Wat?quote:Op dinsdag 7 februari 2017 09:46 schreef Pizzapuntje het volgende:
Nog steeds beetje zenuwachtig, ze werken met een 12 stappen plan, mocht ik er aan willen beginnen.
Alleen hou ik niet zo van vage dingen, heb autisme, dus het moet concreet zijn voor me. Zo van; ga 2 x per week sporten, eet geen chips enz.
Dit zijn bijvoorbeeld 2 stappen, waar ik niet zoveel mee kan:
Wij waren volkomen bereid om God al deze karaktergebreken te laten wegnemen.
Wij vroegen Hem nederig onze tekortkomingen weg te nemen.
Ik ben sowieso heel slecht met gevoelens, en als het geen concrete opdracht is wordt het lastig.
Maargoed, gewoon eens even gaan kijken of het wat is en me wat steun kan bieden
MrEend was laaaaaat thuis dus D werd pasta.quote:Op maandag 6 februari 2017 13:45 schreef douche-eendje het volgende:
[..]
O yoghurt
T koffie met koekjes bij de andere oma
L 3 boterhammen met kipfilet
T fruit
D makreelmeuk met rijst, boontjes en komkommer
Nee totaal niet, zie ook wel dat m'n zus veranderd is erdoor, die heeft nu een 'band' met 'god'quote:Op dinsdag 7 februari 2017 10:41 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Wat?
Ben je gelovig verder?
Een pastasauszakje dat in het water moest? Hoe werkt dat dan?quote:Op dinsdag 7 februari 2017 12:42 schreef miss_dynastie het volgende:
Mijn lijstje zag er gister iets anders uit. Bij het uit het water halen van het pastasauszakje scheurde het, dus mijn pastasaus viel zo in het water
Gelukkig had ik boodschappen gedaan, dus werd het gauw een biefstukje. Met wat friet en doperwten. Ach
Lijstje van vandaag:
O: 3 kaascrackers filet americain
L: 2 kaiserbroodjes met pompoenhummus / boter en ham
D: De pasta van gisteren die al gekookt was met een saus van ui, tartaar, tomatensaus, pesto en een kliekje feta
En ik hoop dat ik vandaag de pompoenmuffins kan maken, zodat ik er eentje als T kan eten
Ik heb een vacumeermachine. Dit was echt een heerlijke pastasaus uit de slowcookerquote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:15 schreef La_Tramposa het volgende:
[..]
Een pastasauszakje dat in het water moest? Hoe werkt dat dan?
Jep, maar dan dus uit eigen keukenquote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:25 schreef MutedFaith het volgende:
Ik denk ingevroren pastasaus, die je dan gewoon in warm water opwarmt. Ofzo. Net als van die goedkope zakjes saté van de supermarkt.
Overgebleven 500 kcal opgevuld met een kleine bagel met tonijn en een chai latte.
Ik kon me al niet voorstellen dat jij kant en klare ingevroren pastasaus ging eten...quote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:27 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Ik heb een vacumeermachine. Dit was echt een heerlijke pastasaus uit de slowcooker
Volgende keer de pastasaus uit het zakje halen dan maar
[..]
Jep, maar dan dus uit eigen keuken
Lijkt mij wel heel handig zo'n machine. Ik doe altijd alles in bakjes. Maar het vult de vriezer zo snel. 1 pan soep en er zit weer een lade volquote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:27 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Ik heb een vacumeermachine. Dit was echt een heerlijke pastasaus uit de slowcooker
Volgende keer de pastasaus uit het zakje halen dan maar (we hebben andere zakken, denk dat deze dunner zijn of zo)
[..]
Jep, maar dan dus uit eigen keuken
Tip: invriezen in ziplockzakjes, bijv. van Ikea. Kun je veel meer kwijt in je vriezer en doordat het dunne, platte pakketjes zijn, ontdooit het ook sneller.quote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:47 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Lijkt mij wel heel handig zo'n machine. Ik doe altijd alles in bakjes. Maar het vult de vriezer zo snel. 1 pan soep en er zit weer een lade vol
Ik ben altijd zo bang dat die gaan lekkenquote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:50 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Tip: invriezen in ziplockzakjes, bijv. van Ikea. Kun je veel meer kwijt in je vriezer en doordat het dunne, platte pakketjes zijn, ontdooit het ook sneller.
Ja, is het ook! Mijn reden om hem aan te schaffen is dat ik niet echt hou van ontdooid eten uit bakjes, het doet toch wat met de smaak/ er komt ietsje rijp op (niet iedereen proeft het, maar ik helaas wel ).quote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:47 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
[..]
Lijkt mij wel heel handig zo'n machine. Ik doe altijd alles in bakjes. Maar het vult de vriezer zo snel. 1 pan soep en er zit weer een lade vol
Is mij nog nooit gebeurd. Als ik het laat ontdooien in de koelkast leg ik er wel iets onder en opwarmen doe ik nooit met zakje en al.quote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:52 schreef _Dizzy_ het volgende:
[..]
Ik ben altijd zo bang dat die gaan lekken
Heb daar weleens over nagedacht idd. Maar ben zo bang dat ik eindig met een vriezer vol met pastasaus drapquote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:50 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Tip: invriezen in ziplockzakjes, bijv. van Ikea. Kun je veel meer kwijt in je vriezer en doordat het dunne, platte pakketjes zijn, ontdooit het ook sneller.
Ik snap helemaal wat je bedoeld idd. Ik vind het dan vervolgens opgewarmd in de magnetron helemaal om te....quote:Op dinsdag 7 februari 2017 13:54 schreef miss_dynastie het volgende:
[..]
Ja, is het ook! Mijn reden om hem aan te schaffen is dat ik niet echt hou van ontdooid eten uit bakjes, het doet toch wat met de smaak/ er komt ietsje rijp op (niet iedereen proeft het, maar ik helaas wel ).
Ik bak en snij ook zelf vleeswaren voor op brood als beenham en rosbief, maar ik neem soms uit Duitsland ook kipfilet en ham mee om zelf te snijden. Of een kipgrillworst en dan heerlijk dun gesneden Ik hou van flinterdunne vleeswaren, maar niet van de bijbehorende prijs
Die pakjes in de winkel zijn ook echt vreselijk duur, als je kijkt hoeveel gram er dan in zit tegenover de gewone plakken betaal je soms bijna 2x zo veel! Belachelijk is het.quote:Op dinsdag 7 februari 2017 14:11 schreef Tink89 het volgende:
Ik eet brood, omdat ik het brood lekker vind. Boter en beleg zijn een mooie aanvulling, maar niet noodzakelijk. Versgebakken brood eet ik net zo lief zonder beleg.
Flinterdun beleg vind ik vooral zonde van het geld
Jep! Maar daar heb ik wel mijn inspiratie vandaan en toen dacht ik: dat kan ik goedkoperquote:Op dinsdag 7 februari 2017 14:20 schreef _Dizzy_ het volgende:
[..]
Die pakjes in de winkel zijn ook echt vreselijk duur, als je kijkt hoeveel gram er dan in zit tegenover de gewone plakken betaal je soms bijna 2x zo veel! Belachelijk is het.
Soms beleg ik weleens wat guller, maar dan nog heb ik liever laagjes dan één dikke plakquote:Op dinsdag 7 februari 2017 14:04 schreef MutedFaith het volgende:
Ik hou juist van dik gesneden vleeswaren. Anders proef je zoveel van t brood dat ik noodgedwongen als handvat gebruik om niet raar aangekeken te worden door de buitenwereld (nouja, voornamelijk door mijn familie en vrouw).
Ja nou,. Versgebakken brood is een uitzondering. Dats wel gewoon lekker.quote:Op dinsdag 7 februari 2017 14:11 schreef Tink89 het volgende:
Ik eet brood, omdat ik het brood lekker vind. Boter en beleg zijn een mooie aanvulling, maar niet noodzakelijk. Versgebakken brood eet ik net zo lief zonder beleg.
Flinterdun beleg vind ik vooral zonde van het geld
Ik zou best graag versgebakken brood willen maken, maar dan wel met een machine...quote:Op dinsdag 7 februari 2017 14:51 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Ja nou,. Versgebakken brood is een uitzondering. Dats wel gewoon lekker.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |