abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_169130077
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 02:33 schreef Frits_Teddy het volgende:

[..]

Werk er niet meer, wel gedaan in het verleden ^O^ Weet daarom dus ook wel erover dan de gemiddelde leek hier die maar wat roept. Zo hoef je over enge verhaaltjes je volstrekt geen zorgen te maken.
En tuurlijk is het enorm lastig om bij te houden wat er wordt besloten in al die nota's. Echter het probleem hierbij is dat de inhoudelijke media aandacht totaal ontbreekt. Alleen op Euronews zul je nog eens iets vinden. Voor de rest is het oppervlakkige verslaggeving die er van automatisch vanuit gaat dat het mensen toch niet interesseert of te gecompliceerd is. Meestal zijn het ook alleen maar berichten over de ministerraadatum, waarbij een besluit over een controversieel onderwerp dat unaniem is aangenomen weer doodleuk door ministers wordt gezegd 'moet van Brussel'.

Wbt democratie kan je ik je vertellen dat die er net zoveel is als in Den Haag, het parlement wordt gekozen door het volk (zo ook Verhofstadt, Van Balen, Schulz en Farage), dit benoemt de Commissie vervolgens. Niet anders dan hoe hier een kabinet wordt benoemt met als verschil dat iedere commissaris een hoorzitting moet ondergaan en een commissie alleen als geheel kan worden geaccepteerd.
En hoe zie je het trouwens voor om een EU te hebben waar landen op bepaalde gebieden betrokken zijn? Het staat lidstaten nu al vrij om apart groepjes te vormen voor beleid dat zij belangrijk voor zichzelf achten op dat moment.

Die Europese overlegstructuur zonder ambtenarij is al geprobeerd, maar faalde dan ook volledig. Zoals ieder intergouvernementaal instituut enorm faalt, omdat leden altijd alleen maar meewerken wanneer het ze persoonlijk voordeel oplevert, echter voor een effectieve samenwerking zul je af en toe eens wat moeten slijken.

Naar mijn mening zijn mensen die Farage aanbidden van hetzelfde soort als mensen die Verhofstadt aanbidden. Allebei twee creeps met volslagen idiote gedachtengang. Met als onderscheid dat Verhofstadt werkt voor zijn geld, Farage is altijd afwezig.
Kan je ook vertellen dat de heer Farage op persoonlijk vlak net zo'n enorme eikel is als Schulz, en geloof me dan moet je heel erg je best doen.
Mooi dat je op deze manier reageert ^O^

Ik zou ook veel liever op een persoon stemmen dan een partij. Toen ik rond 2001 moest stemmen stond ik er verbaasd van dat er geen Belgen, Duitsers, etc. op het stemformulier stonden :@
Tja ... Europa ... dacht ik :|W

Nu na al die 'mijns inziens' onzinnige EU wetgeving zeg ik stop er maar mee en maak weer een soort EEG (samenwerking) met Haagse ambtenaren. Goedkoper/betere terugkoppelingen met volk/geen tijd voor onzin onderwerpen/ strait to business w/

Behoud van eigen normen en waarden en vooral .. behoud van soevereiniteit :P

(Verhofstadt,Schulz zijn m.i. omgekochte figuren zoals in Frankrijk en Zweden. Farage en Trump zijn m.i. anti 'One World Order'/EU figuren. Dus ja, nu zijn er hogere belangen die gelden :{
pi_169130218
quote:
12s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 03:08 schreef Peace99 het volgende:
waarbij een besluit over een controversieel onderwerp dat unaniem is aangenomen weer doodleuk door ministers wordt gezegd 'moet van Brussel'.

'controversieel onderwerp' :s)
Laten we tpp als voorbeeld nemen ...
Geheim tot de laatste dagen/ door Hillary tot op de laatste dag van ondertekening .. niet bekeken! (Email beschikbaar over de bezorgdheid over onbekendheid van Hillary met dat onderwerp |:( )
Ploumen had er ook al geen kaas van gegeten maar was er voor 8)7
Een Waal, ja je verstaat het goed! Een Waals parlementariėr _O_ was tegen. Niemand anders toen :N .
Lubach met Zweedse/Deense? juriste, heeft het aan het Ned. volk moeten uitleggen 8)7

Laat duidelijk zijn .... ik neem jou persoonlijk niets kwalijk.
'T huidige EU qua basis, deugt niet :N

[ Bericht 1% gewijzigd door Peace99 op 25-02-2017 05:22:11 ]
  zaterdag 25 februari 2017 @ 09:17:28 #203
372780 99.999
Komt voor 100.000
pi_169130906
Haal je nu niet weer allerlei dingen door elkaar?
Ik kan tellen
pi_169501493
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2017 10:18 schreef Igen het volgende:

[..]

De Europese samenwerking is van begin af aan een kwestie van soevereiniteitsoverdracht geweest. Met het EGKS-verdrag van 1951 verloren Duitsland en Frankrijk hun soevereiniteit over de kolen- en staalindustrie zodat een nationalistische populist niet over de middelen voor wapenproductie kan beschikken, ook niet als die middelen binnenlands zijn.
Ik hoor dat eurofiele gespuis altijd mauwen over " nationalisme" en " populisme" maar zelf wel in het gelid staan voor die smerige blauwe vod met pisvlekken en dat gruwelijke wanna-be volkslied " ode aan de vreugde"... vlag en volkslied van de EU... maar we zijn tegen " nationalisme"... 😂😂😂... Ga snel houtfiguurtjes zagen,.. stelletje klapjosti,s!!
  dinsdag 14 maart 2017 @ 07:39:30 #205
142900 Igen
Ja dus.
pi_169501789
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 04:51 schreef 729Sinistra het volgende:

[..]

Ik hoor dat eurofiele gespuis altijd mauwen over " nationalisme" en " populisme" maar zelf wel in het gelid staan voor die smerige blauwe vod met pisvlekken en dat gruwelijke wanna-be volkslied " ode aan de vreugde"... vlag en volkslied van de EU... maar we zijn tegen " nationalisme"... 😂😂😂... Ga snel houtfiguurtjes zagen,.. stelletje klapjosti,s!!
Wat fijn dat je weer terug hier op het forum bent, om ons met zulke kwaliteitsposts te verblijden
pi_169501945
quote:
7s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 23:09 schreef 99.999 het volgende:
Boeiende redenatie.
de eige juiste redenatie.
Jij hebt schijnbaar de volksvertegenwoordiging heilig verklaard, ik vind bij belangrijke thema,s referenda veel legitiemer.

Als het kabinet besluit om Belgie aan te vallen, dan vind jij dit goed.
Want een "democratisch" gekozen regering krijgt een blanco cheque bij jou voor de komende 4 jaar.
pi_169511858
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 07:39 schreef Igen het volgende:

[..]

Wat fijn dat je weer terug hier op het forum bent, om ons met zulke kwaliteitsposts te verblijden
Graag gedaan. 👍Ik pas mij namelijk steeds aan het.niveau van de eurofiele landverraders. 😉 Nu ff inhoudelijk... welke eurofiel hier wil een " vlag" en " volkslied" voor de EU en beweerd tegen " nationalisme" te zijn...
pi_169511995
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 maart 2017 18:09 schreef 729Sinistra het volgende:

[..]

Graag gedaan. 👍Ik pas mij namelijk steeds aan het.niveau van de eurofiele landverraders. 😉 Nu ff inhoudelijk... welke eurofiel hier wil een " vlag" en " volkslied" voor de EU en beweerd tegen " nationalisme" te zijn...
Behoorlijke interpunctie is een deugd.
Don't weep for the stupid, you'll be crying all day
pi_169512005
quote:
10s.gif Op woensdag 22 februari 2017 17:00 schreef 99.999 het volgende:

[..]

In bijna ieder verkiezingsprogramma is in die periode wel aandacht besteed zowel positief als negatief. Neem bijvoorbeeld 1981
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het CDA ging voor versterking van de Europese samenwerking en de PSP voor uittreden uit de Europese gemeenschap.
Uit het programma van die laatste

[..]


[..]

Remlof heeft dan ook geen benul van de Europese samenwerking, dat doet dus niet zo ter zake.
Maar ronduit positief over de Europese samenwerking zijn vele partijen in vele programma's geweest.

Maar uit het programma van D66 uit 1981 bijvoorbeeld de volgende quote

[..]

En als je met je punt doelt op bijvoorbeeld de Europese Grondwet of het Verdrag van Lissabon. Daar waren verschillende partijen natuurlijk gewoon openlijk voor.

Volop inspraak dus, dat mensen het verder blijkbaar niet belangrijk genoeg vinden om voor radicalen als de PSP of de PVV te gaan stemmen doet daar verder weinig aan af.
Samenwerking is iets anders als het opleggen van een Europees natiestaat met eigen leger, parlement en volksvertegenwoordiging. In die verkiezingsprogramma,s gaat het over uitbreiding van sommige bevoegdheden aan de Europese Comissie. Niets over het afschaffen van douane en inklaringskantoren, 1 munt en 1 politiek bestel voor de ganse EU. Dus dit bevestigd mijn vermoeden=
De superstaat wordt ons opgedrongen tegen de wil van de mensen in!!!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')