Sterktequote:Op zondag 5 februari 2017 19:14 schreef Lot_1 het volgende:
Lieve Cullers, heel lief dat jullie meeleven. Vanochtend hoorde ik dat het niet goed meer zou komen. Ik vind het intens verdrietig voor zijn vrouw, ouders en broers en zussen.
Behalve opgebakken aardappels, meirapen, koolraap, etc etcquote:
Maar Ludolf lust ze dan weer rauwquote:Op maandag 6 februari 2017 09:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Behalve opgebakken aardappels, meirapen, koolraap, etc etc
Hier zou dan ook de doodstraf op moeten staan. .quote:Op maandag 6 februari 2017 09:22 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Behalve opgebakken aardappels,
Want? Meest briljante gerecht ooit.quote:Op maandag 6 februari 2017 10:28 schreef Maarten het volgende:
[..]
Hier zou dan ook de doodstraf op moeten staan. .
Fluffy for President!quote:
Gebakken aardappels is wel lekker, maar gekookte aardappels van gisteren opbakken, waardoor je zo'n zachte brij krijgt in de pan en niets fatsoenlijk wil bakken....dat vind ik niks.quote:
Maar draaien ze ook op de verkoop van shoarma? De oude shoarmashop in Joure (hij is nu niet meer) draaide alleen op de kleine plasticzakjes die van hand tot hand gingen.quote:Op zondag 5 februari 2017 23:38 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik vraag me af hoe lang de shoarma/pizzatent het hier in het dorp nog volhoudt. Ik zie er zelden iemand binnen. Best zielig voor die mannen.
Maar ja, alle drie de keren dat ik daar was zei men niets dus ik voelde me ook niet welkom. Ze hebben ook een suffig menu, zijn duur en het eten is ook niet lekker eigenlijk.
Pan iets heter, en een beetje pindaolie gebruiken tot het kruimige een korstje is geworden, en dan klontje boter voor de lekker & bruin...quote:Op maandag 6 februari 2017 11:13 schreef Maarten het volgende:
[..]
Gebakken aardappels is wel lekker, maar gekookte aardappels van gisteren opbakken, waardoor je zo'n zachte brij krijgt in de pan en niets fatsoenlijk wil bakken....dat vind ik niks.
Ja, dat is dus het gedeelte dat ik niet lekker vind. Doe mij maar gewoon normaal gebakken aardappels.quote:Op maandag 6 februari 2017 11:20 schreef fietsie het volgende:
gebruiken tot het kruimige een korstje is geworden,
Mijn moeder kon dat zo geweldig, knapperige gebakken aardappels #heimwee naar moedersquote:Op maandag 6 februari 2017 11:13 schreef Maarten het volgende:
[..]
Gebakken aardappels is wel lekker, maar gekookte aardappels van gisteren opbakken, waardoor je zo'n zachte brij krijgt in de pan en niets fatsoenlijk wil bakken....dat vind ik niks.
Ah ok, ik zou juist specifiek en expres dat korstje gaan zitten makenquote:Op maandag 6 februari 2017 11:24 schreef Maarten het volgende:
[..]
Ja, dat is dus het gedeelte dat ik niet lekker vind. Doe mij maar gewoon normaal gebakken aardappels.
Mijn moeder is juist de reden dat ik het niet lekker vind.quote:Op maandag 6 februari 2017 11:25 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Mijn moeder kon dat zo geweldig, knapperige gebakken aardappels #heimwee naar moeders
Dit is wel heel erg waar ja.quote:Op maandag 6 februari 2017 11:31 schreef Maarten het volgende:
[..]
Mijn moeder is juist de reden dat ik het niet lekker vind.
Ik vond als kind altijd dat ze ontzettend goed kon koken, maar hoe ouder ik werd en hoe meer ik zelf kook, hoe meer ik merk dat ze eigenlijk alles deed wat ik nu niet wil.
(Biefstuk ultra-well done, groente/rijst/pasta allemaal doodkoken, te weinig/waterige saus, te weinig/geen kruiden, etc etc)
Mijn moeder maakte altijd lekkere maaltijden klaar. Ik dacht vroeger ook dat ze koken leuk vond, maar het bleek dat ze er een bloedhekel aan had (bakken vond ze wel leuk).quote:Op maandag 6 februari 2017 11:31 schreef Maarten het volgende:
[..]
Mijn moeder is juist de reden dat ik het niet lekker vind.
Ik vond als kind altijd dat ze ontzettend goed kon koken, maar hoe ouder ik werd en hoe meer ik zelf kook, hoe meer ik merk dat ze eigenlijk alles deed wat ik nu niet wil.
(Biefstuk ultra-well done, groente/rijst/pasta allemaal doodkoken, te weinig/waterige saus, te weinig/geen kruiden, etc etc)
U is er weer!quote:Op maandag 6 februari 2017 11:39 schreef gcjoel het volgende:
opgebakken aardappel, heerlijk!
Soms doe ik gewoon eerst aardappels koken en daarna bakken gewoon omdat het lekker is
Mijn moeder is vooral van het snelle koken. Prima te eten maar geen hoogstandjes.
quote:
quote:Op maandag 6 februari 2017 11:31 schreef Maarten het volgende:
[..]
Mijn moeder is juist de reden dat ik het niet lekker vind.
Ik vond als kind altijd dat ze ontzettend goed kon koken, maar hoe ouder ik werd en hoe meer ik zelf kook, hoe meer ik merk dat ze eigenlijk alles deed wat ik nu niet wil.
(Biefstuk ultra-well done, groente/rijst/pasta allemaal doodkoken, te weinig/waterige saus, te weinig/geen kruiden, etc etc)
Hier precies net zoquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |