abonnement Unibet Coolblue
pi_168489463
Of je moet de topictitle lezen als: "Onmogelijk een televisie vinden" Ja, dan is een poppenkast het beste alternatief.

Maar ik ga er vanuit dat het niet onmogelijk is voor TS, daarnaast stelt hij t ook in vragende vorm.

Dat sommige andere mensen schijnbaar echt op het punt van 'onmogelijk!' zijn geweest en de TS vanuit die visie benaderen lijkt mij niet gezond.
pi_168490440
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 12:45 schreef WodanIsGroot het volgende:
Poppenkast relaties.
Dit komt misschien raar over, kan me niet schelen. Mag ik mijn verhaal doen? Je bedoelt poppenkast als ''voor de show''? Ik kan je woord niet precies plaatsen en ook niet vinden op google, maar ik word persoonlijk al bang als ik aan een poppenkast denk. Ik vind het maar enge dingen, zonder gekheid. Wie heeft dat nog meer? Ik geloof dat dat voor mij persoonlijk te maken heeft met trauma's. Ofzo. Horror-films met poppen in dezelfde kleuren als in de lucht van Nederland bijv., en dan vooral op een grauwe dag zoals deze. Maar ja, nu ben ik heel eerlijk. Ik heb m'n dochtertje helaas moeten begraven en misschien ligt het daaraan. Maar voor mijn eigen veiligheid en voor mijn eigen beeldvorming ervaar ik alles liever in alle kleuren want daar krijg ik een warm gevoel van. En sommige plekken op de wereld voldoen aan die eis en 't oog moet ook wat. Maar ja ik ben gelukkig een heel fanatiek schilder, want ik kan inmiddels zonder gekheid praktisch alles, maar ik heb geen cent te makken dus ik moest ook wel ergens anders voldoening uit halen...In dat opzicht heeft geld mij niet in de weg gestaan. En op documentaires en wat mooie films na vind ik tv maar een waste of time. Nee, je eigen kop, je eigen televisie. Maar ik weet niet precies hoe ik dat schilderij hier moet plaatsen. Maar beeldvorming dus, en die koop je niet.
All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident.
pi_168495206
Nu kappen met elkaar voor zaken uitmaken.

Droop heeft 2 keer gevraagd of het even wat normaler kan... Vecht het maar in PM uit.
Lambo of Rekt
  zaterdag 28 januari 2017 @ 21:50:06 #229
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_168502581
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 17:14 schreef WodanIsGroot het volgende:

[..]

Hij kan zich beter pas benauwd maken wanneer er geen mogelijke oplossing binnen zijn mogelijkheden ligt.

En werken aan sociale handicap ligt wel binnen zijn mogelijkheden. Hij is 20 en single, zijn doelgroeo ook. Dat is anders dan wanneer je 40 bent en een grootdeel van de vrouwen in een vaste relatie zit.
Eraan gaan werken is een gevolg van je er druk om maken natuurlijk. Als hij zich niet druk zou maken was er geen intentie geweest om er wat aan te doen.
  zaterdag 28 januari 2017 @ 21:53:10 #230
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_168502656
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:56 schreef K44S het volgende:

[..]

Heeft druk maken over dit soort dingen waar je vrijwel geen invloed op hebt (verliefd worden, de klik, chemie) zin dan?
Tja, als de meeste mensen van je leeftijd vrienden kunnen maken en een meisje kunnen scoren en jij niet dan is er inderdaad reden om je op zijn minst eens achter je oren te krabben of je wel goed bezig bent.
pi_168503249
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 21:50 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Eraan gaan werken is een gevolg van je er druk om maken natuurlijk. Als hij zich niet druk zou maken was er geen intentie geweest om er wat aan te doen.
Vandaar dat ik 'benauwd' schreef ;)
  zondag 29 januari 2017 @ 11:51:39 #232
416020 K44S
The bearded man
pi_168510895
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 21:53 schreef Hexagon het volgende:

[..]

Tja, als de meeste mensen van je leeftijd vrienden kunnen maken en een meisje kunnen scoren en jij niet dan is er inderdaad reden om je op zijn minst eens achter je oren te krabben of je wel goed bezig bent.
Ts geeft aan sociaal zwak te zijn.
Dat moet hij eens onderzoeken, hoe, wat, waarom, etc.

En die tips zijn zo'n 1000X te vinden op dit forum.

Dus ik herhaal: TS! Je bent pas 20! Doe met de tips die je gekregen hebt, je voordeel :).
The bearded man: “So many good tunes, I didn't have time to shave!”
  maandag 30 januari 2017 @ 17:56:46 #233
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_168547458
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:48 schreef WodanIsGroot het volgende:

[..]

Ja dat klopt er zijn genoeg meisjes van 20 die geen ervaring hebben. En er zijn nog meer die het niet bezwaarlijk vinden. Je hebt geen ervaring nodig om aardig te doen.

Daarnaast snap ik niet echt waarom jij veel waarde aan 'relatie ervaring' hecht. Jij bent volgens mij geen machoachtig type en de meisjes met wie jij matched zullen daar ook geen waarde aan hechten, dat jij geen 'ervaring' hebt kan juist leuk en schattig zijn voor je meisjes. Vooral bij hoogopgeleide meisjes of gaat je voorkeur uit naar uit onzekerheid arrogante 16 jarigr vmbo'ers?

Maar de hamvraag is welke ervaringen in godsnaam? Aardig doen?

Ik kan maar één bedenken en dat is afleren om jaloers/controlerig/afhankelijk te zijn (ja ik bedoel echt één emotie maar kan er geen omvattend woord voor vinden :p ), en daar heb je heel veel ervaring voor nodig, meer dan wat 99% van je leeftijdsgenoten heeft.
Vind ik een heel goede post, beter omschreven als ik het zou gedaan hebben, maar wel 100 % dezelfde strekking.

^O^ :Y
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  Eurovisie Songfestival Queen dinsdag 31 januari 2017 @ 09:33:54 #234
163650 Greys
pi_168561136
Hoi TS.

Als ik jou was zou ik een keertje met een groepsreis mee gaan. Niet een singlesreis maar een groepsreis. Dan ligt de druk op een potentiële partner vinden direct niet meer hoog voor je. Ga voor de gezelligheid, voor de contacten. Kies iets waar je alle ruimte hebt om te kiezen of je wel of niet wilt stappen etc. Dat bestaat.

Mijn zus is daar ooit mee begonnen omdat haar vriendinnen toen allemaal een relatie hadden en zij niet op zoek was naar een relatie maar toch op vakantie wilde met een beetje aanspraak. Ze is sindsdien elk jaar weer gegaan. Ze vond het zo leuk dat zelfs toen ze gewoon weer met eigen vrienden op vakantie ging ze in dat jaar alsnog ook weer een weekje met een groep ging.
's Avonds kon je zelf aangeven of je weer wilde stappen of gewoon met een paar mensen in het hotel wilde blijven en samen of alleen een beetje ontspannen. Overdag koos je zelf of je liever in je eentje een boek bij het zwembad las of bij wat anderen ging zitten kletsen. Er was een leuke Nederlandse dame die de boel begeleidde en het was niet een grootschalig iets maar een soort Melrose Place achtig pand met 24 kamers dat in z'n geheel voor de groep was. Gewoon ieder een eigen kamer. Daarbij een leuke zonnige tuin met zwembad en een grote boom met kussens eronder waar je lekker kon hangen. Geen massa-gedoe.

Als je zoiets zou doen raak je misschien een beetje uit je cirkeltje :) Je hoeft dan nergens bang voor te zijn, je wordt niet aan je lot overgelaten, er is altijd wat aanspraak en je bent niks verplicht. Al zou je elke dag liever in je eentje wat lezen daar dan ben je er toch lekker uit en bij het gezamenlijk eten 's avonds heb je aanspraak. Beetje nieuwe mensen toevoegen op Facebook etc. Zo leer je in een ontspannen omgeving mensen kennen met nul druk. Mijn zus koos af en toe zelfs een groep met daarin ook mensen die een stuk ouder waren dan zij (bv vrouwen die zeiden 'mijn man houdt niet van zonvakanties en ik wel dus ik ben er even lekker uit en hij past op de kinderen') want daar had ze altijd dikke lol mee op vakantie omdat die mensen niet voor een relatie kwamen maar puur voor gezelligheid.

Misschien heb je er wat aan. Zo leer je gemakkelijk mensen kennen in een ontspannen omgeving die er allemaal voor hetzelfde zijn: vakantie en een beetje aanspraak. En geloof me, dat waren geen zielige rare mensen maar heel toffe normale lui.

[ Bericht 12% gewijzigd door Greys op 31-01-2017 09:54:33 ]
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_168582804
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 januari 2017 18:25 schreef La_Moustache het volgende:

[..]

Kleine mannen die gespierd zijn :') :')

Als je eruit wil zien als zo'n Michelinpop moet je het vooral doen, en als je voor lul wil lopen moet je het ook doen.
Ziet er niet uit, je weet gewoon dat het onzekerheid is om hun lengte te compenseren. Geen vrouw vindt dat aantrekkelijk geloof me.
Een beetje gespierd lichaam is toch nooit weg?
pi_168582856
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 02:13 schreef Tamabralski het volgende:

[..]

Een beetje gespierd lichaam is toch nooit weg?
Een verzorgd en fit lichaam vinden dames inderdaad wel aantrekkelijk, maar om nou te beweren dat lengte niet meer uitmaakt... Klinkt oppervlakkig maar heb genoeg dames gehoord die liever liever geen gespierde vriend van 1m65 zouden willen hebben.

Desondanks is uiterlijk niet voor alle mensen een struikelblok dus ik zou de TS ook zeker het advies willen geven niet op te geven en zo in een sociaal isolement te raken.
  woensdag 1 februari 2017 @ 02:51:35 #237
130298 TheThirdMark
To what Purpose!
pi_168582867
Potentieel toptopic is toch wel afgezakt naar een achterlijk kuttopic.
Nu vind ik het op de man spelen wel grappig maar de OP zorgt er voor dat ik er toch maar eens van afzie.

TS: wat zijn je hobby's, wat vind je leuk, welke landen vind je leuk, welke plaatsen vind je mooi.
Ga daar eens wat mee doen. Wees zelfverzekerd in hetgeen je leuk vind. Al is het kinderpostzegellikken. Op elk potje past een deksel.
Laat de focus op een relatie volledig los. Hoe harder je zoekt, hoe wanhopiger je bent, hoe minder kans je maakt (zelfs minder kans op een importbruidjes, als terugkoppeling).
Wanneer jij zelfstandig en zeker in je schoenen staat, maakt de rest allemaal geen fuck meer uit (of je man of vrouw bent).
pi_168600614
Omdat ik hier 10 paginas aan reacties heb gekregen voel ik me ook verplicht op een "update" te geven:
Ik ben vanmiddag naar de huisarts geweest en heb mijn probleem even voorgelegd. Hij zei mij dat het waarschijnlijk tijdverspilling is om te proberen sociaal sterker te worden. Ik zou maar moeten accepteren dat ik op dat gebied zwak ben en dat daar weinig aan te doen is. In zijn woorden: "Iemand met een IQ van 50 kan ook nooit naar een universiteit gaan, daar is ook niets aan te doen."

Na wat aandringen heb ik hem toch overgehaald om mij door te verwijzen naar iemand (niet geheel duidelijk wat de functie van deze persoon precies is). Ik zal vrijdag zien wat dat verder inhoudt.

Verder heb ik me aangemeld bij een politieke jongeren vereniging. Geen idee wat ik daar precies van moet verwachten en ik ben voorlopig ook nog niet echt van plan bijeenkomsten bij te wonen, ik denk dat ik eerst afwacht wat de mogelijkheden qua "professionele hulp" zijn. Ik denk dat als ik nu zomaar naar zo'n bijeenkomst zal gaan de kans vrij groot is dat ik me daar me alleen maar voor schut zet en mijn kansen daar zo zijn verpest.

Ik denk dat ik in mijn originele post mijn probleem niet echt goed heb omschreven. Het gaat misschien meer om mijn sociale vaardigheden dan om relaties. In ieder geval bedankt voor de antwoorden, ze hebben mij zeker geholpen met wat meer in te zien waar mijn probleem precies zit.
  Eurovisie Songfestival Queen woensdag 1 februari 2017 @ 21:08:15 #239
163650 Greys
pi_168601336
Sorry maar ik zou direct een andere huisarts zoeken. Wat een ontzettend idiote en onware conclusie van die dokter.

Verder van jou héél goed dat je toch hebt aangedrongen! Echt! Trots op zijn.
Stel dat die persoon waarnaar je bent doorverwezen toch niet helemaal zou zijn waar je iets aan hebt kan diegene je misschien de goede kant op wijzen. Dus het is sowieso goed!

[ Bericht 7% gewijzigd door Greys op 02-02-2017 00:36:10 ]
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
pi_168601365
Ik denk dat je heel trots kunt zijn op de stappen die je tot nu toe al hebt ondernomen!

En de tips over reizen zijn echt zo gek nog niet. Voorheen had ik daar altijd een beetje een 'mezelf ontdekken in Azië'-gevoel bij, maar ik hoor van zoveel mensen dat het je echt verder kan helpen op sociaal gebied. Niemand die je daar kent, niemand die dus weet dat je eigenlijk sociaal zwak bent. Vaak word je snel opgenomen in een groep wanneer je in een hostel waar veel NLse jongeren zitten, veel van hen zijn hun reis ook alleen begonnen.
  woensdag 1 februari 2017 @ 21:57:24 #241
75043 Hexagon
Vreemd Fenomeen
pi_168603082
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 20:52 schreef Blozoh het volgende:
Omdat ik hier 10 paginas aan reacties heb gekregen voel ik me ook verplicht op een "update" te geven:
Ik ben vanmiddag naar de huisarts geweest en heb mijn probleem even voorgelegd. Hij zei mij dat het waarschijnlijk tijdverspilling is om te proberen sociaal sterker te worden. Ik zou maar moeten accepteren dat ik op dat gebied zwak ben en dat daar weinig aan te doen is. In zijn woorden: "Iemand met een IQ van 50 kan ook nooit naar een universiteit gaan, daar is ook niets aan te doen."

Na wat aandringen heb ik hem toch overgehaald om mij door te verwijzen naar iemand (niet geheel duidelijk wat de functie van deze persoon precies is). Ik zal vrijdag zien wat dat verder inhoudt.

Verder heb ik me aangemeld bij een politieke jongeren vereniging. Geen idee wat ik daar precies van moet verwachten en ik ben voorlopig ook nog niet echt van plan bijeenkomsten bij te wonen, ik denk dat ik eerst afwacht wat de mogelijkheden qua "professionele hulp" zijn. Ik denk dat als ik nu zomaar naar zo'n bijeenkomst zal gaan de kans vrij groot is dat ik me daar me alleen maar voor schut zet en mijn kansen daar zo zijn verpest.

Ik denk dat ik in mijn originele post mijn probleem niet echt goed heb omschreven. Het gaat misschien meer om mijn sociale vaardigheden dan om relaties. In ieder geval bedankt voor de antwoorden, ze hebben mij zeker geholpen met wat meer in te zien waar mijn probleem precies zit.
_O_

Heel goed dat je hulp gezocht hebt, bij heel veel mensen zoals jij die hier posten kun je beter tegen de muur praten maar jij doet het gewoon wel en daarvoor hulde.

Die dokter is zo te horen een lamlul die zich er met een Jantje van Leiden af wil maken. Maar goed dat je doorgedramd hebt (je leert het al een beetje) en doorgestuurd bent.

Zo'n PJO is best leuk en ze zijn altijd wel blij als er mensen zijn die mee willen doen. En je hebt geluk dat er verkiezingscampagnes zijn. Campagne voeren en willekeurg mensen aanspreken is echt ontzettend goed om je sociale vaardigheden te trainen.
pi_168603260
Wat een goede ontwikkeling _O_

Zowel het melden en voor jezelf opkomen bij de huisarts (je hebt je mooi niet uit het veld laten slaan, hulde!) als het aanmelden bij die jongerenvereniging. Je zal zien dat dat laatste ook ontzettend waardevol zal zijn. Hopelijk wil je er binnenkort toch eens een keer gaan kijken, kan je echt veel opleveren.
Succes!
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  woensdag 1 februari 2017 @ 22:43:28 #243
416020 K44S
The bearded man
pi_168604618
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 20:52 schreef Blozoh het volgende:
Omdat ik hier 10 paginas aan reacties heb gekregen voel ik me ook verplicht op een "update" te geven:
Ik ben vanmiddag naar de huisarts geweest en heb mijn probleem even voorgelegd. Hij zei mij dat het waarschijnlijk tijdverspilling is om te proberen sociaal sterker te worden. Ik zou maar moeten accepteren dat ik op dat gebied zwak ben en dat daar weinig aan te doen is. In zijn woorden: "Iemand met een IQ van 50 kan ook nooit naar een universiteit gaan, daar is ook niets aan te doen."

Na wat aandringen heb ik hem toch overgehaald om mij door te verwijzen naar iemand (niet geheel duidelijk wat de functie van deze persoon precies is). Ik zal vrijdag zien wat dat verder inhoudt.

Verder heb ik me aangemeld bij een politieke jongeren vereniging. Geen idee wat ik daar precies van moet verwachten en ik ben voorlopig ook nog niet echt van plan bijeenkomsten bij te wonen, ik denk dat ik eerst afwacht wat de mogelijkheden qua "professionele hulp" zijn. Ik denk dat als ik nu zomaar naar zo'n bijeenkomst zal gaan de kans vrij groot is dat ik me daar me alleen maar voor schut zet en mijn kansen daar zo zijn verpest.

Ik denk dat ik in mijn originele post mijn probleem niet echt goed heb omschreven. Het gaat misschien meer om mijn sociale vaardigheden dan om relaties. In ieder geval bedankt voor de antwoorden, ze hebben mij zeker geholpen met wat meer in te zien waar mijn probleem precies zit.
Super goed!

Als je dokter er volgende keer nog zo moeilijk over doet, zou ik een second opinion vragen. De dokter die je nu hebt klinkt mij als een dokter waar je met rugpijn heen gaat en die zegt dat "het wel weer overgaat".
The bearded man: “So many good tunes, I didn't have time to shave!”
pi_168606665
lengte is totaal geen probleem
je zoekt relatie met een vrouw dus
genoeg vrouwen die korter zijn dan jou
en genoeg vrouwen die met kortere mannen gaan dan zichzelf
advies: leef en laat leven. je komt de ware wel vanzelf tegen, heb een beetje geduld.
single zijn heeft ook zo zijn voordelen
wat heeft zij wat Fok niet heeft?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  Eurovisie Songfestival Queen donderdag 2 februari 2017 @ 00:44:14 #245
163650 Greys
pi_168607071
Oh en je zegt dat je bang bent dat je jezelf bij die politieke vereniging voor schut zet en je kansen dan misschien verkeken zijn.

Mocht je toch een keer gaan heb je misschien iets aan deze tip. Je vraagt daar aan iemand wie je het beste even kunt aanspreken omdat je voor het eerst bent en een beetje wegwijs wilt worden. En als je die 'wegwijzer' hebt gevonden zeg dan eerlijk dat je dit voor het eerst doet en zeg gewoon lachend dat je sociaal soms niet zo'n held bent, of iets in die trant. Eerlijkheid en openheid van jouw kant zal maken dat de ander dat waardeert en zich ook meer openstelt voor jou.

Echt, altijd als ik ergens heen ging waar ik nerveus voor was ging het echt veel makkelijker als ik gewoon luchtig tegen iemand daar zei 'kan je me een beetje op weg helpen want ik ben hier niet zo'n held in'. Mensen waarderen dat echt en helpen graag!
IT'S GREYSIE IT'S PARTY
  donderdag 2 februari 2017 @ 01:15:55 #246
417204 Elzas
Depressie is een keuze
pi_168607377
Ik ken wel mensen van 1,60 die het nog redelijk goed doen bij de vrouwen. Vereiste is wel een bovengemiddeld topkarakter om de standaardaanname van vrouwen te doorbreken dat ze een lange vriend willen.

In de eerste plaats moet je überhaupt mensen ontmoeten als je kans wilt maken anders maakt het niet zoveel uit hoe je bent. Dat gaat het makkelijkst als je vrienden hebt die je weer kunnen voorstellen aan anderen. Dus kies voor het voordeel van de twijfel in ongemakkelijke sociale situaties en ga dat gesprek aan. Praat over gemeenschappelijke onderwerpen zoals je studie, de verkiezingen, het nieuws of desnoods het weer ofzo. Klinkt standaard maar de meeste relaties beginnen met koetjes en kalfjes ipv diepzinnige gesprekken
Ich gebe sie 5 sekunden. Fünf..vier..NUUUULLL!!
pi_168607668
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 00:05 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
lengte is totaal geen probleem
je zoekt relatie met een vrouw dus
genoeg vrouwen die korter zijn dan jou
en genoeg vrouwen die met kortere mannen gaan dan zichzelf
advies: leef en laat leven. je komt de ware wel vanzelf tegen, heb een beetje geduld.
single zijn heeft ook zo zijn voordelen
wat heeft zij wat Fok niet heeft?
fieeeeeeeew, you're only buggin' right?
pi_168608378
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 20:52 schreef Blozoh het volgende:
Omdat ik hier 10 paginas aan reacties heb gekregen voel ik me ook verplicht op een "update" te geven:
Ik ben vanmiddag naar de huisarts geweest en heb mijn probleem even voorgelegd. Hij zei mij dat het waarschijnlijk tijdverspilling is om te proberen sociaal sterker te worden. Ik zou maar moeten accepteren dat ik op dat gebied zwak ben en dat daar weinig aan te doen is. In zijn woorden: "Iemand met een IQ van 50 kan ook nooit naar een universiteit gaan, daar is ook niets aan te doen."

Na wat aandringen heb ik hem toch overgehaald om mij door te verwijzen naar iemand (niet geheel duidelijk wat de functie van deze persoon precies is). Ik zal vrijdag zien wat dat verder inhoudt.

Verder heb ik me aangemeld bij een politieke jongeren vereniging. Geen idee wat ik daar precies van moet verwachten en ik ben voorlopig ook nog niet echt van plan bijeenkomsten bij te wonen, ik denk dat ik eerst afwacht wat de mogelijkheden qua "professionele hulp" zijn. Ik denk dat als ik nu zomaar naar zo'n bijeenkomst zal gaan de kans vrij groot is dat ik me daar me alleen maar voor schut zet en mijn kansen daar zo zijn verpest.

Ik denk dat ik in mijn originele post mijn probleem niet echt goed heb omschreven. Het gaat misschien meer om mijn sociale vaardigheden dan om relaties. In ieder geval bedankt voor de antwoorden, ze hebben mij zeker geholpen met wat meer in te zien waar mijn probleem precies zit.
Goed bezig. En goed dat je hebt aangedrongen bij je huisarts. Intelligentie staat grotendeels vast, maar sociale vaardigheden kan je wel degelijk leren.
pi_168611636
Die huisarts :') :') :') :')
forever mirin' - We’re not here to take part – we’re here to take over!
pi_168614743
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 08:01 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Goed bezig. En goed dat je hebt aangedrongen bij je huisarts. Intelligentie staat grotendeels vast, maar sociale vaardigheden kan je wel degelijk leren.
Het lijk mij zelfs bij intelligentie een onzinnige opmerking. Ik bedoel iemand met een laag IQ zal inderdaad misschien nooit naar de universiteit kunnen, maar als ik de redenatie van mijn huisarts volg zou dat betekenen dat zo iemand nooit naar school hoeft te gaan want dat heeft dan toch geen zin. Ik verwacht ook echt niet dat ik ooit naar de "sociale versie" van een universiteit ga (oftewel met iedereen meteen gezellig een gesprek beginnen) maar dat wil niet zeggen dat het helemaal onzinnig is om er iets aan te doen. Zo heb ik mijn huisarts ook maar overtuigd. Ik ben in het algemeen niet erg positief over mijn huisarts... misschien moet ik een keer een nieuwe zoeken maar ik zal eerst wel zien wat ik heb aan mijn afspraak morgen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')