Ugh.. Dat dat niet even aan jou gemeld is dan!quote:Op dinsdag 31 januari 2017 10:26 schreef Jagärtrut het volgende:
nou, ik heb m'n beweging ook wel weer gehad. Kom op kantoor aan, geen internet. Werken zonder internet werkt niet, helaas. Dus weer thuis...Anderhalf uur verspild..
Ik denk dat ik dan zeeziek zou worden.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 10:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Neal Stephenson schrijft al zijn boeken aan zo een bureau,
[ afbeelding ]
De hele dag in wandeltempo lopend.
ik ben er blij mee! Gebruik hem bijna elke dag. Soms alleen om havermout te maken, soms uitgebreidere dingen. Het fijne vind ik dat het handsoff is. Het is niet altijd sneller (hoewel, snert in 40 minuten), maar je hoeft niet te roeren enzo, en dat is met een aandachtvragende dreumes wel fijn...quote:Op dinsdag 31 januari 2017 10:28 schreef minilot het volgende:
Oh Jagar, wat ik nog wilde vragen: hoe bevalt je instapotdinges?
quote:
Ik ga voor een gebakken ei .quote:
Ik had hier laatst ook naar gevraagd, maar ben er niet meer op terug gekomenquote:Op dinsdag 31 januari 2017 11:02 schreef fietsie het volgende:
Overigens, is zo'n sous-vide dinges een goede investering? Zo eentje met Wifi en the works?
En hoe doe je dat met afdekken van de pan / bak enz? Want het ding klemt aan de rand enzo.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 11:03 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Ik had hier laatst ook naar gevraagd, maar ben er niet meer op terug gekomen
Maar idd, hoe vaak gebruik je het nu eigenlijk?
niet, denk ik?quote:Op dinsdag 31 januari 2017 11:05 schreef fietsie het volgende:
[..]
En hoe doe je dat met afdekken van de pan / bak enz? Want het ding klemt aan de rand enzo.
Daar maken ze pulled pork in.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:13 schreef Samzz het volgende:
Ik weet niet eens wat een sous-vide is .
Ben je daar niet heel laat mee? Dingen werken toch pas over een paar weken, dan is het ergste griepseizoen hopelijk over.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:07 schreef FranticDJ het volgende:
Hm. ik ga toch maar heel snel bellen voor mn griep prik
Alleen maar pulled pork?quote:
Tja als je niet eerder thuis bent.. Mijn huisarts mailt me altijd dat ik er om mag komen en ook wanneer 't niet meer hoeft voor dit jaar.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:15 schreef MCH het volgende:
[..]
Ben je daar niet heel laat mee? Dingen werken toch pas over een paar weken, dan is het ergste griepseizoen hopelijk over.
Blijkbaar is het een methode om onder vacuum voedsel te bereiden. Nice.quote:
Sous vide koken wil zeggen dat je iets in een bak water bereidt op lage temperatuur. Daarbij seal je meestal hetgeen je wilt garen in bv een zip loc zak of een gevacumeerd zakje.quote:Op dinsdag 31 januari 2017 12:13 schreef Samzz het volgende:
Ik weet niet eens wat een sous-vide is .
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |