Ok. Klinkt niet als iets dat ik veel ga gebruiken. Geen keukenprinses hier .quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:41 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik heb een sous vide waterbak en gebruik hem minstens 1x per week. Ideaal om lekkere rosbief, biefstuk, ossenhaas, varkenshaas etc. langzaam te garen op een constante temperatuur.
Jij hebt vast wel weer andere kwalitieten.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:51 schreef Samzz het volgende:
Ok. Klinkt niet als iets dat ik veel ga gebruiken. Geen keukenprinses hier .
In het kader daarvan ga ik vandaag een Captains Dinner maken met kapucijners, ui, augurken, zilveruitjes, uitgebakken spekblokjes, gehakt van saucijzen en mosterd. Met piccalilly en appelmoes erbij.quote:
Aka groninger rijsttafel (zoals t bij ons op de vloot heet). Flippen serveren er dan nog rijst bij, maar dat vind ik niet nodig.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:56 schreef golfer het volgende:
[..]
In het kader daarvan ga ik vandaag een Captains Dinner maken met kapucijners, ui, augurken, zilveruitjes, uitgebakken spekblokjes, gehakt van saucijzen en mosterd. Met piccalilly en appelmoes erbij.
Hier ook zonder rijst.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:57 schreef FranticDJ het volgende:
Aka groninger rijsttafel (zoals t bij ons op de vloot heet). Flippen serveren er dan nog rijst bij, maar dat vind ik niet nodig.
Dit keer niet. Gewoon uit een potje van Kesbeke.quote:Picallily zelfgemaakt? Staat hier nog op de todo lijst.
Haha, altijd voldoende voorraad in huis.quote:Enne, genoeg wc papier ingeslagen ?
Daarom dacht ik dus aan zo'n rvs pleerol met WiFiquote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:51 schreef golfer het volgende:
Enige nadeel van die sous vide waterbak is dat ie veel plek inneemt.
Heb dat nu opgelost door een aparte stellage te maken voor de rookoven, het vacumeer-apparaat en de sous vide gaarbak.
Ik heb wel al van RVS zeep gehoord.. Is RVS pleerol dan het zelfde maar dan voor je achterwerk ?quote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:01 schreef fietsie het volgende:
[..]
Daarom dacht ik dus aan zo'n rvs pleerol met WiFi
Dikke kans dat je zo'n ding als Golfer al in huis hebt.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:01 schreef fietsie het volgende:
[..]
Daarom dacht ik dus aan zo'n rvs pleerol met WiFi
quote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:03 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Ik heb wel al van RVS zeep gehoord.. Is RVS pleerol dan het zelfde maar dan voor je achterwerk ?
appelmoes? Met stroop moet dat. Lekker, al jaren niet gehad...quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:56 schreef golfer het volgende:
[..]
In het kader daarvan ga ik vandaag een Captains Dinner maken met kapucijners, ui, augurken, zilveruitjes, uitgebakken spekblokjes, gehakt van saucijzen en mosterd. Met piccalilly en appelmoes erbij.
Een frituurpan is wel het laatste wat er bij mij in komt..quote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:03 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Dikke kans dat je zo'n ding als Golfer al in huis hebt.
Sommige frituurpannen kunnen ook op lage temperaturen.
Met stroop? Ieuwquote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:05 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
appelmoes? Met stroop moet dat. Lekker, al jaren niet gehad...
Ik heb zo'n RVS ding van Philips, kan helaas maar 160graden.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:03 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Dikke kans dat je zo'n ding als Golfer al in huis hebt.
Sommige frituurpannen kunnen ook op lage temperaturen.
Stroop over de bruine bonen en capucijnersquote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:05 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
appelmoes? Met stroop moet dat. Lekker, al jaren niet gehad...
das dan ook geen pulled porkquote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:36 schreef MCH het volgende:
[..]
Duh, een echte hipster doet dat op de BBQ maar kant en klare supermarkt pulled pork wordt ook wel in de sous vide gemaakt, althans zo zag ik het bij keuringsdienst van waarde vorige week.
niet van mij wel van minsen die er een slowcooker voor gebruiken (niet eens sous vide want dat lijkt me nog goorder omdat het vet nergens heen kan)quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:38 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Toen ik die suggestie hier deed kreeg ik toch echt de wind van voren, was dat pretentieus en hield niet iedereen van BBQ, en was stukgekookte ham ineens ook pulled pork
Wateetons was ook niet zo positief over dat lidl dingquote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:06 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik heb zo'n RVS ding van Philips, kan helaas maar 160graden.
Ik had die Sous-vide bij de Lidl gezien, maar damn, wat een apparaat.
Dat kan ik gewoon nergens kwijt.
Ik moest laatst mijn heet-water-warmhoud-bakken (hoe heten die dingen ookalweer) met zo'n vuurpotje eronder van zolder halen... uur werk om ze uit te bouwen..
prima Smeg hier en gebruik de oven idd meerdere keren per week voor allerlei bereidingen, van laag tot hoogquote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:44 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Is je oven stabiel op lage temperaturen? Dan is Hestons' 24-uurs steak ook wel een aanrader om eens te proberen
Sous vide is vacuum, dus "een sous vide" zal een vacumeerapparaat zijn.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:13 schreef Samzz het volgende:
Ik weet niet eens wat een sous-vide is .
Oja, gratis af te halen, gebruikte, electrische weckketel.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:37 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
De 'bakjes' beginnen ook betaalbaarder te worden.
Met een thermometer en een zware pan (eventueel in oven geplaatst) of -geloof Robin haar methode- met een gluhweinketel werkt ook.
sja pulled pork, chicken salmon etc, das gewoon een hypequote:Op dinsdag 31 januari 2017 13:11 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Als je t varken uit elkaar kan trekken, waarom niet?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |