 19:35 schreef loonytik het volgende:
Lekker ramen eten en hapjes bij de nieuwe Takumi in Rotterdam als lunch
[knip]
Was prima te doen en gewoon lekker net als die in Düsseldorf, alleen zat deze tent vol met chinezen haha De staff was ook grotendeels Nederlands Chinees maar er zat ook een Japanner tussen die kwam vragen in het Japans of het lekker smaakte (ik ging met een clubje Japanners mee, vandaar) . en nee ik heb dit niet allemaal in mijn eentje opgegeten we waren met ongeveer 7 mensen gegaan haha.
Ach ook al is het de/ word het "zoveelste Aziatische "McDonalds"achtige franchise " als het gewoon lekker is maakt het toch niet uit? Zal blij zijn als het op meerdere plekken komt. Als het van de Aziatische Groothandel komt wil ik wel weten waar die aardappelkroketjes vandaan komen haha.quote:Op zaterdag 18 februari 2017 20:39 schreef Iwanius het volgende:
Mooi dat het gesmaakt heeft maar als ik de foto's zo bekijk dan krijg ik mijn voorgevoel een beetje bevestigd nl,dat het allemaal van de Aziatische Groothandel komt en dus qua bereiding en smaak een zoveelste Aziatische "McDonalds"achtige franchise maar dan JP style. Dat het beter is dan het tegenover gelegen Noodle Set 'HotPot' ramen gebeuren die ik in 2015 recenseerde, dat geloof ik wel.
Hinokiquote:Op zaterdag 18 februari 2017 22:01 schreef loonytik het volgende:
[..]
Ach ook al is het de/ word het "zoveelste Aziatische "McDonalds"achtige franchise " als het gewoon lekker is maakt het toch niet uit? Zal blij zijn als het op meerdere plekken komt. Als het van de Aziatische Groothandel komt wil ik wel weten waar die aardappelkroketjes vandaan komen haha.
Het is gewoon lekker niet super speciaal ofzo. Het onderdoet niet aan de gemiddelde kwaliteit van de ramen en pub/izakaya voedsel wat ik in Japan heb gegeten en dat is behoorlijk wat Ramen is ook een beetje fastfoodachtig ag
De noodles worden wel geïmporteerd(net zoals de tent in Düsseldorf) en zijn Sapporo noodles en die zijn behoorlijk stevig moet je maar van houden. Japanse collega's willen er vaker naar toegaan ipv. Düsseldorf omdat het dichterbij is en gewoon lekker.
Ben het wel eens met je review van Noodle SET 'hotpot' ramen, dat was niet veel soeps(haha) nee
Mocht je lekkere ramen tentjes weten in nl dan hoor ik dat graag !
Ik had kaasballetjesquote:
Ik was van plan deze week es gehaktbal met rode kool en eerpels te doen. Nu zet je me aan het twijfelen...quote:
En welke cava is de lievelingscava?quote:Yup.. weer langs Ayla voor weer die porties oesters op verschillende wijze bereidt i.c.m.mijn lieveling
Cava en een ananas cocktail.[/sub]
Cava bij ontbijt Nog een klein maandje en dan 10 dagen cavaquote:
hahahaquote:Op zaterdag 18 februari 2017 18:16 schreef RobinOok het volgende:
Jij hoort er hier niet bij hoor. Dus dat wordt ook niet van je verwacht.
En kippenpootjesquote:
Hollandse nasi?quote:Op zondag 19 februari 2017 19:46 schreef RobinOok het volgende:
Beenham, bloemkool, rijst, petjelsaus.
Nou,wat er in Nederland is, is van hetzelfde en minder niveau als deze vind ik. Dus je zal echt de grens over moeten om echt goede 'ramen' Deli's te vinden.quote:Op zaterdag 18 februari 2017 22:01 schreef loonytik het volgende:
[knip]
Mocht je lekkere ramen tentjes weten in nl dan hoor ik dat graag !
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #9 Cava & Oesters = Iwanius bij Ayla Rotterdam en die cava leerde ik voor het eerst kennen bij Parkheuvel in 2015.quote:
Denk dat je kroost liever een happy meal eet.quote:Op zondag 19 februari 2017 21:57 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Nou,wat er in Nederland is, is van hetzelfde en minder niveau als deze vind ik. Dus je zal echt de grens over moeten om echt goede 'ramen' Deli's te vinden.
Trouwens,ik dacht vanmiddag even langs te gaan en:
[ afbeelding ]
Tijdstip 12:05 uur en deze man met kind kon niet binnenkomen omdat de zaak al propvol was met eters en er stonden mensen tot aan de deur binnen te wachten. M.a.w. je kwam niet binnen! Oh ja, en alleen maar Aziaten (Kantonees) binnen. Leek wel de Kowloon Peninsula die was leeggelopen.
[..]
Het grote "Waar gaan we nu weer eten Iwanius" topic #9 Cava & Oesters = Iwanius bij Ayla Rotterdam en die cava leerde ik voor het eerst kennen bij Parkheuvel in 2015.
Avondhap
[ afbeelding ]
Yup...weer die Laksa bowl bij NooMe die wonderwel open was op de zondag.
Aansluitend
[ afbeelding ]
Redbull & dubbele cognac & paffert, want tis zondagavond. Sorry trouwens
voor de donkere foto maar vergeten de flits aan te zetten.
Hoeveel heb je er?quote:Op maandag 20 februari 2017 11:25 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
brunch: pizza extravaganza
1 hele doos(van de Jumbo,kost maar ¤2,25).quote:Op maandag 20 februari 2017 12:03 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoeveel heb je er?
Ik ga weer aan de crackers met (smeer)kaas en selderiesalade met druiven toe. Misschien kop soep erbij.
Late reactie, maar sla en tomaat op een mannenburger...?quote:Op woensdag 15 februari 2017 19:04 schreef Gripper het volgende:
Zelfgemaakte Mannenburgers die je met je blote mannenklauwen eet!
Black Angus, broodjes ff in de grillpan, smoked chili mayo, cheddar, sla tomaat en ui en een lik bbq saus.
Ach je hebt er hier eentje op t forum die er komkommer op doet, dan valt dit nog meequote:Op maandag 20 februari 2017 13:09 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Late reactie, maar sla en tomaat op een mannenburger...?
Zit daar meer dan 1 pizza in?quote:Op maandag 20 februari 2017 12:53 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
[..]
1 hele doos(van de Jumbo,kost maar ¤2,25).
Lekker! En fijne vakantiequote:Op maandag 20 februari 2017 18:19 schreef Karzai het volgende:
vakantie dus niet koken ik haal maar een indiaase mixed grill met een knoflook naan
Dat is LIDL.quote:Op maandag 20 februari 2017 22:45 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Zit daar meer dan 1 pizza in?
biersoep? Nooit van gehoord maar klinkt goed!quote:Op maandag 20 februari 2017 22:59 schreef mascara-klodder het volgende:
Vanmiddag bij de Mac een McCheese Andalouse op.
Daarna bij een café-restaurant een kom biersoep met brood en boter ernaast en een kaastoast
Moet jij eigenlijk nog wel eens werken, of heb je lekker elke dag vrij om te acclimatiseren naar believen?quote:Op dinsdag 21 februari 2017 09:45 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
pre-acclimatiseren voor de lunch met een paffert en een frisje(rechtsonder)
Zonnetje schijnt in roffa!
Ondanks dat ik gek ben op salmiak, vind ik zoete harlekijntjes veel lekkerderquote:Op dinsdag 21 februari 2017 11:09 schreef FutureFairytale het volgende:
Harlekijntjes salmiak
Vnv maak ik chili con carne.
ik vind ze ook niet salmiakkig genoeg.quote:Op dinsdag 21 februari 2017 14:26 schreef Muck het volgende:
[..]
Ondanks dat ik gek ben op salmiak, vind ik zoete harlekijntjes veel lekkerder
Misschien vind ik ze niet 'salmiakkig' genoeg ofzo
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |