abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 dinsdag 17 januari 2017 @ 15:57:17 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_168221620
Familie Pos ontdekt dat ze in Chili ook een alfabet gebruiken. Ook verbouwen ze er groente. PaPos zegt dat het om te eten is. MaPos weet dat nog zo net niet. Leren zal niet het sterkste punt bij de Harry Possers. Want dat kunnen de ouders ook niet. Want al snel schrijven ze de kinderen in. Het lijkt er eerder op dat de leraressen de kinderen willen opeten. En dat die school geld kost. Net als bouwbedrijven die je niet verstaat.



De familie saaimans gaat naar de tweede school. Dat is geen gevangenis geweest. En het is wederom gratis. Dan vallen de tralies niet meer op.

Saaimanzen treffen de Possen in een park. Iedere familie pakt een eigen bankje. MaPos heeft door dat ondanks de brillen de intelligentie nog moet komen. Ze mogen niet bewegen. Want anders valt het brood. En je moet eten want anders ga je dood zegt ze. Harry Posser 2 laat een boer. MaPos gelooft dit niet. Ze verdenkt nog steeds de Saaimansen.

Yoga heeft door dat er een auto mee moet. Voor zijn gezin en Piplala. Yoga slooft zich uit en scoort al snel een potentiele baan. Hij is heppie de peppie.

Ik moet eerst kotsen. Gelukkig nu saaimans. Die zijn nog steeds saai. Als je je camping Hollanda noemt ben je niet geboren voor hele spannende dingen.

PaPos schreeuwt wat spaanse woorden in de telefoon. Hij heeft nog niets geleerd. Ze gaan met dezelfde partij in zee. Harry Posser 2 zet de agregaat maar weer aan want de tablet is leeg. De Possen worden genaaid. Dat komt omdat de ouders denken in ijsjes en niet in geld.

Yoga is spiritueel zo zuiver dus hij hakt een half bos om voor het mooie uitzicht.

De Possen missen de vuilnisman. Gelukkig worden ze door hun aannemer voor een half miljoen minder genaaid. Mensenkennis heeft PaPos wel inzicht want hij noemt Yoga Yogiyogi en heeft door dat ze tegenpolen zijn. Daarom gaan Saaimans en Yoga de gezamelijke auto scoren. Die scoren een nieuwe auto. Maar de Possen vinden hem vies en waar MaPos zannikt over de schoentjes en rijdt PaPos als een randdebiel het ding half aan gort.

Saaimans belooft dat hij electrisch gereedschap gaat halen. Ik ben daar blij mee. Want Saaivrouw zaagde zichzelf aan het begin van de aflevering al in het been.

Volgende week meer...

'Helemaal het einde', elke maandag, 20.30 uur op RTL4

Copywrite Ferdy.....

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')