Ramen föhnen? Waarom ?quote:Op zondag 5 februari 2017 18:23 schreef Lucky_Strike het volgende:
Geen luie zondag hier. 1001 Kleine klusjes gedaan. Van het bijvullen van de ruitenwisservloeistof tot wat isolatiewerkzaamheden tot boodschappen, visite en het stofzuigen van het dak aan de binnenkant. Ja echt, na het fohnen van de ramen kan ik nu ook dit op mijn lijst van dingen die ik nooit had kunnen voorspellen zetten.
laat me raden....... uhh nee geen idee, dak aan de binnenkant stofzuigen vind ik o gek niet, ooit op redelijk kaal dakbeschot isolatie gekregen, nou dan wil je welquote:
Ik draai het om: kind van bijna 7 moet gewoon op tijd eten ivm bedtijd. Dus bereidingsmethode ondergeschikt aan tijdstip van opdienen.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:23 schreef liedetector het volgende:
[..]
ahh zo, ja zou ik nooooit voor kiezen, sate in een pan is not done
alles leuk en aardig maar dan had ik er s middags gewoon al wat meegedaan, zeker om dat je wist dat het kippendij zou worden, last minute twijfelde je nog aan stoven (dat gaat bij mij ook niet in een kwartier)quote:Op zondag 5 februari 2017 18:26 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik draai het om: kind van bijna 7 moet gewoon op tijd eten ivm bedtijd. Dus bereidingsmethode ondergeschikt aan tijdstip van opdienen.
Toen stond ik het aquarium weer tot leven te wekkenquote:Op zondag 5 februari 2017 18:27 schreef liedetector het volgende:
[..]
alles leuk en aardig maar dan had ik er s middags gewoon al wat meegedaan, zeker om dat je wist dat het kippendij zou worden, last minute twijfelde je nog aan stoven (dat gaat bij mij ook niet in een kwartier)
Hier in de stacaravan hadden we last van veel toch en vocht door de ramen. Daar hebben we een soort dubbel glas van plastic voor geplakt maar dan moest alles eerst droog zijn. Dus heb ik aardig wat uren zitten fohnenquote:
Jouw kip scharrelt toch nog gewoon ?quote:Op zondag 5 februari 2017 18:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
Als ik zou weten dat mijn kip in een zak in heet water heeft gelegen, smaakt het me niet meer denk ik.
psies dat! kwee nie maar zo bereid je geen kip en al helemaal niet satéquote:Op zondag 5 februari 2017 18:29 schreef Lucky_Strike het volgende:
Als ik zou weten dat mijn kip in een zak in heet water heeft gelegen, smaakt het me niet meer denk ik.
ahhh right, was verfstripper op standje 1 dan niet beter geweest?quote:Op zondag 5 februari 2017 18:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Hier in de stacaravan hadden we last van veel toch en vocht door de ramen. Daar hebben we een soort dubbel glas van plastic voor geplakt maar dan moest alles eerst droog zijn. Dus heb ik aardig wat uren zitten fohnen
En dakbeschot stofzuigen zodat het stof niet tussen de isolatie terecht komt. Vies idee.
Gaat hartstikke prima om de kou van de koelkast eraf te krijgen.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:30 schreef liedetector het volgende:
[..]
psies dat! kwee nie maar zo bereid je geen kip en al helemaal niet saté
maar das toch gewoon een kwestie van ff eerder uit de koelkast halen, zeker als je weet dat spruit vroeg moet eten?quote:Op zondag 5 februari 2017 18:32 schreef fietsie het volgende:
[..]
Gaat hartstikke prima om de kou van de koelkast eraf te krijgen.
Ik ga het natuurlijk niet zo -garen- he...
Toen was ik daar ff niet mee bezig,en dit werkt hartstikke prima.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:33 schreef liedetector het volgende:
[..]
maar das toch gewoon een kwestie van ff eerder uit de koelkast halen, zeker als je weet dat spruit vroeg moet eten?
if you say so!quote:Op zondag 5 februari 2017 18:34 schreef fietsie het volgende:
[..]
Toen was ik daar ff niet mee bezig,en dit werkt hartstikke prima.
ik snap de inquisitie ook niet zoquote:Op zondag 5 februari 2017 18:36 schreef Myraela het volgende:
We vergeten toch allemaal weleens iets uit de vriezer te halen?
Jeetje. Heel veel sterkte voor Lot en de familie.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:49 schreef Kaatje1 het volgende:
Jongens ik lees net op NOS nieuws dat de neef van Lot is overleden.
Lieve Lot, heel veel sterkte voor jou en je familie.
quote:Op zondag 5 februari 2017 18:30 schreef fietsie het volgende:
[..]
Jouw kip scharrelt toch nog gewoon ?
Ja, lichte rooksmaak eraan geven voordat ik hem vacumeer en in de sous vide doe.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:59 schreef Myraela het volgende:
Rook jij hem eerst en doe je hem daarna pas in de sous vide? Ik heb ook nog varkenshaas liggen, ga ik ook een proberen binnenkort.
Ik zat toevallig op mijn knieën met de bouwzuiger dus heb een deel het dak maar even meegenomen. Verfbrander is misschien geen slecht idee.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:31 schreef liedetector het volgende:
[..]
ahhh right, was verfstripper op standje 1 dan niet beter geweest?
Waarom niet? Is hardstikke hip, de wereld noemt dat sous vide bereiden.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:32 schreef fietsie het volgende:
[..]
Gaat hartstikke prima om de kou van de koelkast eraf te krijgen.
Ik ga het natuurlijk niet zo -garen- he...
Eerlijk gezegd zat ik te wachten tot een ander zou gaan koken...quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |