Een keer geprobeerd... Ik haal wel kippendijfilet. Vond dat ik iets teveel verlies hadquote:Op zondag 5 februari 2017 16:36 schreef fietsie het volgende:
[..]
Nou dat is nog niet eens zo gek.
Uitbenen en garen.
En dan sate saus erbij, en wat rijst voor de dames.
Mijn enige angst qua verlies is (delen van) vingers. Mijn schoonpa heeft mijn messen geslepenquote:Op zondag 5 februari 2017 16:40 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Een keer geprobeerd... Ik haal wel kippendijfilet. Vond dat ik iets teveel verlies had
Nah, vervelend soundjequote:
zonde om voor zoiets uit eten te gaan danquote:Op zondag 5 februari 2017 17:20 schreef z80 het volgende:
Bij "El Poncho" in Kleve gegeten. Maar dit was het dus niet. Krabben-Cocktail die verzoop in de Cocktailsaus en geen smaak aan zat. De Argentinisches Hüftsteak had wat roder gemogen, de smaak was wel goed. En de gebakken aardappel in alufolie was droog en niet roodgloeiend heet.
Klopt. Volgende keer rij ik wel naar Kranenburg "el toro"quote:Op zondag 5 februari 2017 17:24 schreef liedetector het volgende:
[..]
zonde om voor zoiets uit eten te gaan dan
sja entourage leuk, maar het moet ook lekker zijnquote:Op zondag 5 februari 2017 17:28 schreef z80 het volgende:
[..]
Klopt. Volgende keer rij ik wel naar Kranenburg "el toro"
Een tent met een inrichting uit het jaar 0, maar ze weten wel hoe een lekker maaltijd op tafel te krijgen.
que? ik ken rinus van heel slechte filmpjes, maar heeft die pasta?quote:Op zondag 5 februari 2017 17:41 schreef FranticDJ het volgende:
Ik eet vanavond Zanger Rinus pasta van Bertolli.
Heerlijk inspiratieloos vandaag
Dank! Het was lekkah.quote:Op zondag 5 februari 2017 16:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
sja..... waar heb je zin in? je kan er altijd nog sate van maken hahahah
Ook wel eens geweest, is het allemaal net niet, dan ga ik liever naar Korfu aan de dijk tegenover Emmerich. Is geen culi restaurant, maar hebben uitstekend lamsvlees.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:20 schreef z80 het volgende:
Bij "El Poncho" in Kleve gegeten. Maar dit was het dus niet. Krabben-Cocktail die verzoop in de Cocktailsaus en geen smaak aan zat. De Argentinisches Hüftsteak had wat roder gemogen, de smaak was wel goed. En de gebakken aardappel in alufolie was droog en niet roodgloeiend heet.
Wat ik zo aan recensies lees is het eten daar goed, maar de zaak totaal overlopen, zo druk dat ze het niet aankunnen met de drukte om te gaan.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:28 schreef z80 het volgende:
[..]
Klopt. Volgende keer rij ik wel naar Kranenburg "el toro"
Een tent met een inrichting uit het jaar 0, maar ze weten wel hoe een lekker maaltijd op tafel te krijgen.
He gadver, wat ergquote:Op zondag 5 februari 2017 17:49 schreef Kaatje1 het volgende:
Jongens ik lees net op NOS nieuws dat de neef van Lot is overleden.
Lieve Lot, heel veel sterkte voor jou en je familie.
lees het net ookquote:Op zondag 5 februari 2017 17:49 schreef Kaatje1 het volgende:
Jongens ik lees net op NOS nieuws dat de neef van Lot is overleden.
Lieve Lot, heel veel sterkte voor jou en je familie.
Ik heb sowieso niet zulke grote bakjes (die Chinese bakjes bewaar ik ook altijd inderdaad). De koek heeft namelijk een diameter van 24cm .quote:Op zondag 5 februari 2017 01:04 schreef AnneX het volgende:
[..]
Geen ( koek) trommel
In een luchtdichte doos ? of een plastic bakje van de chinees met passend deksel.
Daarvan heb ik er altijd wel een paar van in de kast staan.
En jij?
Of indien afgekoeld, dan maar in alu folie...?
Wel stoer om zelf gevulde speculaas te maken zeg
Zo'n inrichting hebben elke tentjes in Kleve, Goch, Kranenburg en omstreken, toch ?quote:Op zondag 5 februari 2017 17:28 schreef z80 het volgende:
[..]
Klopt. Volgende keer rij ik wel naar Kranenburg "el toro"
Een tent met een inrichting uit het jaar 0, maar ze weten wel hoe een lekker maaltijd op tafel te krijgen.
Rook jij hem eerst en doe je hem daarna pas in de sous vide? Ik heb ook nog varkenshaas liggen, ga ik ook een proberen binnenkort.quote:Op zondag 5 februari 2017 16:56 schreef golfer het volgende:
Keukenrommelmiddagje hier.
Maisbrood gebakken, venkel-sinaasappel salade gemaakt, varkenshaas gerookt, gevacumeerd en in de sous vide.
Overal in Duitsland. Het eten maakt het vaak goed. En de prijs.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:57 schreef Anne het volgende:
[..]
Zo'n inrichting hebben elke tentjes in Kleve, Goch, Kranenburg en omstreken, toch ?
Nee joh! In bijvoorbeeld een Berlijn heb je genoeg hipster-zaakjes, zonder dat zo'n beetje alles hout (grenen?) is, met groene kleedjes en gordijntjes en nepbloemen op tafel.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:59 schreef Maarten het volgende:
[..]
Overal in Duitsland. Het eten maakt het vaak goed. En de prijs.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |