abonnement Unibet Coolblue
pi_168216755
Onderstaande mail kreeg ik gisteren ongevraagd in mijn mailbox:

quote:
Beste vrienden in Nederland,

De grootste krant van ons land, De Telegraaf, kopt met “asielhoppers-invasie”, “asieltuig” en “asielplaag”, termen die ook door de Nazi’s gebruikt werden! Gevaarlijke stemmingmakerij die, vooral met de verkiezingen om de hoek, grote gevolgen kan hebben.

De logo’s en namen van belangrijke adverteerders, waaronder KLM, verschijnen naast deze dehumaniserende krantenkoppen. Als we massaal onze stem laten horen zouden we KLM en andere bedrijven zover kunnen krijgen dat ze stoppen met adverteren bij de Telegraaf tot de krant publiekelijk excuses maakt.

Teken en deel daarom deze petitie. Zodra we 50.000 handtekeningen hebben verzameld leveren we deze af bij CEO’s van grote bedrijven. We roepen ze dan op zich bij ons aan te sluiten en het gevaarlijke, polariserende discourse van De Telegraaf te veroordelen.

Klik hier om de petitie te tekenen

De verkiezingen in de VS hebben laten zien waar misleidende mediaberichtgeving toe kan leiden. Migratie is een belangrijk thema in onze verkiezingscampagne en journalisten en burgers hebben alle recht hun mening te geven. Maar de vrijheid van meningsuiting eindigt waar groepsbelediging en haatzaaien begint -- dat is wettelijk vastgelegd.

De Telegraaf heeft een reputatie als het gaat om het verspreiden van gevaarlijke en dehumaniserende berichten over groepen medemensen -- ten tijde van de Tweede Wereldoorlog richtten ze hun pijlen op Joden. Wij pikken de polariserende en haatzaaiende toon van deze krant niet langer, wij willen een redelijk en rationeel debat over immigratie.

Op dit moment zorgt publieke druk ervoor dat Nederlandse adverteerders het extreem-rechtse Breitbart News op de zwarte lijst zetten. Wij kunnen hetzelfde bereiken bij De Telegraaf, maar dan hebben we veel stemmen nodig. Teken de petitie en deel daarna met iedereen:

Klik hier om de petitie te tekenen

Onze Avaaz-gemeenschap staat keer op keer op tegen haat en racisme en voor een wereld waarin we kijken naar wat we met elkaar gemeen hebben in plaats van hoe we van elkaar verschillen. Ons land is vaak een veilig toevluchtsoord geweest voor mensen die elders vervolgd werden, en we zijn het eerst land ter wereld dat het homohuwelijk introduceerde. Laten we samen opstaan om onze tolerante Nederlandse identiteit te verdedigen.

Met vastberadenheid,

Caroline, Anneke, Alex, Mike en het volledige Avaaz-team.

Meer informatie:
Onrust op Telegraaf-redactie om term 'kansloze asielplaag' (Volkskrant)
http://www.volkskrant.nl/(...)asielplaag~a4445956/

Nederlandse bedrijven willen van reclames op Breitbart af (BNR)
https://www.bnr.nl/nieuws(...)?disableUserNav=true

Oproep tot reclameboycot #Telegraaf vanwege asielzoekershaat (Joop)
http://www.joop.nl/nieuws(...)ege-asielzoekershaat

Déjà vu met Telegraaf (Defrysk’s blog)
https://defrysk.wordpress(...)vu-met-de-telegraaf/

Asielhopper-invasie (De Telegraaf)
http://www.telegraaf.nl/b(...)opper-invasie__.html

Weert stuurt asieltuig terug naar Duitsland (De Telegraaf)
http://www.telegraaf.nl/b(...)de_grens_over__.html

Kansloze Asielplaag ongehinderd verder (De Telegraaf)
https://blendle.com/i/de-(...)MTcwMTA3LTFfMDRfMSJ9
Ik ken dat hele Avaaz niet, ik heb mij er nooit op aangemeld en toch krijg ik ongevraagd een links propaganda mailtje in mijn mailbox, als ik op hun site kijk zie ik dat ze voor meer zaken staan, maar al die tijd heb ik nog nooit iets van ze gehoord behalve nu dat ze het voor het asieltuig willen opnemen.

Daarbij staat die hele toon van de mail mij niet aan, kritiek op de asielplaag is dus voldoende om een actie te starten, om adverteerders publiekelijk hun excuses te laten aanbieden. Waarom moeten asielorganisaties dan geen excuses aanbieden voor werkelijke slachtoffers, mensen die werkelijk zijn overvallen, verkracht etc. dankzij die asielinvasie. Maar dat linkse volk vind het beledigen van een groep wederom hoger op de prioriteitenladder staan dan dat mensen werkelijk het slachtoffer zijn van deze plaag.

Ze vragen om een redelijk en rationeel debat over de immigratie, maar zo'n debat houd ook in dat mensen luisteren naar de opvattingen van de PVV stemmer, alleen past dat dan weer niet in het straatje van redelijkheid en rationeel debat. Nee die mensen moeten verketterd worden.

En deze opmerking is toch wel de kerst op de taart:

quote:
De verkiezingen in de VS hebben laten zien waar misleidende mediaberichtgeving toe kan leiden.
Ja dat hebben we gezien, de winst van Trump nadat de hele linkse media en Hollywood maar massaal Trump en zijn aanhangers bleef verketteren. Die mensen hebben een plank voor hun kop, denkende dat Trump gewonnen heeft vanwege zijn grote mond, nee links volk, Trump heeft gewonnen omdat een naïeve linkse kliek hun ogen niet wil openen en zien waar het merendeel van de samenleving dagelijks mee te maken heeft.

Klacht: Niet gediend van die linkse propaganda in mijn mailbox.
pi_168216782
Waarom adverteert de KLM überhaupt in De Telegraaf? Tokkietuig vliegt toch enkel met Ryanair en Veuling.
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 12:22:18 #3
395292 oppanganjastyle
Smoke weed every day
pi_168216783
Dank, ik heb nu weer wat te DDOS-en.
pi_168216844
Tevens, Donald Trump liegt alles bij mekaar man, hij spreekt zichzelf om de haverklap tegen. De 'linkse' media hoeft niks te verzinnen om te verkopen, hij maakt zelf al genoeg onzinuitspraken om nieuws over te maken.
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_168216992
quote:
7s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:25 schreef Rezania het volgende:
Tevens, Donald Trump liegt alles bij mekaar man, hij spreekt zichzelf om de haverklap tegen. De 'linkse' media hoeft niks te verzinnen om te verkopen, hij maakt zelf al genoeg onzinuitspraken om nieuws over te maken.
Welke politici niet? Voor elke leugen van Trump stonden er 2 leugens tegenover van Hillary. Maar de MSM zal daar nooit over rapporteren, nee de Trump haat en de Hillary liefde was te groot. In Noord-Korea krijgen ze nog minder gekleurd nieuws dan in NL, en die linkse kliek blijft maar geloven dat Hillary de oplossing is en Trump de reden van al het kwaad. Die man heeft gewonnen en klaar, De Telegraaf rapporteert over Asieltuig en dat is gewoon ook asieltuig dus ook klaar, waarom mag je feiten niet benoemen als ze niet passen in het linkse straatje?

Wij moeten dus wel altijd alle positieve signalen van de asielinvasie in onze strot geduwd krijgen maar een negatief tegengeluid mag dan weer niet, wie heeft er dan meer overeenkomsten met een dictatuur? Wie heeft er dan meer overeenkomsten met de éénzijdige berichtgeving van de nazi's? Dat is die linkse kliek en hun linkse propaganda machine. De Nazi's verketterde mensen die het niet met ze eens waren ook, hetzelfde wat die linkse club doet met mensen die een andere mening hebben. We leven in een vrij land, en het is een feit dat een gedeelte van die asielzoekers gewoon tuig is, en als je dat niet mag benoemen leef je in een dictatuur.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 12:46:23 #6
91039 mstx
2x1/2 = 1/2 x 1/2
pi_168217330
In de eerste zin al een Godwin, typisch
Op donderdag 2 juli 2009 22:41 schreef RTB het volgende:
als ik elk rap"liedje" een kans moest geven was ik aan het eind van dit millennium nog bezig met het tempo waarin die kotshoop uitgebraakt wordt.
👾
  Forum Admin dinsdag 17 januari 2017 @ 12:54:48 #7
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_168217511
Weet je wie ook tegen persvrijheid was?
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 12:55:45 #8
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_168217527
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:54 schreef Pharkus het volgende:
Weet je wie ook tegen persvrijheid was?
Obama?
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_168217535
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:46 schreef mstx het volgende:
In de eerste zin al een Godwin, typisch
Omdat alle argumenten welke ze de laatste 10 jaar gebruiken al ontkracht zijn, de laatste dat de misdaad afneemt recent nog. De enige troef wat de linkse volk nog heeft is meteen verwijzen naar de nazi's.
  Forum Admin dinsdag 17 januari 2017 @ 12:56:45 #10
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_168217545
Verder kan ik 100% zeker zeggen dat nazi's van pre 1945 nooit "asielhoppers-invasie" hebben gebruikt.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_168217593
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:56 schreef Pharkus het volgende:
Verder kan ik 100% zeker zeggen dat nazi's van pre 1945 nooit "asielhoppers-invasie" hebben gebruikt.
Nope, maar de nazi's verketterden wel mensen met andere meningen, mishandelen mensen die er een andere politieke gedachte op nahielden, en ze gebruikte geweld als tegengeluid bij een demonstratie voor een politieke opvatting welke ze niet aanstond .

Twee druppels water de tactiek van links, en die kunnen alleen maar schreeuwen dat rechts denkende mensen nazi's zijn, niet inzien dat ze zelf de meeste overeenkomsten hebben. De rechtse mensen zijn de nieuwe joden, kijk maar hoe de rechtse mensen verketterd worden in de samenleving door dat linkse volk. Rechts probeert tot nu toe democratisch een antwoord te geven op het geweld vanuit de linkse hoek.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 13:16:16 #12
36832 Eldiablo
Life sucks... get a helmet!
pi_168217943
Ik dacht dat ik de enige was die zich aan dat mailtje ergerde.
My mind is leaving, my body follows...
  Forum Admin dinsdag 17 januari 2017 @ 13:25:35 #13
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_168218154
Waar ik me eigenlijk het meest aan stoor is dat er geen oplossing gezocht wordt voor de onderliggende oorzaak. Het feit dat een groep mensen de asielfaciliteiten bewust misbruikt gaat ten koste van mensen die wel terecht een beroep doen op asiel. Maar goed daar maken deze sockpuppets van Soros zich niet druk om.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 13:29:45 #14
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_168218224
Tja links is nooit echt een goed doordacht clubje geweest. Heel veel geroeptoeter vanuit de onderbuik maar 0,0 verstand van zaken. En dat zie je ook in de vernietiging van NL terug :)
Als ze die tijd en energie nou in zaken gaan steken die er toe doen dan dit soort stom geneuzel.. maar nee, zwarte piet is belangrijker enzo :r
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 13:30:53 #15
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_168218247
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:56 schreef Pharkus het volgende:
Verder kan ik 100% zeker zeggen dat nazi's van pre 1945 nooit "asielhoppers-invasie" hebben gebruikt.
Jawel want avaasz (?) zegt dat.
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
pi_168218294
Het is weer eens de schuld van links, en TS is, bij wijzen van spreken, een groter slachtoffer van de holocaust dan de joden zelf. *O* *O* *O* *O*
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_168218353
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:46 schreef mstx het volgende:
In de eerste zin al een Godwin, typisch
Gelukkig doet het geen afbreuk aan de ernst.
wooblabalurg
pi_168218372
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:56 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Omdat alle argumenten welke ze de laatste 10 jaar gebruiken al ontkracht zijn, de laatste dat de misdaad afneemt recent nog.
Waar haal je dit vandaan, bron graag!
pi_168218377
Overigens zie ik het woordje 'links' maar een keer of 6 terugkomen in de OP, dat kan beter TS! Gogogo!
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_168218400
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:22 schreef Rezania het volgende:
Waarom adverteert de KLM überhaupt in De Telegraaf? Tokkietuig vliegt toch enkel met Ryanair en Veuling.
_O-
  Forum Admin dinsdag 17 januari 2017 @ 13:41:00 #21
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_168218422
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 13:30 schreef 2NutZ het volgende:

[..]

Jawel want avaasz (?) zegt dat.
https://search.socialhistory.org zegt bijvoorbeeld van niet.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_168218468
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:30 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Welke politici niet? Voor elke leugen van Trump stonden er 2 leugens tegenover van Hillary. Maar de MSM zal daar nooit over rapporteren, nee de Trump haat en de Hillary liefde was te groot. In Noord-Korea krijgen ze nog minder gekleurd nieuws dan in NL, en die linkse kliek blijft maar geloven dat Hillary de oplossing is en Trump de reden van al het kwaad. Die man heeft gewonnen en klaar, De Telegraaf rapporteert over Asieltuig en dat is gewoon ook asieltuig dus ook klaar, waarom mag je feiten niet benoemen als ze niet passen in het linkse straatje?

Wij moeten dus wel altijd alle positieve signalen van de asielinvasie in onze strot geduwd krijgen maar een negatief tegengeluid mag dan weer niet, wie heeft er dan meer overeenkomsten met een dictatuur? Wie heeft er dan meer overeenkomsten met de éénzijdige berichtgeving van de nazi's? Dat is die linkse kliek en hun linkse propaganda machine. De Nazi's verketterde mensen die het niet met ze eens waren ook, hetzelfde wat die linkse club doet met mensen die een andere mening hebben. We leven in een vrij land, en het is een feit dat een gedeelte van die asielzoekers gewoon tuig is, en als je dat niet mag benoemen leef je in een dictatuur.
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_168218518
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:30 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Welke politici niet? Voor elke leugen van Trump stonden er 2 leugens tegenover van Hillary. Maar de MSM zal daar nooit over rapporteren, nee de Trump haat en de Hillary liefde was te groot. In Noord-Korea krijgen ze nog minder gekleurd nieuws dan in NL, en die linkse kliek blijft maar geloven dat Hillary de oplossing is en Trump de reden van al het kwaad. Die man heeft gewonnen en klaar, De Telegraaf rapporteert over Asieltuig en dat is gewoon ook asieltuig dus ook klaar, waarom mag je feiten niet benoemen als ze niet passen in het linkse straatje?

Wij moeten dus wel altijd alle positieve signalen van de asielinvasie in onze strot geduwd krijgen maar een negatief tegengeluid mag dan weer niet, wie heeft er dan meer overeenkomsten met een dictatuur? Wie heeft er dan meer overeenkomsten met de éénzijdige berichtgeving van de nazi's? Dat is die linkse kliek en hun linkse propaganda machine. De Nazi's verketterde mensen die het niet met ze eens waren ook, hetzelfde wat die linkse club doet met mensen die een andere mening hebben. We leven in een vrij land, en het is een feit dat een gedeelte van die asielzoekers gewoon tuig is, en als je dat niet mag benoemen leef je in een dictatuur.
5x linkswaarde.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_168218535
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:59 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Nope, maar de nazi's verketterden wel mensen met andere meningen, mishandelen mensen die er een andere politieke gedachte op nahielden, en ze gebruikte geweld als tegengeluid bij een demonstratie voor een politieke opvatting welke ze niet aanstond .

Twee druppels water de tactiek van links, en die kunnen alleen maar schreeuwen dat rechts denkende mensen nazi's zijn, niet inzien dat ze zelf de meeste overeenkomsten hebben. De rechtse mensen zijn de nieuwe joden, kijk maar hoe de rechtse mensen verketterd worden in de samenleving door dat linkse volk. Rechts probeert tot nu toe democratisch een antwoord te geven op het geweld vanuit de linkse hoek.
3x linkswaarde, beetje slapjes.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
pi_168218624
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 13:45 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

5x linkswaarde.
Op 10 zinnen is dat best een goede score. :7
wooblabalurg
pi_168218637
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 13:46 schreef xpompompomx het volgende:

[..]

3x linkswaarde, beetje slapjes.
Wel op 4 zinnen, in verhouding nog best redelijk.
wooblabalurg
  dinsdag 17 januari 2017 @ 14:03:23 #27
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_168218961
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 13:41 schreef Pharkus het volgende:

[..]

https://search.socialhistory.org zegt bijvoorbeeld van niet.
Verwarrend dit allemaal nu ;(
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
  Forum Admin dinsdag 17 januari 2017 @ 15:20:26 #28
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_168220708
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 14:03 schreef 2NutZ het volgende:

[..]

Verwarrend dit allemaal nu ;(
Geeft niet, gewoon je kruisje zetten bij een linkse progressieve partij en je bent weer voor 4 jaar een deugende belastingbetaler die zichzelf dagelijks een highfive mag geven.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 15:21:51 #29
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_168220748
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 15:20 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Geeft niet, gewoon je kruisje zetten bij een linkse progressieve partij en je bent weer voor 4 jaar een deugende belastingbetaler die zichzelf dagelijks een highfive mag geven.
Nimmer.
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 15:24:00 #30
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_168220807
_O- Een dag niet gelachen om linksmensen is een dag niet geleefd.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 16:22:18 #31
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_168222279
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:30 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Welke politici niet? Voor elke leugen van Trump stonden er 2 leugens tegenover van Hillary.
Haha wat een fucking IQ loze ben jij zeg, de tering.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
  dinsdag 17 januari 2017 @ 16:23:12 #32
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_168222296
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 12:56 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Omdat alle argumenten welke ze de laatste 10 jaar gebruiken al ontkracht zijn, de laatste dat de misdaad afneemt recent nog. De enige troef wat de linkse volk nog heeft is meteen verwijzen naar de nazi's.
De linkse volk

:')
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
pi_168222438
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 16:22 schreef MMaRsu het volgende:

[..]

Haha wat een fucking IQ loze ben jij zeg, de tering.
Nee hoor, ipv. dat jij en je medestanders hier de zaken proberen te ontkrachten gaan jullie zoals altijd weer op de man spelen. Zoals dat in elk topic gebeurd. Kinderachtige volk.
  Forum Admin dinsdag 17 januari 2017 @ 16:30:33 #34
54263 crew  Pharkus
eeuwig vader, deeltijd autist
pi_168222465
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 15:21 schreef 2NutZ het volgende:

[..]

Nimmer.
Goed, daar gaat je kans om aan te schuiven bij de wereld deugt door. Balen man.
Een vel leeg papier kan altijd nog een mooie tekening worden.
pi_168222547
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 16:29 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Nee hoor, ipv. dat jij en je medestanders hier de zaken proberen te ontkrachten gaan jullie zoals altijd weer op de man spelen. Zoals dat in elk topic gebeurd. Kinderachtige volk.
Nee, de generalisatie-argumenten zijn gelukkig veel beter. _O-
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 16:37:13 #36
64831 2NutZ
Non-profit paardenstylist.
pi_168222607
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 16:30 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Goed, daar gaat je kans om aan te schuiven bij de wereld deugt door. Balen man.
Gvd, dat was nou juist mijn levensdoel.
* Je mag wel een iets normalere toon aanslaan. Realiseer je goed dat dit slechts jouw mening is.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 16:40:51 #37
112068 MMaRsu
I need some paprika
pi_168222673
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 16:29 schreef Verrekte_Koekwous het volgende:

[..]

Nee hoor, ipv. dat jij en je medestanders hier de zaken proberen te ontkrachten gaan jullie zoals altijd weer op de man spelen. Zoals dat in elk topic gebeurd. Kinderachtige volk.
Het feit dat jij Trump boven Hillary of wie dan ook zet zegt genoeg. Die man is een kind. Dat je achter hem staat betekend dat je net zo'n retard bent als hij is. Wat boeit mij het nou of het op de man is, het is totaal verdiend.
welcome to my submarine lair. It's long, hard and full of seamen!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')